Καλύτερη τιμή

Bliss Hair, λοσιόν μαλλιών - Μάθετε τώρα την τιμή, πού να αγοράσετε αυθεντικά Bliss Hair στην Ιταλία, τα συστατικά, τις απόψεις και τους τρόπους χρήσης

Είναι τα μαλλιά σας ακατάλληλα; Εμφανίζονται τραχιά, θαμπό και σπάνε εύκολα; Όπως πολλές γυναίκες, αλλά και οι άνδρες, θα γνωρίζετε καλά ότι υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που μπορούν να βλάψουν τα μαλλιά και να τα καταστρέψουν.

Εμφανίζονται τα κατεστραμμένα μαλλιά:

  • Τραχύ και πορώδες: τα μαλλιά είναι τραχιά στο άγγιγμα και δύσκολα στη διαχείριση.
  • Απινωμένος: η δομή της κερατίνης που προστατεύει τα μαλλιά είναι φτωχή, καθιστώντας τη λεία εξωτερικών παραγόντων.
  • Με σπασμένα άκρα: το τελικό μέρος των μαλλιών φαίνεται αποχρωματισμένο και στεγνό.

Επιπλέον, ενδέχεται να σπάσουν πολλές τρίχες και σε ορισμένες περιπτώσεις τείνουν να μην μεγαλώνουν.

Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που μπορούν να βλάψουν τα μαλλιά, όπως εσφαλμένη διατροφή, έλλειψη βιταμινών, πάρα πολλές θεραπείες, όπως επιθετικές βαφές ή λευκαντικά, χρήση πολύ ζεστού στεγνωτήρα μαλλιών και στρες.

Για να δώσετε στα μαλλιά σας καλή υγεία, εκτός από μια υγιεινή διατροφή, χρήσιμη για ολόκληρο το σώμα σας, πρέπει να χρησιμοποιείτε ειδικά προϊόντα που χρησιμοποιούνται για τη συνεχή φροντίδα των μαλλιών σας.
Επί του παρόντος, ένα προϊόν που κυκλοφόρησε πρόσφατα στην ιταλική αγορά Bliss Hair, μια λοσιόν που όχι μόνο ενισχύει τα μαλλιά αλλά και αναζωογονεί το τριχωτό της κεφαλής, απολαμβάνει μεγάλη επιτυχία στο διαδίκτυο.

Αλλά ας μάθουμε συγκεκριμένα τι είναι το Bliss Hairs, πώς λειτουργεί και ποια συστατικά περιέχει.

Τι είναι το Bliss Hair και πώς λειτουργεί

Τι είναι το Bliss Hair και πώς λειτουργεί;

Το Bliss Hair είναι μια λοσιόν σχεδιασμένη για περιποίηση μαλλιών και τριχωτού της κεφαλής. Το προϊόν αποτελείται αποκλειστικά από φυσικά συστατικά, αναμεμειγμένα με μοναδικό σκοπό την ενίσχυση των μαλλιών και την αποτροπή της πτώσης.

Η συνέργεια των φυσικών συστατικών, σε συνδυασμό με τις σωστές αναλογίες, επιτρέπει στη λοσιόν να ενυδατώνει τα μαλλιά σε όλο το μήκος της, αποτρέποντας την ξηρότητα και επίσης θρέφει και ενυδατώνει το τριχωτό της κεφαλής, αποτρέποντας έτσι τη φλεγμονή και την πιτυρίδα.

Bliss μαλλιά
πίσω στο μενού ↑

Αλλά ποια συστατικά περιέχει το Bliss Hair;

Για να μην τονισθούν περαιτέρω τα μαλλιά με επιθετικές ουσίες, οι παραγωγοί αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν τις ιδιότητες που μας προσφέρει η φύση για να δημιουργήσουμε ένα μοναδικό προϊόν του είδους του, όλα φυσικά.

Bliss Hair περιέχει:

  • Εκχύλισμα αβοκάντο: πλούσιο σε βιταμίνες A, D, E, ωμέγα 3 και απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για την ευημερία των μαλλιών. Τα θρεπτικά συστατικά που περιέχει δρουν στα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής, θρεπτικά και ενυδατικά. Δίνουν επίσης ελαστικότητα και απαλότητα στα μαλλιά. Το εκχύλισμα αβοκάντο έχει επίσης προστατευτική δράση έναντι όλων των εξωτερικών παραγόντων.
  • Εκχύλισμα Alpha Alpha: Η αλφάλφα πλούσια σε πρωτεΐνες και βιταμίνη Α. Αυτή η ουσία έχει αναγεννητικές ιδιότητες και ενισχύει τα θυλάκια, προλαμβάνοντας και περιορίζοντας την τριχόπτωση και προωθώντας την αναγέννηση των μαλλιών.
  • Εκχύλισμα Reynoutria multiflora: ένα βότανο γνωστό ως αναζωογονητικό και αναζωογονητικό τονωτικό, το οποίο χρησιμοποιείται πάντα στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και θρεπτικά συστατικά που εγγυώνται γενική ευημερία σε ολόκληρο τον οργανισμό, ενισχύοντας το ανοσοποιητικό σύστημα και ειδικά για τα μαλλιά, είναι χρήσιμο καθώς δίνει λάμψη στα μαλλιά, θρέφοντας και ενδυναμώνοντάς τα.
  • Εκχύλισμα Ligusticum striatum: ένα βότανο που θεωρείται ένα από τα 50 βασικά βότανα για την παραδοσιακή κινεζική ιατρική. Το εκχύλισμα συμβάλλει στη σωστή κυκλοφορία του αίματος, το οποίο είναι σημαντικό για το τριχωτό της κεφαλής. Εάν υπάρχει έλλειψη ροής αίματος στο τριχωτό της κεφαλής, τα μαλλιά δεν λαμβάνουν τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και οξυγόνο για να είναι υγιή και ως εκ τούτου εξασθενούν και τείνουν να σπάσουν.
πίσω στο μενού ↑

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Bliss Hair;

Η λοσιόν πρέπει να εφαρμόζεται για να καθαρίσετε το τριχωτό της κεφαλής 2-3 φορές την εβδομάδα.
Μετά την εφαρμογή της λοσιόν θα πρέπει να κάνετε μασάζ στο προϊόν για λίγα λεπτά μέχρι να απορροφηθεί πλήρως και στη συνέχεια μπορείτε να τακτοποιήσετε τα μαλλιά όπως προτιμάτε.

Δεν χρειάζεται να ξεπλύνετε το προϊόν!

Τι είναι το Bliss Hair και πώς λειτουργεί

πίσω στο μενού ↑

Κλινικές μελέτες για την αποτελεσματικότητα των Bliss Hair

Μια πρόσφατη μελέτη που πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 125 γυναικών, ηλικίας μεταξύ 18 και 55 ετών, έδειξε ότι το 98% των ατόμων που συμμετείχαν στη δοκιμή ήταν ικανοποιημένοι με το προϊόν.

Συγκεκριμένα:

Το 23% των γυναικών έλυσε το πρόβλημα της πιτυρίδας.

Το 30% των γυναικών παρατήρησε βελτίωση της τριχόπτωσης.

Το 45% των γυναικών παρουσίασε μια γενική βελτίωση στην υγεία των μαλλιών που δεν εμφανίστηκε πλέον θαμπή και αδύναμη.

Bliss μαλλιά
πίσω στο μενού ↑

Ποιες είναι οι αντενδείξεις των Bliss Hair;

Η λοσιόν, χάρη στη φυσική της σύνθεση, χωρίς χημικά, δεν έχει παρενέργειες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιονδήποτε τύπο μαλλιών.

6) Ποια αποτελέσματα επιτυγχάνονται μετά την εφαρμογή Bliss Hair;

Μετά την εφαρμογή Bliss Hair θα έχετε τέλεια μαλλιά, καθώς η λοσιόν υπόσχεται:

· Θρέψτε το τριχωτό της κεφαλής και τα μαλλιά.

· Καταπολέμηση και εξάλειψη της φλεγμονής και του ερεθισμού.

· Εξαλείψτε την πιτυρίδα.

· Ενισχύστε τα μαλλιά.

Κρατήστε τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής καθαρότερο περισσότερο από ό, τι με τα παραδοσιακά προϊόντα.

· Θεραπεύστε τα μαλλιά σε βάθος, περιορίζοντας την πτώση και προωθώντας την αναγέννηση.

Τι είναι το Bliss Hair και πώς λειτουργεί

πίσω στο μενού ↑

Γνώμη ειδικού:

Ο Δρ Damiano Simonetti, τριχολόγος δηλώνει:

«Τα μαλλιά, όπως και κάθε μέρος του σώματός μας, χρειάζονται συνεχή φροντίδα, αλλά δεν το γνωρίζουν όλοι και τρέχει για κάλυψη πολύ αργά. Ευτυχώς, η επιστημονική έρευνα βελτιώνεται συνεχώς και αυτές οι συνεχείς καινοτομίες έχουν οδηγήσει στη γέννηση του Bliss Hair ενός πραγματικά καινοτόμου προϊόντος για την υγεία των μαλλιών. Ήμουν σε θέση να εξακριβώσω την αποτελεσματικότητά του σε περισσότερους από έναν ασθενείς μου και είμαι πραγματικά εντυπωσιασμένος, επίσης για το χρόνο δράσης, το προϊόν προσφέρει καλά αποτελέσματα σε μία μόνο εβδομάδα ». 

Francesco Di Mattia, γυναικείο κομμωτήριο:

«Μου αρέσει να σχεδιάζω τα μαλλιά των γυναικών και μου αρέσει να φροντίζω τους πελάτες μου, ψάχνω πάντα καινοτόμα προϊόντα για να προσφέρω κάτι περισσότερο από ένα απλό χτένισμα στους πελάτες μου. Ανακάλυψα το Hair Bliss κατά τύχη, ενώ ήμουν στον υπολογιστή μου και έκανα περιήγηση μεταξύ ενός ιστότοπου κομμωτικής και ενός άλλου. Διάβασα για το προϊόν και αποφάσισα να το παραγγείλω, το χρησιμοποιώ στο κατάστημά μου εδώ και μερικούς μήνες ως αναζωογονητική θεραπεία και οι πελάτες μου είναι πολύ ικανοποιημένοι ».

Bliss μαλλιά
πίσω στο μενού ↑

8) Κριτικές Πελατών:

Αναζητώντας θετικές και αρνητικές κριτικές για το Bliss Gair στα διάφορα φόρουμ, υπάρχουν μόνο θετικές κριτικές για αυτό το προϊόν, παρακάτω είναι οι πιο ενδιαφέρουσες:

Μαρία Κριστίνα, 23 ετών: «Από τότε που ήμουν 16, είχα πάντα λιπαρά μαλλιά, δοκίμασα πολλά διαφορετικά προϊόντα και έχω περάσει πολύ, αλλά κανένα δεν έχει δουλέψει ποτέ πραγματικά. Μετά από μερικές ημέρες θεραπείας, το πρόβλημα επέστρεψε και ορισμένα προϊόντα προκάλεσαν ακόμη και ερεθισμό. Πολύ αποθαρρυνμένος, έψαξα στο διαδίκτυο για θεραπείες και βρήκα ένα άρθρο σχετικά με το Bliss Hair, δεν σκέφτηκα δύο φορές και διέταξα τη λοσιόν. Αυτή είναι η τρίτη εβδομάδα θεραπείας μου και πρέπει να πω ότι τα μαλλιά μου έχουν βελτιωθεί σημαντικά και το τριχωτό της κεφαλής μου δεν είναι συνεχώς λιπαρό ».
Stefania, 58: «Με τα χρόνια έχω αλλάξει αρκετές φορές το χρώμα των μαλλιών μου, έχω κάνει βαφές, λευκαντικά και τα μαλλιά μου ήταν πραγματικά αδύναμα και εύθραυστα. Δεν είμαι πλέον νέος και γι 'αυτό χρειαζόμουν ένα μη επιθετικό προϊόν που θα μπορούσε να με βοηθήσει να φροντίσω τα μαλλιά μου. Η νεαρή εγγονή μου μου έδωσε Bliss Hair για τα γενέθλιά μου και πρέπει να πω ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος με το δώρο της, τα μαλλιά μου ξαναγεννιούνται ».
Sabrina, 35 ετών: «Για μερικά χρόνια δυσκολεύτηκα να βρω το σωστό προϊόν για τα μαλλιά μου, πολλά προϊόντα με έκαναν αλλεργία, άλλα με έκαναν φαγούρα. Διάβασα για τα φυσικά συστατικά του Bliss Hair και την απουσία χημικών συστατικών, γι 'αυτό αποφάσισα να δοκιμάσω τη λοσιόν και είμαι πολύ χαρούμενος με αυτό. Όχι μόνο το προϊόν δεν με προκάλεσε αλλεργίες, αλλά έλυσε και το μικρό μου πρόβλημα πιτυρίδας ».
πίσω στο μενού ↑

9) Πόσο κοστίζει το Bliss Hair;

Η λοσιόν πωλείται σε πολύ προσιτή τιμή, προς το παρόν πωλείται με έκπτωση 50% στον ιστότοπο του κατασκευαστή με μόνο 49,00 ευρώ.

πίσω στο μενού ↑

Που να αγορασετε Bliss μαλλια;

Μπορείτε να αγοράσετε Bliss Hair αποκλειστικά στον ιστότοπο του κατασκευαστή, δεν πωλείται σε φαρμακεία, σε Amazon, Aliexpress ή σε άλλες διαδικτυακές πύλες.

Όλοι οι ιστότοποι που υπόσχονται να πουλήσουν Bliss Hair είναι ψευδείς και πωλούν ένα προϊόν που δεν μπορεί να εγγυηθεί την ίδια αποτελεσματικότητα με το Bliss Hair λοσιόν.

Bliss μαλλιά
πίσω στο μενού ↑

Πώς να παραγγείλετε Bliss μαλλιά;

Μπορείτε να παραγγείλετε τη λοσιόν συμπληρώνοντας τη φόρμα στο κάτω μέρος της σελίδας ιστότοπου του κατασκευαστή. Πρέπει να εισαγάγετε τα στοιχεία σας: πόλη κατοικίας, όνομα και επώνυμο και αριθμό τηλεφώνου και κάντε κλικ στην παραγγελία τώρα.

Μετά από αυτό θα πρέπει να περιμένετε την κλήση ενός χειριστή που θα επιβεβαιώσει την παραγγελία σας και θα σας παράσχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Με τον χειριστή μπορείτε επίσης να αποφασίσετε τον προτιμώμενο τρόπο πληρωμής, μπορείτε επίσης να επιλέξετε να πληρώσετε μετρητά κατά την παράδοση, όταν το πακέτο σας παραδοθεί.

9.7 Συνολικό σκορ
ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ

Από όσα έχουν γραφτεί μέχρι στιγμής, από τις κριτικές των εμπειρογνωμόνων και των πελατών στο άρθρο και επίσης σε πολλά διαδικτυακά φόρουμ, γίνεται σαφές ότι το Bliss Hair λειτουργεί πραγματικά. Αυτό το καινοτόμο προϊόν θρέφει τα μαλλιά σας και ενυδατώνει το τριχωτό της κεφαλής, κάνοντας τα μαλλιά σας φωτεινά και δυνατά! Τι περιμένεις να φροντίσεις τα μαλλιά σου;

τιμή
9
αποτελεσματικότητα
10
Τα σχόλια του γιατρού
10
Παρουσία σε φαρμακείο στην Ιταλία
8.5
Διαθεσιμότητα πιστοποιητικών και αδειών
10
Αναφορές πελατών
10
Γρήγορη παράδοση
10
Σύνθεση του προϊόντος
10
Αξιόπιστος κατασκευαστής
10
Προσθέστε την κριτική σας  |  Διαβάστε σχόλια και σχόλια
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η συνολική βαθμολογία σας

έντεκα - 3 =