Καλύτερη τιμή

Μείνετε μακριά από το Optigen-IQ ή μπορείτε να γίνετε ιδιοφυΐα!

Είστε ένας από εκείνους τους ανθρώπους που αγωνίζονται να σπουδάσουν; Έχετε δυσκολία να συγκεντρωθείτε κατά τη διάρκεια των ωρών εργασίας; Μερικές φορές αποτυγχάνετε να σκεφτείτε μια λύση όταν προκύψει κάποιο πρόβλημα; Παρατηρείτε ότι ξεχνάτε πολλά πράγματα; Μην ανησυχείτε ότι είναι απολύτως φυσιολογικό επειδή είναι ένα πρόβλημα που επηρεάζει πολλούς ανθρώπους. Η συγκέντρωση, ωστόσο, είναι θεμελιώδης στην καθημερινή ζωή και εάν έχετε και αυτό το πρόβλημα, είναι σημαντικό να τρέξετε για κάλυψη. Τώρα μπορείτε να υπολογίζετε τελικά σε έναν έγκυρο σύμμαχο, ικανό να σας παράσχει την απαραίτητη υποστήριξη για να ενεργοποιήσετε εκ νέου όλες τις γνωστικές λειτουργίες και να ξεκινήσετε πάλι την εγκεφαλική σας δραστηριότητα.

Σήμερα με το Optigen-IQ αρχίζετε μεγάλη. Στην πραγματικότητα, με το Optigen-IQ βρίσκετε οφέλη αν

 • Παθαίνετε συχνή αμνησία
 • Έχετε δυσκολία να συγκεντρωθείτε, ειδικά όταν αλλάζουν οι εποχές
 • Συνειδητοποιείτε ότι ξεχνάτε πολλές λεπτομέρειες, αλλά και μεγάλα γεγονότα, που αντιλαμβάνονται μια απώλεια μνήμης τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα
 • Νιώστε την ανάγκη για κάτι που υποστηρίζει τη λειτουργικότητα του εγκεφάλου σας
 • Χρειάζεστε αυξημένη ενέργεια στον εγκέφαλο
 • Χρειάζεστε κάτι που να ενισχύει τη διανοητική σαφήνεια σας
 • Έχετε συχνές μειώσεις στην προσοχή
 • Έχετε δυσκολία στην εκμάθηση, τόσο τις πιο περίπλοκες όσο και τις απλούστερες έννοιες

Από σήμερα μπορείτε να αποκαταστήσετε την ορμή στις γνωστικές σας λειτουργίες. Πώς; Απλά πρέπει να παραγγείλετε το Optigen-IQ, θα φροντίσει τα υπόλοιπα! Αρκετά από τις μεγάλες προσπάθειες να προσπαθήσετε να συγκεντρωθείτε ή να θυμηθείτε. Με το Optigen-IQ μπορείτε να βάλετε τελικά τον εγκέφαλό σας σε κορυφαία ταχύτητα, γρήγορα και εύκολα και πάνω απ 'όλα στην εγγύηση της μέγιστης ασφάλειας.

Σύνθεση του Optigen-IQ

Τι περιλαμβάνει το Optigen-IQ

Το Optigen-IQ είναι μια ανακάλυψη τελευταίας γενιάς που βασίζεται στη λήψη κάψουλων, ικανή να δώσει μια εντελώς διαφορετική ώθηση στη λειτουργικότητα του εγκεφάλου. Ακολουθώντας τον πλήρη κύκλο θεραπείας με Optigen-IQ, μπορείτε τελικά να αυξήσετε την ενέργεια του εγκεφάλου, μέσω της βελτίωσης της ροής του αίματος.

Με το Optigen-IQ θα διαπιστώσετε ότι αρχίζετε να χρησιμοποιείτε το πλήρες δυναμικό του εγκεφάλου, το οποίο στους περισσότερους ανθρώπους μένει αδρανές και μη διεγερμένο, δημιουργώντας ένα είδος ατροφικής επίδρασης.

πίσω στο μενού ↑

Πόσο κοστίζει και πώς να παραγγείλετε το Optigen-IQ

Το Optigen-IQ είναι το προϊόν που αναζητούσατε αλλά δεν ξέρετε πώς να το πάρετε; Ανυπομονούμε να φτάσουμε στο μέγιστο δυναμικό του εγκεφάλου σας; Έχετε ένα μαθηματικό διαγωνισμό στο σχολείο και το χρειάζεστε με τη μέγιστη επείγουσα ανάγκη; Δεν υπάρχει πρόβλημα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αγοράσει το αρχικό Optigen-IQ στην Ιταλία χωρίς να διακινδυνεύσετε να υποφέρετε απομιμήσεις, επειδή το Optigen-IQ είναι πραγματικά μοναδικό. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε. Εν τω μεταξύ, θυμηθείτε ότι το Optigen-IQ δεν παραγγέλλεται στο φαρμακείο, στο Aliexpress, στο Amazon, αλλά μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα με 50% έκπτωση μόνο απευθείας από εκείνους που το παράγουν.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια σύνδεση στο διαδίκτυο για πρόσβαση στον επίσημο ιστότοπο, οπότε δεν μπορείτε να διακινδυνεύσετε πραγματικά να παραγγείλετε το ψεύτικο Optigen-IQ. Μπορείτε να παραγγείλετε το πραγματικό Optigen-IQ σε μερικά απλά βήματα: απλά συνδέστε, επιλέξτε το προϊόν, δείξτε την ποσότητα. Φτάνει πια! Μετά από σύντομο χρονικό διάστημα, επικοινωνείτε με τους συμβούλους που σας βοηθούν να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας και να εφαρμόσετε την έκπτωση του 50% της τιμής καταλόγου. Το αρχικό Optigen-IQ θα είναι στο σπίτι σας πριν ξεκινήσει η δοκιμασία μαθηματικών μαθημάτων στο σχολείο ή η συνάντηση που σας ενδιαφέρει τόσο πολύ ώστε να συνεισφέρετε με καινοτόμες ιδέες!

πίσω στο μενού ↑

Σύνθεση του Optigen-IQ

Το Optigen-IQ είναι ένα μοναδικό προϊόν σε σύγκριση με οποιοδήποτε άλλο είδος συμπληρώματος. Αυτό οφείλεται στη σύνθεση του, που βασίζεται σε απολύτως φυσικές ουσίες που δρουν στην τροφή και τις λειτουργίες του εγκεφάλου:

 • Πράσινο τσάι, επειδή τα πράσινα φύλλα τσαγιού περιέχουν theine, μια ουσία που μπορεί να αυξήσει τη συγκέντρωση, τη ρευστότητα της σκέψης και την ικανότητα δημιουργικής σκέψης. Παρέχει επίσης ενέργεια στον εγκέφαλο, μειώνοντας την αίσθηση σωματικής και ψυχικής κούρασης.
 • Η Ταυρίνη, γνωστή και με το όνομα θειικού αμινοξέος, είναι μια ουσία που διεγείρει τον εγκέφαλο, εξαλείφει την κούραση, αυξάνει την εγρήγορση και επίσης τη σωματική απόδοση εκείνων που την λαμβάνουν.
 • Γκουαράνα: αυτό το μικρό τροπικό φρούτο περιέχει έως και 10% περισσότερη φυσική καφεΐνη από τους φυσιολογικούς κόκκους καφέ. Η καφεΐνη θεωρείται μία από τις πιο αποτελεσματικές φυσικές νοοτροπίες: μιλάμε για ένα προϊόν ικανό να διεγείρει τις νευρικές συνδέσεις, επιταχύνοντας την ικανότητα να σκέφτεται και να διατηρεί την προειδοποίηση του εγκεφάλου και να συγκεντρώνεται περισσότερο.
 • Gingko Biloba: το πιο ενδιαφέρον συστατικό του Optogen IQ: τα φύλλα gingko biloba έχουν χρησιμοποιηθεί για αιώνες στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική ως φυσικό ενισχυτικό για τον εγκέφαλο. Είναι ένα προϊόν που μπορεί να βελτιώσει τη μνήμη, τις γνωστικές λειτουργίες γενικά και την αισθητηριακή αντίληψη.
 • Εκχύλισμα τεύτλων: Το εκχύλισμα τεύτλων είναι πλούσιο σε μια ουσία που ονομάζεται χολίνη, η οποία είναι γνωστή κυρίως ως μια εξαιρετικά συναρπαστική ουσία. Είναι σε θέση να κρατήσει το μυαλό ξύπνιο και να ανταποκρίνεται για μεγάλο χρονικό διάστημα.
 • Τυροσίνη: Η τυροσίνη είναι ένα αμινοξύ που παίζει σημαντικό ρόλο στην παραγωγή ντοπαμίνης που δρα ως διεγερτικό των γνωστικών λειτουργιών, καθιστώντας τον εγκέφαλο αντιδραστικό και αυξάνοντας την ικανότητα μάθησης.

Σύνθεση του Optigen-IQ

πίσω στο μενού ↑

Οδηγίες χρήσης. Πώς χρησιμοποιείται το Optigen-IQ και πότε φτάνουν τα πρώτα αποτελέσματα

Το Optigen-IQ είναι προϊόν που λαμβάνεται από το στόμα. Συνιστάται να παίρνετε 2 κάψουλες την ημέρα, κατά προτίμηση πριν το πρωινό. Τα αποτελέσματά της αρχίζουν να ενεργοποιούνται αμέσως, στην πραγματικότητα ήδη μετά το πρωινό αισθάνεστε την αίσθηση της γενικής ενέργειας και της μεγάλης συγκέντρωσης.

πίσω στο μενού ↑

Ποια είναι τα αποτελέσματα για το Optigen-IQ

Τα αποτελέσματα της Optigen-IQ είναι άμεσα εμφανή. Το Optigen-IQ σας διαβεβαιώνει:

 • Συγκέντρωση, ειδικά κατά τη διάρκεια του σχολείου ή της εργασίας
 • Η μεγαλύτερη μνημονική ικανότητα, τόσο για βραχυπρόθεσμη όσο και για μακροχρόνια μνήμη
 • Η μεγαλύτερη γνωστική δύναμη, που κάνει κάποιον να αντιληφθεί μια ισχυρή διανοητική ενέργεια

Σύνθεση του Optigen-IQ

πίσω στο μενού ↑

Τι αλλαγές μπορούν να παρατηρηθούν με το Optigen-IQ

Με τη χρήση του Optigen-IQ θα παρατηρήσετε αμέσως τις διαφορές μεταξύ ΠΡΙΝ και μετά:

PRIMA

· Όταν έπρεπε να μελετήσετε προκλητικά θέματα, είχατε μεγάλη δυσκολία να εστιάσετε στα βασικά θέματα

· Κατά τη διάρκεια σημαντικών συναντήσεων εργασίας παλέψατε να συγκεντρωθείτε και να συνεισφέρετε με καινοτόμες ιδέες ή οριστικές λύσεις

Είχατε συχνές γλίστρες και χάσατε μνήμη

Ήταν πάντα στραγγισμένοι από την ενέργεια

ΜΕΤΑ

Η μελέτη απαιτεί πολύ λιγότερο χρόνο και αναγνωρίζετε αμέσως τα βασικά σημεία του θέματος που αντιμετωπίζετε

· Παρακολουθήστε συναντήσεις ή συναντήσεις παρέχοντας τη συμβολή σας στην καινοτομία και φέρνοντας ιδέες που προσελκύουν τη δημιουργικότητά τους

Θυμηθείτε τα πάντα, από μικρές λεπτομέρειες έως μεγάλες εκδηλώσεις

Νιώστε περισσότερη ενέργεια από πριν

πίσω στο μενού ↑

Εμπειρογνωμοσύνη για το Optigen-IQ

Eugenio Saffi, χειρουργός ειδικευμένος στη νευροχειρουργική

Το Optigen-IQ είναι ένα προϊόν που εγγυάται τα βέλτιστα αποτελέσματα, στην πραγματικότητα οι ασθενείς μου δείχνουν καθαρή βελτίωση στις γνωστικές τους ικανότητες, αναφέροντας μεγαλύτερη συγκέντρωση και αυξημένη προσοχή.

πίσω στο μενού ↑

Τα σχόλια και τα σχόλια εκείνων που έχουν δοκιμάσει το Optigen-IQ

Emilio

Το χρησιμοποιώ για αρκετούς μήνες και μπορώ να μείνω περισσότερο επικεντρωμένος όταν μελετάω για τις εξετάσεις μου.

Angelo

Το αγόρασα για τη μαμά μου 75 ετών και για μερικούς μήνες δεν είχε αρχίσει να θυμάται πού είχε βάλει τα πράγματα, δεν βρήκε πια τι ψάχνει. Δεδομένου ότι δεν έχει παρενέργειες, το παίρνει χωρίς προβλήματα και θυμάται τα πράγματα πολύ καλύτερα.

Serafina

Έχω χρησιμοποιήσει το Optigen-IQ για τρεις μήνες γιατί ετοιμάζω έναν διαγωνισμό: με συνάδελφο συνόδεψε. Πρέπει να πω ότι είμαι άνετος, διότι μπορώ να διαβάσω και να απομνημονεύσω ακόμη και τις μικρότερες γραμμές με πολύ λίγη προσπάθεια σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Stefano

Μετά από αρκετές προσπάθειες με προϊόντα πτώχευσης, αποφάσισα να το δοκιμάσω και εγώ, για να μπορέσω να δουλέψω καλά. Είμαι προγραμματιστής ηλεκτρονικών υπολογιστών και εργάζομαι από το σπίτι, μερικές φορές μένοντας εστιασμένος στο ίδιο πράγμα είναι πρακτικά αδύνατο και προτού να διακινδυνεύσω να κάνω πολλά λάθη λόγω κόπωσης. Με αυτό το προϊόν καταβάλλω πολύ λιγότερη προσπάθεια και κερδίζω περισσότερα, γεγονός που επίσης με οδηγεί να κερδίσω περισσότερα χρήματα σε λιγότερο χρόνο, γι 'αυτό θα έλεγα εξαιρετική!

9.7 Συνολικό σκορ
ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ

Το πρωτότυπο Optigen-IQ μετατρέπει τον τρόπο με τον οποίο εστιάζετε. Με αυτό το προϊόν οι καλύτερες γνωστικές και μνημονικές δυνατότητές σας. Το Optigen-IQ είναι πρακτικό και πρακτικό. Αγοράστε το Optigen-IQ online και θα δείτε τη διαφορά.

τιμή
9
αποτελεσματικότητα
10
Τα σχόλια του γιατρού
10
Παρουσία σε φαρμακείο στην Ιταλία
8.5
Διαθεσιμότητα πιστοποιητικών και αδειών
10
Αναφορές πελατών
10
Γρήγορη παράδοση
10
Σύνθεση του προϊόντος
10
Αξιόπιστος κατασκευαστής
10
Προσθέστε την κριτική σας | Διαβάστε τις κριτικές και τα σχόλια
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

συνολική βαθμολογία σας

18 14 + =