Καλύτερη τιμή

Μάθετε τώρα πώς να αποκτήσετε λευκά δόντια και ένα εκθαμβωτικό χαμόγελο σε χρόνο μηδέν με το Dental White Strips.

Ένα όμορφο χαμόγελο μπορεί να είναι μια υπέροχη επαγγελματική κάρτα. Το να έχετε υγιή λευκά δόντια είναι όνειρο όλων, νέοι και μεγάλοι! Είναι και το όνειρό σου;

Γνωρίζατε ότι με την πάροδο των ετών, τα δόντια μπορούν να αρχίσουν να λεκιάζουν ή κίτρινα για διαφορετικούς λόγους;

Ας μάθουμε ποιοι είναι αυτοί οι λόγοι: μεταξύ των πιο κοινών αιτιών που συνδέονται με το κιτρίνισμα των δοντιών υπάρχει κακή στοματική υγιεινή, υπερβολικό κάπνισμα, κατάχρηση καφέ, φάρμακα που προκαλούν αποχρωματισμό των δοντιών και διάβρωση του επιφανειακού στρώματος του σμάλτου

Πώς να χρησιμοποιήσετε τις οδοντικές λευκές λωρίδες;

Είναι όμως δυνατόν να διορθωθεί αυτό το ενοχλητικό και αισθητικό πρόβλημα; Ναι, είναι δυνατόν με μια εντελώς φυσική θεραπεία να κάνετε στο σπίτι και χωρίς να ξοδέψετε υπερβολικά ποσά. Στην πραγματικότητα, ένα προϊόν που γνώρισε μεγάλη επιτυχία στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Dental White Strips, λεύκανση αυτοκόλλητων ταινιών, ήταν επίσης πρόσφατα διαθέσιμο στην Ιταλία.

Κατά τη διάρκεια του άρθρου θα εξηγήσουμε περισσότερα για αυτό το προϊόν, τα συστατικά που το συνθέτουν, τους τρόπους χρήσης, τα οφέλη που μπορεί να προσφέρει, θα συγκρίνουμε τις μελέτες σχετικά με αυτό, τη γνώμη του ειδικού και εκείνων που έχουν ήδη δοκιμάσει το προϊόν . Θα παράσχουμε επίσης προτάσεις για το πού να το αγοράσετε σε προσιτές τιμές.

Τι είναι όμως το Dental White Strips και πώς λειτουργεί;

Το Dental White Strips είναι το όνομα με το οποίο πωλούνται καινοτόμες λωρίδες λεύκανσης σύμφωνα με την τεχνολογία Advanced Seal, η οποία επιτρέπει στις ταινίες να προσαρμόζονται στο σχήμα των δοντιών κάθε ατόμου, αυτός ο μηχανισμός διευκολύνει επίσης την αφαίρεση του προϊόντος μετά τη χρήση .

Η αποτελεσματικότητα αυτών των λευκαντικών λωρίδων οφείλεται στον ιδιαίτερο συνδυασμό των συστατικών που τα συνθέτουν.

Ας μάθουμε συγκεκριμένα ποια συστατικά τα συνθέτουν.

Οδοντιατρική λεύκανση
πίσω στο μενού ↑

Ποια συστατικά περιέχουν οι Οδοντικές Λευκές Λωρίδες;

  • PVP (Polyvinylpyrrolidone): Ένα υδατοδιαλυτό πολυμερές που χρησιμοποιείται σε πολλές φαρμακολογικές, ιατρικές, καλλυντικές και βιομηχανικές εφαρμογές. Επιτρέπει τη λεύκανση των δοντιών.
  • PEG-8: ένας αιθοξυλιωμένος μη ιονικός γαλακτωματοποιητής που προέρχεται από cera alba με πολυαιθυλενογλυκόλη. Χρησιμοποιείται στα καλλυντικά και δίνει τις συνθέσεις ενυδάτωσης.
  • Υπεροξείδιο του υδρογόνου: κοινώς γνωστό ως υπεροξείδιο του υδρογόνου. Ένα εξαιρετικό φυσικό λευκαντικό.
  • Συμπολυμερές Στυρολίου / Ακρυλικών: ένα συμπολυμερές στυρολίου με ισχυρή αδιαφανή ισχύ.
  • Υδροξείδιο του νατρίου: κοινώς γνωστό ως καυστική σόδα.
  • Σακχαρίνη: ένα ευρέως χρησιμοποιούμενο γλυκαντικό τροφίμων.
  • Αποσταγμένο νερό.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τις οδοντικές λευκές λωρίδες;

πίσω στο μενού ↑

Πώς να χρησιμοποιήσετε τις οδοντικές λευκές λωρίδες;

Η χρήση των ταινιών είναι πολύ απλή, αφού βουρτσίζετε τα δόντια σας κανονικά, πρέπει να εφαρμόσετε την κολλητική ταινία, προσέχοντας να ασκήσετε λίγη πίεση για να την κολλήσετε τέλεια στο μπροστινό μέρος των δοντιών.

Η περίσσεια πρέπει να διπλώνεται προς τα μέσα, ώστε να καλύπτεται πλήρως.

Η διαδικασία, φυσικά, πρέπει να πραγματοποιηθεί και για τις δύο καμάρες.

Μετά την εφαρμογή, περιμένετε 30 λεπτά πριν αφαιρέσετε τις κολλητικές ταινίες.

Μετά από 30 λεπτά, οι οδοντιατρικές λευκές λωρίδες μπορούν να αφαιρεθούν.

Μετά την αφαίρεση, συνιστάται να ξεπλύνετε ξανά τα δόντια με οδοντόβουρτσα για να αφαιρέσετε τυχόν υπολείμματα.

Οδοντιατρική λεύκανση
πίσω στο μενού ↑

Κλινικές μελέτες για την αποτελεσματικότητα των Οδοντιατρικών Λευκών Λωρίδων

Έχουν πραγματοποιηθεί διάφορες επιστημονικές μελέτες για την επαλήθευση της αποτελεσματικότητας του προϊόντος, η πιο πρόσφατη μελέτη χρονολογείται από τον Φεβρουάριο του 2018.

55 άνδρες και γυναίκες ηλικίας 20 έως 65 ετών εξέτασαν τις οδοντικές λευκές λωρίδες για διάστημα 4 εβδομάδων

Όσοι συμμετείχαν στη δοκιμή με «ασθενές κιτρίνισμα των δοντιών» παρατήρησαν και τόνισαν βελτιώσεις ήδη μετά από 10-14 ημέρες εφαρμογής.

Εκείνοι που είχαν πιο σκούρα σημεία και διάβρωση του σμάλτου παρουσίασαν βελτίωση μετά από ένα μήνα εφαρμογής των λωρίδων.

Στο τέλος της δοκιμής 4 εβδομάδων, το 97% των συμμετεχόντων στη δοκιμή παρουσίασε σημαντική βελτίωση και ήταν ικανοποιημένοι με το προϊόν.

πίσω στο μενού ↑

Ποιες είναι οι αντενδείξεις των οδοντικών λευκών λωρίδων;

Το Dental White Strips δεν περιέχει επιβλαβείς ουσίες για το σώμα, δεν καταστρέφει το σμάλτο των δοντιών και δεν έχει παρενέργειες.

Σε περίπτωση ιδιαίτερων δυσανεξιών ή παθολογιών, συνιστάται πάντοτε να συμβουλευτείτε την αρχή του προϊόντος.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τις οδοντικές λευκές λωρίδες;

πίσω στο μενού ↑

Ποια αποτελέσματα λαμβάνονται μετά τη χρήση των Dental White Strips;

Με τη χρήση αυτών των ταινιών θα λάβετε:

  • Λευκά και υγιή δόντια
  • Ένα λαμπρό χαμόγελο μέσα σε λίγες μέρες.

και μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας, χωρίς να ξοδέψετε υπερβολικά ποσά, άνετα στο σπίτι!

Οδοντιατρική λεύκανση
πίσω στο μενού ↑

Γνώμη ειδικού:

Ο Δρ M. Cangialosi, οδοντίατρος, λέει

«Ακολούθησα όλη τη διαδικασία που οδήγησε στο σχηματισμό αυτών των συγκεκριμένων λωρίδων λεύκανσης. Γνωρίζω τη δράση όλων των εκδόχων που τα συνθέτουν και μπορώ να εγγυηθώ ότι λειτουργούν άριστα. Είναι σαφές ότι δεν προσφέρουν τα ίδια αποτελέσματα σε όλους τους ανθρώπους, γιατί μερικά αποτελέσματα θα είναι ορατά σε λίγες μέρες, για άλλα θα χρειαστούν μερικές εβδομάδες, αλλά το σίγουρο είναι ότι το προϊόν λειτουργεί. Τα συστήνω σε όλους τους ασθενείς μου ».

πίσω στο μενού ↑

8) Κριτικές πελατών:

Angelo 57, χρόνια:

«Κάπνισα για περίπου 30 χρόνια και τα δόντια μου, ειδικά στην άνω καμάρα, είχαν σκοτεινιάσει πολύ. Δοκίμασα διαφορετικά προϊόντα, αλλά δεν λειτούργησαν ποτέ, τότε διάβασα αυτές τις λευκαντικές ταινίες και αποφάσισα να τα παραγγείλω. Τα χρησιμοποιώ για περίπου ένα μήνα, και τα δόντια μου τώρα φαίνονται υγιή και αυτοί οι άσχημοι λεκέδες έχουν σχεδόν εξαφανιστεί ».

Μαρτίνα, 22 ετών:

«Είμαι τρελός για τις καραμέλες με κόμμι και τις έκανα κατάχρηση, μέχρι που συνειδητοποίησα ότι τα δόντια μου είχαν αρχίσει να κιτρινίζουν. Πριν παραγγείλω τα Dental White Strips, έψαξα αρκετές θεραπείες στο διαδίκτυο, οι "θεραπείες της γιαγιάς" δεν λειτούργησαν και οι άλλες πρακτικές ήταν πολύ ακριβές για μένα, οπότε εμπιστεύτηκα τις θετικές κριτικές και αγόρασα αυτές τις ταινίες και είμαι πολύ χαρούμενος που το έχω. Έγινε. Βρήκα επιτέλους το όμορφο λευκό μου χαμόγελο! "

Τερέζα, 53 ετών:

«Για διάφορες παθολογίες, πρέπει απαραίτητα να παίρνω φάρμακα κάθε μέρα και το σμάλτο των δοντιών μου έχει υποστεί βλάβη προκαλώντας κιτρίνισμα. Δεν μπορούσα να αντέξω την ιδέα να έχω ένα άθλιο χαμόγελο και με την πάροδο των χρόνων έχω καταφύγει στον καθαρισμό του οδοντιάτρου πολλές φορές, αλλά το να κάνω περισσότερες από μία φορές το χρόνο γίνεται εξαιρετικά ακριβό, οπότε έψαχνα για άλλα φάρμακα και ανακάλυψα τις Dental White Strips, τώρα Κάνω τη λεύκανση και το αποτέλεσμα είναι το ίδιο, αλλά σε πολύ φθηνότερη τιμή ».

Οδοντιατρική λεύκανση
πίσω στο μενού ↑

9) Πόσο κοστίζει η Οδοντική Λευκή Λωρίδα;

Οι λωρίδες λεύκανσης Dental White Strips είναι προς το παρόν σε κυκλοφορία, είναι διαθέσιμες για λίγες μέρες, στον ιστότοπο του κατασκευαστή, με μόνο 39,00 ευρώ.

πίσω στο μενού ↑

Πού να αγοράσετε οδοντικά λευκά λωρίδες;

Μπορείτε να αγοράσετε πρωτότυπα Dental White Strips στην Ιταλία μόνο στον ιστότοπο του κατασκευαστή, δεν είναι δυνατό να αγοράσετε το προϊόν στο Amazon, Aliexpress, σε φαρμακείο ή κατάστημα φαρμακοποιών.

Προσοχή στις απομιμήσεις, δεν περιέχουν τα ίδια συστατικά και δεν προσφέρουν τα ίδια αποτελέσματα.

πίσω στο μενού ↑

Πώς να παραγγείλετε οδοντικές λευκές λωρίδες;

Η παραγγελία Dental White Strips είναι πολύ απλή, πρέπει να μεταβείτε στον ιστότοπο του κατασκευαστή και να συμπληρώσετε την κατάλληλη φόρμα με τα δεδομένα σας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην παραγγελία. Μέσα σε 24 ώρες θα λάβετε μια κλήση από έναν φορέα που θα επιβεβαιώσει την αποδοχή της παραγγελίας.

Σε λίγες εργάσιμες ημέρες τα προϊόντα θα παραδοθούν στην αναφερόμενη διεύθυνση.

9.7 Συνολικό σκορ
ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ

Θέλετε να κάνετε τα δόντια σας υγιή και λαμπερά; Θέλετε ένα χαμόγελο τόσο όμορφο που να ζηλεύει; Τι περιμένεις? Το Dental Wite Strips είναι η ιδανική λύση, μπορείτε να λευκαίνετε τα δόντια σας στο σπίτι, χωρίς να καταφεύγετε σε δαπανηρές πρακτικές! Μην χάσετε αυτήν την απαράδεκτη ευκαιρία!

τιμή
9
αποτελεσματικότητα
10
Τα σχόλια του γιατρού
10
Παρουσία σε φαρμακείο στην Ιταλία
8.5
Διαθεσιμότητα πιστοποιητικών και αδειών
10
Αναφορές πελατών
10
Γρήγορη παράδοση
10
Σύνθεση του προϊόντος
10
Αξιόπιστος κατασκευαστής
10
Προσθέστε την κριτική σας
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η συνολική βαθμολογία σας

πέντε × 2 =