Καλύτερη τιμή

IONIC WHITE γιατί αν χαμογελάς στη ζωή τότε η ζωή χαμογελάει κι εσένα: δοκιμάστε την και δεν μπορείτε πλέον να εγκαταλείψετε!

Το χαμόγελο! Αλλά τι θα μπορούσε να είναι πιο όμορφο από ένα όμορφο λευκό χαμόγελο! Λίγα πράγματα, ναι! Επίσης, επειδή ένα όμορφο χαμόγελο καταφέρνει να κάνει ένα ατελές πρόσωπο ευχάριστο. Ένα όμορφο χαμόγελο είναι ικανό να εμπλέκει ακόμη και τις πιο σκοτεινές διαθέσεις. Ένα όμορφο χαμόγελο θέτει επίσης πολλούς μυς σε κίνηση και αυτό σας βοηθά να παραμείνετε σε φόρμα.

Τι σας εμποδίζει να κάνετε ένα ωραίο χαμόγελο τότε; Τι κρατάει το στόμα σας πίσω από την εμφάνιση των δοντιών σας; Ίσως είναι επειδή:

 • Έχετε καπνίσει πάντα στη ζωή και τα δόντια σας σκουραίνουν;
 • Έχετε υποστεί πολλές αντιβιοτικές θεραπείες που έχουν κιτρειώσει τα δόντια σας;
 • Τρώτε πάρα πολλά σάκχαρα που με τη σειρά τους έφαγαν το σμάλτο των δοντιών σας;
 • Δεν μπορείτε να ξοδέψετε τα χρήματα για τη λεύκανση στον οδοντίατρο, η οποία όμως δεν διαρκεί πολύ;

Η λεύκανση των δοντιών στον οδοντίατρο είναι δαπανηρή. Η τεχνολογία που εφαρμόζει το Ionic White ™ είναι μεταξύ των πιο καινοτόμων και πιο προηγμένων στην οδοντιατρική περίθαλψη: είναι η τεχνολογία φωτισμού LED. Η χρήση της τεχνολογίας LED ενισχύει τη δράση του πηκτώματος λεύκανσης και ταυτόχρονα είναι αβλαβής, καθώς είναι πολύ παρόμοια με το φυσικό φως.

Τι περιλαμβάνει το IONIC WHITE

Το μπλε φως LED έχει αντιβακτηριακή δράση καθαρισμού και έχει την ικανότητα να δρα επί λεκέδων ενεργοποιώντας τα ιόντα αργύρου στο πήκτωμα και ασκώντας μια πρόσθετη δράση στη διαδικασία λεύκανσης. Το μπλε φως LED εξαλείφει τα βακτήρια που προκαλούν τα οδοντικά προβλήματα: σκούρο χρώμα, κηλίδες και τερηδόνα. Η δημιουργία ενός προϊόντος για την λεύκανση των δοντιών, στην οποία εφαρμόζονται ιόντα ενεργοποιημένα με φως LED, είναι μία από τις τελευταίες καινοτομίες για τη φροντίδα της στοματικής κοιλότητας.

Οι ασθενείς που έχουν χρησιμοποιήσει το Ionic White ™ και έχουν κάνει μια επαγγελματική διαδικασία σε έναν οδοντίατρο δεν βρίσκουν καμία διαφορά στο αποτέλεσμα, αλλά μόνο στην τιμή. Τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι το 89% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι η τεχνολογία Ionic White ™ είναι πιο ακίνδυνη από όλα τα υπάρχοντα προϊόντα λεύκανσης DIY και το 84% το συνιστά και θα το επαναχρησιμοποιήσει εάν είναι απαραίτητο.

ΙΟΝΙΚΟ ΛΕΥΚΟ

Τι περιλαμβάνει το IONIC WHITE

Το IONIC WHITE είναι μια θεραπεία που αποτελείται από μια συσκευή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί συνεχώς για την αποκατάσταση του λευκού χρώματος των δοντιών του γάλακτος στα δόντια σας. Δεν έχει σημασία τι προκάλεσε το κιτρίνισμα, επειδή το IONIC WHITE λειτουργεί το ίδιο.

Το λαμπάκι LED Blue εφαρμόζεται με το Ionic White ™. Το φως είναι ακτινοβολία ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων με διαφορετικά μήκη κύματος. Η λυχνία LED είναι κρύα. Αυτό προέρχεται από διόδους ημιαγωγών και δεν υπάρχει απελευθέρωση θερμότητας. Για το λόγο αυτό εφαρμόζεται με το Ionic White ™. Η θεραπεία είναι απολύτως ασφαλής, δεδομένου ότι δεν εκπέμπει θερμότητα και είναι εντελώς ακίνδυνη για τη στοματική κοιλότητα και για τον ανθρώπινο οργανισμό γενικότερα. Οι διαδικασίες Ionic White ™ μπορούν επίσης να εφαρμοστούν στα πιο ευαίσθητα δόντια και ούλα.

πίσω στο μενού ↑

Πόσο κοστίζει και πώς να παραγγείλετε το IONIC WHITE

Το ΙΟΝΙΟ ΛΕΥΚΟ είναι η θεραπεία για το λεύκανση των δοντιών σας και αυτό μπορεί να παραγγελθεί πολύ εύκολα. Απλά πρέπει να έχετε πρόσβαση στην επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή. Μόνο με την αγορά του αρχικού IONIC WHITE στην Ιταλία δεν κινδυνεύετε να αγοράσετε ένα προϊόν χαμηλής ποιότητας, στην πραγματικότητα υπάρχουν πολλά μη ασφαλή προϊόντα στην αγορά που διακινδυνεύουν να δημιουργήσουν παρενέργειες και να γίνουν πολύ επικίνδυνα για την υγεία σας.

Μόνο σε απευθείας σύνδεση στην επίσημη ιστοσελίδα μπορείτε να πάρετε το πρωτότυπο. Το IONIC WHITE δεν παραγγέλλεται στο φαρμακείο, στο Aliexpress, στο Amazon, αλλά μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα με έκπτωση 50%, αλλά μόνο μέσω του κατασκευαστή.

Το IONIC WHITE είναι τόσο αποτελεσματικό ώστε υπάρχουν πολλές απομιμήσεις. Αλλά είναι πάντα ένα ψεύτικο IONIC WHITE που διακινδυνεύει να υπονομεύσει την υγεία σας.

Τι περιλαμβάνει το IONIC WHITE

Παραγγείλετε το IONIC WHITE online στον επίσημο ιστότοπο για να βεβαιωθείτε ότι το έχετε φτάσει στην καλύτερη τιμή. Στην πραγματικότητα, μόνο για όσους το αγοράζουν στην επίσημη ιστοσελίδα, προσφέρεται μια μειωμένη τιμή 50%. Για να το αποκτήσετε, απλά επιλέξτε την επιθυμητή ποσότητα προϊόντος και οι σύμβουλοί μας θα φροντίσουν τα υπόλοιπα.

Οι σύμβουλοι επικοινωνούν μαζί σας μετά την επιλογή των προϊόντων σας και σας βοηθούν στα τελικά στάδια της αγοράς, για να σας εγγυηθούν μια ασφαλή συναλλαγή και γρήγορη αποστολή απευθείας στο σπίτι σας. Έχετε αμφιβολίες; Έχετε απορίες; Ρώτα τους. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό γνωρίζει πώς να ξεκαθαρίσει τυχόν αμφιβολίες και να απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση του IONIC WHITE και τα χαρακτηριστικά του.

ΙΟΝΙΚΟ ΛΕΥΚΟ
πίσω στο μενού ↑

Σύνθεση IONIC WHITE

Το IONIC WHITE είναι κατασκευασμένο με 100% ασφαλή και χωρίς αλλεργία υλικά. Το IONIC WHITE αποτελείται από τα ακόλουθα αξεσουάρ:

 • Μπαταρία
 • Συσκευή με μονάδα φωτισμού
 • Σπρέι λεύκανσης 30 ml (1ο βήμα)
 • Σπρέι λεύκανσης ενεργοποιητή 15 ml (2ο βήμα)
 • Σωλήνες με λευκαντικό πήκτωμα
 • Σωλήνες με ενεργοποιητή πηκτής
 • Οδηγίες χρήσης
πίσω στο μενού ↑

Πώς εφαρμόζεται το IONIC WHITE και πότε φτάνουν τα πρώτα αποτελέσματα

Το IONIC WHITE διανέμεται μόνο στον επίσημο ιστότοπο. Για να το χρησιμοποιήσετε, ακολουθήστε τις λεπτομερείς πληροφορίες που αναφέρονται στο φύλλο οδηγιών, τις οποίες μπορείτε επίσης να βρείτε στη γλώσσα σας.

Στη συσκευασία θα βρείτε όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ και το φυλλάδιο που σας δείχνει όλα τα βήματα βήμα προς βήμα.

Μετά από μια εβδομάδα θεραπείας, τα δόντια σας αποκτούν τουλάχιστον έναν ακόμα λευκό τόνο και μετά από ένα μήνα γίνονται πολύ λευκά και μπορείτε να αρχίσετε ξανά να χαμογελάσετε χωρίς να ανησυχείτε.

Τι περιλαμβάνει το IONIC WHITE

πίσω στο μενού ↑

Ποια είναι τα αποτελέσματα των κλινικών μελετών που διεξήχθησαν στο IONIC WHITE

Το IONIC WHITE δοκιμάστηκε κλινικά σε δείγμα 163 ατόμων και το αποτέλεσμα μετά από ένα μήνα θεραπείας ήταν ότι το 98% είχε μια πιό λευκή οδοντοσκόπηση με τουλάχιστον 4 αποχρώσεις του χρώματος. Μελέτες έδειξαν ότι το ψυχολογικό επίπεδο των ασθενών βελτιώθηκε καθώς αισθανόταν πιο όμορφο και ελκυστικό.

Αυτό επέτρεψε την πιστοποίηση της IONIC WHITE με τη σφραγίδα ποιότητας, χάρη στην αποτελεσματικότητά της και την ασφάλεια της χρήσης της.

ΙΟΝΙΚΟ ΛΕΥΚΟ
πίσω στο μενού ↑

Ποιες αλλαγές μπορούν να παρατηρηθούν με το IONIC WHITE

Το IONIC WHITE μπορεί να εγγυηθεί μια σημαντική διαφορά μεταξύ πριν και μετά τη χρήση του:

PRIMA

 • Είχατε κίτρινα δόντια από το κάπνισμα
 • Αισθανθήκατε πολύ άβολα αν έπρεπε να γελάσετε γιατί δε θέλατε να επιδείξετε ένα χαμόγελο που σας ντρεπόταν
 • Ξοδέψατε τα χρήματα από δύο συνεδρίες ετησίως στον οδοντίατρο για στοματική υγιεινή, αλλά πάντα ήσασταν τσιμπήματα
 • Κοίταξα με ένα συναίσθημα στο μισό της διαδρομής ανάμεσα στον θαυμασμό και τον φθόνο όλοι οι άνθρωποι που χαμογέλαζαν δείχνοντας τα λευκά δόντια του γάλακτος

ΜΕΤΑ

 • Τα μαλλιά χάνουν το κίτρινο ή καφέ χρώμα τους
 • Είστε πολύ πιο σίγουροι και γελάτε πιο συχνά
 • Δεν παίζετε πλέον στον οδοντίατρο για υγιεινή, αλλά μόνο για τη θεραπεία της φθοράς των δοντιών ή άλλων προβλημάτων
 • Είστε υπερήφανοι για το χαμόγελό σας και δεν σας επηρεάζει πλέον να κοιτάξετε ποιος έχει ένα λευκό χαμόγελο γιατί τώρα το έχετε επίσης

 

 

πίσω στο μενού ↑

Εξειδικευμένες γνώμες για το IONIC WHITE

Δρ Brigida Acerra, Οδοντίατρος

Το IONIC WHITE είναι ένα σκεύασμα που βελτιώνει το χρώμα των δοντιών ακόμη και σε περιπτώσεις που το σμάλτο και η οδοντίνη έχουν υποστεί βλάβη.

Το χρησιμοποιώ με όλους τους ασθενείς μου, αλλά πολλοί προτιμούν να το κάνουν μόνοι τους στο σπίτι.

ΙΟΝΙΚΟ ΛΕΥΚΟ
πίσω στο μενού ↑

Τα σχόλια και τα σχόλια αυτών που έχουν δοκιμάσει το IONIC WHITE

Άννα

Με το IONIC WHITE ανακτήθηκα ένα χαμόγελο που δεν είχα εδώ και χρόνια. Το συνιστώ σε όλους!

Dario

Το IONIC WHITE μου επέτρεψε να είμαι ο ίδιος και να μην χρειαστεί να ελέγξω τον εαυτό μου για να μην δείξω κίτρινα δόντια εξαιτίας του καπνού τσιγάρων.

Λεόνε

Εκτός από την αποτελεσματικότητά του, το IONIC WHITE είναι επίσης εύκολο να παραγγείλετε και να λάβετε.

Αντόνιο

Το έδωσα στον πατέρα μου που είχε καστανά δόντια εξαιτίας των φαρμάκων. Καλά! Τώρα έχει αλλάξει πολύ και προς το καλύτερο.

9.7 Συνολικό σκορ
ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ

Το αρχικό IONIC WHITE είναι το τέλειο προϊόν για να λευκαίνουν τα δόντια σας.

τιμή
9
αποτελεσματικότητα
10
Τα σχόλια του γιατρού
10
Παρουσία σε φαρμακείο στην Ιταλία
8.5
Διαθεσιμότητα πιστοποιητικών και αδειών
10
Αναφορές πελατών
10
Γρήγορη παράδοση
10
Σύνθεση του προϊόντος
10
Αξιόπιστος κατασκευαστής
10
Προσθέστε την κριτική σας  |  Διαβάστε σχόλια και σχόλια
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η συνολική βαθμολογία σας

3 × τέσσερα =