Καλύτερη τιμή

Fish XXL - τι είναι, πόσο κοστίζει, πού να το αγοράσετε, απόψεις γιατρών και πελατών, πώς να το χρησιμοποιήσετε

Σε αυτήν τη γρήγορη ζωή, όπου συσσωρεύουμε το άγχος όλη την ώρα, υπάρχουν πολύ λίγες δραστηριότητες που μπορούν να μας φέρουν σε ηρεμία με τον εαυτό μας, να χαλαρώσουμε και να διασκεδάσουμε. Μεταξύ αυτών είναι η αλιεία! Τι ικανοποίηση για να πιάσετε ένα μεγάλο ψάρι στο άγκιστρο και μετά να το μοιραστείτε με φίλους μπροστά από μια χόβολα!

Σας αρέσει το ψάρεμα αλλά υπάρχει πρόβλημα! Ποτέ δεν μπορείτε να πιάσετε ψάρια άνω των 100 γραμμαρίων! Αδύνατο να τροφοδοτήσετε έναν πίνακα φίλων! Αλλά τώρα έχετε έναν φίλο που σας βοηθά να βρείτε τα μεγαλύτερα ψάρια στη λίμνη ή στη θάλασσα. Αυτό είναι το Fish XXL, το δόλωμα που σας επιτρέπει να πιάσετε τα καλύτερα ψάρια. Ψάρια XXL στην πραγματικότητα:

 • Έχει μια μυρωδιά που τα ψάρια μπορούν να μυρίσουν ακόμη και από μεγάλες αποστάσεις
 • Έχει μια γεύση που δεν μπορούν να αντισταθούν και θα θέλουν να το δαγκώσουν
 • Διασφαλίζει ότι τα ψάρια, ειδικά αν είναι μεγάλα, δαγκώνουν σε λιγότερο χρόνο

Από σήμερα μπορείτε πραγματικά να πείτε ότι είστε ψαράς και για να το κάνετε απλά πρέπει να παραγγείλετε το Fish XXL, θα φροντίσει τα υπόλοιπα! Αρκετά με τις μακρές ανεπιτυχείς αναμονές και αρκετά με την εύρεση μικρών ψαριών για να δαγκώσει το γάντζο σας. Το Fish XXL είναι ένα πραγματικά μεγάλο εύρημα ψαριών!

Ψάρια XXL

Τι είναι το Fish XXL

Το Fish XXL διατίθεται σε σπρέι σε φιάλη των 50 ml. Μπορείτε πάντα να το μεταφέρετε μαζί σας, λίγα σπρέι και τα ψάρια μπορούν να το μυρίσουν εκατοντάδες μέτρα μακριά. Το Fish XXL είναι ένα προϊόν του οποίου η μυρωδιά προσελκύει τα ψάρια, ιδιαίτερα τα μεγάλα, που θα θέλουν να τρέξουν προς εσάς για να δαγκώσουν το δόλωμα όταν το ακούσουν.

πίσω στο μενού ↑

Πόσο κοστίζει και πώς να παραγγείλετε Fish XXL

Το Fish XXL είναι το προϊόν που ψάχνατε, αλλά δεν ξέρετε πώς να το αποκτήσετε; Δεν μπορείτε να περιμένετε να κάνετε τους φίλους σας για ψάρεμα ζηλιάρης; Έχετε διαγωνισμό αλιείας σε δέκα ημέρες και το χρειάζεστε τώρα; Κανένα πρόβλημα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αγοράσει το αυθεντικό Fish XXL στην Ιταλία χωρίς να διακινδυνεύσετε να προσποιηθείτε, επειδή το Fish XXL είναι πραγματικά μοναδικό. Να τι πρέπει να κάνετε. Εν τω μεταξύ, να θυμάστε ότι το Fish XXL δεν μπορεί να παραγγελθεί σε φαρμακεία, στο Aliexpress, στο Amazon αλλά μόνο στον επίσημο ιστότοπο με έκπτωση 50% μόνο απευθείας από εκείνους που το παράγουν.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια σύνδεση στο Διαδίκτυο για πρόσβαση στον επίσημο ιστότοπο, οπότε δεν μπορείτε πραγματικά να διακινδυνεύσετε την παραγγελία του ψεύτικου ψαριού XXL. Μπορείτε να παραγγείλετε το πραγματικό Fish XXL με λίγα απλά βήματα: απλώς συνδεθείτε, επιλέξτε το προϊόν, υποδείξτε την ποσότητα. Αρκετά! Μετά από λίγο, θα επικοινωνήσετε με τους συμβούλους που θα σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε την παραγγελία και να εφαρμόσετε έκπτωση 50% στον τιμοκατάλογο. Το αρχικό Fish XXL θα είναι στο σπίτι σας πριν ξεκινήσει το ταξίδι ψαρέματος!

Σύνθεση Ψαριών XXL

πίσω στο μενού ↑

Σύνθεση Ψαριών XXL

Το Fish XXL είναι ένα προϊόν που ξεπερνά κάθε άλλο είδος δολώματος. Αυτό οφείλεται στη σύνθεσή του, με βάση ουσίες που περιέχονται σε όλα τα άλλα δολώματα και με την προσθήκη μοναδικών συστατικών, που το καθιστούν απαράμιλλο και αξεπέραστο:

· Συνθετικά σύνθετα φερομόνες ή μικροί μονοκύτταροι οργανισμοί που έχουν την ικανότητα να προσελκύουν ψάρια επειδή απελευθερώνουν πολύ έντονες οσμές, οι οποίες προσελκύουν ψάρια. Επομένως ενεργούν στο ρινικό επίπεδο.

Αιθέρια έλαια σε συμπυκνωμένο διάλυμα που κάνουν το σπρέι εύκολο να εφαρμοστεί στο άγκιστρο σας, διευκολύνοντας την εφαρμογή ακόμη και σε ζωντανό δόλωμα.

· Καθολική τροφή για ψάρια που λειτουργούν ως δόλωμα για το δάγκωμα των ψαριών, χάρη στη σύνθεση που θυμάται τις κανονικές τροφές, αλλά η οποία επιπλέον έχει ουσίες ιδιαίτερα ευχάριστες στον ουρανίσκο του ψαριού, η οποία επομένως δεν προσελκύεται έντονα.

Ψάρια XXL
πίσω στο μενού ↑

Οδηγίες χρήσης. Πώς εφαρμόζεται το Fish XXL και όταν φτάνουν τα πρώτα αποτελέσματα

Το Fish XXL είναι ένα σπρέι που, χάρη στη σύνθεσή του, προσελκύει ιδιαίτερα μεγάλα ψάρια μέσω της αίσθησης της όσφρησης. Είναι στην πραγματικότητα ικανό να απελευθερώσει την πείνα των ψαριών που μπορεί να το μυρίσει ακόμη και από μεγάλες αποστάσεις, προκαλώντας την επιθυμία να τρέξετε προς το γάντζο στο συντομότερο δυνατό χρόνο. Το σπρέι εφαρμόζεται απευθείας στο άγκιστρο ή το δέλεαρ και λειτουργεί σε δευτερόλεπτα. Στην πραγματικότητα, η σύνθεσή του εκπέμπει μια μυρωδιά που τα ψάρια δεν μπορούν να αντισταθούν.

Το περιεχόμενο του πακέτου είναι αρκετό για εφαρμογή έως και 5 φορές και έχει επίδραση στη θάλασσα, το ποτάμι, τη λίμνη, τα κανάλια, σε οποιαδήποτε κλιματική κατάσταση.

πίσω στο μενού ↑

Ποια είναι τα αποτελέσματα στο Fish XXL

Τα αποτελέσματα του Fish XXL είναι άμεσα ορατά και γρήγορα. Το Fish XXL σας διαβεβαιώνει:

 • Ευκολία στη χρήση
 • Η ικανότητα να λαμβάνεται οπουδήποτε
 • Η πρακτικότητα του πακέτου που ταιριάζει άνετα στην τσάντα ψαρέματος
 • Άμεση αποτελεσματικότητα: μετά από λίγα δευτερόλεπτα, τα ψάρια, ειδικά τα μεγάλα ψάρια, μπορούν ήδη να το μυρίσουν
 • Η απελευθέρωση της πείνας των ψαριών, η οποία δεν μπορεί να περιμένει να πάρει το δόλωμα
 • Η ευκολία να προσελκύσετε τελικά πολύ μεγάλα ψάρια και όχι πλέον σαρδέλες!
 • Η αύξηση της αυτοεκτίμησής σας, επειδή θα επιστρέψετε στο σπίτι μετά την αλιεία με πραγματικά τρόπαια για να δείξετε στην οικογένεια και τους φίλους σας
 • Απίστευτα ιχθυάλευρα στο μπάρμπεκιου μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα
 • Η νίκη των αλιευτικών αγώνων, γιατί τα πιο όμορφα ψάρια θα προσελκύονται μόνο από το γάντζο σας
 • Πραγματικά χαλαρωτικές μέρες ψαρέματος που σας κάνουν να παίρνετε πάντα ένα ωραίο ψάρεμα!

Σύνθεση Ψαριών XXL

πίσω στο μενού ↑

Τι αλλαγές μπορεί να δει κανείς με το Fish XXL

Η χρήση του Fish XXL καταφέρνει πραγματικά να σας μετατρέψει από έναν ερασιτέχνη ψαρά σε έναν επαγγελματία ψαρά. Θα παρατηρήσετε αμέσως διαφορές μεταξύ ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ:

PRIMA

· Φέρτε σπίτι μόνο ψάρι όπως αντσούγιες, σαρδέλες, γυρίνοι και όλοι σας διασκεδάζουν

Ξοδεύατε πολλά χρήματα επειδή συνεχίζατε να δοκιμάζετε διαφορετικά θέλγητρα, αλλά όλα αναποτελεσματικά

· Χάσατε κάθε φορά που συμμετείχατε σε ένα διαγωνισμό για ψάρεμα, γιατί τα καλύτερα ψάρια τους έπιαναν πάντα και μόνο τους φίλους σας

· Ήρθατε στο σπίτι πιο αγχωμένοι από ό, τι όταν βγήκατε

Ψάρια XXL

ΜΕΤΑ

Έρχεστε στο σπίτι εκθέτοντας πραγματικά κυνηγετικά τρόπαια και οι φίλοι σας πραγματικά σας θεωρούν έναν που ξέρει να ψαρεύει

Έχετε σταματήσει να κάνετε μάταιες προσπάθειες, επειδή το Fish XXL σας ικανοποιεί πλήρως

· Κερδίστε σχεδόν κάθε αγώνα, αρπάζοντας το καλύτερο ψάρι για μίλια

Επιστρέψτε στο σπίτι περήφανοι και ικανοποιημένοι, αφού εξαλείψετε όλες τις τοξίνες με ένα χαλαρωτικό και ικανοποιητικό ταξίδι για ψάρεμα

πίσω στο μενού ↑

Γνώμες εμπειρογνωμόνων για το Fish XXL

Andrea Muro, Διευθυντής του περιοδικού "Pescare"

Κάθε φορά που ένας ψαράς εκπλήσσει με εξαιρετικά αποτελέσματα, η απάντηση στο ερώτημα του πώς πέτυχε είναι πάντα "φυσικά με το Fish XXL". Ένα πραγματικά άφθονο προϊόν, το οποίο ξεχωρίζει πάνω από όλα τα άλλα στην αγορά, πολύ ακριβό και αναποτελεσματικό.


πίσω στο μενού ↑

Κριτικές και σχόλια από όσους έχουν δοκιμάσει το Fish XXL

Έρστ

Μου αρέσει να ψαρεύω, αφού ήμουν μικρός και πήγα με τον πατέρα μου. Πρέπει να πω ότι γνωρίζω καλά τις τεχνικές αλίευσης ψαριών, αλλά πάντα δεν έχω κάτι για να κάνω το άλμα στην ποιότητα. Αυτό το άλμα είναι το Fish XXL - τι μεγάλη διαφορά! Σήμερα ανάμεσα στους φίλους μου είμαι πάντα αυτός που πιάνει τα μεγαλύτερα ψάρια στο άγκιστρο!

Donato

Είμαι ένας ερασιτέχνης ψαράς και ειλικρινά, αν και μου αρέσει πάρα πολύ, μέχρι πρόσφατα δεν είχα ποτέ μεγάλη ικανοποίηση παρά τις ώρες και τις ώρες που περίμεναν να δαγκώσει ένα ψάρι. Τότε συνάντησα το Fish XXL και το ψάρεμα έχει γίνει πολύ πιο διασκεδαστικό για μένα και όλο και πιο συχνά επιστρέφω σπίτι με δείγματα που ψήνονται στη σχάρα. Το συνιστώ σε όλους τους ψαράδες, ερασιτέχνες ή επαγγελματίες.

Ψάρια XXL

Πέτρος

Ψαρεύω την περασμένη εβδομάδα και ένας φίλος μου μου έδειξε πώς αναμίχθηκε το Fish XXL με το δέλεαρ του. Ούτε καν η ώρα να βάλουμε το γάντζο στο νερό, το οποίο πήρε το ένα ψάρι μετά το άλλο. Δεν πίστεψα τα μάτια μου. Το διέταξα αμέσως!

Stefano

Γνώρισα το Fish XXL όταν μου το έδωσαν οι φίλοι μου. Πάντα με κορόιδεψαν γιατί ήμουν ο μόνος που συνέλαβε μόνο το μικρότερο ψάρι. Ένα βράδυ για δείπνο, μετά από μια μέρα στη λίμνη, πήγαμε σε ένα κλαμπ και μου έδωσαν ένα πακέτο. Το άνοιξα και βρήκα το Fish XXL. Δεν κατάλαβα, τότε μου είπαν ότι ήταν το μυστικό τους να μπορούν να κάνουν υπέροχα ταξίδια για ψάρεμα. Είναι πολύ ωραίο, το συνιστώ σε όποιον αγαπάει το ψάρεμα.

9.7 Συνολικό σκορ
ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ

Το αρχικό Fish XXL αλλάζει ριζικά τον τρόπο που ψαρεύετε. Το ψάρι το μυρίζει από πολύ μεγάλες αποστάσεις και βιάζεται να έρθει και να φάει το δόλωμα. Με το Fish XXL τα μεγάλα ψάρια θα ανυπομονούν για το δάγκωμα. Παραγγείλετε εύκολα και λάβετε το απευθείας στο σπίτι, εξοικονομώντας 50%. Το Fish XXL είναι πρακτικό, βολικό, αποτελεσματικό και σας επιτρέπει να φτιάξετε υπέροχα ψάρια! Αγοράστε Fish XXL online και σε λίγες μόνο μέρες η ζωή σας θα αλλάξει από ερασιτέχνη ψαρά σε επαγγελματία ψαρά!

τιμή
9
αποτελεσματικότητα
10
Τα σχόλια του γιατρού
10
Παρουσία σε φαρμακείο στην Ιταλία
8.5
Διαθεσιμότητα πιστοποιητικών και αδειών
10
Αναφορές πελατών
10
Γρήγορη παράδοση
10
Σύνθεση του προϊόντος
10
Αξιόπιστος κατασκευαστής
10
Προσθέστε την κριτική σας  |  Διαβάστε σχόλια και σχόλια
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η συνολική βαθμολογία σας

3 × τέσσερα =