Καλύτερη τιμή

Μείνετε μακριά από το Optigen-IQ ή μπορείτε να γίνετε ιδιοφυΐα!

Είστε ένας από αυτούς τους ανθρώπους που δυσκολεύονται να σπουδάσουν; Αντιμετωπίζετε δυσκολία στη συγκέντρωση κατά τις ώρες εργασίας; Μερικές φορές δυσκολεύεστε να σκεφτείτε μια λύση όταν προκύπτει ένα πρόβλημα; Βρίσκετε ότι ξεχνάτε πολλά πράγματα; Μην ανησυχείτε ότι είναι απολύτως φυσιολογικό γιατί είναι ένα πρόβλημα που επηρεάζει πολλούς ανθρώπους. Η συγκέντρωση, ωστόσο, είναι απαραίτητη στην καθημερινή ζωή και εάν έχετε και αυτό το πρόβλημα, είναι σημαντικό να αναλάβετε δράση. Τώρα μπορείτε τελικά να βασίζεστε σε έναν έγκυρο σύμμαχο, ικανό να σας παρέχει την απαραίτητη υποστήριξη για να επανενεργοποιήσετε όλες τις γνωστικές λειτουργίες και να επανεκκινήσετε την εγκεφαλική σας δραστηριότητα.

Σήμερα με το Optigen-IQ αρχίζετε μεγάλη. Στην πραγματικότητα, με το Optigen-IQ βρίσκετε οφέλη αν

 • Υποφέρετε από συχνή αμνησία
 • Δυσκολεύεστε να συγκεντρωθείτε, ειδικά όταν αλλάζουν οι εποχές
 • Βρίσκετε ότι ξεχνάτε πολλές λεπτομέρειες αλλά και μεγάλα γεγονότα, αντιλαμβανόμενα την απώλεια μνήμης τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα
 • Νιώθετε την ανάγκη για κάτι που υποστηρίζει τη λειτουργικότητα του εγκεφάλου σας
 • Χρειάζεστε ενισχυμένη ενέργεια εγκεφάλου
 • Χρειάζεστε κάτι που ενισχύει την ψυχική σας σαφήνεια
 • Έχετε συχνές πτώσεις στην προσοχή
 • Έχετε δυσκολία να μάθετε, τόσο τις πιο περίπλοκες όσο και τις πιο απλές έννοιες

Από σήμερα μπορείτε να αναβιώσετε τις γνωστικές σας λειτουργίες. Πως? Απλά παραγγείλετε το Optigen-IQ, θα φροντίσει τα υπόλοιπα! Αρκετές από τις μεγάλες προσπάθειες να προσπαθήσουμε να συγκεντρωθείς ή να θυμηθείς. Με το Optigen-IQ μπορείτε τελικά να μπείτε στην υψηλότερη ταχύτητα του εγκεφάλου σας, γρήγορα και εύκολα και πάνω απ 'όλα με την εγγύηση της μέγιστης ασφάλειας.

Σύνθεση του Optigen-IQ

Τι είναι το Optigen-IQ

Το Optigen-IQ είναι μια εφεύρεση τελευταίας γενιάς που βασίζεται στην πρόσληψη καψουλών, ικανή να δώσει μια εντελώς διαφορετική ώθηση στη λειτουργικότητα του εγκεφάλου. Ακολουθώντας τον πλήρη κύκλο φροντίδας με το Optigen-IQ μπορείτε επιτέλους να αυξήσετε την ενέργεια του εγκεφάλου, μέσω βελτιωμένης ροής αίματος.

Με το Optigen-IQ θα διαπιστώσετε ότι αρχίζετε να χρησιμοποιείτε το πλήρες δυναμικό του εγκεφάλου, ο οποίος στους περισσότερους ανθρώπους παραμένει αδρανής και χωρίς διέγερση, δημιουργώντας ένα είδος ατροφίας.

πίσω στο μενού ↑

Πόσο κοστίζει και πώς να παραγγείλετε το Optigen-IQ

Το Optigen-IQ είναι το προϊόν που αναζητούσατε αλλά δεν ξέρετε πώς να το αποκτήσετε; Δεν μπορείτε να περιμένετε να ξεκινήσετε σωστά στο πλήρες δυναμικό του εγκεφάλου σας; Έχετε διαγωνισμό μαθηματικών στο σχολείο και το χρειάζεστε επειγόντως; Κανένα πρόβλημα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αγοράσει το πρωτότυπο Optigen-IQ στην Ιταλία χωρίς να διακινδυνεύσετε να πάρετε πλαστά, επειδή το Optigen-IQ είναι πραγματικά μοναδικό. Να τι πρέπει να κάνετε. Εν τω μεταξύ, θυμηθείτε ότι το Optigen-IQ δεν μπορεί να παραγγελθεί σε φαρμακεία, στο Aliexpress, στο Amazon, αλλά μόνο στον επίσημο ιστότοπο με έκπτωση 50% μόνο απευθείας από εκείνους που το παράγουν.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια σύνδεση στο Διαδίκτυο για πρόσβαση στον επίσημο ιστότοπο, οπότε δεν μπορείτε πραγματικά να διακινδυνεύσετε να παραγγείλετε το ψεύτικο Optigen-IQ. Μπορείτε να παραγγείλετε το πραγματικό Optigen-IQ με μερικά απλά βήματα: απλώς συνδεθείτε, επιλέξτε το προϊόν, υποδείξτε την ποσότητα. Αρκετά! Μετά από λίγο, θα επικοινωνήσετε με τους συμβούλους που θα σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε την παραγγελία και να εφαρμόσετε έκπτωση 50% στον τιμοκατάλογο. Το πρωτότυπο Optigen-IQ θα είναι στο σπίτι σας πριν ξεκινήσει το τεστ μαθηματικών στο σχολείο ή στη συνάντηση που σας ενδιαφέρει τόσο πολύ ώστε να συνεισφέρετε με καινοτόμες ιδέες!

πίσω στο μενού ↑

Σύνθεση του Optigen-IQ

Το Optigen-IQ είναι ένα μοναδικό προϊόν σε σύγκριση με οποιονδήποτε άλλο τύπο συμπληρώματος. Αυτό οφείλεται στη σύνθεσή του, που βασίζεται σε απολύτως φυσικές ουσίες που επηρεάζουν τη διατροφή και τις λειτουργίες του εγκεφάλου:

 • Πράσινο τσάι επειδή τα φύλλα πράσινου τσαγιού περιέχουν την ουσία, μια ουσία ικανή να αυξήσει τη συγκέντρωση, τη ρευστότητα της σκέψης και την ικανότητα δημιουργικής σκέψης. Δίνει επίσης ενέργεια στον εγκέφαλο, μειώνοντας την αίσθηση τόσο σωματικής όσο και ψυχικής κόπωσης.
 • Η ταυρίνη, επίσης γνωστή ως το αμινοξύ θείου, είναι μια ουσία που διεγείρει τον εγκέφαλο, εξαλείφει την κόπωση, αυξάνει την εγρήγορση και επίσης τη φυσική απόδοση όσων το παίρνουν.
 • Guarana: Αυτό το μικρό τροπικό φρούτο περιέχει έως και 10% περισσότερη φυσική καφεΐνη από τους κανονικούς κόκκους καφέ. Η καφεΐνη θεωρείται ένα από τα πιο αποτελεσματικά φυσικά νοοτροπικά: μιλάμε για ένα προϊόν ικανό να διεγείρει νευρικές συνδέσεις, να επιταχύνει την ικανότητα σκέψης και να διατηρεί τον εγκέφαλο σε εγρήγορση και να επικεντρώνεται για περισσότερο.
 • Gingko Biloba: Το πιο ενδιαφέρον συστατικό του Optogen IQ: Τα φύλλα Gingko biloba έχουν χρησιμοποιηθεί στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική ως φυσικό ενισχυτικό εγκεφάλου για αιώνες. Είναι ένα προϊόν ικανό να βελτιώσει τη μνήμη, τις γνωστικές λειτουργίες γενικά και την αισθητηριακή αντίληψη.
 • Εκχύλισμα παντζαριού: Το εκχύλισμα παντζαριού είναι πλούσιο σε μια ουσία που ονομάζεται χολίνη, η οποία είναι πιο γνωστή για την ύπαρξη εξαιρετικά συναρπαστικής ουσίας. Είναι σε θέση να κρατήσει τον εγκέφαλο ξύπνιο και να ανταποκρίνεται για μεγάλο χρονικό διάστημα.
 • Τυροσίνη: Η τυροσίνη είναι ένα αμινοξύ που παίζει ουσιαστικό ρόλο στην παραγωγή ντοπαμίνης που δρα ως διεγερτικό των γνωστικών λειτουργιών, καθιστώντας τον εγκέφαλο αντιδραστικό και αυξάνοντας την ικανότητα μάθησης.

Σύνθεση του Optigen-IQ

πίσω στο μενού ↑

Οδηγίες χρήσης. Πώς χρησιμοποιείται το Optigen-IQ και πότε φτάνουν τα πρώτα αποτελέσματα

Το Optigen-IQ είναι ένα προϊόν που λαμβάνεται από το στόμα. Συνιστάται να παίρνετε 2 κάψουλες την ημέρα, κατά προτίμηση πριν από το πρωινό. Τα αποτελέσματά του αρχίζουν να ενεργοποιούνται αμέσως, στην πραγματικότητα ήδη μετά το πρωινό υπάρχει μια αίσθηση γενικής ενέργειας και μεγάλης συγκέντρωσης.

πίσω στο μενού ↑

Ποια είναι τα αποτελέσματα στο Optigen-IQ

Τα αποτελέσματα του Optigen-IQ είναι άμεσα εμφανή. Το Optigen-IQ σας διαβεβαιώνει:

 • Συγκέντρωση, ειδικά κατά τη διάρκεια σχολικών ή εργασιακών δεσμεύσεων
 • Η αυξημένη χωρητικότητα μνήμης, τόσο για βραχυπρόθεσμη όσο και για μακροπρόθεσμη μνήμη
 • Η μεγαλύτερη δύναμη σε γνωστικό επίπεδο, που σας κάνει να αντιλαμβάνεστε μια ισχυρή ψυχική ενέργεια

Σύνθεση του Optigen-IQ

πίσω στο μενού ↑

Τι αλλαγές μπορεί να δει με το Optigen-IQ

Με τη χρήση του Optigen-IQ θα παρατηρήσετε αμέσως διαφορές μεταξύ ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ:

PRIMA

Όταν έπρεπε να μελετήσετε προκλητικά θέματα, είχατε μεγάλη δυσκολία να εστιάσετε στα κύρια θέματα

· Κατά τη διάρκεια σημαντικών επιχειρηματικών συναντήσεων δυσκολεύτηκες να συγκεντρωθείς και να δώσεις τη συμβολή σου με καινοτόμες ιδέες ή οριστικές λύσεις

· Είχατε συχνά σφάλματα και απώλεια μνήμης

Είχατε πάντα χαμηλή κατανάλωση ενέργειας

ΜΕΤΑ

Η μελέτη διαρκεί πολύ λιγότερο χρόνο και αμέσως αναγνωρίζετε τα βασικά σημεία του θέματος που αντιμετωπίζετε

Παρακολουθήστε συναντήσεις ή συναντήσεις παρέχοντας καινοτομία στη συμβολή σας και φέρνοντας ιδέες που προσελκύουν τη δημιουργικότητά τους

Θυμηθείτε τα πάντα, από μικρές λεπτομέρειες έως μεγάλα γεγονότα

Νιώστε περισσότερη ενέργεια από πριν

πίσω στο μενού ↑

Γνώμες εμπειρογνωμόνων για το Optigen-IQ

Eugenio Saffi, Χειρουργός που ειδικεύεται στη Νευροχειρουργική

Το Optigen-IQ είναι ένα προϊόν που εγγυάται τα βέλτιστα αποτελέσματα, στην πραγματικότητα οι ασθενείς μου δείχνουν καθαρή βελτίωση στις γνωστικές τους ικανότητες, αναφέροντας μεγαλύτερη ικανότητα συγκέντρωσης και αύξηση της προσοχής.

πίσω στο μενού ↑

Οι κριτικές και τα σχόλια εκείνων που έχουν δοκιμάσει το Optigen-IQ

Emilio

Το χρησιμοποιώ για αρκετούς μήνες και είμαι σε θέση να παραμείνω πιο συγκεντρωμένος όταν σπουδάζω για τις εξετάσεις μου.

Angelo

Το αγόρασα για τη μητέρα μου που είναι 75 ετών και για λίγους μήνες άρχισε να μην θυμάται πού είχε βάλει τα πράγματα, για να μην βρει πλέον αυτό που έψαχνε. Δεδομένου ότι δεν έχει παρενέργειες το παίρνει ομαλά και θυμάται τα πράγματα πολύ καλύτερα.

Serafina

Χρησιμοποιώ το Optigen-IQ για τρεις μήνες επειδή ετοιμάζω έναν διαγωνισμό: ένας συνάδελφός μου το συνέστησε. Πρέπει να πω ότι είμαι χαρούμενος, γιατί μπορώ να διαβάσω και να απομνημονεύσω ακόμη και τις μικρότερες γραμμές σε σύντομο χρονικό διάστημα με πολύ λίγη προσπάθεια.

Stefano

Μετά από αρκετές προσπάθειες με ανεπιτυχή προϊόντα, αποφάσισα να το δοκιμάσω και αυτό, για να μπορέσω να δουλέψω καλά. Είμαι προγραμματιστής υπολογιστών και εργάζομαι από το σπίτι, μερικές φορές η εστίαση στο ίδιο πράγμα είναι πρακτικά αδύνατη και πριν διακινδυνεύσω να κάνω πολλά λάθη λόγω κόπωσης. Με αυτό το προϊόν έχω πολύ λιγότερη προσπάθεια και βγάζω περισσότερα χρήματα, κάτι που με οδηγεί επίσης να κερδίσω περισσότερα χρήματα σε λιγότερο χρόνο, οπότε θα έλεγα υπέροχα!

9.7 Συνολικό σκορ
ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ

Το πρωτότυπο Optigen-IQ μεταμορφώνει τον τρόπο με τον οποίο εστιάζετε. Με αυτό το προϊόν βελτιώνετε τη γνωστική σας ικανότητα και τη χωρητικότητα μνήμης. Το Optigen-IQ είναι πρακτικό στη μεταφορά και βολικό. Αγοράστε το Optigen-IQ online και θα δείτε τη διαφορά.

τιμή
9
αποτελεσματικότητα
10
Τα σχόλια του γιατρού
10
Παρουσία σε φαρμακείο στην Ιταλία
8.5
Διαθεσιμότητα πιστοποιητικών και αδειών
10
Αναφορές πελατών
10
Γρήγορη παράδοση
10
Σύνθεση του προϊόντος
10
Αξιόπιστος κατασκευαστής
10
Προσθέστε την κριτική σας  |  Διαβάστε σχόλια και σχόλια
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η συνολική βαθμολογία σας

τρία × 3 =