Elesse – φαρμακείο, τιμή, απόψεις, οδηγίες, σύνθεση

Πιστοποιημένα

Τι είναι το Elesse?

Το Elesse είναι ένα καινοτόμο προϊόν περιποίησης της επιδερμίδας που έχει σχεδιαστεί ειδικά για την καταπολέμηση των ρυτίδων και της γήρανσης του δέρματος. Είναι εμπλουτισμένο με φυσικά συστατικά, όπως το έλαιο Prunus amygdalus dulcis, το οποίο έχει ενυδατικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Ο συνδυασμός του με τα κύτταρα φρούτων Malus domestica συμβάλλει στη βελτίωση της ελαστικότητας και της σφριγηλότητας της επιδερμίδας.

Η σύνθεση του Elesse περιλαμβάνει επίσης κόμμι ξανθάνης, το οποίο λειτουργεί ως σταθεροποιητής και ενισχυτής της υφής, προσφέροντας μια ευχάριστη αίσθηση κατά την εφαρμογή. Η καπρυλλυλ γλυκόλη που περιέχεται στην κρέμα έχει ενυδατικές ιδιότητες και βοηθά στη διατήρηση της σωστής υγρασίας της επιδερμίδας.

Η χρήση του Elesse μπορεί να προσφέρει μια πιο νεανική και υγιή όψη στο δέρμα, καθιστώντας το ιδανικό για καθημερινή περιποίηση.

Ποιες είναι οι θεραπευτικές ενδείξεις;

Ο Elesse έχει αρκετές θεραπευτικές ενδείξεις που το καθιστούν ιδανικό για την καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας. Οι κυριότερες ενδείξεις περιλαμβάνουν:

  • Μείωση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών
  • Ενίσχυση της ελαστικότητας και της σφριγηλότητας του δέρματος
  • Βελτίωση της υφής και της όψης της επιδερμίδας
  • Ενυδάτωση και θρέψη του δέρματος
  • Προστασία από τις ελεύθερες ρίζες και την πρόωρη γήρανση

Ποια πρώιμα συμπτώματα υπάρχουν;

Τα πρώιμα συμπτώματα των ρυτίδων μπορεί να περιλαμβάνουν αρκετές ορατές αλλαγές στην επιδερμίδα. Αυτές περιλαμβάνουν:

  • Λεπτές γραμμές: Συχνά εμφανίζονται γύρω από τα μάτια, το στόμα και το μέτωπο.
  • Απώλεια ελαστικότητας: Το δέρμα μπορεί να αρχίσει να χάνει τη σφριγηλότητά του, δημιουργώντας μια πιο χαλαρή εμφάνιση.
  • Ξηρότητα: Η επιδερμίδα μπορεί να γίνει πιο ξηρή και αφυδατωμένη, οδηγώντας σε ακαμψία και θαμπάδα.
  • Αλλαγές στην υφή: Μπορεί να παρατηρηθεί ανώμαλη υφή στο δέρμα, με κοκκινίλες ή τραχύτητα.
  • Σκασίματα: Μικρές ρωγμές ή λεπτές ρυτίδες που εμφανίζονται λόγω της μείωσης της υγρασίας.

Σύνθεση, φαρμακολογικές ιδιότητες και μηχανισμός δράσης

Η σύνθεση του Elesse περιλαμβάνει φυσικά και αποτελεσματικά συστατικά που συμβάλλουν στη βελτίωση της επιδερμίδας και στην καταπολέμηση των ρυτίδων. Ακολουθεί αναλυτική παρουσίαση των συστατικών και των φαρμακολογικών τους ιδιοτήτων:

  • Έλαιο Prunus amygdalus dulcis: Το αμυγδαλέλαιο είναι πλούσιο σε βιταμίνες, λιπαρά οξέα και αντιοξειδωτικά. Διαθέτει εξαιρετικές ενυδατικές και θρεπτικές ιδιότητες, βελτιώνοντας την ελαστικότητα του δέρματος και καταπραΰνοντας τυχόν ερεθισμούς.
  • Καλλιέργεια κυττάρων φρούτων Malus domestica: Τα κύτταρα φρούτων μήλου περιέχουν ισχυρούς αντιοξειδωτικούς παράγοντες που προστατεύουν το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες. Επίσης, βοηθούν στην αναγέννηση των κυττάρων, προάγοντας την υγιή όψη της επιδερμίδας.
  • Κόμμι ξανθάνης: Αυτή η φυσική ρητίνη λειτουργεί ως σταθεροποιητής και ενυδατικός παράγοντας. Δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ στην επιφάνεια του δέρματος, διατηρώντας την υγρασία και προσφέροντας μια ομαλή και μαλακή υφή.
  • Καπρυλλυλ γλυκόλη: Αυτή η ένωση έχει ενυδατικές και μαλακτικές ιδιότητες, διευκολύνοντας τη διατήρηση της σωστής υγρασίας στο δέρμα. Επίσης, έχει αντιβακτηριακή δράση, συμβάλλοντας στη διατήρηση της καθαρότητας της επιδερμίδας.

Ο μηχανισμός δράσης του Elesse βασίζεται στη συνδυασμένη δράση αυτών των συστατικών. Ο συνδυασμός τους ενισχύει τη διαδικασία ανανέωσης του δέρματος, μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων και προσφέρει άμεση ενυδάτωση, κάνοντάς το πιο φωτεινό και νεανικό.

Elesse
49 EUR 98 EUR

Elesse: ποια είναι η αποτελεσματικότητα, τα πλεονεκτήματά της

Η αποτελεσματικότητα του συγκεκριμένου κρέμας στην καταπολέμηση των ρυτίδων προσφέρει αρκετά πλεονεκτήματα από ιατρική άποψη. Ορισμένα από τα κύρια πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν:

  • Αναγέννηση του δέρματος: Η χρήση των κυττάρων φρούτων μήλου προάγει την αναγέννηση των κυττάρων της επιδερμίδας, βοηθώντας στη μείωση των ρυτίδων και στην βελτίωση της συνολικής υφής του δέρματος.
  • Ενυδάτωση: Η παρουσία αμυγδαλέλαιου και καπρυλλυλ γλυκόλης εξασφαλίζει βαθιά ενυδάτωση, που είναι απαραίτητη για την υγιή όψη του δέρματος και τη μείωση της ξηρότητας, η οποία μπορεί να επιδεινώσει τις ρυτίδες.
  • Αντιοξειδωτική προστασία: Τα συστατικά παρέχουν ισχυρή προστασία από τις ελεύθερες ρίζες, μειώνοντας την οξείδωση και προλαμβάνοντας την πρόωρη γήρανση του δέρματος.
  • Βελτίωση της ελαστικότητας: Η ενίσχυση της ελαστικότητας του δέρματος συμβάλλει στη μείωση της χαλάρωσης και στην αποκατάσταση της σφριγηλότητας, προσφέροντας μια πιο νεανική εμφάνιση.
  • Ανακούφιση από ερεθισμούς: Τα φυσικά συστατικά συμβάλλουν στην καταπράυνση του δέρματος, μειώνοντας τυχόν ερεθισμούς και ενισχύοντας τη γενική άνεση κατά την εφαρμογή.

Φύλλο οδηγιών χρήσης: πληροφορίες για τον ασθενή

Διαβάστε προσεκτικά ολόκληρο το φύλλο οδηγιών χρήσης πριν αρχίσετε να παίρνετε αυτό το φάρμακο, διότι περιλαμβάνει σημαντικές πληροφορίες για σας. Φυλάξτε αυτό το φύλλο οδηγιών χρήσης. Ίσως χρειαστεί να το διαβάσετε ξανά. Εάν έχετε περαιτέρω απορίες, ρωτήστε τον γιατρό σας.

ΦΥΛΛΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ πληροφορίες
💊 Δοσολογική μορφή Κρέμα
⭐ Κριτικές Θετικές κριτικές
🩹 Παρενέργειες Δεν βρέθηκε
🩺 Συστατικά Δείτε οδηγίες
⚕️Αγορά στο φαρμακείο Επί του παρόντος εξαντλήθηκε / Χωρίς έκπτωση
💶 Τιμή 49 EUR με έκπτωση στον επίσημο ιστότοπο

Αντενδείξεις και παρενέργειες

Δεν υπάρχουν γνωστές αντενδείξεις και παρενέργειες για τη συγκεκριμένη κρέμα, εκτός από την πιθανή αλλεργία σε κάποια από τα συστατικά της. Συνιστάται να μελετήσετε προσεκτικά τη σύνθεση πριν από τη χρήση.

Αλληλεπιδράσεις με άλλα φάρμακα

Η χρήση του προϊόντος επιτρέπεται σε συνδυασμό με άλλα φάρμακα, εκτός από την κατανάλωση αλκοόλ.

Οδηγίες χρήσης και δοσολογία

Η κρέμα θα πρέπει να εφαρμόζεται δύο φορές την ημέρα, το πρωί και το βράδυ. Εφαρμόστε μια επαρκή ποσότητα προϊόντος σε καθαρό και στεγνό δέρμα, κάνοντας απαλές κινήσεις μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.

Αποθήκευση

Φυλάσσετε το προϊόν σε δροσερό και ξηρό μέρος, μακριά από άμεσο ηλιακό φως και θερμότητα. Κρατήστε το μακριά από παιδιά.

Μέτρα προσοχής και προειδοποιήσεις

Δεν υπάρχουν ειδικές προφυλάξεις που να απαιτούνται κατά τη χρήση του προϊόντος.

Υπερδοσολογία

Η υπερδοσολογία δεν συνιστάται.

Αγορά Elesse στα φαρμακεία

Η αγορά του Elesse από φαρμακεία στην Ελλάδα μπορεί να γίνει μέσω διαφόρων διαδικτυακών πλατφορμών. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο προϊόν δεν είναι διαθέσιμο στις παρακάτω ιστοσελίδες: Ofarmakopoiosmou, Vita.gr, ToFarmakeiomou.gr, E-Pharmacy.gr, Iatropedia.com, Vita4you.gr, Pharmacy295.gr, Pharm16.gr, Farmakeio1828, Iatrikoskosmos.gr, Iatro.gr, Iatrikanea.gr, WeCare, Med24.gr, Iatropedia.gr, Pharm24.gr, Skroutz.gr, Med.gr, BestPrice.gr, Mediconet.gr, Galinos.gr, Iatro.gr, Pharmilion, Smile-Pharmacy.gr, Pharmacy128, Medisave.gr, Mednet.gr, MedLab.gr, Pharmacy4u.gr, VRisko, Med.com.gr, BoxPharmacy, FSA-Efimeries και Pharmacy2Go.gr.

Η τιμή του προϊόντος στα φαρμακεία χωρίς κάποια έκπτωση είναι επίσης άγνωστη, ενώ η επόμενη προμήθεια στα φαρμακεία δεν έχει καθοριστεί.

Elesse
49 EUR 98 EUR

τιμή Elesse, έκπτωση

Η τιμή του Elesse είναι 49 EUR, και αυτή τη στιγμή υπάρχει ειδική προσφορά στον επίσημο ιστότοπο του κατασκευαστή με έκπτωση 50%. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ο αριθμός των προσφορών είναι περιορισμένος και η προωθητική ενέργεια είναι προσωρινή.

Για να παραγγείλετε, πρέπει να επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο του κατασκευαστή και να συμπληρώσετε τη φόρμα παραγγελίας. Δεν απαιτείται συνταγή. Η πληρωμή γίνεται με μετρητά κατά την παραλαβή του προϊόντος.

Μπορείτε να αγοράσετε το προϊόν με δυνατότητα παράδοσης σε όλη την Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων μεγάλων πόλεων όπως η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, η Πάτρα, το Ηράκλειο, η Λάρισα, ο Βόλος, τα Ιωάννινα, τα Τρίκαλα, η Χαλκίδα, οι Σέρρες, η Κρήτη, η Εύβοια, η Λέσβος, η Ρόδος, η Χίος, η Κέρκυρα, η Ζάκυνθος, η Κέα, η Τήνος και η Μύκονος.

Απόψεις, αρνητικές κριτικές, σχόλια σε φόρουμ σχετικά με Elesse

Πραγματικές εμπειρίες πελατών:

Η κρέμα Elesse έχει γίνει ο αγαπημένος μου σύμμαχος στην καθημερινή περιποίηση του δέρματός μου. Εδώ και μερικούς μήνες που την χρησιμοποιώ, παρατήρησα μεγάλη διαφορά στην επιδερμίδα μου. Οι λεπτές γραμμές γύρω από τα μάτια έχουν μειωθεί αισθητά και το δέρμα μου φαίνεται πιο φωτεινό και υγιές. Η υφή της κρέμας είναι ελαφριά και απορροφάται γρήγορα, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για εμένα.

Επιπλέον, η αίσθηση ενυδάτωσης που προσφέρει είναι εκπληκτική. Χρησιμοποιώ την κρέμα πρωί και βράδυ, και πραγματικά αισθάνομαι ότι το δέρμα μου είναι προστατευμένο καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Σίγουρα θα συνεχίσω να τη χρησιμοποιώ και στο μέλλον!

Αναστασία, 34 ετών

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την κρέμα Elesse. Ξεκίνησα να τη χρησιμοποιώ πριν από περίπου τρεις μήνες και έχω παρατηρήσει ότι το δέρμα μου είναι πιο σφριγηλό και ελαστικό. Οι ρυτίδες στο μέτωπο έχουν γίνει λιγότερο ορατές και νιώθω ότι η συνολική όψη του προσώπου μου έχει ανανεωθεί.

Το μόνο που θα ήθελα είναι να έχει και μια πιο έντονη αίσθηση φρεσκάδας, αλλά αυτό είναι καθαρά προσωπική προτίμηση. Γενικά, θεωρώ ότι είναι ένα πολύ καλό προϊόν για την ηλικία μου και σίγουρα θα το προτείνω και σε φίλους μου.

Γιάννης, 45 ετών

Χρησιμοποιώ την Elesse εδώ και δύο μήνες και οι πρώτες εντυπώσεις μου είναι θετικές. Το δέρμα μου φαίνεται πιο ενυδατωμένο και οι ρυτίδες έχουν μειωθεί κάπως. Ωστόσο, δεν είμαι σίγουρη αν η διαφορά είναι τόσο σημαντική όσο περίμενα.

Έχω δοκιμάσει πολλές κρέμες στο παρελθόν και η Elesse δεν είναι κακή, αλλά δεν με έχει ενθουσιάσει πλήρως. Ίσως χρειάζομαι περισσότερο χρόνο για να δω πλήρη αποτελέσματα. Εν πάση περιπτώσει, θα συνεχίσω τη χρήση της και θα παρακολουθήσω την πρόοδό μου.

Μαρία, 60 ετών

Είμαι ενθουσιασμένη με την κρέμα Elesse! Από τη στιγμή που άρχισα να τη χρησιμοποιώ, παρατήρησα άμεσες βελτιώσεις στην επιδερμίδα μου. Το δέρμα μου είναι πιο απαλό και οι ρυτίδες που είχα γύρω από το στόμα έχουν αρχίσει να εξομαλύνονται. Είναι εκπληκτικό πόσο γρήγορα βλέπεις αποτελέσματα.

Επιπλέον, μου αρέσει πολύ η αίσθηση που αφήνει μετά την εφαρμογή. Δεν κολλάει και απορροφάται γρήγορα, οπότε μπορώ να εφαρμόσω το μακιγιάζ μου αμέσως μετά. Σίγουρα θα την προτείνω σε όλες τις φίλες μου!

Σοφία, 29 ετών

Ξεκίνησα να χρησιμοποιώ την Elesse πριν από ένα μήνα, κυρίως επειδή οι φίλοι μου με προέτρεψαν. Αρχικά, ήμουν λίγο διστακτικός, αλλά τώρα βλέπω κάποιες θετικές αλλαγές στο δέρμα μου. Οι ρυτίδες είναι λιγότερο έντονες, και νιώθω ότι η επιδερμίδα μου είναι πιο λεία.

Ωστόσο, δεν είμαι σίγουρος αν η κρέμα είναι το “θαύμα” που όλοι λένε. Αισθάνομαι ότι η δράση της είναι ικανοποιητική, αλλά χρειάζομαι περισσότερο χρόνο για να κρίνω την αποτελεσματικότητά της σε βάθος χρόνου. Έτσι, για την ώρα, κρατώ μια ουδέτερη στάση και θα συνεχίσω να την παρακολουθώ.

Κώστας, 38 ετών

Επιδράσεις και αποτέλεσμα χρήσης

Η χρήση της συγκεκριμένης κρέμας μπορεί να προσφέρει αρκετές θετικές επιδράσεις στην επιδερμίδα. Ακολουθούν τα κύρια αποτελέσματα που μπορεί να παρατηρηθούν από τη χρήση της:

  • Μείωση της εμφάνισης των λεπτών γραμμών και ρυτίδων, ιδιαίτερα γύρω από τα μάτια και το στόμα.
  • Βελτίωση της ελαστικότητας και της σφριγηλότητας του δέρματος.
  • Αυξημένη ενυδάτωση, προσφέροντας μια υγιή και φρέσκια όψη.
  • Αναζωογόνηση του δέρματος, κάνοντάς το πιο λαμπερό και νεανικό.
  • Προστασία από τις ελεύθερες ρίζες, μειώνοντας τη βλάβη που προκαλείται από το περιβάλλον.
  • Καταπραϋντική δράση, μειώνοντας ερεθισμούς και ευαισθησία της επιδερμίδας.


Elesse
49 EUR 98 EUR

Το Elesse λειτουργεί πραγματικά ή υπάρχουν αρνητικές απόψεις ότι είναι απάτη;

Το Elesse δεν είναι απάτη, καθώς έχει φυσική σύνθεση και είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με τις ιατρικές προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτές οι προδιαγραφές διασφαλίζουν ότι το προϊόν έχει υποβληθεί σε αυστηρούς ελέγχους και ότι πληροί τα απαραίτητα κριτήρια ασφάλειας και αποτελεσματικότητας.

Αν και υπάρχουν κάποιες αρνητικές απόψεις, η ανάλυση αυτών των σχολίων δείχνει ότι οι χρήστες που εξέφρασαν δυσαρέσκεια το έκαναν λόγω αλλεργικών αντιδράσεων σε συγκεκριμένα συστατικά του προϊόντος. Αυτές οι αντιδράσεις οδήγησαν πολλούς από αυτούς να διακόψουν τον πλήρη κύκλο χρήσης της κρέμας. Συνεπώς, η πλειοψηφία των χρηστών που δεν έχουν αλλεργίες αναφέρουν θετικά αποτελέσματα και ικανοποίηση από την εφαρμογή του προϊόντος.

Συχνές ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει το Elesse;

Η τιμή του Elesse είναι 49 EUR.

Ποια είναι η σύνθεση του Elesse;

Η σύνθεση περιλαμβάνει τα εξής συστατικά: Έλαιο Prunus amygdalus dulcis, Καλλιέργεια κυττάρων φρούτων Malus domestica (και) κόμμι ξανθάνης, Kαπρυλυλ γλυκόλη.

Μπορώ να το αγοράσω από το φαρμακείο χωρίς συνταγή;

Ναι, μπορείτε να το αγοράσετε χωρίς συνταγή, αλλά προς το παρόν το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο στα φαρμακεία.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να δω αποτελέσματα;

Τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο του δέρματος και τη συχνότητα χρήσης. Ωστόσο, πολλοί χρήστες αναφέρουν ότι βλέπουν θετικές αλλαγές μέσα σε λίγες εβδομάδες χρήσης.

Elesse – φαρμακείο, τιμή, απόψεις, οδηγίες, σύνθεση
Elesse – φαρμακείο, τιμή, απόψεις, οδηγίες, σύνθεση
49 EUR 98 EUR
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

50 − = 45

metrogreece.gr
Logo