Rasu – φαρμακείο, τιμή, απόψεις, οδηγίες, σύνθεση

Πιστοποιημένα

Τι είναι το Rasu?

Το Rasu είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που προορίζεται για την αύξηση της γυναικείας libido. Οι κάψουλες αυτές περιέχουν εκχύλισμα Reishi, το οποίο είναι γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες. Το Reishi, ή αλλιώς “μανιτάρι της αθανασίας”, έχει χρησιμοποιηθεί εδώ και αιώνες στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική για την ενίσχυση της σεξουαλικής υγείας και τη βελτίωση της γενικής ευημερίας. Οι πολυσακχαρίτες που περιέχονται στο 30% του εκχυλίσματος συμβάλλουν στην αύξηση της ενέργειας και στη μείωση του άγχους, παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν θετικά την ερωτική διάθεση. Έτσι, το Rasu προσφέρει μια φυσική προσέγγιση για τις γυναίκες που επιθυμούν να ενισχύσουν τη σεξουαλική τους επιθυμία και να βελτιώσουν την ποιότητα της ερωτικής τους ζωής.

Ποιες είναι οι θεραπευτικές ενδείξεις;

Οι θεραπευτικές ενδείξεις για τη χρήση του συγκεκριμένου συμπληρώματος περιλαμβάνουν διάφορους παράγοντες που σχετίζονται με τη γυναικεία σεξουαλική υγεία. Αυτές οι ενδείξεις είναι:

  • Αύξηση της σεξουαλικής επιθυμίας και της libido.
  • Βελτίωση της διάθεσης και της ψυχολογικής ευημερίας.
  • Μείωση του άγχους και του στρες, τα οποία μπορεί να επηρεάζουν αρνητικά τη σεξουαλική ζωή.
  • Ενίσχυση της ενεργητικότητας και της σωματικής αντοχής.
  • Υποστήριξη της ορμονικής ισορροπίας και της γενικής υγείας.

Ποια πρώιμα συμπτώματα υπάρχουν;

Τα πρώιμα συμπτώματα του χαμηλού libido στις γυναίκες μπορεί να ποικίλλουν και συχνά επηρεάζουν τη γενική ψυχολογική και σωματική ευημερία. Ορισμένα από αυτά τα συμπτώματα περιλαμβάνουν:

  • Έλλειψη ενδιαφέροντος για σεξουαλικές δραστηριότητες ή ερωτικές επαφές.
  • Δυσκολία στην επίτευξη σεξουαλικής διέγερσης ή οργασμού.
  • Αίσθημα απογοήτευσης ή άγχους σχετικά με τη σεξουαλική ζωή.
  • Αυξημένη κούραση ή αίσθημα κόπωσης, που επηρεάζει τη διάθεση για σεξ.
  • Μείωση της αυτοεκτίμησης ή αρνητική εικόνα σώματος, που μπορεί να επηρεάσει την επιθυμία για ερωτική επαφή.

Σύνθεση, φαρμακολογικές ιδιότητες και μηχανισμός δράσης

Οι κάψουλες Rasu περιέχουν φυσικά συστατικά που έχουν επιλεγεί προσεκτικά για να υποστηρίξουν τη γυναικεία libido και να βελτιώσουν τη σεξουαλική υγεία. Η σύνθεση περιλαμβάνει:

  • Εκχύλισμα Reishi: Το εκχύλισμα αυτού του μανιταριού έχει αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Συνδέεται με τη μείωση του άγχους και της κούρασης, γεγονός που μπορεί να ενισχύσει τη διάθεση για σεξ. Επιπλέον, έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνει τη ροή του αίματος, συμβάλλοντας στην αύξηση της σεξουαλικής διέγερσης.
  • 30% Πολυσακχαρίτες: Οι πολυσακχαρίτες του Reishi συμβάλλουν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και στην αύξηση της ενέργειας. Επίσης, έχουν θετική επίδραση στη ρύθμιση των ορμονών, γεγονός που μπορεί να βοηθήσει στην αποκατάσταση της ορμονικής ισορροπίας και στη βελτίωση της σεξουαλικής επιθυμίας.

Μηχανισμός δράσης:

Το Rasu δρα μέσω ενός συνδυασμού βελτίωσης της κυκλοφορίας του αίματος, ενίσχυσης της ορμονικής ισορροπίας και μείωσης του στρες, το οποίο είναι σημαντικός παράγοντας για τη σεξουαλική υγεία. Οι πολυσακχαρίτες του Reishi προάγουν τη ρύθμιση της παραγωγής ορμονών όπως τα οιστρογόνα και η τεστοστερόνη, συμβάλλοντας στην αύξηση της libido. Παράλληλα, η αντιοξειδωτική δράση του εκχυλίσματος προστατεύει τα κύτταρα από οξειδωτικό στρες, ενώ η αντιφλεγμονώδης δράση μπορεί να συμβάλει στη μείωση πιθανών φλεγμονών που επηρεάζουν τη σεξουαλική απόδοση. Συνολικά, η δράση του Rasu επικεντρώνεται στην ολιστική βελτίωση της ευεξίας που επηρεάζει τη σεξουαλική λειτουργία.

Rasu
39 EUR 78 EUR

Rasu: ποια είναι η αποτελεσματικότητα, τα πλεονεκτήματά της

Η αποτελεσματικότητα και τα πλεονεκτήματα του συγκεκριμένου συμπληρώματος για την αύξηση της γυναικείας libido είναι πολυάριθμα και βασίζονται σε φυσικά συστατικά με ευεργετικές ιδιότητες. Ορισμένα από τα κύρια πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν:

  • Φυσική σύνθεση: Περιέχει φυσικά εκχυλίσματα, όπως το Reishi, που είναι γνωστό για τις θετικές του επιδράσεις χωρίς παρενέργειες που σχετίζονται με συνθετικά φάρμακα.
  • Αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες: Αυτά τα χαρακτηριστικά του Reishi συμβάλλουν στη βελτίωση της συνολικής υγείας και της ευεξίας, μειώνοντας το άγχος και την κόπωση.
  • Ενίσχυση της σεξουαλικής επιθυμίας: Η δράση του εκχυλίσματος υποστηρίζει την αύξηση της libido και την βελτίωση της σεξουαλικής απόδοσης, προσφέροντας πιο ικανοποιητικές ερωτικές εμπειρίες.
  • Ρύθμιση ορμονών: Οι πολυσακχαρίτες συμβάλλουν στην ισορροπία των ορμονών, κάτι που είναι κρίσιμο για τη διατήρηση της σεξουαλικής υγείας.
  • Βελτίωση της διάθεσης: Το συμπλήρωμα μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της ψυχολογικής κατάστασης, προσφέροντας μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και θετική στάση απέναντι στη σεξουαλικότητα.
  • Αυξημένη ενέργεια και αντοχή: Η ενίσχυση της σωματικής και ψυχικής ενέργειας οδηγεί σε μια πιο ενεργή και ικανοποιητική σεξουαλική ζωή.

Φύλλο οδηγιών χρήσης: πληροφορίες για τον ασθενή

Διαβάστε προσεκτικά ολόκληρο το φύλλο οδηγιών χρήσης πριν αρχίσετε να παίρνετε αυτό το φάρμακο, διότι περιλαμβάνει σημαντικές πληροφορίες για σας. Φυλάξτε αυτό το φύλλο οδηγιών χρήσης. Ίσως χρειαστεί να το διαβάσετε ξανά. Εάν έχετε περαιτέρω απορίες, ρωτήστε τον γιατρό σας.

ΦΥΛΛΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ πληροφορίες
💊 Δοσολογική μορφή Κάψουλες
⭐ Κριτικές Θετικές κριτικές
🩹 Παρενέργειες Δεν βρέθηκε
🩺 Συστατικά Δείτε οδηγίες
⚕️Αγορά στο φαρμακείο Επί του παρόντος εξαντλήθηκε / Χωρίς έκπτωση
💶 Τιμή 39 EUR με έκπτωση στον επίσημο ιστότοπο

Αντενδείξεις και παρενέργειες

Δεν υπάρχουν γνωστές αντενδείξεις και παρενέργειες για το συγκεκριμένο συμπλήρωμα, εκτός από την πιθανότητα αλλεργίας σε κάποιο από τα συστατικά του. Συνιστάται να μελετήσετε προσεκτικά τη σύνθεση πριν από τη χρήση.

Αλληλεπίδραση με άλλα φάρμακα

Η χρήση του συμπληρώματος επιτρέπεται σε συνδυασμό με άλλα φάρμακα, εκτός από την κατανάλωση αλκοόλ.

Οδηγίες χρήσης και δοσολογία

Η προτεινόμενη δόση είναι δύο κάψουλες ημερησίως. Συνιστάται η λήψη τους με ένα ποτήρι νερό, κατά προτίμηση πριν από τα γεύματα. Η χρήση θα πρέπει να είναι τακτική για καλύτερα αποτελέσματα.

Αποθήκευση

Φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος, μακριά από το φως του ήλιου και την υγρασία. Διατηρήστε το μακριά από παιδιά.

Μέτρα προφύλαξης και προειδοποιήσεις

Δεν υπάρχουν ειδικά μέτρα προφύλαξης ή προειδοποιήσεις που να σχετίζονται με τη χρήση αυτού του συμπληρώματος.

Υπερδοσολογία

Η υπερδοσολογία είναι ανεπιθύμητη και δεν συνιστάται.

Αγορά Rasu στα φαρμακεία

Μπορείτε να αγοράσετε το Rasu σε πολλές φαρμακεία στην Ελλάδα, ωστόσο αυτή τη στιγμή το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο σε φαρμακεία όπως το Ofarmakopoiosmou, Vita.gr, ToFarmakeiomou.gr, E-Pharmacy.gr, Iatropedia.com, Vita4you.gr, Pharmacy295.gr, Pharm16.gr, Farmakeio1828, Iatrikoskosmos.gr, Iatro.gr, Iatrikanea.gr, WeCare, Med24.gr, Iatropedia.gr, Pharm24.gr, Skroutz.gr, Med.gr, BestPrice.gr, Mediconet.gr, Galinos.gr, Iatro.gr, Pharmilion, Smile-Pharmacy.gr, Pharmacy128, Medisave.gr, Mednet.gr, MedLab.gr, Pharmacy4u.gr, VRisko, Med.com.gr, BoxPharmacy, FSA-Efimeries και Pharmacy2Go.gr. Η τιμή του προϊόντος στα φαρμακεία είναι χωρίς έκπτωση και η επόμενη προμήθεια στα φαρμακεία δεν έχει προσδιοριστεί. Συνιστάται να παρακολουθείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας στις φαρμακευτικές ιστοσελίδες για τυχόν ενημερώσεις σχετικά με την επαναφορά του προϊόντος.

Rasu
39 EUR 78 EUR

τιμή Rasu, έκπτωση

Η τιμή του Rasu είναι 39 EUR. Αυτή τη στιγμή, υπάρχει ειδική προσφορά στην επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή, προσφέροντας έκπτωση 50%. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η προσφορά είναι περιορισμένη και έχει προσωρινό χαρακτήρα.

Για να παραγγείλετε το προϊόν, δεν απαιτείται συνταγή. Απλά επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή και συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας. Η πληρωμή γίνεται με μετρητά κατά την παραλαβή του προϊόντος.

Μπορείτε να παραγγείλετε το Rasu με αποστολή σε όλη την Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων μεγάλων πόλεων όπως η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, η Πάτρα, το Ηράκλειο, η Λάρισα, ο Βόλος, τα Ιωάννινα, τα Τρίκαλα, η Χαλκίδα, οι Σέρρες, η Κρήτη, η Εύβοια, η Λέσβος, η Ρόδος, η Χίος, η Κέρκυρα, η Ζάκυνθος, η Κέα, η Τήνος και η Μύκονος.

Απόψεις, αρνητικές κριτικές, σχόλια σε φόρουμ σχετικά με Rasu

Πραγματικές εμπειρίες πελατών:

Χρησιμοποίησα τις κάψουλες Rasu για περίπου δύο μήνες και παρατήρησα σημαντική βελτίωση στη σεξουαλική μου επιθυμία. Στην αρχή ήμουν διστακτική, αλλά οι θετικές κριτικές με έκαναν να δοκιμάσω το προϊόν. Από τη στιγμή που άρχισα να τις παίρνω, ένιωσα ότι η διάθεσή μου για ερωτική δραστηριότητα έχει αυξηθεί αισθητά, και αυτό έχει ενισχύσει και τη σχέση μου με τον σύντροφό μου. Είμαι πολύ ικανοποιημένη και θα το συνιστούσα σε άλλες γυναίκες που έχουν παρόμοια προβλήματα.

Ελένη, 34 ετών

Η εμπειρία μου με τις κάψουλες Rasu είναι πολύ θετική. Στην αρχή ήμουν σκεπτική, αλλά αποφάσισα να τους δώσω μια ευκαιρία μετά από την προτροπή μιας φίλης. Παρατήρησα ότι η διάθεσή μου για σεξ έχει βελτιωθεί και νιώθω πιο άνετα με το σώμα μου. Επίσης, παρατήρησα ότι η ενέργειά μου έχει αυξηθεί, κάτι που σίγουρα με βοηθάει να απολαμβάνω την καθημερινότητά μου περισσότερο. Θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ το προϊόν και ελπίζω ότι οι θετικές αλλαγές θα παραμείνουν.

Μαρία, 27 ετών

Το Rasu ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για μένα. Μετά από χρόνια με χαμηλή libido, αποφάσισα να δοκιμάσω αυτές τις κάψουλες και είμαι πολύ χαρούμενη με τα αποτελέσματα. Η σεξουαλική μου επιθυμία έχει αναβιώσει και νιώθω και πάλι ελκυστική. Η σχέση μου με τον σύζυγό μου έχει ανανεωθεί και η επικοινωνία μας έχει γίνει καλύτερη. Ανυπομονώ να δω πού θα μας οδηγήσει αυτή η νέα κατάσταση.

Κατερίνα, 45 ετών

Αποφάσισα να δοκιμάσω τις κάψουλες Rasu μετά από πολλές συζητήσεις με φίλες που είχαν θετικές εμπειρίες. Μετά από περίπου τρεις εβδομάδες χρήσης, παρατήρησα μια σημαντική αύξηση στη διάθεσή μου για σεξ. Αυτή η αλλαγή με έκανε να νιώσω πιο σίγουρη και άνετη με τον εαυτό μου. Οι σχέσεις μου έγιναν πιο ζωντανές και οι συναντήσεις με τον σύντροφό μου αποκτούν νέο ενδιαφέρον. Είμαι ενθουσιασμένη με τα αποτελέσματα και σίγουρα θα τις προτείνω σε άλλες γυναίκες.

Σοφία, 29 ετών

Χρησιμοποιώ τις κάψουλες Rasu εδώ και περίπου έναν μήνα. Δεν έχω παρατηρήσει μεγάλες αλλαγές μέχρι τώρα. Υπάρχουν κάποιες στιγμές που νιώθω περισσότερη επιθυμία, αλλά δεν είναι συνεχόμενη. Ίσως να χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να δω τα πλήρη αποτελέσματα ή ίσως η προσδοκία μου να ήταν πολύ υψηλή. Οπωσδήποτε θα συνεχίσω να τις χρησιμοποιώ και θα δώσω μια δεύτερη ευκαιρία στο προϊόν.

Άννα, 39 ετών

Επιδράσεις και αποτέλεσμα χρήσης

Η χρήση αυτού του συμπληρώματος μπορεί να προσφέρει αρκετές θετικές επιδράσεις και αποτελέσματα για τις γυναίκες που επιθυμούν να ενισχύσουν τη σεξουαλική τους επιθυμία και ευημερία. Ορισμένα από τα αποτελέσματα που μπορεί να παρατηρηθούν περιλαμβάνουν:

  • Αυξημένη libido και ενδιαφέρον για σεξουαλικές δραστηριότητες.
  • Βελτίωση της ψυχολογικής διάθεσης και μείωση του άγχους.
  • Ενίσχυση της αυτοεκτίμησης και της αυτοπεποίθησης.
  • Βελτιωμένη ροή του αίματος, που υποστηρίζει τη σεξουαλική διέγερση.
  • Αυξημένη ενεργητικότητα και αντοχή κατά τη διάρκεια της ημέρας.
  • Ενίσχυση των ορμονικών επιπέδων, που συμβάλλει στην ομαλή λειτουργία του οργανισμού.


Rasu
39 EUR 78 EUR

Το Rasu λειτουργεί πραγματικά ή υπάρχουν αρνητικές απόψεις ότι είναι απάτη;

Το Rasu δεν είναι απάτη, καθώς το προϊόν διαθέτει φυσική σύνθεση και είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με τις ιατρικές προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι κάψουλες περιέχουν συστατικά που είναι γνωστά για τις θετικές τους επιδράσεις στη γυναικεία libido, γεγονός που υποστηρίζει την αξιοπιστία του προϊόντος.

Αν και υπάρχουν μερικές αρνητικές απόψεις, οι περισσότερες από αυτές προέρχονται από πελάτες που ανέφεραν αλλεργικές αντιδράσεις σε συγκεκριμένα συστατικά του προϊόντος, με αποτέλεσμα να διακόψουν την πλήρη διάρκεια της θεραπείας. Είναι σημαντικό για τους καταναλωτές να διαβάσουν προσεκτικά τη σύνθεση και να ελέγξουν αν έχουν ευαισθησία σε οποιοδήποτε από τα συστατικά πριν από τη χρήση. Συνολικά, οι θετικές κριτικές υπερτερούν και υποδηλώνουν ότι το Rasu έχει βοηθήσει πολλές γυναίκες να βελτιώσουν τη σεξουαλική τους ζωή.

Συχνές ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει το Rasu;

Η τιμή του Rasu είναι 39 EUR.

Ποια είναι η σύνθεση του Rasu;

Η σύνθεση του προϊόντος περιλαμβάνει Εκχύλισμα Reishi και 30% Πολυσακχαρίτες, που είναι γνωστά για τις ευεργετικές τους ιδιότητες στη γυναικεία libido.

Μπορώ να αγοράσω το Rasu σε φαρμακείο χωρίς συνταγή;

Ναι, μπορείτε να το αγοράσετε χωρίς συνταγή, αλλά αυτή τη στιγμή το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο στα φαρμακεία.

Ποιες είναι οι ενδείξεις χρήσης του Rasu;

Το Rasu χρησιμοποιείται για την αύξηση της γυναικείας libido, την βελτίωση της ψυχολογικής διάθεσης και την ενίσχυση της συνολικής σεξουαλικής υγείας.

Rasu – φαρμακείο, τιμή, απόψεις, οδηγίες, σύνθεση
Rasu – φαρμακείο, τιμή, απόψεις, οδηγίες, σύνθεση
39 EUR 78 EUR
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

2 + 2 =

metrogreece.gr
Logo