Καλύτερη τιμή

Belly Free - απαλλαγείτε από την κοιλιά σας και γίνετε όμορφος και ελκυστικός

Η κοιλιά στους άνδρες αρχίζει να αυξάνεται μαζί με την πρόοδο της ηλικίας τους. Όλα αυτά εξαρτώνται από την λανθασμένη και πολύ λιπαρή δίαιτα, από τη μείωση της ταχύτητας του ίδιου του μεταβολισμού, από τη συσσώρευση λίπους και από την απείθαρχη ζωή, παίρνοντας ίσως πολλές ποσότητες αλκοόλ και μπύρας και, στη συνέχεια, δεν κάνουν πάρα πολύ σωματική δραστηριότητα. Δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ότι η κοιλιά δεν είναι πολύ ελκυστική και δεν είναι απολύτως αληθές ότι οι γυναίκες προτιμούν άντρες με κοιλιά. Εάν είστε επίσης ενιαίος και ψάχνετε έναν σύντροφο ψυχής, έχετε παρατηρήσει ότι οι λεπτόι άνδρες είναι επίσης πιο όμορφοι από τις γυναίκες. Τότε δεν υπάρχει λόγος να περιμένουμε, αλλά πρέπει να δράσουμε. Δεν έχει σημασία αν είσαι μόνος ή μετακινηθείς, αν είσαι 20 ή 60 ετών, η κοιλιά σου πρέπει να εξαλειφθεί και το σώμα σου πρέπει να αντιμετωπιστεί. Ας δούμε όμως τι πρέπει να κάνουμε για μια στιγμή, γιατί πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν καν ότι υπάρχει ένα εξαιρετικό προϊόν στην αγορά που ονομάζεται πραγματικό Free Belly Free. Είναι μια δεξαμενή συγκράτησης και αδυνατίσματος που θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από την περίσσεια λίπους που βρίσκεται στην κοιλιά και τους γοφούς σας. Ευτυχώς υπάρχει μια τέτοια καλή λύση για εσάς που έχετε αποφασίσει να αντιδράσετε.

Πώς λειτουργεί η κοιλιά ελεύθερη

Πώς λειτουργεί η κοιλιά ελεύθερη

Φανταστείτε μια κανονική κορυφή δεξαμενής που φοράτε καθημερινά κάτω από τα ρούχα σας ή όταν πηγαίνετε στο γυμναστήριο, το Belly Free είναι πανομοιότυπο μόνο ότι γίνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να συμπιέζει τους κοιλιακούς μυς, να συμπιέζει και να περιέχει λίπος, διατηρεί την ιδανική στάση και σας βοηθά να απαλλαγείτε από κοιλιά με την πάροδο του χρόνου. Είναι αλήθεια ότι μόλις το βάλαμε, η κοιλιά είναι αισθητά λιγότερο αισθητή, ακριβώς επειδή είναι ένα προϊόν που περιέχει και η ικανοποίηση είναι μεγάλη για όλους τους ανθρώπους που τελικά βλέπουν τον εαυτό τους όμορφο και πάλι αισθάνονται ακόμα νεότεροι. Η αγορά του Original Belly Free στην Ιταλία είναι δυνατή χωρίς κανένα πρόβλημα, καθώς δεν είναι ιατρική συσκευή και δεν χρειάζεται να αγοραστεί ιατρική συνταγή. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να πάτε σε κάποιον ειδικό και δεν πρέπει να κάνετε καμία επίσκεψη αλλά μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε αμέσως χωρίς φόβο και χωρίς αντενδείξεις. Ένα προϊόν που μελετήθηκε λεπτομερώς για να μπορέσει να προσφέρει το μέγιστο στους πελάτες του, αλλά σημαντικό είναι ότι επιλέγετε πάντα και μόνο το πρωτότυπο επειδή όλα τα άλλα αντίγραφα του Belly Free δεν είναι τα ίδια και δεν μπορούμε να εγγυηθούμε για την αποτελεσματικότητά τους και της ασφάλειας. Μόνο ένα ασφαλές και δοκιμασμένο προϊόν μπορεί να σας δώσει όλα όσα ψάχνετε και χρειάζεστε. Ακριβώς γι 'αυτό το λόγο, να είστε πολύ προσεκτικοί επειδή η αγορά είναι πολύ μεγάλη και δεν χρειάζεται να είναι λάθος και να αγοράσετε το λάθος πράγμα.

ΔΩΡΕΑΝ BELLY
πίσω στο μενού ↑

Πού να το αγοράσετε και την τιμή

Όπως καταλαβαίνετε, είναι πολύ σημαντικό να χρησιμοποιείτε πάντα μόνο το πρωτότυπο, αλλά πώς να το βρείτε σίγουρα. Μην ανησυχείτε επειδή απλά πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες μας και εσείς και εσείς μπορείτε να το λάβετε στο σπίτι. Δεν χρειάζεται να το ψάχνετε στα διάφορα καταστήματα της πόλης σας, επειδή δεν μπορείτε να το αγοράσετε σε φαρμακείο, στο Aliexpress ή στο Amazon - αλλά μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα με έκπτωση 50%. Σίγουρα έχετε σύνδεση στο internet και ένα tablet, απλά κάντε κλικ στην πλατφόρμα μας και τελειώσατε. Στο κάτω μέρος της σελίδας, αν διαβάσετε προσεκτικά την ιστοσελίδα, εκτός από όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το προϊόν, μπορείτε επίσης να βρείτε μια φόρμα με κουτιά για να συμπληρώσετε. Συνήθως ζητούν όνομα, επώνυμο, διεύθυνση, αριθμό των πακέτων που θέλετε να παραγγείλετε και το προτιμώμενο μέγεθος. Σε μερικές ημέρες ο courier θα φέρει τα πάντα στο σπίτι σας και τελικά μπορείτε επίσης να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την κορυφή της δεξαμενής αδυνατίσματος χωρίς κανένα πρόβλημα. Η τιμή του Belly Free είναι 59 ευρώ και μέσα του υπάρχουν δύο κορυφές δεξαμενών. Με αυτό τον τρόπο, ενώ κάποιος ίσως πλένει, μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάποιος άλλος και δεν θα υπάρξει μέρα που δεν θα μπορέσετε να το φέρετε. Θα παρατηρήσετε αμέσως τα εκπληκτικά αποτελέσματα και αυτό θα σας ευχαριστήσει. Το φυσικό προϊόν, ελαστικό, δεν σφίγγει, δεν ενοχλεί, ρυθμίζει τη θερμοκρασία του σώματος και αναπνέει. Δεν ιδρώνει και δεν δημιουργεί αλλεργίες ή ερυθρότητα στο δέρμα σας. Πραγματικά ένα μοναδικό προϊόν που δεν πρέπει να χάσετε.

πίσω στο μενού ↑

Πώς γίνεται το Belly Free

Μετά από να δει και να διαβάσει λεπτομερώς πώς να παραγγείλετε το Belly Free, αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία σε όλους τους πελάτες είναι επίσης να μάθει πώς ακριβώς γίνεται αυτό το προϊόν και τι μπορούν να αναμένουν όταν το παραλάβουν στο σπίτι. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, μοιάζουν με απλές άσπρες κορυφές αθλητικών δεξαμενών που όλοι οι άνδρες φορούν κάτω από πουκάμισα, φορέματα και μπλουζάκια. Όχι μόνο είναι κατασκευασμένο από πολύ ανθεκτικά υφάσματα, αλλά η περιοχή της κοιλιάς είναι λίγο πιο ενισχυμένη ακριβώς για να κρατήσει καλύτερα τους μυς και ταυτόχρονα να ενισχύσει τους μυς της πλάτης. Μπορεί να πλένεται όσες φορές θέλετε, ακόμα και κάθε μέρα, τόσο με το χέρι όσο και στο πλυντήριο και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι θα αυξηθεί ή δεν θα είναι πλέον αποτελεσματική. Προτού μπορέσετε να το χρησιμοποιήσετε, πρέπει να επιλέξετε το μέγεθός σας. Παρακάτω είναι ο οδηγός μεγέθους για να μπορέσετε να παραγγείλετε το σωστό για εσάς και να πάρετε όλα τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ας δούμε λοιπόν:

 • ένα M αντιστοιχεί στο ιταλικό μέγεθος 44 ή 46
 • ένα L αντιστοιχεί στο μέγεθος 48 ή 50
 • ένα XL αντιστοιχεί στο μέγεθος 52 ή 54
 • ένα XXL αντιστοιχεί στο μέγεθος 56

Τέλος, μπορείτε επίσης να μειώσετε την ένταση της κοιλιάς σας, μπορείτε τελικά να είστε πιο όμορφοι, λεπτότεροι και ταυτόχρονα να νιώσετε και πάλι τόσο ελκυστικοί όσο όταν ήσασταν νέος. Παραγγείλετε επίσης την κορυφή της δεξαμενής σας και θα δείτε τι μεγάλη διαφορά.

Πώς λειτουργεί η κοιλιά ελεύθερη

πίσω στο μενού ↑

Πώς να το χρησιμοποιήσετε και οδηγίες

Όταν ο courier φέρνει το πακέτο στο σπίτι με δύο κορυφές δεξαμενών μέσα, θα βρείτε επίσης οδηγίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης του Belly Free. Δεν είναι απολύτως δύσκολο και στο τέλος μπορεί να φορεθεί όπως κάθε τύπος κορυφής δεξαμενής. Δεν θα σας ενοχλήσει και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις εποχές, επίσης, επειδή δεν σας κάνει να ιδρώνετε, αναπνέει και θερμορυθμίζει και γι 'αυτό πολλοί άνθρωποι το χρησιμοποιούν ακόμα και όταν κάνουν σωματική άσκηση. Με το να περιέχει πάντα τους μυς της κοιλιάς και τη διατήρηση της σωστής στάσης, με την πάροδο του χρόνου το λίπος και ο όγκος της κοιλιάς μειώνεται. Αλλά ας δούμε τι είναι αυτές οι οδηγίες και τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε για να αποκτήσουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα. Μετά από αυτούς είναι απαραίτητη και στο τέλος θα έχετε ό, τι θέλετε. Ας τα διαβάσουμε μαζί:

 • πριν χρησιμοποιήσετε το Belly Free, είναι απαραίτητο να επιλέξετε το σωστό μέγεθος που δεν πρέπει να είναι πολύ σφιχτό ή πολύ σφιχτό
 • το μέγεθος πρέπει να είναι σωστό για να μπορεί να συμπιέζεται με έναν απόλυτα φυσικό και αποτελεσματικό τρόπο
 • φοριέται κάτω από τα ρούχα που έρχονται σε επαφή με το δέρμα
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα, στο χώρο εργασίας, στο γυμναστήριο ή κατά τη διάρκεια των αγορών
 • δεν δημιουργεί αλλεργίες και δεν έχει αντενδείξεις
 • τόσο περισσότερο χρόνο χρησιμοποιείτε και τόσο πιο συχνά και τα αποτελέσματα θα παρατηρηθούν πολύ γρήγορα
 • Δεν είναι καυτό κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις εποχές
 • άνετο και όμορφο είναι ένα προϊόν που δεν μπορεί να λείψει ακόμη και στο σπίτι σας [/ wpsm_testimonial]
ΔΩΡΕΑΝ BELLY
πίσω στο μενού ↑

Επιστημονική έρευνα

Με την επιστημονική έρευνα, έχουν προκύψει πραγματικά απίστευτα αποτελέσματα και τα ποσοστά ικανοποίησης της χρήσης της Belly Free είναι πραγματικά σπουδαία. Στην πραγματικότητα, στο 98,5% των περιπτώσεων οι άνθρωποι που είχαν την ευκαιρία να το χρησιμοποιήσουν για μια περίοδο που κυμαίνεται από 4 εβδομάδες έως 2 μήνες έχουν παρατηρήσει μια μεγάλη διαφορά. Οι καλές κριτικές και όχι μόνο στο Belly Free επιβεβαιώνουν επίσης το γεγονός ότι οι πελάτες είναι πολύ χαρούμενοι και ότι δεν έχουν βρει ποτέ ένα τόσο αποτελεσματικό προϊόν. Στην πραγματικότητα, πολλοί άντρες το χρησιμοποιούν σε όλο τον κόσμο και συχνά το συνιστούν στους φίλους και τους συγγενείς τους. Είναι πολύ ωραίο να διαβάσετε τις προσωπικές εμπειρίες τους και να διαπιστώσετε ότι υπάρχουν εξαιρετικά προϊόντα στην αγορά που δεν κοστίζουν πολύ και είναι εύκολα προσβάσιμα από όλους. Σε 96,7% των περιπτώσεων, η κοιλιά καθίσταται επίπεδη ήδη μετά τον πρώτο μήνα και η περίσσεια λίπους εξαφανίζεται αφήνοντας χώρο για τους κοιλιακούς μυς και μια κοιλιά που θα ζηλέψει ο καθένας. Δεν υπάρχει λόγος να κρυφτεί πια, αλλά έχει έρθει η ώρα να δείξουμε τι έχετε, για να δείξετε ότι και εσείς είστε σε θέση να είστε όμορφοι σε όλες τις ηλικίες και ότι η κοιλιά σας δεν είναι πλέον το λάθος της μπύρας ή του πάρα πολύ λιπαρού φαγητού. Ακόμη και οι ηλικιωμένοι και όχι μόνο οι νέοι έχουν παρατηρήσει ότι το Belly Free λειτουργεί πολύ καλά και δεν θα το αλλάξει καθόλου στον κόσμο. Μην περιμένετε πάρα πολύ, αλλά παραγγείλετε επίσης.

πίσω στο μενού ↑

Το προϊόν λειτουργεί πραγματικά

Το Belly Free είναι ένα από τα λίγα προϊόντα που καταφέρνει να εργαστεί με εντελώς μοναδικό και τέλειο τρόπο και γι 'αυτό οι περισσότεροι άνθρωποι αποφασίζουν να το χρησιμοποιήσουν με μεγάλη χαρά. Η δυνατότητα να βλέπετε τα αποτελέσματα γρήγορα και χωρίς να χρειαστεί να περιμένετε πάρα πολύ καιρό είναι το αίτημα του καθενός όταν ψάχνετε για ένα προϊόν για προσωπική χρήση. Ευτυχώς οι αναθεωρήσεις των γιατρών της Belly Free επιβεβαιώνουν επίσης το γεγονός ότι το προϊόν είναι εξαιρετικό και δεν είναι σπάνια οι ειδικοί που είναι οι πρώτοι που προτείνουν αυτή την κορυφή των δεξαμενών στους ασθενείς τους που συχνά έρχονται να ζητούν βοήθεια και να γνωρίζουν ποιο είναι το καλύτερο προϊόν γενικότερα. Γι 'αυτό βιαστείτε όσο η έκπτωση διαρκεί ακόμα και όσο μπορείτε ακόμα να παραγγείλετε ένα τόσο καλό προϊόν σε πραγματικά απίστευτη τιμή. Όχι μόνο έχετε μια κορυφή δεξαμενή στο σπίτι, αλλά ακόμη και δύο. Μην ανησυχείτε για τίποτα, αλλά το μόνο που έχετε να κάνετε είναι πάντα να το φοράτε και θα παρατηρήσετε πράγματα που θεωρήσατε ότι ήταν αδύνατο να επιτύχετε. Αυτό που πρέπει να καταλάβετε είναι ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο. Πρέπει να έχουμε τη βούληση να αλλάξουμε και ταυτόχρονα να έχουμε τη σταθερότητα να χρησιμοποιούμε καλά προϊόντα, αλλά πρώτα απ 'όλα να μπορούμε να τα επιλέξουμε. Είμαστε εδώ στη διάθεσή σας, εξηγώντας όλα όσα χρειάζεστε. Στην επόμενη παράγραφο, στην πραγματικότητα, θέλουμε να κάνουμε μια λίστα των αποτελεσμάτων που μπορούν να αποκτηθούν χρησιμοποιώντας την κορυφή δεξαμενών Belly Free. Ο κατάλογος είναι πολύ μεγάλος και θα παρατηρήσετε ότι τα οφέλη είναι πάρα πολλά. Ευτυχώς υπάρχουν τόσο καλά προϊόντα.

Πώς λειτουργεί η κοιλιά ελεύθερη

πίσω στο μενού ↑

Αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα και τα οφέλη που μπορούν να προκύψουν με τη χρήση της τσέπης Belly Free είναι τόσο πολλά και για αυτό το λόγο αποφασίσαμε να κάνουμε μια ολόκληρη λίστα με όλα όσα μπορείτε να πάρετε και τι μπορείτε να περιμένετε όταν χρησιμοποιείτε αυτό το προϊόν κάθε μέρα και συχνά. Ας δούμε τι είναι ακριβώς:

 • η σπονδυλική στήλη παραμένει ευθεία και οι μύες της πλάτης υποστηρίζονται καλά
 • Το λίπος στην κοιλιά μειώνεται αργά
 • οι κοιλιακοί μύες είναι σφιχτοί και ενισχυμένοι
 • ο τόνος των μυών αυξάνεται σιγά-σιγά, αφήνοντας τα πάντα καλά καθορισμένα και σίγουρα πιο όμορφα
 • τα πεπτικά όργανα λειτουργούν πολύ καλύτερα
 • το στομάχι εμποδίζεται και δεν καταρρέει
 • εσωτερικά όργανα συμπεριλαμβανομένης της καλύτερης καρδιάς
 • μπορείτε να φορέσετε σφιχτά πουκάμισα και κομψά πουκάμισα
 • η φυσική γραμμή γίνεται πιο αδύνατη
 • κάποιος φαίνεται πολύ ωραιότερος και πολύ νεότερος
 • η αυτοεκτίμηση αυξάνεται επίσης
 • έχετε περισσότερη τύχη με τις γυναίκες και την ιδιωτική σφαίρα εν γένει
 • οι μύες της πλάτης δεν είναι πλέον αδύναμοι
 • το πρήξιμο εξαφανίζεται και η κοιλιά είναι πολύ πιο ευθεία [/ wpsm_testimonial]
ΔΩΡΕΑΝ BELLY
πίσω στο μενού ↑

Γνώμες ειδικών ιατρών

Θέλουμε επίσης να δούμε τι λένε οι γιατροί και ποια είναι η πραγματική τους άποψη για ένα διάσημο και πωλημένο προϊόν όπως αυτό. Ακριβώς για αυτό το λόγο αποφασίσαμε να χρησιμοποιήσουμε τα λόγια του ειδικού Teodoro Realizzi ο οποίος είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει στενά την Belly Free και ποιος μπορεί να πει τη γνώμη του ότι θα βοηθήσει πολύ σε όλους τους ανθρώπους που δεν είναι ακόμα σίγουροι αν θα πάρουν ή κανένα τέτοιο προϊόν. Αλλά ας δούμε προσεκτικά τι είναι ακριβώς:

«Η Belly Free μου παρουσιάστηκε από έναν φίλο μου και πρέπει να πω ότι ήμουν πολύ περίεργος να το δοκιμάσω και να ελέγξω αν είναι καλό προϊόν ή όχι. Τόσο πολλά είναι γνωστά ότι υπάρχουν πολλοί άντρες που αγωνίζονται με τις κοιλιές τους και μια κορυφή δεξαμενής έτσι θα ήταν μια εξαιρετική λύση. Και τελικά αποδείχτηκε μια πραγματική χαρά για όλους, γιατί πραγματικά λειτουργεί και συμπιέζει την κοιλιά και τους μύες με έναν απόλυτα φυσικό τρόπο. Απίστευτο αποτέλεσμα αμέσως και για το λόγο αυτό το συνιστώ συχνά στους ασθενείς μου που έρχονται να μου ζητήσουν λύση »

πίσω στο μενού ↑

Κριτικές πελατών

Εύκολο στην αγορά, εύκολο στη χρήση, δεν κοστίζει πολύ και λειτουργεί πολύ καλά. Αυτά είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά που ένα προϊόν όπως το Belly Free μπορεί να προσφέρει. Εξαιρετική για χρήση και τέλεια για όλους, αφήνει όλους ευχαριστημένους και για αυτό το λόγο αποφασίσαμε να επαναφέρουμε κάποιες εμπειρίες ανθρώπων που είχαν την ευκαιρία να το δοκιμάσουν και να το χρησιμοποιήσουν για λίγο. Ας δούμε πώς βρήκαν ο ένας τον άλλον και τι λένε:

Lorenzo 49 ετών

«Από τότε που χρησιμοποίησα την Belly Free έχω παρατηρήσει ότι οι γυναίκες με κοιτάζουν περισσότερο. Ίσως το φαντάζομαι αλλά αισθάνομαι πολύ πιο όμορφη. Πάντα φορώ τα πουκάμισα που καθορίζουν τη γραμμή και δεν έχω πλέον εκείνη την μεγάλη κοιλιά που βγαίνει. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τα αποτελέσματα. "

Δαρείο 57 ετών

«Έχω χρησιμοποιήσει την Belly Free για μερικούς μήνες και πρέπει να πω ότι είναι τέλεια για τις ανάγκες μου. Το έβαλα κάτω από το πουκάμισό μου και πάντα το φορέω. Δεν έχει σημασία αν είμαι στο σπίτι ή αν πάω στη δουλειά, αυτή η δεξαμενή είναι πάντα σφιχτή στην κοιλιά »

ΔΩΡΕΑΝ BELLY
Claudio 61 ετών

«Το υπόλοιπο σώμα ήταν καλά μυώδες, αλλά η κοιλιά ήταν πάντα το αδύναμο σημείο μου, γι 'αυτό ζήτησα τον φίλο μου για συμβουλή και μου είπε να δοκιμάσω την Belly Free. Είμαι πολύ καλά και το προϊόν είναι πολύ έγκυρο »

9.7 Συνολικό σκορ
ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ

Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για την κοιλιά σας και το πρησμένο πουκάμισό σας, μπορείτε χάρη σε ένα προϊόν όπως το Belly Free δεξαμενή κορυφής που μπορείτε εύκολα να παραγγείλετε online και να φτάσετε στο σπίτι σε μερικές ημέρες. Εξαιρετικό προϊόν που μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθημερινά και χωρίς κανένα πρόβλημα ή φόβο αλλεργίας ή ιδρώτα. Το ύφασμα είναι καλά μελετημένο και απολύτως δεν σας κάνει να ιδρώσετε. Ευτυχώς, είναι επί του παρόντος προς πώληση και δύο δεξαμενές φτάνουν στο σπίτι. Αμέσως η κοιλιά σφίγγεται και το πρήξιμο δεν είναι πλέον αισθητό. Τέλος μπορείτε να έχετε την όμορφη και λεπτή γραμμή. Αν δεν έχετε ακόμη την ευκαιρία να μάθετε για ένα τέτοιο προϊόν, τότε έχει έρθει η στιγμή να το αγοράσετε και να το χρησιμοποιήσετε κάθε μέρα. Μια εξαιρετική λύση που θα σας τρελαίνει με χαρά.

τιμή
9
αποτελεσματικότητα
10
Τα σχόλια του γιατρού
10
Παρουσία σε φαρμακείο στην Ιταλία
8.5
Διαθεσιμότητα πιστοποιητικών και αδειών
10
Αναφορές πελατών
10
Γρήγορη παράδοση
10
Σύνθεση του προϊόντος
10
Αξιόπιστος κατασκευαστής
10
Προσθέστε την κριτική σας
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

συνολική βαθμολογία σας

δεκαεννέα - 8 =