Καλύτερη τιμή

Μάθετε τώρα πώς να αποκτήσετε λευκά δόντια και ένα εκθαμβωτικό χαμόγελο σε χρόνο μηδέν με τις οδοντικές λευκές λωρίδες.

Ένα όμορφο χαμόγελο μπορεί να είναι μια εξαιρετική επαγγελματική κάρτα. Έχοντας υγιή και λευκά δόντια είναι το όνειρο όλων, μικρά και μεγάλα! Είναι επίσης το όνειρό σας;

Ξέρατε ότι με τα χρόνια τα δόντια μπορούν να αρχίσουν να λεκιάζουν ή να γίνονται κίτρινα για διαφορετικούς λόγους;

Ας δούμε ποιοι είναι αυτοί οι λόγοι: μεταξύ των πιο κοινών αιτιών που σχετίζονται με το κιτρίνισμα των δοντιών είναι η κακή στοματική υγιεινή, το υπερβολικό κάπνισμα, η κακοποίηση του καφέ, τα φάρμακα που προκαλούν τον αποχρωματισμό των δοντιών και τη διάβρωση του επιφανειακού στρώματος του σμάλτου.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τις οδοντικές λευκές λωρίδες;

Είναι όμως δυνατή η αντιμετώπιση αυτού του ενοχλητικού και αισθητικού προβλήματος; Ναι, είναι δυνατόν με μια απολύτως φυσική θεραπεία να κάνουμε στο σπίτι και χωρίς να ξοδεύουμε υπερβολικά ποσά. Στην πραγματικότητα, ένα προϊόν που είχε μεγάλη επιτυχία στις Ηνωμένες Πολιτείες, Dental White Strips, λευκαντικών κολλητικών λωρίδων, έχει επίσης προσφερθεί πρόσφατα στην Ιταλία.

Στο πλαίσιο του άρθρου θα σας εξηγήσουμε περισσότερα για αυτό το προϊόν, τα συστατικά που το συνθέτουν, τους τρόπους χρήσης, τα οφέλη που μπορεί να προσφέρει, θα συγκρίνουμε τις μελέτες επί του θέματος, τη γνώμη του εμπειρογνώμονα και εκείνων που έχουν ήδη δοκιμάσει το προϊόν . Θα παρέχουμε επίσης συμβουλές για το πού να το αγοράσετε σε προσιτές τιμές.

Αλλά τι είναι τα Dental White Strips και πώς λειτουργεί;

Το Dental White Strips είναι το όνομα με το οποίο πωλούνται οι καινοτόμες λωρίδες λεύκανσης που κατασκευάζονται σύμφωνα με την τεχνολογία Advanced Seal, οι οποίες επιτρέπουν στις ταινίες να προσαρμοστούν στο σχήμα των δοντιών κάθε ατόμου, ο μηχανισμός αυτός διευκολύνει επίσης την αφαίρεση του προϊόντος μετά τη χρήση .

Η αποτελεσματικότητα αυτών των λωρίδων λεύκανσης οφείλεται στον ιδιαίτερο συνδυασμό των συστατικών που τα δημιουργούν.

Ας μάθουμε συγκεκριμένα ποια συστατικά τα κάνουν.

Οδοντιατρική λεύκανση
πίσω στο μενού ↑

Ποια συστατικά περιέχουν οι Οδοντικές Λευκές Λωρίδες;

  • PVP (πολυβινυλοπυρρολιδόνη): ένα υδατοδιαλυτό πολυμερές που χρησιμοποιείται σε πολλές φαρμακολογικές, ιατρικές, καλλυντικές και βιομηχανικές εφαρμογές. Επιτρέπει λεύκανση των δοντιών.
  • PEG-8: ένας αιθοξυλιωμένος μη ιονικός γαλακτωματοποιητής που προέρχεται από αλμπαρό κηρό με πολυαιθυλγλυκόλη. Χρησιμοποιείται στα καλλυντικά και δίνει τις συνθέσεις ενυδατικές ιδιότητες.
  • Υπεροξείδιο του υδρογόνου: κοινώς γνωστό ως υπεροξείδιο του υδρογόνου. Ένα εξαιρετικό φυσικό λευκαντικό.
  • Συμπολυμερές στυρενίου / ακρυλικών: ένα συμπολυμερές στυρολίου με ισχυρή αδιαφάνεια.
  • Υδροξείδιο του νατρίου: κοινώς γνωστό ως καυστική σόδα.
  • Σακχαρίνη: ένα ευρέως χρησιμοποιούμενο γλυκαντικό τροφίμων.
  • Αποσταγμένο νερό.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τις οδοντικές λευκές λωρίδες;

πίσω στο μενού ↑

Πώς να χρησιμοποιήσετε τις οδοντικές λευκές λωρίδες;

Χρησιμοποιώντας τις λωρίδες είναι πολύ απλή, αφού έχετε βούρτσα τα δόντια σας κανονικά, πρέπει να εφαρμόσετε την αυτοκόλλητη ταινία φροντίζοντας να ασκήσετε λίγη πίεση για να την κολλήσετε τέλεια στο μπροστινό μέρος των δοντιών.

Το πλεόνασμα πρέπει να διπλωθεί προς τα μέσα για να καλύψει πλήρως.

Η διαδικασία, φυσικά, πρέπει να πραγματοποιηθεί και για τις δύο καμάρες.

Μετά την εφαρμογή, περιμένετε 30 λεπτά πριν αφαιρέσετε τις αυτοκόλλητες ταινίες.

Μετά από 30 λεπτά, οι οδοντόκρεμες λευκές λωρίδες μπορούν να αφαιρεθούν.

Μετά την αφαίρεση, συνιστάται να ξεπλένετε και πάλι τα δόντια με μια βούρτσα για να εξαλείψετε τυχόν υπολείμματα.

Οδοντιατρική λεύκανση
πίσω στο μενού ↑

Κλινικές μελέτες σχετικά με την αποτελεσματικότητα των οδοντικών λευκών λωρίδων

Πραγματοποιήθηκαν διάφορες επιστημονικές μελέτες για την επαλήθευση της αποτελεσματικότητας του προϊόντος, η πιο πρόσφατη μελέτη χρονολογείται από τον Φεβρουάριο του 2018.

Οι οδοντόκρεμες λευκές λωρίδες, 55 άτομα μεταξύ ανδρών και γυναικών, ηλικίας 20 έως 65 ετών, προσπάθησαν για περίοδο 4 εβδομάδων.

Εκείνοι που συμμετείχαν στη δοκιμή με "αδύναμο κιτρίνισμα των δοντιών" παρατήρησαν και παρουσίασαν βελτιώσεις ήδη μετά από 10-14 ημέρες εφαρμογής.

Από την άλλη πλευρά, εκείνοι που είχαν σκοτεινότερες κηλίδες και έδειξαν διάβρωση σμάλτου εμφάνισαν βελτιώσεις μετά από ένα μήνα εφαρμογής των λωρίδων.

Στο τέλος της δοκιμής 4 εβδομάδων, το 97% των συμμετεχόντων στη δοκιμή παρουσίασε σημαντική βελτίωση και ήταν ικανοποιημένοι με το προϊόν.

πίσω στο μενού ↑

Ποιες είναι οι αντενδείξεις για τις οδοντικές λευκές λωρίδες;

Οι οδοντόκρεμες λευκές λωρίδες δεν περιέχουν ουσίες επιβλαβείς για το σώμα, δεν βλάπτουν το σμάλτο των δοντιών και δεν έχουν παρενέργειες.

Σε περίπτωση ιδιαίτερων δυσανεξιών ή παθολογιών, καλό είναι να συμβουλευτείτε τις εισαγωγικές λέξεις του προϊόντος.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τις οδοντικές λευκές λωρίδες;

πίσω στο μενού ↑

Ποια αποτελέσματα προκύπτουν μετά τη χρήση οδοντικών λευκών λωρίδων;

Με τη χρήση αυτών των λωρίδων θα πάρετε:

  • Υγιή λευκά δόντια.
  • Ένα λαμπερό χαμόγελο σε λίγες μέρες.

και μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας, χωρίς να ξοδέψετε υπερβολικά ποσά, άνετα στο σπίτι!

Οδοντιατρική λεύκανση
πίσω στο μενού ↑

Η γνώμη του εμπειρογνώμονα:

Ο Δρ. Μ. Cangialosi, οδοντολόγος, λέει

«Ακολούθησα όλη τη διαδικασία που οδήγησε στη δημιουργία αυτών των συγκεκριμένων λωρίδων λεύκανσης. Γνωρίζω τη δράση όλων των εκδόχων που τα κάνουν και μπορώ να εγγυηθώ ότι δουλεύουν με άριστο τρόπο. Είναι σαφές ότι δεν προσφέρουν τα ίδια αποτελέσματα σε όλους τους ανθρώπους, ότι ορισμένα αποτελέσματα θα είναι ορατά σε λίγες μέρες, ενώ για άλλους θα χρειαστούν μερικές εβδομάδες, αλλά η βεβαιότητα είναι ότι το προϊόν λειτουργεί. Τους συστήνω σε όλους τους ασθενείς μου ».

πίσω στο μενού ↑

8) Κριτικές πελατών:

Angelo 57 ετών:

"Έχω κάπνισμα για περίπου 30 χρόνια, και τα δόντια μου, ειδικά στην πάνω αψίδα, είχε σκοτεινιάσει πολύ. Δοκίμασα αρκετά προϊόντα, αλλά ποτέ δεν δούλευαν, τότε διάβασα για αυτές τις λωρίδες λεύκανσης και αποφάσισα να τα παραγγείλω. Τους χρησιμοποιώ για περίπου ένα μήνα, και τα δόντια μου τώρα φαίνονται υγιή και αυτά τα άσχημα σημεία σχεδόν εξαφανίζονται. "

Martina, 22 χρονών:

«Είμαι τρελός για τα καραμέλες και πάντα τα κακοποιώ μέχρι να συνειδητοποιήσω ότι τα δόντια μου άρχιζαν να γίνονται κίτρινα. Προτού παραγγείλω οδοντικά λευκά λωρίδες, έχω ερευνήσει διάφορα φάρμακα στο διαδίκτυο, τα φάρμακα της γιαγιάς δεν λειτουργούσαν και οι άλλες πρακτικές ήταν υπερβολικά ακριβά για μένα, έτσι έχω εμπιστοσύνη στα θετικά σχόλια και αγόρασα αυτές τις λωρίδες και είμαι πολύ χαρούμενος που την έχω έκανε. Τελικά βρήκα το όμορφο λευκό χαμόγελο μου! "

Teresa, 53 ετών:

"Για διάφορες παθολογίες, πρέπει να λαμβάνω φάρμακα κάθε μέρα και το σμάλτο των δοντιών μου έχει υποστεί βλάβη προκαλώντας κιτρίνισμα. Δεν θα μπορούσα να αντέξω την ιδέα να έχεις ένα χαλαρό χαμόγελο και με τα χρόνια που έχω επανειλημμένα καταφύγει στον καθαρισμό του οδοντιάτρου, αλλά το κάνουμε περισσότερο από μία φορά το χρόνο γίνεται εξαιρετικά ακριβό, γι 'αυτό προσπάθησα άλλα φάρμακα και ανακάλυψα τα Dental White Strips, τώρα Κάνω την λεύκανση τον εαυτό μου και το αποτέλεσμα είναι το ίδιο, αλλά με μια πολύ φθηνότερη τιμή. "

Οδοντιατρική λεύκανση
πίσω στο μενού ↑

9) Πόσο κοστίζει η Οδοντική Λευκή Λωρίδα;

Οι λωρίδες λεύκανσης των οδοντόκρεπων λευκών ταινιών βρίσκονται επί του παρόντος σε πώληση και είναι διαθέσιμες για λίγες μέρες, στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή, μόνο για 39,00 ευρώ.

πίσω στο μενού ↑

Πού να αγοράσετε οδοντικά λευκά λωρίδες;

Είναι δυνατή η αγορά αρχικών οδοντικών λευκών λωρίδων στην Ιταλία μόνο στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή, δεν είναι δυνατή η αγορά του προϊόντος στο Amazon, Aliexpress, στο φαρμακείο ή το κατάστημα βοτάνων.

Προσοχή στις απομιμήσεις, δεν περιέχουν τα ίδια συστατικά και δεν προσφέρουν τα ίδια αποτελέσματα.

πίσω στο μενού ↑

Πώς να παραγγείλετε οδοντικές λευκές λωρίδες;

Η παραγγελία των οδοντικών λευκών λωρίδων είναι πολύ απλή, πρέπει να έχετε πρόσβαση στον ιστότοπο του κατασκευαστή και να συμπληρώσετε την κατάλληλη φόρμα με τα δεδομένα σας, στη συνέχεια κάντε κλικ στην παραγγελία. Μέσα σε 24 ώρες θα λάβετε μια κλήση από έναν χειριστή ο οποίος θα επιβεβαιώσει την ανάληψη της παραγγελίας.

Σε μερικές εργάσιμες ημέρες, τα αγαθά θα παραδοθούν στην αναφερόμενη διεύθυνση.

9.7 Συνολικό σκορ
ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ

Θέλετε να κάνετε τα δόντια σας υγιή και λαμπερά; Θέλετε ένα χαμόγελο τόσο όμορφο που να ζηλεύεις; Τι περιμένεις; Το Dental Wite Strips είναι η ιδανική λύση, μπορείτε να λευκαίνετε τα δόντια σας στο σπίτι, χωρίς να καταφεύγετε σε δαπανηρές πρακτικές! Μην χάσετε αυτήν την απαράδεκτη ευκαιρία!

τιμή
9
αποτελεσματικότητα
10
Τα σχόλια του γιατρού
10
Παρουσία σε φαρμακείο στην Ιταλία
8.5
Διαθεσιμότητα πιστοποιητικών και αδειών
10
Αναφορές πελατών
10
Γρήγορη παράδοση
10
Σύνθεση του προϊόντος
10
Αξιόπιστος κατασκευαστής
10
Προσθέστε την κριτική σας
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

συνολική βαθμολογία σας

4 1 × =