Coronavirus COVID-19 χωρίς εμβόλιο - πώς να μην μολυνθεί στην Ιταλία

Δυστυχώς το γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά και δυστυχώς για όλους μας έχει γίνει η θλιβερή μας πραγματικότητα. Μιλάμε για κοροναϊό που δυστυχώς έφτασε και στη χώρα μας την Ιταλία. Συχνά όταν παρακολουθούμε ειδήσεις στην τηλεόραση ή διαβάζουμε άρθρα σε διαφορετικές εφημερίδες, οι πιο απομακρυσμένοι από εμάς έχουν μικρότερο αντίκτυπο στη ζωή μας. Αν δεν μας αγγίξει, τότε η ψυχή μας φαίνεται πολύ πιο ειρηνική ακόμα κι αν μπορούμε να ανησυχούμε εξίσου. Εάν, από την άλλη πλευρά, γίνεται καθημερινή μας ζωή, τότε δεν είναι πλέον μόνο ειδήσεις, αλλά γίνεται ένας πραγματικός εφιάλτης για την καταπολέμηση αυτού που συχνά παρερμηνεύεται. Δεδομένου ότι έχουμε coronavirus στο σπίτι, είναι επίσης σωστό να δώσουμε επαρκείς εξηγήσεις σε όλους τους ανθρώπους, μόνο για να μπορέσουμε να πάρουμε πληροφορίες σωστά, να γνωρίζουμε ακριβώς τι υπάρχει να γνωρίζουμε και να μπορούμε να δράσουμε κατάλληλα χωρίς να πρέπει να αλλάξουμε δραστικά τη ζωή σου. Όταν πρόκειται για άγνωστα πράγματα, αυτός ο ιός είναι σίγουρα, τότε η άγνοια μπορεί να γίνει το πιο επικίνδυνο πράγμα που έχει ποτέ. Είμαστε εδώ με σκοπό να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να γνωρίσουν αυτή την ασθένεια από κοντά και να καταλάβουν πώς να ζήσουν και να πολεμήσουν αποτελεσματικά χωρίς να δημιουργήσουν πανικό και υστερικές και περιττές αντιδράσεις.

 Τι είναι αυτό

 Προκειμένου να γνωρίζουμε τον νέο ιό, ο οποίος πρόσφατα ανακαλύφθηκε, πρώτα απ 'όλα πρέπει να ξεκινήσουμε με το όνομά του. Γιατί ονομάζεται κορωναϊός; Το όνομα corona δίνεται για το σχήμα που είναι ταυτόσημο με το corona ενώ η συντομογραφία είναι covid-19 που σημαίνει:

συν-κορώνα

vi - ιός

d - η οποία σημαίνει στα Αγγλικά ασθένεια

19 - έτος 2019, όπου ανακαλύφθηκε επίσης για πρώτη φορά

Ο κοροναϊός υπάρχει στον κόσμο εδώ και χρόνια, αλλά με διαφορετικούς τύπους. Ένα από τα πιο γνωστά και γνωστά είναι το Sars, που είναι μια σοβαρή ασθένεια που προσβάλλει το αναπνευστικό σύστημα δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα. Ο νέος ιός, που δεν έχει ακόμη μελετηθεί καλά, πρωτοεμφανίστηκε στην Κίνα τον Δεκέμβριο του 2019, ακριβώς στην πόλη του Wuhan. Li η πρώτη ανθρώπινη περίπτωση βρέθηκε. Θεωρείται, ακόμη και αν δεν είστε σίγουροι ότι αυτός ο τύπος ιού θα μπορούσε να έχει μεταδοθεί από ζώα, αλλά υπάρχουν πολλά που πρέπει να γνωρίζετε. Συχνά έχει συμβεί στο παρελθόν ότι διαφορετικά είδη ασθενειών κάνουν ένα άλμα σε είδη, δηλαδή από ζώα σε ανθρώπους και γι 'αυτό πιστεύεται ότι το ίδιο συνέβη με τους κοροναϊούς. Στην αρχή υπήρξαν πολλές εικασίες που έκαναν τον ιό αυτό επικίνδυνο περίγραμμα, μιλήσαμε για τις εργαστηριακές δοκιμές που έγιναν σε νυχτερίδες ως μία από τις πιο ρεαλιστικές υποθέσεις, των διαφόρων δοκιμών ή διαφορετικών στρατηγικών ισχυρών δυνάμεων. Αλλά τελικά φαίνεται ότι δεν ήταν ακριβώς έτσι και κανείς δεν θέλει πραγματικά να διευκρινίσει τα πράγματα και να μιλήσει για μια απόλυτη αλήθεια, αν και μερικές φορές μπορεί επίσης να είναι άβολα. Αυτό που μπορεί να ειπωθεί είναι ότι τελικά, για πολλοστή φορά, ένας νέος και άγνωστος ιός για το ανθρώπινο είδος και ποιος ξέρει πόσοι θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε και πάλι. Ποιος ξέρει πόσες ασθένειες θα σχηματιστούν στο μέλλον και θα πρέπει να μελετηθούν επειδή είναι άγνωστες σε εμάς τώρα. Ελπίζουμε μόνο να είμαστε αρκετά έξυπνοι, αλλά και έτοιμοι να είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε ό, τι μας κρατά αύριο για εμάς.

 συμπτώματα

 Μόλις ανακαλυφθεί ο πρώτος ασθενής στο Wuhan, έγιναν αρκετοί έλεγχοι και οι επιστήμονες πήγαν αμέσως στη δουλειά. Πρώτα απ 'όλα, εντοπίστηκε ο «ασθενής μηδέν», ένα όνομα που τώρα αναγνωρίζεται ευρέως για τον εντοπισμό του πρώτου, πρώτου ατόμου από τον οποίο άρχισε ο ιός. Τα συμπτώματα αυτής της νόσου συγχέονται συχνά με μια απλή γρίπη ή με ένα έντονο κρυολόγημα (καθώς βρισκόμαστε επίσης στην εποχή που η γρίπη δεν ξοδεύει σχεδόν κανέναν), αλλά η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική. Ο νέος κοροναϊός είναι αρκετά διαφορετικός και αυτά είναι τα συμπτώματα που πρέπει να γνωρίζουμε και τελικά να διακρίνουμε από μια απλή γρίπη που δυστυχώς μας καταγράφει κάθε χρόνο:

- πολύ υψηλός πυρετός

- βήχας (κυρίως ξηρός)

- σοβαρές δυσκολίες στην αναπνοή

- χαμηλή πίεση

- γρήγορος καρδιακός παλμός

Σε αντίθεση με μια κανονική γρίπη και το κρύο, η μύτη δεν τρέχει και ταυτόχρονα αισθάνεστε μια μεγάλη ταλαιπωρία όταν οι άνθρωποι προσπαθούν να αναπνεύσουν. Συχνά ακριβώς λόγω όλων αυτών των συμπτωμάτων, οι άνθρωποι αμέσως αισθάνονται άσχημα, αισθάνονται χωρίς ενέργεια και επίσης λόγω της χαμηλής πίεσης του αίματος και των μικρών ταχυκαρδιών υποχρεώνονται να τοποθετούνται απευθείας στο κρεβάτι. Παρόλο που έχουμε κάνει έναν αρκετά σαφή και λεπτομερή κατάλογο, σε κάθε περίπτωση είναι μερικές φορές άχρηστο να θέλουμε να κάνουμε τον γιατρό μόνοι σας. Σε αυτή την περίπτωση θα μπορούσε επίσης να είναι πολύ επικίνδυνο. Εάν φαίνεται να έχετε κάποια συμπτώματα ή έχετε κάποια προβλήματα, το Υπουργείο Υγείας της Ιταλικής Δημοκρατίας έχει θέσει στη διάθεση όλων έναν αριθμό χωρίς χρέωση που είναι 1500 και που χρησιμοποιείται για να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας και να σας κάνει ένα είδος τηλεφωνικής προβολής και για να προσδιορίσουμε από κοινού τι είναι. Είναι σημαντικό να μην αφήσετε το σπίτι, να πάτε στα νοσοκομεία ή στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης εάν αμφιβάλλετε ότι αντιμετωπίσατε κορωναϊούς. Μείνετε στο σπίτι σας για να μην μολύνετε άλλα άτομα που μπορεί να βρίσκονται κοντά σας.

 Μέθοδοι μόλυνσης

Δυστυχώς, η ανησυχία τίθεται αυθόρμητα και θα ήταν επίσης περίεργο ότι δεν ήταν έτσι. Αυτό που όλοι θέλουμε να γνωρίζουμε, αφού τώρα πρέπει να ζήσουμε με αυτόν τον ιό, είναι επίσης πώς μπορεί να μεταδοθεί και όλες τις πιθανές μεθόδους μόλυνσης. Είναι φυσιολογικό γιατί όλοι θέλουμε να μάθουμε πώς να δράσουμε, ποιες καταστάσεις πρέπει να αποφύγουμε, πώς να συμπεριφέρουμε και τι υπάρχει για να αποφύγουμε. Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να καθησυχάσουμε τους ανθρώπους που έχουν σκύλους, γάτες ή άλλα κατοικίδια ζώα στο σπίτι, συμπεριλαμβανομένων των ζώων της χώρας, που δεν μεταδίδουν τον ιό. Δεν υπάρχει λόγος να τους αποφύγετε ή να τους φοβάστε. Είναι απολύτως ασφαλείς, αλλά προσέξτε να τους προστατέψετε από λοιμώξεις επειδή οι φτωχοί τους άνθρωποι μπορεί να είναι αρκετά ευαίσθητοι και προδιάθετοι. Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να διευκρινιστεί είναι ότι ο κοροναϊός δεν πρέπει να μεταφέρεται μέσω των τροφίμων, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να ξεκουραστείτε και να φάτε όπως πριν. Δεν υπάρχει λόγος να αποφύγετε κινέζικα ή ιαπωνικά εστιατόρια ή να σταματήσετε να τρώτε σούσι αν σας αρέσει πολύ. Όλα είναι ασφαλή. Ταυτόχρονα, δεν πρέπει να ελεγχθεί το γεγονός ότι τα αγροτεμάχια από την Κίνα ή από άλλες χώρες που είναι τώρα η εστία αυτού του ιού, επειδή ο ιός δεν μπορεί να επιβιώσει στις διάφορες επιφάνειες για περισσότερο από μισή ώρα. Στο τέλος, λοιπόν, πώς μπορεί κανείς να πάρει αυτόν τον κοροναϊό. Εδώ είναι ένας μικρός κατάλογος πιθανών πηγών μόλυνσης και ας τις διαβάσουμε προσεκτικά:

- άμεση επαφή με μολυσμένα άτομα

- ταξιδεύουν σε χώρες που κινδυνεύουν και έχουν ήδη μεγάλο αριθμό μολυσμένων ατόμων

- αγγίξτε τις μολυσμένες επιφάνειες που έχουν αγγίξει πρόσφατα ένα άρρωστο άτομο και αμέσως μετά τρίψτε το στόμα, τα μάτια ή τη μύτη

- εισπνεύστε τον μολυσμένο αέρα (ίσως αμέσως αφού κάποιο μολυσμένο άτομο φταρνιστεί χωρίς να καλύψει το στόμα του ή παρόμοια επεισόδια)

 Πώς να το αναγνωρίσετε

Είναι εντάξει να είστε προσεκτικοί και να προσέχετε τα πάντα, καθώς ο κίνδυνος μετάδοσης μπορεί να είναι πολύ υψηλός σε αυτήν την περίοδο. Αυτός ο κορανοϊός καταφέρνει να σκοτώσει γρήγορα ανθρώπους και το πρόβλημα είναι επίσης ότι μερικές φορές η αύξηση του αναπνευστικού προβλήματος μπορεί να δώσει μεγάλα προβλήματα σε ηλικιωμένους ή σε αυτούς που είναι ήδη άρρωστοι και έχουν πραγματικά χαμηλό ανοσοποιητικό σύστημα. Είναι αλήθεια ότι σε ορισμένα άτομα (όπως σημείωσαν οι επιστήμονες) που έχουν μολυνθεί, ο κοροναϊός μπορεί να μεταδοθεί ως απλή γρίπη. Σε άλλες περιπτώσεις, ωστόσο, μπορεί να καταλάβει ότι εξελίχθηκε σε μια σοβαρή πνευμονία η οποία σίγουρα δεν είναι κάτι που πρέπει να αστειευτεί, αλλά ταυτόχρονα (ακόμα και σε πολύ μικρότερο αριθμό) μπορεί να συμβεί ότι εξελίχθηκε σε πολύ σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα και στο Ταυτόχρονα μπορεί επίσης να οδηγήσει σε θάνατο. Ακριβώς για αυτά τα ανησυχητικά δεδομένα έχουν ληφθεί όλες οι διάφορες προφυλάξεις και οι άνθρωποι φοβούνται πολύ. Μερικοί λένε ότι είναι ένας απλός ιός που περνά σαν να ήταν γρίπη, άλλοι λένε ότι φαίνεται λίγο βαρύτερη γρίπη επειδή πρέπει να μείνετε στο κρεβάτι περισσότερες ημέρες. Τι να πω λοιπόν στους ανθρώπους που πέθαναν, στους ανθρώπους που δεν τα κατάφεραν. Δεν έχει σημασία αν ήταν 80, 71 ή 90. Δεν έχει σημασία αν ήταν αδύναμοι και άρρωστοι με καρκίνο. Αυτό που έχει σημασία και πρέπει να έχει σημασία είναι ότι δεν έπρεπε να πεθάνουν από έναν κοροναϊό για τον οποίο δεν γνωρίζουμε. Δεν έπρεπε να είναι το τέλος τους. Δεν υπάρχει δικαιολογία για τον θάνατο κανενός που έχει προσβληθεί από αυτόν τον ιό και δυστυχώς πολλοί στον κόσμο έχουν ήδη φύγει. Αν ήταν ο παππούς, ο πατέρας ή ο γνωστός σας, δεν θα ήταν απλώς ένας αριθμός και ένα χαμηλό ποσοστό, αλλά θα ήταν ένας πόνος. Ακριβώς για αυτόν τον λόγο, ακόμη και αν δεν χρειάζεται να πιστέψουμε ότι είναι το τέλος του κόσμου, δεν πρέπει να πάρουμε την κατάσταση πολύ ελαφριά, γιατί σίγουρα δεν είναι.

 Προληπτικά μέτρα

Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να λάβουμε προληπτικά μέτρα και να συμπεριφερόμαστε ανάλογα, έτσι ώστε να μειώσουμε τον αριθμό των μολυσμένων και να μην αυξήσουμε τον αριθμό των μολυσμένων ατόμων, διότι δεν υπάρχει τέλος. Ακολουθεί ο κατάλογος των πραγμάτων που πρέπει να γίνουν, τα οποία πρέπει να ακολουθούνται καθημερινά και τα οποία θα μπορούσαν να μειώσουν δραστικά τον αριθμό των μολυσμένων ανθρώπων. Ας δούμε λοιπόν ποιες είναι οι συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσετε:

  • πλύνετε τα χέρια σας πολύ συχνά κατά τη διάρκεια της ημέρας - το πλύσιμο πρέπει να γίνει για τουλάχιστον ένα λεπτό ή περισσότερο. Πρέπει να χρησιμοποιείτε τρεχούμενο νερό και σαπούνι, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στα δάκτυλα, τα οποία συχνά είναι οι περιοχές που έχουν ξεχαστεί και δεν πλένονται καλά. Διδάξτε στα μικρά παιδιά τη σημασία της πλύσης των χεριών τους ανά πάσα στιγμή. Όχι μόνο για τον κοροναϊό, αλλά γενικά για να μην μεταδίδει ασθένειες, μικρόβια, βακτήρια και άλλα πράγματα
  • εάν φτερνίζετε ή βήχετε, προσέχετε και το κάνετε μέσα στον αγκώνα σας - μην χρησιμοποιείτε ποτέ το χέρι σας ή δεν προστατεύετε καθόλου. Η μη χρήση των χεριών σας είναι πολύ σημαντική και επειδή συχνά τα χρησιμοποιούμε για να αγγίζουμε ανθρώπους, διάφορα αντικείμενα και μπορεί να είναι αρκετά επικίνδυνο. Η ανύψωση του εσωτερικού του αγκώνα δεν μας κοστίζει τίποτα και αντ 'αυτού μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη
  • αν δεν έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε νερό για να πλύνετε τα χέρια σας, πρέπει να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά προϊόντα που είναι εύκολα διαθέσιμα και περιέχουν στο εσωτερικό τους το 60% του αλκοόλ. Καταφέρνουν να εξαλείψουν και να σκοτώσουν όλα τα βακτηρίδια που μπορούν να βρεθούν στα χέρια ή στο σώμα μας. Αυτός ο τύπος προϊόντος μπορεί να προετοιμαστεί εύκολα από τον καθένα από εμάς
  • συχνά απολυμάνετε τις επιφάνειες - χρησιμοποιήστε ένα πανί μίας χρήσης ή υγρό μαντηλάκι και καθαρίστε συχνά τις επιφάνειες, ειδικά αν χρησιμοποιούνται από πολλούς ανθρώπους. Εάν πρέπει να χρησιμοποιήσετε δημόσιες τουαλέτες ή άλλα μέρη που συχνάζουν πολλοί άνθρωποι, πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή
  • φορέστε τη μάσκα - η μάσκα φοριέται συνήθως από τους μολυσμένους ανθρώπους, έτσι ώστε να μην μπορούν να μολύνουν τους άλλους μέσω σάλιου ή σταγόνες που βγαίνουν από το στόμα ή τη μύτη. Μόλις οι μάσκες γίνουν υγρές επειδή μιλούν και αναπνέουν μέσα, πρέπει να αντικατασταθούν με ένα νέο. Για το λόγο αυτό θα ήταν χρήσιμο να υπάρχει επαρκής εφοδιασμός στο σπίτι. Ακόμα και πολλοί υγιείς άνθρωποι χρησιμοποιούν τη μάσκα με την ελπίδα να μην μολυνθούν, αλλά πρέπει επίσης να είστε πολύ προσεκτικοί ώστε να μην τρίβετε τα μάτια σας γιατί μπορείτε επίσης να νοσήσετε μέσα από το τρίψιμο των ματιών.
  • απομόνωση ή καραντίνα - όλοι οι άνθρωποι που έχουν δοκιμαστεί θετικά για κοροναϊό θα πρέπει να το κάνουν. Η καραντίνα για αυτόν τον τύπο ιού πρέπει να διαρκεί 2 εβδομάδες, δηλ. Τις ακριβείς 14 ημέρες μετά την οποία οι άνθρωποι θεωρούν τους εαυτούς τους εντελώς υγιείς και ανίκανοι να μεταδώσουν τον ιό σε άλλους

Όσον αφορά το πρόβλημα της υποτροπής υπήρξε μια πιστοποιημένη περίπτωση, αλλά τελικά είναι μια υποτροπή σαν να ήταν η γρίπη και σε κάθε περίπτωση μπορεί να συμβεί ότι οι άνθρωποι θα αρρωστήσουν και πάλι ακόμα κι αν φαινόταν να έχουν μόλις ανακτηθεί.

 Πώς πρέπει να αντιμετωπίζεται

Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι μερικά απλά βήματα και συμβουλές για να ακολουθήσετε, αλλά στο τέλος χρειάζεται υπομονή και σταθερότητα χωρίς την οποία ο ιός δεν μπορεί ποτέ να περιοριστεί και δεν μπορεί ποτέ να νικήσει. Παρακάτω είναι μια απλή λίστα με πράγματα που πρέπει να κάνετε και αν υποψιάζεστε ότι είναι σωστό να τα ακολουθήσετε κυριολεκτικά:

- εάν έχετε πυρετό, πονόλαιμο, βήχα και δυσκολίες στην αναπνοή, είναι δίκαιο να αμφιβάλλετε

- μην φύγετε από το σπίτι και μην πηγαίνετε στο δωμάτιο έκτακτης ανάγκης, στο νοσοκομείο ή στο γιατρό σας

- καλέστε αμέσως τον αριθμό χωρίς χρέωση που έχει οριστεί σκόπιμα στην Ιταλία

- μέσω του τηλεφωνικού ελέγχου θα ληφθούν όλα τα δεδομένα, συμπεριλαμβανομένου του ονόματος και του επωνύμου σας και όλα τα ονόματα των μελών της οικογένειας που ζουν μαζί σας

- όλα θα σας εξηγηθούν λεπτομερώς για να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα με ηρεμία

- εάν είναι απαραίτητο, το επίχρισμα θα πραγματοποιηθεί επίσης επειδή μόνο μέσω του τελευταίου μπορείτε να είστε σίγουροι ότι είναι covid-19

- είστε σίγουροι και ακολουθήστε όλες τις παραπάνω συμβουλές σχετικά με την υγιεινή και άλλα σημαντικά σημεία

 εμβόλιο

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, ο νέος ιός δεν έχει συγκεκριμένη μέθοδο φαρμάκων ή αντιβιοτικών που πρέπει να ληφθούν επειδή δεν υπάρχει σήμερα καμία θεραπεία και κανένα εμβόλιο. Στην πραγματικότητα, όλες οι φαρμακευτικές εταιρείες κάνουν πολύ σκληρή δουλειά και αγωνίζονται με το χρόνο να βρουν μια λύση το συντομότερο δυνατό. Δυστυχώς, ο ιός αυτός εξαπλώνεται με εντελώς απροσδόκητο τρόπο και ίσως προτού να φανταστούμε ότι δεν πρόκειται να φτάσει στην Ευρώπη από την Κίνα, αλλά αυτό συνέβη επίσης. Η Ιταλία είναι η δεύτερη χώρα για τον αριθμό των μολυσμένων και αυτός ο αριθμός είναι περίπου 1000, αν όχι περισσότερο. Οι αριθμοί αυξάνονται κάθε μέρα και οι προφυλάξεις μερικές φορές φαίνεται ότι δεν έχουν καμία χρησιμότητα. Η προσγείωση των πτήσεων από την Κίνα απαγορεύτηκε, αλλά δεν ελήφθησαν υπόψη οι έμμεσες πτήσεις και πολλοί από τους συμπατριώτες μας πήγαν σε επικίνδυνες χώρες και επέστρεψαν χωρίς καραντίνα. Αυτό το εμβόλιο περιμένει σαν μια βροχερή μέρα στην έρημο. Είναι η σωτηρία όλων εκείνων που θα έδιναν και πάλι την ηρεμία σε ολόκληρο τον κόσμο.

 Πώς να μην μολυνθείτε

Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί επίσης επειδή μια από τις πηγές μπορεί επίσης να είναι παράσιτα που είναι δύσκολο να πολεμήσουν. Πρέπει να αποφύγετε να πηγαίνετε και να ταξιδεύετε σε μέρη που σήμερα ονομάζονται "κόκκινες ζώνες" και ότι τελικά είναι γνωστό ότι είναι το ασφαλές κέντρο των λοιμώξεων. Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τους ανθρώπους που μπορούν να επιστρέψουν από ταξίδια στην Κίνα, αλλά και από περιοχές όπως η Λομβαρδία, το Βένετο, το Πεδεμόντιο και άλλες ιταλικές επικίνδυνες περιοχές. Είναι εντάξει να μην πανικοβληθείτε και να ζήσετε τη ζωή σας γαλήνια, αλλά ταυτόχρονα οι άνθρωποι πρέπει να καταλάβουν ότι αυτός ο νέος ιός πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη. Πρέπει να σκεφτούμε περισσότερα για την υγιεινή, να σκεφτόμαστε τα βακτηρίδια, τα μικρόβια, τα παράσιτα και να αγωνιζόμαστε με υγιή, γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο.

Φάρμακα που σκοτώνουν παράσιτα

Σε αυτό το τμήμα θέλουμε να αφιερώσουμε τα φάρμακα που είναι ικανά να σκοτώνουν παράσιτα, βακτήρια και όλα τα επιβλαβή πράγματα. Θέλουμε να σας παρουσιάσουμε για να μπορέσουμε να αποφασίσουμε τι είδους προϊόν θα ήταν καλό για τις ανάγκες σας και ταυτόχρονα ότι θα μπορούσε να βοηθήσει όλους να πολεμήσουν αυτόν τον κοροναϊό που μας κάνει δύσκολη τη ζωή.

 

  1. Εντοξικό

Ο καθαρισμός του σώματός σας δεν ήταν ποτέ ευκολότερος. Χάρη σε αυτό το φυσικό και υγιές προϊόν μπορείτε να απαλλαγείτε από τα σκουλήκια και τα παράσιτα μια για πάντα. Προσαρμόζεται τέλεια σε όλους τους ανθρώπους και μπορεί να ληφθεί χωρίς συνταγή. Δεν έχετε περισσότερες ανησυχίες γιατί όλοι εσείς μπορούν τελικά να είναι υγιείς και απαλλαγμένοι από αυτούς τους εξαιρετικά επικίνδυνους οργανισμούς που μπορούν να δημιουργήσουν μεγάλα προβλήματα για το σώμα, τον οργανισμό μας και όλα τα όργανα. Μπορούμε να πούμε χωρίς αμφιβολία ότι το Intoxic είναι ένα πολύ καλό προϊόν για αυτό το είδος προβλήματος και η επιλογή του μπορεί να σας φέρει πολλά πλεονεκτήματα.

 

  1. Μπακτάφ

Ένα από τα πιο περιζήτητα προϊόντα από ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και ταυτόχρονα συχνά συνιστάται από γιατρούς, ειδικούς και ακόμη και απλούς ανθρώπους που είχαν την ευκαιρία να το χρησιμοποιήσουν. Είναι ένα 100% φυσικό διάλυμα κατά των παρασίτων και των αυγών τους. Με πολύ αποτελεσματικό και γρήγορο τρόπο καταφέρνει να ανταποκριθεί στις ανάγκες όλων των πελατών που αναζητούν ένα έγκυρο και μοναδικό προϊόν, το οποίο είναι ταυτόχρονα ασφαλές για χρήση και σεβασμό στο σώμα μας. Είναι κατασκευασμένο από φυσικά συστατικά, κυρίως από μαύρη σταφίδα, χωρίς παρενέργειες, χωρίς αντενδείξεις και δεν μπορεί να προκαλέσει αλλεργίες στους ανθρώπους που το χρησιμοποιούν. Πρώτα απ 'όλα πρέπει να σκεφτείτε την υγεία σας και μερικές φορές να κάνετε τα πράγματα εκ των προτέρων, σκέπτοντας την πρόληψη και όχι μόνο για τη θεραπεία όταν είναι αργά για ορισμένα πράγματα. Ξεκινώντας αμέσως με τον καθαρισμό του σώματός μας είναι σίγουρα ένα μεγάλο βήμα μπροστά για ό, τι ίσως μας περιμένει.

 

  1. Detoxic

Αν αντίθετα ψάχνετε για ένα προϊόν που μπορεί να καθαρίσει ολόκληρο το σώμα σας από τοξίνες και επιβλαβή πράγματα, τότε η Detoxic είναι σίγουρα η καλύτερη λύση που μπορεί να βρεθεί στην αγορά. Εξαλείφει τα μέταλλα, τις σκωρίες και τα παράσιτα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους πάντες χωρίς οποιοδήποτε πρόβλημα ή πλευρική επιπλοκή. Πολύ απλό στη χρήση, εξίσου εύκολο να το αγοράσετε και να το χρησιμοποιήσετε αμέσως στο σπίτι, μπορεί να εγγυηθεί απόλυτη ικανοποίηση από όλους τους καταναλωτές. Δεν υπάρχει λόγος να διακινδυνεύσουμε, αλλά όλοι μας εκτίθενται καθημερινά σε διάφορα αρνητικά στοιχεία, σε επιβλαβείς οργανισμούς και βακτηρίδια και παράσιτα που μπορούν πραγματικά να μας βλάψουν. Μην περιμένετε αλλά αποφασίστε για το καλύτερο προϊόν για εσάς και πάρτε το τώρα, ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε αμέσως.