Καλύτερη τιμή

EPILPAD για απαλότερο δέρμα από βελούδο και πιο αισθησιακό από ποτέ: αγοράστε το τώρα!

Φανταστείτε να έχετε έναν άντρα που θέλετε από καιρό να κατακτήσετε. Φανταστείτε ότι μετά από δύσκολες προσπάθειες τελικά αρχίζει να σας προσδίδει ένα από τα σκοτεινά του βλέμματα. Τώρα φανταστείτε να είστε σε θέση να συνομιλήσετε και να λάβετε μια πρόσκληση από αυτόν για δείπνο.

Δεν είσαι στο δέρμα, νιώθεις στον έβδομο παράδεισο για την ευτυχία, εκτοξεύεις τη χαρά από όλους τους πόρους. Σας παίρνει περίπου μια ώρα για να αποφασίσετε τι να φορέσετε, επειδή θέλετε να φαίνεστε πανέμορφο.

Τελικά φτάνει η μέρα του ραντεβού, φτάνει στο σπίτι και σας βομβαρδίζει, η καρδιά ανοίγει την πόρτα και τον φτάνετε για να μπει στο αυτοκίνητό σας. Ένας καταρράκτης χρωμάτων και λάμψης σε τυλίγει με χαρά αλλά ξαφνικά σκοτάδι! Συσκότιση! Μόλις θυμήθηκες ότι ξεχάσατε να κερί και έχετε δέρμα σαν γυαλόχαρτο! Πανικός! Το ραντεβού με τον αισθητικό είναι λιγότερο από μία εβδομάδα. Η αγωνία σας επιτίθεται και δεν ξέρετε εάν θα εφεύρετε μια ξαφνική ημικρανία για να πάει σπίτι ή απλά να μείνετε μαζί του, αλλά αποφύγετε ότι τα χέρια του αγγίζουν το δέρμα των ποδιών σας ... και στη συνέχεια ξεφύγετε από εσάς.

Σε τι αποτελείται το EPILPAD;

Ποιος ξέρει πόσες φορές βρεθήκατε σε αυτές τις καταστάσεις. Τι κρίμα και τι κρίμα! Ποιος ξέρει πόσες χαμένες ευκαιρίες. Αν μόνο ήξερα το EPILPAD !!! Με το EPILPAD δεν χρειάζεται πλέον να ζείτε αυτές τις δυσάρεστες καταστάσεις. Στην πραγματικότητα, το EPILPAD είναι το τέλειο προϊόν για εσάς εάν:

 • Έχετε πολύ πυκνή και γρήγορη αναγέννηση των μαλλιών και δεν μπορείτε να συνεχίσετε
 • Βρίσκεστε τακτικά ότι έχετε μακριά μαλλιά ακριβώς όταν συμβαίνει η ειδική περίσταση
 • Ξοδεύετε χιλιάδες ευρώ σε κεριά από τον αισθητικό που σας παραλαμβάνει όταν μπορείτε και όχι όταν το χρειάζεστε
 • Θέλετε μια αποτελεσματική μέθοδο αποτρίχωσης που δεν ερεθίζει το δέρμα και που σας επιτρέπει να είστε έτοιμοι, ακριβώς όταν το χρειάζεστε και έχετε λίγο χρόνο να ξυρίσετε.

Με το EPILPAD έχετε μόνο ένα προϊόν ικανό να σας κάνει να νιώθετε πάντα σε τάξη με την αποτρίχωση. EPILPAD το αγοράζετε μόνο μία φορά και στη συνέχεια διαρκεί για πάντα. Το EPILPAD καταφέρνει να διασφαλίσει ότι τα πόδια σας είναι ομαλά και βελούδινα πάντα χωρίς τσιμπήματα που ξεπροβάλλουν ακριβώς όταν δεν θα έπρεπε.

Σε τι αποτελείται το EPILPAD;

Το EPILPAD είναι μια θεραπεία που αποτελείται από μια συσκευή που αναπτύχθηκε από κοσμετολόγους και σχεδιαστές και η οποία δρα απαλά για την αφαίρεση των μαλλιών.

Το EPILPAD πωλείται με δύο συσκευές εφαρμογής, για να φτάσει σε κάθε μέρος του σώματος. Στο πακέτο EpilPad θα βρείτε δύο εφαρμοστές διαφορετικών μεγεθών, για εύκολη πρόσβαση σε κάθε περιοχή του σώματός σας. Το EPILPAD είναι το μοναδικό με 5 ανταλλακτικά! Στην πραγματικότητα, σε κάθε συσκευασία 5 ανταλλακτικά για κάθε εφαρμοστή, για να ξυρίσετε κάθε μέρος του σώματος ξανά και ξανά!

Όχι πια κρέμες και κεριά: Το EpilPad λειτουργεί μόνο του. Δεν θα χρειαστεί να εφαρμόσετε κρέμες, προϊόντα ή κεριά. Ακριβώς το φυσικό σύστημα του EpilPad για τέλειο και απαλό δέρμα.

πίσω στο μενού ↑

Πόσο κοστίζει και πώς να παραγγείλετε το EPILPAD

Το EPILPAD είναι μια θεραπεία που κάνει το δέρμα σας απαλό και ομοιόμορφο και είναι πολύ εύκολο στην παραγγελία. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αποκτήσετε πρόσβαση στον επίσημο ιστότοπο του κατασκευαστή. Μόνο αγοράζοντας το αυθεντικό EPILPAD στην Ιταλία δεν διακινδυνεύετε να αγοράσετε ένα προϊόν κακής ποιότητας, στην πραγματικότητα υπάρχουν πολλά μη ασφαλή προϊόντα στην αγορά που κινδυνεύουν να δημιουργήσουν παρενέργειες και να γίνουν πολύ επικίνδυνα για την υγεία σας.

Μόνο διαδικτυακά στον επίσημο ιστότοπο μπορείτε να λάβετε το πρωτότυπο EPILPAD. Το EPILPAD δεν μπορεί να παραγγελθεί σε φαρμακεία, στο Aliexpress, στο Amazon, αλλά μόνο στον επίσημο ιστότοπο με έκπτωση 50%, αλλά μόνο μέσω του κατασκευαστή.

Σε τι αποτελείται το EPILPAD;

Το EPILPAD είναι τόσο αποτελεσματικό που υπάρχουν πολλές προσπάθειες απομίμησης. Αλλά είναι πάντα ένα ψεύτικο EPILPAD που κινδυνεύει να θέσει σε κίνδυνο την υγεία σας.

Παραγγείλετε το EPILPAD online στον επίσημο ιστότοπο για να είστε σίγουροι ότι θα το λάβετε στην καλύτερη τιμή. Στην πραγματικότητα, μόνο για όσους το αγοράζουν στον επίσημο ιστότοπο προσφέρεται μειωμένη τιμή 50%. Για να το πάρετε, απλώς επιλέξτε την επιθυμητή ποσότητα προϊόντος και οι συμβούλοι μας κάνουν τα υπόλοιπα.

Οι σύμβουλοι επικοινωνούν μαζί σας μετά την επιλογή των προϊόντων σας και σας βοηθούν στα τελικά στάδια της αγοράς, για να σας εγγυηθούν μια ασφαλή συναλλαγή και γρήγορη αποστολή απευθείας στο σπίτι σας. Έχετε αμφιβολίες; Έχετε απορίες; Ρώτα τους. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό γνωρίζει πώς να ξεκαθαρίσει τυχόν αμφιβολίες και να απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση του EPILPAD και των χαρακτηριστικών του.

πίσω στο μενού ↑

Σύνθεση του EPILPAD

Το EPILPAD είναι ένα πλήρως εγγυημένο προϊόν και ο λόγος εξαρτάται από το γεγονός ότι κατασκευάστηκε με αντιαλλεργικά υλικά και ότι είναι 100% φυσικά.

Το EpilPad είναι το πρώτο σύστημα στην αγορά που σας εγγυάται καθαρή επιβράδυνση της ταχύτητας αναγέννησης των μαλλιών. Χάρη στην επαναστατική πατενταρισμένη τεχνολογία του, το EpilPad μπορεί να αφαιρέσει τα μαλλιά απαλά, αποφεύγοντας τη φλεγμονή και επιβραδύνοντας τη διαδικασία αναγέννησης. Όχι άλλο τραύμα στους βολβούς μαλλιών, ούτε τρίχες προς τα μέσα. Μόνο η βεβαιότητα ότι τα μαλλιά θα μεγαλώσουν μετά από περισσότερες από 4 εβδομάδες!

Το EPILPAD παράγεται σε υλικό που δεν προκαλεί αλλεργίες και είναι πολύ απαλό στο δέρμα σας, ακόμη και σε περιοχές όπως η βουβωνική χώρα ή οι μασχάλες, οι οποίες συνήθως είναι πιο επιρρεπείς σε ερεθισμό και ερυθρότητα.

πίσω στο μενού ↑

Πώς εφαρμόζεται το EPILPAD και όταν φτάνουν τα πρώτα αποτελέσματα

Το EPILPAD διανέμεται μόνο στον επίσημο ιστότοπο. Για να το χρησιμοποιήσετε απλώς ακολουθήστε τις λεπτομερείς πληροφορίες που αναφέρονται στο φύλλο οδηγιών, τις οποίες θα βρείτε επίσης στη γλώσσα σας.

Μόλις αγοράσετε, μπορείτε να ξεκινήσετε τη θεραπεία αμέσως. Απλά εφαρμόστε το και ασκήστε ήπια πίεση στην περιοχή που θα αποτριχωθεί. Στη συνέχεια, πρέπει να συνεχίσετε σε όλη την επιφάνεια που σας ενδιαφέρει. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα γιατί θα αισθανθείτε αμέσως απαλό και απαλό δέρμα. Μπορείτε να το επαναλάβετε κάθε εβδομάδα.

Σε τι αποτελείται το EPILPAD;

πίσω στο μενού ↑

Ποια είναι τα αποτελέσματα των κλινικών μελετών που πραγματοποιήθηκαν στο EPILPAD

Το EPILPAD δοκιμάστηκε κλινικά σε δείγμα 190 γυναικών και το αποτέλεσμα μετά από ένα μήνα θεραπείας ήταν ότι το 98% των γυναικών είχε σημαντικά καλύτερο δέρμα από ό, τι στην αρχή της δοκιμής.

Οι τρίχες έχουν εξαφανιστεί και η αναγέννησή τους εξασθενεί.

πίσω στο μενού ↑

Τι αλλαγές μπορεί να δει με το EPILPAD

Το EPILPAD μπορεί να εγγυηθεί μια σημαντική διαφορά μεταξύ πριν και μετά τη χρήση του:

PRIMA

 • Είχατε πάντα τα μαλλιά αναγέννησης και δεν μπορούσατε να διατηρήσετε το απαλό, αδιάβροχο δέρμα
 • Πήγατε στον αισθητικό μία φορά το μήνα επειδή σας κόστισε πολύ, αλλά τα μαλλιά ήταν σχεδόν πάντα μακριά
 • Ξοδέψατε πολλά για θεραπείες και κρέμες που ερεθίζουν το δέρμα σας, με ερυθρότητα και φαγούρα, αλλά είχατε τελειώσει τις δοκιμαστικές προσπάθειες επειδή δοκιμάσατε όλα τα είδη προϊόντων, τα οποία αγοράσατε τόσο σε φαρμακεία, αρωματοποιία, φαρμακευτικά όσο και στο διαδίκτυο.
 • Βρισκόσασταν με μακριά μαλλιά κάθε φορά που ένας άντρας έπρεπε να βάζει τα χέρια του στο δέρμα σας με αποτέλεσμα μια βαθιά αίσθηση απογοήτευσης

ΜΕΤΑ

 • Η αναγέννηση των μαλλιών σας αραιώνεται και επιβραδύνεται και τώρα είστε πάντα έτοιμοι για ένα ανδρικό χέρι που βουρτσίζει το δέρμα σας… χωρίς το φόβο του τσιμπήματος!
 • Δεν βλέπετε πλέον τον αισθητικό και είστε ελεύθεροι να αφαιρέσετε τα μαλλιά όποτε θέλετε. Σύντομος χρόνος και εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα
 • Εξοικονομείτε πολλά χρήματα τώρα που έχετε ένα προϊόν που διαρκεί για πάντα. Με τα χρήματα που εξοικονομείτε, ταξιδεύετε πολύ περισσότερο και απολαύστε κάποια δώρα ή εκδρομές με τους ανθρώπους που αγαπάτε
 • Είστε πάντα εντάξει με την αποτρίχωση ακόμη και όταν προκύπτει μια αυτοσχέδια ευκαιρία
πίσω στο μενού ↑

Γνώμες εμπειρογνωμόνων για το EPILPAD

Δρ. Leandro Paulon, Δερματολόγος

Το EPILPAD είναι ένα πολύ αποτελεσματικό και ασφαλές προϊόν χάρη στη φυσική του σύνθεση.

πίσω στο μενού ↑

Οι κριτικές και τα σχόλια εκείνων που έχουν δοκιμάσει το EPILPAD

Αλίκη

Με το EPILPAD έχω επιτύχει ένα δέρμα που είναι πάντα αδιάβροχο.

Giulia

Το EPILPAD είναι το ιδανικό μου προϊόν που μου αρέσει πολύ.

Fabrizia

Συνιστώ το EPILPAD a γιατί είναι αποτελεσματικό έναντι των ανεπιθύμητων μαλλιών.

Cristina

Το EPILPAD είναι επίσης φανταστικό για την ευκολία να το λαμβάνετε απευθείας στο σπίτι και χωρίς προβλήματα.

9.7 Συνολικό σκορ
ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ

Το αυθεντικό EPILPAD είναι το τέλειο προϊόν για τη βελτίωση της επιδερμίδας σας.

τιμή
9
αποτελεσματικότητα
10
Τα σχόλια του γιατρού
10
Παρουσία σε φαρμακείο στην Ιταλία
8.5
Διαθεσιμότητα πιστοποιητικών και αδειών
10
Αναφορές πελατών
10
Γρήγορη παράδοση
10
Σύνθεση του προϊόντος
10
Αξιόπιστος κατασκευαστής
10
Προσθέστε την κριτική σας  |  Διαβάστε σχόλια και σχόλια
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η συνολική βαθμολογία σας

τρία + δώδεκα =