Καλύτερη τιμή

MicroTouch Solo - τέλειο και ακριβές ξυράφι για κάθε τύπο γενειάδας και κάθε άνθρωπο

Οι άνδρες πρέπει συχνά να ξυρίσουν, μερικές φορές ακόμη και κάθε μέρα και πολλές φορές την ημέρα. Δεδομένου ότι είναι έφηβοι και οι τρίχες προσώπου αρχίζουν να αναπτύσσονται, ξεκινάει μια ασταμάτητη διαδικασία που ονομάζεται ξυρίσματος. Σίγουρα δεν είναι κάτι που ευχαριστεί, πράγματι είναι συχνά μια διαδικασία που οι άνθρωποι δεν συμπαθούν, η οποία μερικές φορές προκαλεί ερεθισμό λόγω υπερβολικά μεγάλου αριθμού ξυρίσματος και συχνά ακόμη και η διαθέσιμη ξυριστική μηχανή δεν είναι καθόλου ικανοποιητική. Έτσι αναρωτιέστε πώς να το κάνετε; Η απάντηση είναι πολύ απλή και ονομάζεται το πραγματικό MicroTouch Solo, το μοναδικό και επαναστατικό ξυράφι που γίνεται με σκοπό να σας εγγυηθεί ένα τέλειο ξύρισμα, χωρίς ερεθισμό και με απίστευτη τελειότητα. Η ακρίβεια είναι το πρώτο πράγμα που αναζητάτε, την αποτελεσματικότητα και τη λεπτότητα. Αυτό το προϊόν καταφέρνει να ικανοποιήσει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά και για το λόγο αυτό είναι επίσης ένα από τα πιο περιζήτητα.

Πού να το αγοράσετε και την τιμή

Πώς λειτουργεί το MicroTouch Solo

MicroTouch Μόνο χάρη στην εύκαμπτη κεφαλή, μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιοδήποτε τύπο δέρματος και καμπυλότητας. Είναι γνωστό πόσο δύσκολη είναι η περιοχή του πηγουνιού ή στην περιοχή της σιαγόνας, όπου το ξυράφι πρέπει να ακολουθεί την καμπυλότητα του προσώπου, αλλιώς τα μαλλιά παραμένουν και το ξύρισμα δεν γίνεται καθόλου καλά. Μια μικρή λεπτομέρεια πρέπει να υπογραμμιστεί και εδώ είναι το γεγονός ότι στην αγορά θα υπάρχουν πολλά προϊόντα αλλά μόνο τα πραγματικά και πρωτότυπα έργα και όχι τα αντίγραφα του MicroTouch Solo που δεν έχουν μελετηθεί ή δεν έχουν παρατηρηθεί επιστημονικά. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε επειδή αγοράζετε το αρχικό MicroTuch Solo στην Ιταλία μπορεί να γίνει από οποιονδήποτε και τώρα δεν χρειάζεται καν να εγκαταλείψετε το σπίτι για να το αγοράσετε. Στην πραγματικότητα, στις επόμενες παραγράφους μπορείτε να διαβάσετε τις πληροφορίες για το πώς να παραγγείλετε το MicroTouch Solo, πού να το κάνετε και την τιμή του. Ακολουθώντας όλες αυτές τις πληροφορίες, μπορείτε επίσης να κερδίσετε αυτό το σούπερ προϊόν που τώρα όλοι οι άνδρες χρησιμοποιούν καθημερινά με μεγάλη χαρά. Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος, είναι επίσης δερματολογικά ελεγμένο και ιδανικό για πολύ συχνή χρήση.

MICROTOUCH ΜΟΝΟ
πίσω στο μενού ↑

Πού να το αγοράσετε και την τιμή

Η MicroTouch Solo δεν μπορεί να αγοραστεί σε φαρμακείο, στο Aliexpress ή στο Amazon - αλλά μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα με έκπτωση 50%. Αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι δεν υποχρεώνονται να φύγουν από το σπίτι για να το παραγγείλουν, ούτε να μετατρέψουν ένα εκατομμύριο καταστήματα για να βρουν το αρχικό. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδεθείτε στην πλατφόρμα και να συμπληρώσετε τη φόρμα με τα δεδομένα όπου θέλετε να αποσταλεί το πακέτο. Η τιμή του MicroTouch Solo είναι 59 ευρώ και είναι μία από τις χαμηλότερες τιμές στην αγορά, δεδομένου ότι στα χέρια σας υπάρχει ένα ηλεκτρικό ξυράφι με μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανά πάσα στιγμή και από όλες τις πλευρές. Εξαιρετική για χρήση στο σπίτι αλλά και εκτός, είναι ο νούμερο ένα σύμμαχος κάθε αυτοσεβαστού ανθρώπου που πάντα θέλει να είναι όμορφος και φροντισμένος. Επιστρέφοντας στη μέθοδο παραγγελίας, στη διεύθυνση που εισάγετε στη φόρμα, σε μερικές εργάσιμες ημέρες, ο courier φέρνει τα πάντα και τελικά μπορείτε επίσης να αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε και να είστε ήρεμοι όσον αφορά το καθημερινό ξύρισμα. Χωρίς τόνους δέρματος, πόνους, ερυθρότητα ή αλλεργίες, αλλά ένα υγιές και τέλειο ξύρισμα που πάντα ονειρευόσασταν.

πίσω στο μενού ↑

Πώς γίνεται το MicroTouch Solo

Το MicroTouch Solo είναι ένα μικρό και εύχρηστο ηλεκτρικό ξυράφι που διαθέτει μια μπαταρία λιθίου στο εσωτερικό της οποίας επαναφορτίζεται χάρη στον φορτιστή που είναι συνδεδεμένος στην πρίζα ρεύματος. Μόλις επαναφορτιστεί, μπορεί να διαρκέσει έως 45 λεπτά με πλήρη αυτονομία, διασφαλίζοντας έτσι τη δυνατότητα εύκολης χρήσης ακόμα και εκτός του σπιτιού όπου δεν υπάρχουν ηλεκτρικές πρίζες κοντά. Μόλις ληφθεί η αρχική συσκευασία και το προϊόν, υπάρχουν διάφορα συστατικά μέσα στα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τα οποία θα χρειαστείτε κατά τη διάρκεια ή μετά το ξύρισμα. αλλά ας δούμε ακριβώς τι είδους εξαρτήματα είναι:

 • ξυράφι με την κύρια κεφαλή
 • τρεις διαφορετικές κεφαλές για διαφορετικά ξυρίσματα
 • ένα καλώδιο σύνδεσης για τη φόρτωση του ξυραφιού
 • μια μικρή βούρτσα για να καθαρίσετε καλύτερα το κεφάλι και να αφαιρέσετε όλες τις μικρές τρίχες που έχουν κολλήσει στη μέση

Πού να το αγοράσετε και την τιμή

πίσω στο μενού ↑

Πώς να το χρησιμοποιήσετε και οδηγίες

Για να γνωρίζετε ακριβώς πώς να χρησιμοποιείτε το MicroTouch Solo πιο αποτελεσματικά και γρήγορα, διαβάστε απλά τις οδηγίες που βρίσκονται μέσα στο αρχικό πακέτο και είναι πολύ απλές. Στο τέλος είναι μια λειτουργία οποιασδήποτε ηλεκτρικής ξυριστικής μηχανής, με τη διαφορά ότι αυτό το μοντέλο έχει μελετηθεί με έναν τέλειο τρόπο για να προσαρμοστεί σε οποιοδήποτε τύπο και μήκος μαλλιών και κάθε τύπου δέρματος. Ας δούμε μερικές συμβουλές που γράφονται μέσα μόνο για περιέργεια:

 • Πριν αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το MicroTouch Solo, βεβαιωθείτε ότι είναι πλήρως φορτισμένο και με μια πλήρη μπαταρία για να είναι όσο το δυνατόν πιο ισχυρή
 • αν η μπαταρία δεν φορτίζεται επαρκώς, μπορεί να υπάρχουν προβλήματα με μακρύτερα ή ισχυρότερα μαλλιά
 • προχωρήστε με το απλό ξηρό ξύρισμα
 • τα μαλλιά μπορούν να συντομευθούν ή να ξυριστούν πλήρως, εξαρτάται από τις ανάγκες του ατόμου που το χρησιμοποιεί
 • δεν προκαλεί αλλεργίες, εγκαύματα ή ερυθρότητα του δέρματος και για το λόγο αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο συχνά όσο κάποιος θέλει, ακόμα και κάθε μέρα χωρίς κανένα πρόβλημα
 • αφού υπάρχουν διαθέσιμα διάφορα κεφάλια, επιλέξτε το κατάλληλο για το επιθυμητό ξύρισμα
 • μετά τη χρήση, καθαρίστε καλά τα κεφάλια με τη μικρή βούρτσα που παρέχεται
MICROTOUCH ΜΟΝΟ
πίσω στο μενού ↑

Επιστημονική έρευνα

Το MicroTouch Solo έχει επίσης δοκιμαστεί επιστημονικά, ακριβώς για να επαληθεύσει τα ποσοστά σε διαφορετικά άτομα και να παρατηρήσει τι είδους αποτελέσματα είχαν. Αυτό που μπορεί να τονιστεί χωρίς σκιά αμφιβολίας είναι ότι το 98,7% των ανθρώπων που έχουν δοκιμάσει αυτό το είδος ξυραφιού επιβεβαιώνουν ότι ποτέ δεν έχουν δοκιμάσει κάτι τέτοιο πριν, ότι είναι ένα πολύ ευαίσθητο προϊόν στο δέρμα αλλά ταυτόχρονα πολύ ισχυρός και δυνατός χρόνος κατά των μαλλιών και της γενειάδας. Είναι ένα προϊόν που οι περισσότεροι άντρες συστήνουν σε όλους τους άλλους και για το γεγονός της ακρίβειας που είναι πολύ υψηλό και είναι σε θέση να δώσει την ικανοποίηση να πάρει διάφορα είδη ξυρίσματος και να καλύψει όλες τις ανάγκες των ανδρών που γνωρίζουν καλά πόσο αγχωτικό μπορεί να είναι να ξυρίζεται κάθε μέρα και ίσως να τραυματίζεται επίσης. Με το MicroTouch Solo είστε 100% στην ασφαλή πλευρά, επίσης επειδή οι κατασκευαστές έχουν ενσωματώσει ένα μικρό φως LED που μπορεί να ανάψει κάθε φορά που θέλετε να δείτε ακόμη καλύτερα τις συγκεκριμένες λεπτομέρειες που ίσως δεν βλέπετε τη νύχτα ή με το φως της ημέρας που δεν επαρκεί. Κάθε λεπτομέρεια φέρνει κάτι περισσότερο στον καταναλωτή, εξασφαλίζοντας ένα τέλειο, λεπτό και αποτελεσματικό ξύρισμα. Ένα προϊόν που κατακτά όλους χωρίς κανένα εμπόδιο.

πίσω στο μενού ↑

Το προϊόν λειτουργεί πραγματικά

Όχι μόνο η επιστημονική και δερματολογική έρευνα, αλλά και οι καλές κριτικές και όχι μόνο στο MicroTouch Solo έχουν καταστήσει σαφές ότι το προϊόν είναι εξαιρετικό και λειτουργεί τέλεια. Άψογη σε κάθε λεπτομέρεια, καταφέρνει αργά να εισέλθει σε όλα τα σπίτια, καθιστώντας τον εαυτό του πρωταγωνιστή των ημερών του κάθε ανθρώπου. Και όχι μόνο αυτό, αλλά χάρη στην πολύ μακρόχρονη μπαταρία και την ευκολία χρήσης, οι άνθρωποι που το μεταφέρουν στο αυτοκίνητο, σε ταξίδια ή μέσα σε ένα σακίδιο δεν θα είναι σπάνια. Πόσες φορές έχει συμβεί σε εσάς που εργάζεστε όλο το πρωί, δεν έχετε καν χρόνο να επιστρέψετε ξανά στο σπίτι και το βράδυ είστε απασχολημένοι πάλι και πρέπει να βγείτε έξω. Όλα αυτά δεν σημαίνει ότι πρέπει να έχετε μια μακρά και αδέσποτη γενειάδα, αλλά χάρη στο ξυράφι MicroTouch, μόνο οι άντρες μπορούν να βγάλουν τα μάτια με το πάτημα ενός ματιού. Πάντα έτοιμοι, όμορφοι και φροντισμένοι, οι άνδρες μπορούν τελικά να είναι αυτό που πάντα ήθελαν. Μια συσκευή που θα σας δώσει πολλές ικανοποιήσεις και που θα μπορέσετε να κατακτήσετε όποιον το δοκιμάσει. Όχι μόνο για το μουστάκι και την γενειάδα, αλλά και για τις μπαστούνια, το MicroTouch Solo είναι μια λύση που πάντα περίμενε και τελικά έφτασε.

Πού να το αγοράσετε και την τιμή

πίσω στο μενού ↑

Αποτελέσματα

Όσον αφορά τα αποτελέσματα, είναι ορατά ήδη μετά την πρώτη χρήση. Αφήνουν το δέρμα απαλό, άτρωτο, λεπτό και χαλαρό. Για το λόγο αυτό, οι κριτικές των γιατρών στο MicroTouch Solo είναι θετικές και οι δερματολόγοι είναι συχνά οι πρώτοι που συστήνουν αυτό το προϊόν. Όλα αυτά εξαρτώνται επίσης από το γεγονός ότι δεν δημιουργεί κανένα είδος δυσφορίας στο δέρμα και δεν μπορεί να βλάψει τους ανθρώπους που το χρησιμοποιούν. Δεν έχει σημασία αν μέχρι τώρα δεν μπορείτε ποτέ να ξυρίσετε σωστά, χωρίς να έχετε ερυθρότητα ή σημάδια μετά το ξύρισμα, γιατί τώρα με αυτό το προϊόν όλα θα αλλάξουν εντελώς. Μοναδικό και επαναστατικό, είναι τόσο λεπτό που καταφέρνει να περιποιηθεί το δέρμα ενώ ξυρίζει, αφαιρώντας προσεκτικά όλα τα μαλλιά που βρίσκονται κάτω από το κεφάλι του. Το κεφάλι είναι ανθεκτικό, ανοξείδωτο, ισχυρό και προσαρμόζεται εύκολα στις καμπυλώσεις του προσώπου και του λαιμού. Ένας τέλειος συνδυασμός αντοχής, έρευνας και λιχουδιού για να είναι σε θέση να δώσει το μέγιστο στους ανθρώπους που το χρησιμοποιούν.

MICROTOUCH ΜΟΝΟ
πίσω στο μενού ↑

Γνώμες ειδικών ιατρών

Όταν πρόκειται για MicroTouch Solo ηλεκτρικές ξυριστικές μηχανές, τότε οι πρώτοι που μιλούν και λένε τη γνώμη τους είναι δερματολόγοι. Ένας από αυτούς είναι επίσης ο Δρ Mario Veloci που λέει:

«Το ξύρισμα του προσώπου είναι κάτι που οι άνδρες κάνουν σχεδόν κάθε μέρα, αν όχι κάθε μέρα και γι 'αυτό συχνά ερεθίζουν το δέρμα τους. Με το ξυράφι όπως το MicroTouch Solo τα πάντα μπορούν να αλλάξουν χάρη στις αποτελεσματικές αλλά ευαίσθητες κεφαλές που δεν θα ερεθίσουν το δέρμα μας με κανέναν τρόπο. Ιδανικό για όλους τους ανθρώπους, χωρίς εξαίρεση »

πίσω στο μενού ↑

Κριτικές πελατών

Οι άνθρωποι που έχουν ήδη δοκιμάσει το προϊόν ως MicroTouch Solo είναι οι πρώτοι που αφήνουν τις μαρτυρίες τους και που συχνά μοιράζονται τη μεγάλη τους χαρά βλέποντας περισσότερα από άριστα αποτελέσματα. Επίσης, για αυτό το λόγο θέλαμε να κάνουμε μερικές κριτικές για να μοιραστούμε και να διαβάζουμε μαζί τι ακριβώς λένε:

Λούκα 32 χρόνια

«Ψάχνα για μια ακριβή και μοναδική ξυράφι που με ικανοποίησε εντελώς είναι η MicroTouch Solo και είμαι πολύ χαρούμενος. Το συνιστώ σε όλους, επειδή είναι πραγματικά τέλεια. Δεν θα το αλλάξω στον κόσμο »

Χριστούγεννα 20 ετών

«Από τότε που άρχισα το ξύρισμα έχω προβλήματα με ερυθρότητα του δέρματος. Δεν βρήκα τη λύση και γι 'αυτό ήμουν με μια γενειάδα για να ξεκουράσω το δέρμα. Δεν μου άρεσε η γενειάδα και ευχαριστώ την καλοσύνη που βρήκα το προϊόν όπως το MicroTouch στο διαδίκτυο. Δεν με ενοχλεί και μπορώ να ξυρίσω το γένι μου ακόμα και κάθε μέρα »

MICROTOUCH ΜΟΝΟ
Ο Gerardo 56 ετών

«Η MicroTouch Solo με αγόρασε τη γυναίκα μου online. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτό και το ταξιδεύω επίσης. Είμαι πολύ ικανοποιημένος και το αγοράζω και για το γιο μου, ώστε όλοι οι άνδρες της οικογένειας να μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτό το super ξυράφι »

9.7 Συνολικό σκορ
ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ

Ακόμα κι αν είστε άνδρες με μια χοντρή γενειάδα και με ένα σκληρό παλτό, όλα αυτά δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει τέλειο ξυράφι και για σας. Στην πραγματικότητα, στην πλατφόρμα μπορείτε να βρείτε MicroTouch Solo που θα σας αφήσει άφωνους. Εξαιρετική για κάθε άνθρωπο, εγγυάται μοναδικό ξύρισμα, χωρίς ερεθισμό αλλά ταυτόχρονα τέλεια και λεπτομερή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παραγγείλετε εύκολα τα πάντα online και σε μερικές ημέρες όλα θα έρθουν στο σπίτι σας. Η πιο προσιτή τιμή είναι κατάλληλη για όλους τους προϋπολογισμούς και πολλά αξεσουάρ που παρέχονται, θα σας βοηθήσει να κάνετε το καθημερινό σας ξύρισμα ένα αεράκι και μια ευχάριστη περιποίηση. Μην περιμένετε πάρα πολύ και παραγγείλετε αμέσως το αρχικό σας MicroTouch Solo, το οποίο θα αλλάξει τον τρόπο που ξυρίζετε για πάντα.

τιμή
9
αποτελεσματικότητα
10
Τα σχόλια του γιατρού
10
Παρουσία σε φαρμακείο στην Ιταλία
8.5
Διαθεσιμότητα πιστοποιητικών και αδειών
10
Αναφορές πελατών
10
Γρήγορη παράδοση
10
Σύνθεση του προϊόντος
10
Αξιόπιστος κατασκευαστής
10
Προσθέστε την κριτική σας | Διαβάστε τις κριτικές και τα σχόλια
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

συνολική βαθμολογία σας

4 × τρία =