Καλύτερη τιμή

Bliss Hair, λοσιόν για τα μαλλιά - μάθετε τώρα την τιμή, από πού να αγοράσετε τα αυθεντικά μαλλιά Bliss στην Ιταλία, τα συστατικά, τις απόψεις και τους τρόπους χρήσης

Είναι τα μαλλιά σας ανεξέλεγκτα; Εμφανίζονται τραχιά, αδιαφανή και σπάσουν εύκολα; Όπως πολλές γυναίκες, αλλά και άνδρες, θα γνωρίζετε καλά ότι υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που μπορούν να βλάψουν τα μαλλιά και να τα βλάψουν.

Εμφανίζονται τα χαλασμένα μαλλιά:

  • Ακατέργαστο και πορώδες: η τρίχα είναι τραχύ στην αφή και είναι δύσκολο να διαχειριστεί.
  • Εξάντληση: η δομή κερατίνης που προστατεύει τα μαλλιά έχει εξαντληθεί, καθιστώντας το θήραμα σε εξωτερικούς παράγοντες.
  • Με διαχωρισμένα άκρα: το τελευταίο μέρος των μαλλιών εμφανίζεται αποχρωματισμένο και στεγνό.

Επιπλέον, μπορεί να συμβεί ότι πολλές τρίχες σπάσουν και σε ορισμένες περιπτώσεις τείνουν να μην μεγαλώσουν.

Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που μπορούν να βλάψουν τα μαλλιά, όπως λανθασμένη διατροφή, αδυναμία λήψης βιταμινών, πάρα πολλές θεραπείες όπως επιθετικές βαφές ή λευκαντικά, χρήση πολύ ζεστού στεγνωτήρα μαλλιών και στρες.

Για να έχετε καλή υγεία στα μαλλιά σας, εκτός από την ακολουθία μιας υγιεινής διατροφής, χρήσιμης για ολόκληρο το σώμα σας, πρέπει να χρησιμοποιείτε ειδικά προϊόντα που χρησιμοποιούνται για να φροντίζουν συνεχώς τα μαλλιά σας.
Ένα προϊόν που εισήχθη πρόσφατα στην ιταλική αγορά μαλλιών Bliss σήμερα απολαμβάνει μεγάλη επιτυχία σε απευθείας σύνδεση, μια λοσιόν που όχι μόνο ενισχύει τα μαλλιά αλλά και αναζωογονεί το τριχωτό της κεφαλής.

Αλλά ας μάθουμε ειδικά τι είναι Bliss Hairs, πώς λειτουργεί και ποια συστατικά που περιέχει.

Τι είναι και πώς λειτουργεί Bliss μαλλιά

Τι είναι το Bliss Hair και πώς λειτουργεί;

Το Bliss Hair είναι μια λοσιόν σχεδιασμένη για την περιποίηση των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής. Το προϊόν αποτελείται αποκλειστικά από φυσικά συστατικά, αναμιγνύεται με μοναδικό σκοπό την ενίσχυση των μαλλιών και την αποτροπή του να πέσουν έξω.

Η συνέργια των φυσικών συστατικών, σε συνδυασμό με τις σωστές αναλογίες, επιτρέπει στην λοσιόν να ενυδατώνει τα μαλλιά σε ολόκληρο το μήκος της αποτρέποντας την ξηρότητα της και να θρέφει και να ενυδατώνει το τριχωτό της κεφαλής, αποτρέποντας έτσι την φλεγμονή και την πιτυρίδα.

Bliss μαλλιά
πίσω στο μενού ↑

Αλλά τι συστατικά περιέχει το Bliss Hair;

Για να μην τονίσουν τα μαλλιά με επιθετικές ουσίες, οι κατασκευαστές σκέφτηκαν να αξιοποιήσουν τις ιδιότητες που μας προσφέρει η φύση για να δημιουργήσουμε ένα μοναδικό, φυσικό προϊόν.

Bliss Hair περιέχει:

  • Εκχύλισμα αβοκάντο: πλούσιο σε βιταμίνες A, D, E, ωμέγα 3 και απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για την ευεξία των μαλλιών. Τα θρεπτικά συστατικά που περιέχει επηρεάζουν τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής, θρέφουν και ενυδατώνουν. Παρέχουν επίσης ελαστικότητα και απαλότητα στα μαλλιά. Το εκχύλισμα αβοκάντο έχει επίσης προστατευτική δράση έναντι όλων των εξωτερικών παραγόντων.
  • Εκχύλισμα άλφα άλφα: μια πλούσια σε πρωτεΐνες πρωτεΐνη και βιταμίνη Α. Η ουσία αυτή έχει αναγεννητικές ιδιότητες και ενισχύει τα θυλάκια, αποτρέποντας και περιορίζοντας την τριχόπτωση και προάγοντας την τριχόπτωση.
  • Εκχύλισμα Reynoutria multiflora: ένα βότανο γνωστό ως αναζωογονητικό και αναζωογονητικό τονωτικό, το οποίο χρησιμοποιείται πάντα στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και θρεπτικά συστατικά που εγγυώνται γενική ευεξία σε όλο το σώμα, ενισχύοντας το ανοσοποιητικό σύστημα και ειδικά για τα μαλλιά είναι χρήσιμο, διότι δίνει στα μαλλιά λάμψη, θρέψη και ενίσχυση.
  • Εκχύλισμα ραβδωτού Ligusticum: ένα βότανο θεωρείται ένα από τα 50 θεμελιώδη βότανα για την παραδοσιακή κινεζική ιατρική. Το εκχύλισμα συμβάλλει στη σωστή κυκλοφορία του αίματος, σημαντική για το τριχωτό της κεφαλής. Εάν υπάρχει έλλειψη ροής αίματος στο τριχωτό της κεφαλής, τα μαλλιά δεν παίρνουν τα θρεπτικά συστατικά και το οξυγόνο που είναι απαραίτητα για να είναι υγιή και συνεπώς γίνεται αδύναμη και τείνει να σπάσει.
πίσω στο μενού ↑

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Bliss Hair;

Η λοσιόν πρέπει να εφαρμόζεται στο καθαρό τριχωτό της κεφαλής 2-3 φορές την εβδομάδα.
Μετά την εφαρμογή της λοσιόν, μασάζ το προϊόν για λίγα λεπτά μέχρι να απορροφηθεί πλήρως και στη συνέχεια μπορείτε να τακτοποιήσετε τα μαλλιά όπως προτιμάτε.

Δεν χρειάζεται να ξεπλύνετε το προϊόν!

Τι είναι και πώς λειτουργεί Bliss μαλλιά

πίσω στο μενού ↑

Κλινικές μελέτες σχετικά με την αποτελεσματικότητα των μαλλιών Bliss

Μια πρόσφατη μελέτη που διεξήχθη σε δείγμα 125 γυναικών ηλικίας 18 έως 55 ετών έδειξε ότι το 98% των ατόμων που συμμετείχαν στη δοκιμή ικανοποίησαν το προϊόν.

Συγκεκριμένα:

Το 23% των γυναικών έχουν λύσει το πρόβλημα της πιτυρίδας.

Το 30% των γυναικών παρατήρησε μια βελτίωση στην απώλεια μαλλιών.

Το 45% των γυναικών παρουσίασε γενική βελτίωση στην υγεία των μαλλιών, που δεν φαίνεται πλέον θαμπή και αδύναμη.

Bliss μαλλιά
πίσω στο μενού ↑

Ποιες είναι οι αντενδείξεις για τα Bliss Hair;

Η λοσιόν, χάρη στη φυσική της σύνθεση, χωρίς χημικές ουσίες, δεν έχει παρενέργειες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε τύπο μαλλιών.

6) Ποια αποτελέσματα αποκτώνται μετά την εφαρμογή του Hair Bliss;

Μετά την εφαρμογή του Bliss Hair θα έχετε τέλεια μαλλιά, αφού η λοσιόν υπόσχεται:

Θρέψτε το τριχωτό και τα μαλλιά.

· Αντιμετωπίστε και αποφύγετε τη φλεγμονή και τον ερεθισμό.

· Εξάλειψη της πιτυρίδας.

Ενισχύστε την τρίχα.

· Κρατήστε τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής καθαρότερο από τα παραδοσιακά προϊόντα.

· Επαναφέρετε τα μαλλιά σε βάθος, περιορίζοντας την πτώση και προωθώντας την αναγέννηση.

Τι είναι και πώς λειτουργεί Bliss μαλλιά

πίσω στο μενού ↑

Η γνώμη του εμπειρογνώμονα:

Ο Δρ Damiano Simonetti, τριχολόγος, λέει:

«Τα μαλλιά όπως κάθε μέρος του σώματός μας χρειάζεται συνεχή φροντίδα, αλλά δεν το συνειδητοποιούν όλοι και τρέχουν για κάλυψη πολύ αργά. Ευτυχώς, η επιστημονική έρευνα βελτιώνεται συνεχώς, και αυτές οι συνεχείς καινοτομίες έχουν οδηγήσει στη γέννηση του Hair Bliss, ενός πραγματικά καινοτόμου προϊόντος για την υγεία των μαλλιών. Ήμουν σε θέση να δούμε την αποτελεσματικότητά του σε περισσότερους από έναν από τους ασθενείς μου και είμαι πραγματικά εντυπωσιασμένος, ακόμη και για το χρόνο δράσης, το προϊόν σε μια εβδομάδα προσφέρει καλά αποτελέσματα ».

Francesco Di Mattia, γυναικείο κομμωτήριο:

"Μου αρέσει να στυλ μαλλιών γυναικών και μου αρέσει να φροντίζω τους πελάτες μου, πάντα ψάχνω για καινοτόμα προϊόντα που προσφέρουν κάτι περισσότερο από ένα χτένισμα στους πελάτες μου. Ανακάλυψα την τύχη μαλλιών κατά τύχη, ενώ βρισκόμουν στον ηλεκτρονικό υπολογιστή και έκανα περιήγηση ανάμεσα σε ένα χώρο χτενίσματος και στο άλλο. Διάβασα για το προϊόν και αποφάσισα να το παραγγείλω, εδώ και μερικούς μήνες το χρησιμοποιώ στο κατάστημά μου ως αναζωογονητική θεραπεία και οι πελάτες μου είναι εξαιρετικά ικανοποιημένοι ».

Bliss μαλλιά
πίσω στο μενού ↑

8) Κριτικές Πελατών:

Αναζητώντας στα διάφορα φόρουμ για θετικά και αρνητικά σχόλια του Bliss Gair, υπάρχουν μόνο θετικές κριτικές για αυτό το προϊόν, εδώ είναι τα πιο ενδιαφέροντα:

Μαρία Κριστίνα, 23 χρονών: "Από τότε που ήμουν 16 έχω πάντα λιπαρά μαλλιά, έχω δοκιμάσει πολλά διαφορετικά προϊόντα και έχω ξοδέψει πολλά, αλλά κανείς δεν έχει δουλέψει ποτέ πραγματικά. Μετά από λίγες ημέρες θεραπείας, το πρόβλημα επανήλθε και κάποια προϊόντα μου προκάλεσαν επίσης ερεθισμό. Πολύ απογοητευμένος έψαξα για φάρμακα στο διαδίκτυο και βρήκα ένα άρθρο σχετικά με τα Bliss Hair, δεν σκέφτηκα δύο φορές και διέταξα τη λοσιόν. Αυτή είναι η τρίτη εβδομάδα θεραπείας μου και πρέπει να πω ότι τα μαλλιά μου έχουν βελτιωθεί σημαντικά και το τριχωτό της κεφαλής μου δεν είναι συνεχώς λιπαρό ".
Stefania, 58 χρονών: «Με τα χρόνια έχω αλλάξει το χρώμα των μαλλιών αρκετές φορές, βαμμένα, λευκασμένα και τα μαλλιά μου ήταν πραγματικά αδύναμα και εύθραυστα. Δεν είμαι πια νέος και ως εκ τούτου χρειαζόμουν ένα μη επιθετικό προϊόν που θα μπορούσε να με βοηθήσει να φροντίσω τα μαλλιά μου. Η νέα μου εγγονή μου έδωσε Bliss Hair για τα γενέθλιά μου και πρέπει να πω ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος με το δώρο της, τα μαλλιά μου ξαναγεννιέται ».
Sabrina, 35 χρονών: «Για μερικά χρόνια βρήκα πολύ μεγάλη δυσκολία στην εξεύρεση του σωστού προϊόντος για τα μαλλιά μου, πολλά προϊόντα με αλλεργίαν, άλλα μου προκαλούσαν φαγούρα. Διάβασα τα φυσικά συστατικά του Bliss Hair και την απουσία χημικών συστατικών, έτσι αποφάσισα να δοκιμάσω τη λοσιόν και είμαι πολύ ικανοποιημένος με αυτό. Όχι μόνο το προϊόν δεν μου προκαλεί αλλεργία, αλλά έχει λύσει και το ελαφρύ μου πρόβλημα πιτυρίδας ».
πίσω στο μενού ↑

9) Πόσο κοστίζει το Bliss Hair;

Η λοσιόν πωλείται σε πραγματικά προσιτή τιμή, αυτή τη στιγμή πωλείται με έκπτωση 50% στον ιστότοπο του κατασκευαστή μόνο για 49,00 ευρώ.

πίσω στο μενού ↑

Που να αγορασετε Bliss μαλλια;

Μπορείτε να αγοράσετε το Bliss Hair αποκλειστικά στον ιστότοπο του κατασκευαστή, δεν πωλείται σε φαρμακεία, στο Amazon, στο Aliexpress ή σε άλλες ηλεκτρονικές πύλες.

Όλοι οι ιστότοποι που υπόσχονται να πουλήσουν Bliss Hair είναι ψεύτικοι και πωλούν ένα προϊόν που δεν μπορεί να εγγυηθεί την ίδια αποτελεσματικότητα με τη λοσιόν τριχόπτωσης Bliss.

Bliss μαλλιά
πίσω στο μενού ↑

Πώς να παραγγείλετε Bliss μαλλιά;

Μπορείτε να παραγγείλετε τη λοσιόν συμπληρώνοντας τη φόρμα στο κάτω μέρος της σελίδας του ιστοτόπου του κατασκευαστή. Πρέπει να εισαγάγετε τα δεδομένα σας: πόλη διαμονής, όνομα και επώνυμο και αριθμό τηλεφώνου και κάντε κλικ στην παραγγελία τώρα.

Στη συνέχεια, θα πρέπει να περιμένετε την κλήση ενός χειριστή ο οποίος θα επιβεβαιώσει την παραγγελία και θα σας παράσχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Με τον χειριστή μπορείτε επίσης να αποφασίσετε τον προτιμώμενο τρόπο πληρωμής, μπορείτε επίσης να επιλέξετε να πληρώσετε με αντικαταβολή, όταν το πακέτο σας παραδοθεί.

9.7 Συνολικό σκορ
ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ

Από όσα έχουν γραφτεί μέχρι στιγμής, από τις κριτικές εμπειρογνωμόνων και πελατών στο άρθρο και επίσης σε πολλά διαδικτυακά φόρουμ, είναι σαφές ότι το Bliss Hair λειτουργεί πραγματικά. Αυτό το καινοτόμο προϊόν θρέφει τα μαλλιά σας και ενυδατώνει το τριχωτό της κεφαλής, κάνοντας τα μαλλιά σας φωτεινά και δυνατά! Τι περιμένεις να φροντίσεις τα μαλλιά σου;

τιμή
9
αποτελεσματικότητα
10
Τα σχόλια του γιατρού
10
Παρουσία σε φαρμακείο στην Ιταλία
8.5
Διαθεσιμότητα πιστοποιητικών και αδειών
10
Αναφορές πελατών
10
Γρήγορη παράδοση
10
Σύνθεση του προϊόντος
10
Αξιόπιστος κατασκευαστής
10
Προσθέστε την κριτική σας | Διαβάστε τις κριτικές και τα σχόλια
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

συνολική βαθμολογία σας

έντεκα - 1 =