Καλύτερη τιμή

MicroTouch Solo - τέλειο και ακριβές ξυράφι για κάθε τύπο γενειάδας και για κάθε άνδρα

Οι άνδρες πρέπει να ξυρίζονται συχνά, μερικές φορές ακόμη και κάθε μέρα και ακόμη και αρκετές φορές την ημέρα. Δεδομένου ότι είναι έφηβοι και τα μαλλιά του προσώπου αρχίζουν να μεγαλώνουν, ξεκινά μια ασταμάτητη διαδικασία που ονομάζεται ξύρισμα. Σίγουρα δεν είναι κάτι που ευχαριστεί, αντίθετα, είναι συχνά μια διαδικασία που οι άνθρωποι δεν τους αρέσουν, κάτι που μερικές φορές προκαλεί ερεθισμό λόγω πάρα πολλών ξυρίσματος και συχνά ακόμη και το ξυράφι που είναι διαθέσιμο δεν είναι καθόλου ικανοποιητικό. Αναρωτιέστε λοιπόν πώς να το κάνετε; Η απάντηση είναι πολύ απλή και ονομάζεται το πραγματικό MicroTouch Solo, ένα μοναδικό και επαναστατικό ξυράφι που είναι ειδικά κατασκευασμένο για να σας εγγυάται ένα τέλειο ξύρισμα, χωρίς ερεθισμό και με απίστευτη τελειότητα. Η ακρίβεια είναι το πρώτο πράγμα που αναζητάτε, η αποτελεσματικότητα και η λιχουδιά. Αυτό το προϊόν είναι σε θέση να ικανοποιήσει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά και επίσης για αυτόν τον λόγο είναι επίσης ένα από τα πιο περιζήτητα.

Πού να το αγοράσετε και την τιμή

Πώς λειτουργεί το MicroTouch Solo

Το MicroTouch Solo χάρη στην ευέλικτη κεφαλή του, είναι σε θέση να προσαρμοστεί σε κάθε τύπο δέρματος και καμπυλότητας. Είναι γνωστό πόσο δύσκολο είναι να είναι οι περιοχές του πηγουνιού ή της περιοχής της γνάθου, όπου το ξυράφι πρέπει να ακολουθεί την καμπυλότητα του προσώπου, διαφορετικά κάποια μαλλιά παραμένουν και το ξύρισμα δεν γίνεται καθόλου καλά. Πρέπει να τονιστεί μια μικρή λεπτομέρεια, και εδώ πρόκειται για το γεγονός ότι θα υπάρχουν πολλά προϊόντα στην αγορά, αλλά μόνο τα αληθινά και πρωτότυπα έργα και όχι τα αντίγραφα του MicroTouch Solo που δεν έχουν μελετηθεί ή επιστημονικά παρατηρηθεί. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε γιατί η αγορά πρωτότυπου MicroTuch Solo στην Ιταλία μπορεί να γίνει από οποιονδήποτε και τώρα δεν χρειάζεται καν να φύγετε από το σπίτι για να το αγοράσετε. Στην πραγματικότητα, στις ακόλουθες παραγράφους μπορείτε να διαβάσετε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο παραγγελίας MicroTouch Solo, πού να το κάνετε και την τιμή του. Ακολουθώντας όλες αυτές τις πληροφορίες, μπορείτε επίσης να κερδίσετε αυτό το σούπερ προϊόν που όλοι οι άντρες χρησιμοποιούν τώρα καθημερινά με μεγάλη χαρά. Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος, είναι επίσης δερματολογικά ελεγμένο και ιδανικό για πολύ συχνή χρήση.

MICROTOUCH ΜΟΝΟ
πίσω στο μενού ↑

Πού να το αγοράσετε και την τιμή

Το MicroTouch Solo δεν μπορεί να αγοραστεί σε φαρμακεία, στο Aliexpress ή στο Amazon - αλλά μόνο στον επίσημο ιστότοπο με έκπτωση 50%. Αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι δεν χρειάζεται να φύγουν από το σπίτι για να το παραγγείλουν, ούτε να πάνε σε ένα εκατομμύριο καταστήματα για να βρουν το αρχικό. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδεθείτε στην πλατφόρμα και να συμπληρώσετε τη φόρμα με τα δεδομένα όπου θέλετε να αποσταλεί το πακέτο. Η τιμή του MicroTouch Solo είναι 59 ευρώ και είναι μια από τις χαμηλότερες τιμές στην αγορά, καθώς στα χέρια σας υπάρχει ένα ηλεκτρικό ξυράφι με επαναφορτιζόμενη μπαταρία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανά πάσα στιγμή και από όλες τις πλευρές. Εξαιρετικό για χρήση στο σπίτι αλλά και έξω, είναι ο νούμερο ένα σύμμαχος κάθε ανθρώπου που σέβεται τον εαυτό του και θέλει πάντα να είναι όμορφος και φροντισμένος. Επιστρέφοντας στη μέθοδο παραγγελίας, στη διεύθυνση που εισάγετε στη φόρμα, σε μερικές εργάσιμες ημέρες, ο αγγελιαφόρος φέρνει τα πάντα και τέλος μπορείτε επίσης να αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε και να είστε ήρεμοι όσον αφορά το καθημερινό ξύρισμα. Δεν υπάρχουν περισσότερα μαλλιά, πόνο, ερυθρότητα ή αλλεργίες, αλλά ένα υγιές και τέλειο ξύρισμα που πάντα ονειρευόσασταν.

πίσω στο μενού ↑

Πώς κατασκευάζεται το MicroTouch Solo

Το MicroTouch Solo είναι ένα μικρό και εύχρηστο ηλεκτρικό ξυράφι που έχει μπαταρία λιθίου στο εσωτερικό που επαναφορτίζεται χάρη στο φορτιστή που είναι συνδεδεμένος στην πρίζα. Μόλις φορτιστεί, μπορεί να διαρκέσει έως και 45 λεπτά με πλήρη αυτονομία, διασφαλίζοντας έτσι τη δυνατότητα χρήσης με μεγάλη ευκολία ακόμη και έξω από το σπίτι όπου δεν υπάρχουν ηλεκτρικές πρίζες κοντά. Μόλις πάρετε το πακέτο και το αρχικό προϊόν, μέσα μπορείτε να βρείτε διάφορα εξαρτήματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και που θα χρειαστείτε κατά τη διάρκεια ή μετά το ξύρισμα. αλλά ας δούμε ακριβώς τι είδους συστατικά είναι:

 • ξυράφι με το κύριο κεφάλι
 • τρεις διαφορετικές κεφαλές για διαφορετικά ξυρίσματα
 • ένα καλώδιο σύνδεσης για να μπορεί να φορτίσει την ξυριστική μηχανή
 • μια μικρή βούρτσα για να καθαρίσετε καλύτερα το κεφάλι και να αφαιρέσετε όλες τις μικρές τρίχες που έχουν κολλήσει στη μέση

Πού να το αγοράσετε και την τιμή

πίσω στο μενού ↑

Πώς να χρησιμοποιήσετε και οδηγίες

Για να γνωρίζετε ακριβώς πώς να χρησιμοποιείτε το MicroTouch Solo πιο αποτελεσματικά και γρήγορα, απλώς διαβάστε τις οδηγίες που περιλαμβάνονται στην αρχική συσκευασία και είναι πολύ απλές. Στο τέλος είναι η λειτουργία οποιουδήποτε ηλεκτρικού ξυραφιού, με τη διαφορά ότι αυτό το μοντέλο έχει σχεδιαστεί τέλεια για να προσαρμόζεται σε κάθε τύπο και μήκος μαλλιών και σε κάθε τύπο δέρματος. Ας δούμε μερικές συμβουλές που γράφονται μέσα για περιέργεια:

 • Πριν ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το MicroTouch Solo, βεβαιωθείτε ότι είναι πλήρως φορτισμένο και με πλήρη μπαταρία για να το αποκτήσετε στην υψηλότερη δυνατή ισχύ
 • Εάν η μπαταρία δεν έχει φορτιστεί αρκετά, θα μπορούσε να συμβεί ότι υπάρχουν προβλήματα με μεγαλύτερες τρίχες ή πιο δυνατές
 • προχωρήστε με ένα απλό ξηρό ξύρισμα
 • τα μαλλιά μπορούν να κονταίνουν ή να ξυριστούν εντελώς, ανάλογα με τις ανάγκες του ατόμου που τα χρησιμοποιεί
 • Δεν προκαλεί αλλεργίες, εγκαύματα ή ερυθρότητα του δέρματος και επίσης για αυτόν τον λόγο μπορεί να χρησιμοποιηθεί όσο συχνά θέλει κανείς, ακόμη και κάθε μέρα χωρίς κανένα πρόβλημα
 • δεδομένου ότι υπάρχουν διαθέσιμα διάφορα κεφάλια, επιλέξτε αυτό που είναι κατάλληλο για το επιθυμητό ξύρισμα
 • μετά τη χρήση, καθαρίστε καλά τις κεφαλές με τη μικρή βούρτσα που παρέχεται
MICROTOUCH ΜΟΝΟ
πίσω στο μενού ↑

Επιστημονική έρευνα

Το MicroTouch Solo έχει επίσης δοκιμαστεί επιστημονικά, μόνο για να ελέγξει τα ποσοστά σε διαφορετικά άτομα και να παρατηρήσει τι είδους αποτελέσματα είχαν. Αυτό που μπορεί να τονιστεί χωρίς αμφιβολία είναι ότι το 98,7% των ανθρώπων που έχουν δοκιμάσει αυτό το είδος ξυραφιού επιβεβαιώνουν ότι δεν έχουν δοκιμάσει ποτέ κάτι τέτοιο στο παρελθόν, ότι είναι ένα πολύ απαλό προϊόν στο δέρμα αλλά ταυτόχρονα πολύ σταθερός και δυνατός χρόνος για τα μαλλιά και τα γένια Είναι ένα προϊόν που οι περισσότεροι άνδρες συνιστούν σε όλους τους άλλους επίσης για το γεγονός ότι η ακρίβεια είναι πολύ υψηλή και καταφέρνει να δώσει την ικανοποίηση να πάρει διάφορα είδη ξυρίσματος και να καλύψει όλες τις ανάγκες των ανδρών που γνωρίζουν καλά. πόσο αγχωτικό μπορεί να είναι να ξυρίζεσαι κάθε μέρα και ίσως ακόμη και να πληγώσεις. Με το MicroTouch Solo είστε 100% ασφαλείς, επίσης επειδή οι κατασκευαστές έχουν ενσωματώσει μια μικρή λυχνία LED που μπορεί να ανάβει όποτε θέλετε να δείτε ακόμα καλύτερα ορισμένες λεπτομέρειες που μπορεί να μην βλέπετε τη νύχτα ή με το φως της ημέρας που δεν είναι αρκετό. Κάθε λεπτομέρεια φέρνει κάτι περισσότερο στον καταναλωτή, διασφαλίζοντας ένα τέλειο, λεπτό και αποτελεσματικό ξύρισμα. Ένα προϊόν που κατακτά όλους χωρίς εμπόδια.

πίσω στο μενού ↑

Το προϊόν λειτουργεί πραγματικά

Όχι μόνο η επιστημονική και δερματολογική έρευνα, αλλά και οι καλές κριτικές και όχι μόνο στο MicroTouch Solo κατέστησαν σαφές ότι το προϊόν είναι εξαιρετικό και ότι λειτουργεί τέλεια. Άψογη σε κάθε λεπτομέρεια, σταδιακά καταφέρνει να εισέλθει σε όλα τα σπίτια, καθιστώντας τον πρωταγωνιστή των ημερών κάθε ανθρώπου. Και όχι μόνο αυτό, αλλά χάρη στην πολύ ανθεκτική μπαταρία και την ευκολία χρήσης, δεν είναι σπάνιο να βλέπουμε άτομα που τη μεταφέρουν στο αυτοκίνητο, σε ταξίδια ή μέσα στο σακίδιο. Πόσες φορές έχει συμβεί σε εσάς που εργάζεστε όλο το πρωί, δεν έχετε καν χρόνο να επιστρέψετε στο σπίτι και το βράδυ έχετε δεσμεύσεις ξανά και πρέπει να βγείτε έξω. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να έχετε μια μακριά και απρόσκοπτη γενειάδα, αλλά χάρη στο MicroTouch Razor Μόνο για τους άνδρες μπορείτε να τακτοποιήσετε με το ριπή οφθαλμού. Πάντα έτοιμοι, όμορφοι και φροντισμένοι, τελικά οι άνδρες μπορούν να είναι αυτό που πάντα ήθελαν. Μια συσκευή που θα σας δώσει μεγάλη ικανοποίηση και θα είναι σε θέση να κατακτήσει όποιον το δοκιμάσει. Όχι μόνο για μουστάκια και γένια, αλλά και για φαβορίτες, το MicroTouch Solo είναι μια λύση που πάντα περιμένατε και είναι επιτέλους εδώ.

Πού να το αγοράσετε και την τιμή

πίσω στο μενού ↑

Αποτελέσματα

Όσον αφορά τα αποτελέσματα, είναι ορατά ήδη μετά την πρώτη χρήση. Αφήνουν το δέρμα απαλό, άτριχο, λεπτό και χαλαρό. Επίσης για αυτόν τον λόγο οι κριτικές των γιατρών στο MicroTouch Solo είναι θετικές και οι δερματολόγοι είναι συχνά οι πρώτοι που προτείνουν αυτό το προϊόν. Όλα αυτά εξαρτώνται επίσης από το γεγονός ότι δεν προκαλεί δυσφορία στο δέρμα και δεν μπορεί να βλάψει τους ανθρώπους που το χρησιμοποιούν. Δεν έχει σημασία αν μέχρι τώρα δεν έχετε καταφέρει ποτέ να ξυρίσετε σωστά, χωρίς να έχετε ερυθρότητα ή σημάδια μετά το ξύρισμα, γιατί τώρα με αυτό το προϊόν όλα θα αλλάξουν εντελώς. Μοναδικό και επαναστατικό, είναι τόσο ευαίσθητο που καταφέρνει να χαϊδεύει το δέρμα ενώ ξυρίζει, αφαιρώντας προσεκτικά όλες τις τρίχες που βρίσκονται κάτω από το κεφάλι του. Το κεφάλι είναι ανθεκτικό, ανοξείδωτο, ισχυρό και προσαρμόζεται εύκολα στις καμπυλότητες του προσώπου και του λαιμού. Ένας τέλειος συνδυασμός δύναμης, έρευνας και λιχουδιάς για να δώσει το καλύτερο στους ανθρώπους που το χρησιμοποιούν.

MICROTOUCH ΜΟΝΟ
πίσω στο μενού ↑

Γνώμες ειδικών γιατρών

Όταν πρόκειται για την ηλεκτρική ξυριστική μηχανή MicroTouch Solo, τότε οι πρώτοι που μιλούν και δίνουν τη γνώμη τους είναι οι δερματολόγοι. Ένας από αυτούς είναι επίσης ο Δρ. Mario Veloci που λέει:

«Το ξύρισμα του προσώπου είναι κάτι που κάνουν οι άνδρες σχεδόν κάθε μέρα, αν όχι κάθε μέρα και για αυτόν τον λόγο συχνά ερεθίζουν το δέρμα τους. Με το ξυράφι όπως το MicroTouch Solo όλα μπορούν να αλλάξουν χάρη στα αποτελεσματικά αλλά ευαίσθητα κεφάλια που δεν θα ερεθίσουν το δέρμα μας με κανέναν τρόπο. Ιδανικό για όλους τους ανθρώπους, χωρίς εξαίρεση "

πίσω στο μενού ↑

Κριτικές πελατών

Οι άνθρωποι που έχουν ήδη δοκιμάσει το προϊόν όπως το MicroTouch Solo είναι οι πρώτοι που αφήνουν τις μαρτυρίες τους και που μοιράζονται συχνά τη μεγάλη τους χαρά βλέποντας περισσότερα από εξαιρετικά αποτελέσματα. Επίσης για αυτόν τον λόγο θέλαμε να πάρουμε μερικές κριτικές για να μοιραστούμε και να διαβάσουμε μαζί τι ακριβώς λένε:

Λούκα 32 ετών

«Έψαχνα για ένα ακριβές και μοναδικό ξυράφι που με ικανοποίησε πλήρως είναι το MicroTouch Solo και είμαι πολύ χαρούμενος. Το προτείνω σε όλους γιατί είναι πραγματικά τέλειο. Δεν θα το άλλαζα για τον κόσμο "

Natalio 20 ετών

«Από τότε που άρχισα το ξύρισμα είχα προβλήματα με την ερυθρότητα του δέρματος. Δεν μπορούσα να βρω τη λύση και γι 'αυτό ήμουν με μούσι για να αφήσω το δέρμα να ξεκουραστεί. Δεν μου άρεσε η γενειάδα και ευτυχώς βρήκα ένα προϊόν όπως το MicroTouch Solo στο Διαδίκτυο, το οποίο δεν με κάνει να ερεθίζω και μπορώ να ξυρίζω τη γενειάδα μου ακόμη και κάθε μέρα "

MICROTOUCH ΜΟΝΟ
Gerardo 56 ετών

«Η MicroTouch Solo η γυναίκα μου με αγόρασε στο Διαδίκτυο. Το λατρεύω και το παίρνω επίσης σε ταξίδια. Είμαι πολύ ικανοποιημένος και το αγοράζω επίσης για τον γιο μου, ώστε όλα τα αρσενικά της οικογένειας να μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτό το σούπερ ξυράφι "

9.7 Συνολικό σκορ
ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ

Ακόμα κι αν είστε άντρας με παχιά γενειάδα και σκληρά μαλλιά, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει τέλειο ξυράφι για εσάς. Στην πραγματικότητα, στην πλατφόρμα μπορείτε να βρείτε το MicroTouch Solo που θα σας τραβήξει. Εξαιρετικό για κάθε άντρα, εγγυάται ένα μοναδικό ξύρισμα, χωρίς ερεθισμό, αλλά ταυτόχρονα τέλειο και λεπτομερές. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παραγγείλετε εύκολα τα πάντα στο διαδίκτυο και θα φτάσει στο σπίτι σας σε λίγες μέρες. Η παραπάνω από προσιτή τιμή είναι κατάλληλη για όλους τους προϋπολογισμούς και πολλά αξεσουάρ που παρέχονται, θα βοηθήσει περαιτέρω να κάνει το καθημερινό ξύρισμα του παιδιού σας και μια ευχάριστη αγκαλιά. Μην περιμένετε πολύ και παραγγείλετε το αρχικό σας MicroTouch Solo τώρα που θα αλλάξει τον τρόπο που ξυρίζετε για πάντα.

τιμή
9
αποτελεσματικότητα
10
Τα σχόλια του γιατρού
10
Παρουσία σε φαρμακείο στην Ιταλία
8.5
Διαθεσιμότητα πιστοποιητικών και αδειών
10
Αναφορές πελατών
10
Γρήγορη παράδοση
10
Σύνθεση του προϊόντος
10
Αξιόπιστος κατασκευαστής
10
Προσθέστε την κριτική σας  |  Διαβάστε σχόλια και σχόλια
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η συνολική βαθμολογία σας

τρία × ένα =