Καλύτερη τιμή

Power Factor Saver (Εξοικονόμηση συντελεστή ισχύος) - εξοικονομήστε έως και 50% του κόστους του λογαριασμού σας

Κάθε μέρα, ενώ χρησιμοποιούμε οικιακές συσκευές στο σπίτι, χρησιμοποιούμε φως και πρίζες, ωστόσο η ηλεκτρική ενέργεια χάνεται συχνά και πολύ περισσότερο χάνεται από ό, τι καταναλώνεται. Πέρα από αυτό, ακόμη και οι αιχμές της ενέργειας που στέλνονται στις συσκευές μας δεν είναι σταθερές και συχνά σπεύδουν πολύ που τελικά μπορεί να καταστρέψει όλες τις συσκευές που έχουμε στο σπίτι. Πρακτικά, εκτός από το γεγονός ότι ξοδεύουμε μια περιουσία στον λογαριασμό, πρέπει επίσης να δαπανήσουμε για να αλλάξουμε όλες τις συσκευές που έχουμε στο σπίτι πολύ συχνά. Εάν κάποιος σας είπε ότι υπάρχει ένας τρόπος να ξοδέψετε λιγότερα για τον λογαριασμό ηλεκτρικής ενέργειας και ηλεκτρικού ρεύματος, θα το πιστεύετε; Τι εάν σας λένε ότι ταυτόχρονα μπορείτε να φροντίζετε τις συσκευές σας χωρίς να τους καταστρέφετε και χωρίς να τους υποφέρετε από τις υπερβολές ενέργειας που δεν τους κάνουν να λειτουργούν καλά; Στην αγορά υπάρχει μια εξαιρετική συσκευή, πολύ μικρή και φτηνή η οποία ονομάζεται πραγματικός συντελεστής εξοικονόμησης ενέργειας. Χρειάζεται να είναι σε θέση να χρησιμοποιεί την ηλεκτρική ενέργεια με τον καλύτερο τρόπο. Χωρίς διασπορές και χωρίς προεξοχές, με εξοικονόμηση ενέργειας εγγυημένη από 30 έως 50%, εξαρτάται από την εν λόγω συσκευή.

Πώς λειτουργεί ο συντελεστής ισχύος

Πώς λειτουργεί ο συντελεστής ισχύος

Το Power Factor Saver είναι μια πολύ μικρή συσκευή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους και τοποθετείται απευθείας στην πρίζα ρεύματος. Καταφέρνει να προσαρμόσει τα πάντα πολύ εύκολα και παράλληλα εγγυάται ότι τα χρήματα που ξοδεύονται θα είναι πολύ λιγότερα. Η αγορά της αρχικής εξοικονόμησης συντελεστή ισχύος στην Ιταλία μπορεί να γίνει μέσω της ιστοσελίδας. Διαβάστε παρακάτω και θα εξηγήσουμε τα πάντα αργότερα στις ακόλουθες παραγράφους. Είναι ένα στοιχείο που πωλείται σε όλο τον κόσμο και, λόγω της αποτελεσματικότητάς του, έχει γίνει πολύ γνωστό. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που τη χρησιμοποιούν και οι οποίοι είναι πολύ ικανοποιημένοι με το γεγονός ότι το έχετε έτοιμο. Όχι μόνο μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο σπίτι για προσωπική χρήση, αλλά πολύ συχνά λαμβάνεται ακριβώς για χρήση σε γραφεία, γυμναστήρια, δημόσιους χώρους και πολλά άλλα μέρη που χρησιμοποιούν ηλεκτρική ενέργεια, που θέλουν να εξοικονομήσουν χρήματα και ταυτόχρονα θέλουν να κρατηθούν για πολύ καιρό τις συσκευές τους ζωντανές. Δυστυχώς, στην αγορά μπορείτε να βρείτε πολλά άλλα αντίγραφα του Power Factor Saver τα οποία, ωστόσο, δεν είναι τα ίδια με τα πρωτότυπα. Δεν πρέπει ποτέ να εμπιστεύεστε προϊόντα που δεν έχουν δοκιμαστεί, που δεν έχουν τη συγκατάθεση των καταναλωτών και ότι δεν γνωρίζετε καν πώς λειτουργούν και αν μπορούν τελικά να παραδώσουν τα αποτελέσματα που χρειάζεστε. Ένα πρωτότυπο προϊόν είναι εύκολο να αγοραστεί και στην επόμενη παράγραφο θα εξηγήσουμε τα πάντα λεπτομερώς, από πού να το αγοράσετε, πώς να το αγοράσετε, ποια είναι η τιμή του και όλες οι συμβουλές που πρέπει να γνωρίζει ένας νέος καταναλωτής.

Εξοικονόμηση συντελεστή ισχύος
πίσω στο μενού ↑

Πού να το αγοράσετε και την τιμή

Σε αυτή την παράγραφο θέλουμε να εξηγήσουμε πώς να παραγγείλετε το Power Factor Saver γρήγορα, αποτελεσματικά, εύκολα και ταυτόχρονα λιγότερο δαπανηρά. Αυτό το προϊόν δεν μπορεί να αγοραστεί σε φαρμακείο, στο Aliexpress ή στο Amazon - αλλά μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα με έκπτωση 50%. Προκειμένου να φέρετε το αρχικό προϊόν σπίτι, απλά να έχετε πρόσβαση στην πλατφόρμα μας και να συμπληρώσετε τη φόρμα που βρίσκεται στο κάτω μέρος της σελίδας. Είναι πολύ απλό να συμπληρώσετε και απαιτεί μόνο προσωπικές πληροφορίες όπως όνομα, επώνυμο και διεύθυνση. Όλα αυτά χρειάζονται για να επιτρέψουν στον ταχυμεταφορέα να φέρει τα πάντα άμεσα σε εσάς. Μπορείτε να παραγγείλετε όλες τις συσκευές που χρειάζεστε και δεν χρειάζεται καν να καλέσετε έναν ειδικό για να μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε και να τις εγκαταστήσετε σε όλα τα μέρη που θέλετε. Πολύ συχνά οι καταναλωτές σε όλο τον κόσμο το κάνουν και ως δώρο επειδή είναι πολύ χρήσιμο και εκτιμάται ιδιαίτερα από όλα τα μέλη της οικογένειας, ιδιαίτερα τους ηλικιωμένους, που χρησιμοποιούνται για την εξοικονόμηση χρημάτων και ταυτόχρονα προτιμούν απλά και εύκολα προϊόντα. να χρησιμοποιήσετε. Όπως έχετε δει από την αρχή, η έκπτωση είναι εγγυημένη και δεν κοστίζει πολύ. Η τιμή του συντελεστή εξοικονόμησης ενέργειας είναι μόνο 49 ευρώ, κάτι που δεν είναι σχεδόν τίποτα, επειδή είναι το προϊόν που δεν έχει λήξη, που λειτουργεί για πάντα και δεν πρέπει να αντικατασταθεί. Ιδανική για όλους και εξαιρετική για καθημερινή χρήση από όλες τις πλευρές.

πίσω στο μενού ↑

Πώς γίνεται η εξοικονόμηση συντελεστή ισχύος

Power Factor Saver είναι ένα πολύ μικρό άρθρο που δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο και μπορεί να τοποθετηθεί σε όλες τις πλευρές χωρίς κανένα πρόβλημα. Αισθητικά είναι πολύ όμορφο και μοντέρνο, πηγαίνει στην πρίζα και λειτουργεί που είναι ένα θαύμα. Ταυτόχρονα μπορεί να ληφθεί οπουδήποτε πηγαίνετε στο χρηματιστήριο ή εν κινήσει. Ακόμα κι αν είστε ίσως σε ένα νοικιασμένο σπίτι και θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα, μπορείτε να αγοράσετε αυτό το προϊόν. Στο τέλος της διαμονής σας μπορείτε πάντα να το πάρετε και να το χρησιμοποιήσετε σε άλλο σπίτι όταν το αλλάξετε. Αυτό είναι επίσης ένα πλεονέκτημα. Είναι ένα αξεσουάρ που είναι εύκολο στη χρήση, το οποίο μπορεί να μεταφερθεί παντού, το οποίο είναι εύκολο στη χρήση και το οποίο εξυπηρετεί πολλά. Όταν τα αποτελέσματα έρχονται και οι εγγυήσεις ότι ένα προϊόν μπορεί να σας εξοικονομήσει τόσα χρήματα σε σύντομο χρονικό διάστημα, τότε είναι φυσιολογικό ότι όλοι θέλουν αυτό το προϊόν. Επιπλέον, είναι ένα άρθρο που δεν κοστίζει πολύ, που διαρκεί για πάντα και τελικά το τίμημα που πληρώσατε για να το ανακτήσετε σε περίπου ένα μήνα από τα χρήματα που εξοικονομήσατε στον λογαριασμό ηλεκτρικής ενέργειας. Όλοι θέλουν να είναι σε θέση να εξοικονομήσουν χρήματα και περισσότερο από οτιδήποτε άλλο δεν χρειάζεται να σπαταλούν χρήματα για ενέργεια που χάνεται από μόνη της, η οποία είναι άσχημα κατανεμημένη και η οποία ταυτόχρονα μπορεί επίσης να καταστρέψει τις οικιακές συσκευές. Σίγουρα δεν έχετε ποτέ σκεφτεί όλες αυτές τις λεπτομέρειες, αλλά αυτές οι λεπτομέρειες αλλάζουν τα πράγματα και που σας κάνουν να ξοδέψετε όλα τα χρήματα που βάζετε στην άκρη. Αλλά αντί να τα ξοδεύετε σε λογαριασμούς και συσκευές, πρέπει να τα αλλάζετε μία φορά το χρόνο, γιατί να μην τα ξοδεύετε σε χρήσιμα πράγματα και πράγματα που μας αρέσουν, όπως ταξίδια ή κάτι άλλο.

Πώς λειτουργεί ο συντελεστής ισχύος

πίσω στο μενού ↑

Πώς να το χρησιμοποιήσετε και οδηγίες

Ωστόσο, είναι σημαντικό να διαβάσετε τις οδηγίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης του Power Factor Saver. Μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το άρθρο χρησιμοποιείται με τον καλύτερο τρόπο και ότι κάνετε το σωστό. Μόνο με αυτόν τον τρόπο, στην πραγματικότητα, θα είναι δυνατό να παρατηρήσετε αποτελέσματα, αλλιώς είναι άχρηστο να το χρησιμοποιήσετε. Οι οδηγίες είναι πολύ σημαντικές επειδή περιέχουν όλες τις συμβουλές και όλα τα σημαντικά πράγματα από τον κατασκευαστή που ο καταναλωτής πρέπει να γνωρίζει. Είναι αλήθεια ότι για να χρησιμοποιήσετε Power Factor Saver δεν χρειάζεστε το χέρι ενός τεχνικού ή ενός ειδικού, αλλά σε κάθε περίπτωση διαβάστε πάντοτε τις οδηγίες ακόμα και αν πρόκειται απλώς για την τοποθέτηση μιας συσκευής μέσα στην πρίζα και τίποτα περισσότερο. Είναι επίσης πολύ σημαντικό να γνωρίζετε ότι αυτό το προϊόν δεν χρειάζεται συντήρηση. Αφού κάνετε όλα όσα χρειάζεστε, αφήστε το όπως είναι και θα παρατηρήσετε μόνο τα αποτελέσματα που έχετε πάντα ήθελε. Το ίδιο λέγεται και από τις καλές κριτικές και όχι μόνο από το Power Factor Saver που είναι κάτι περισσότερο από θετικό και όλοι το συνιστούν. Από τη στιγμή που προσπάθησα είναι δύσκολο να μπορέσετε να το κάνετε χωρίς αυτό επειδή με όλες τις εξοικονομήσεις που συσσωρεύονται σε ένα χρόνο, σίγουρα αισθάνεστε τη διαφορά. Ευτυχώς αυτοί οι τύποι προϊόντων υπάρχουν και είναι εφικτοί.

Εξοικονόμηση συντελεστή ισχύος
πίσω στο μενού ↑

Επιστημονική έρευνα

Θέλουμε επίσης να αναφέρουμε τα αποτελέσματα που προέκυψαν από την επιστημονική έρευνα και τα οποία είναι πραγματικά θετικά. Έχοντας την πεποίθηση ότι ένα προϊόν είναι εξαιρετικό, ότι λειτουργεί καλά και ότι μπορείτε να εμπιστευτείτε ότι έχει μεγάλη σημασία. Μόνο με αυτόν τον τρόπο οι πελάτες και όλοι οι καταναλωτές θα γνωρίζουν ότι έχουν κάνει τη σωστή επιλογή και ότι δεν πρέπει να ανησυχούν. Power Factor Saver είναι το απόλυτο προϊόν με τις καλύτερες πωλήσεις που πωλείται σε όλο τον κόσμο. Είναι πολύ μικρό αλλά ταυτόχρονα πολύ χρήσιμο και κάνει σπουδαία πράγματα, δίδοντας μεγάλες αποταμιεύσεις σε κανέναν. Αλλά ας πάμε πίσω στην επιστημονική έρευνα και τα αποτελέσματα που έχει φέρει. Στην πραγματικότητα, στο 98,4% των περιπτώσεων οι άνθρωποι παρατηρούν ότι ο λογαριασμός τους είναι ήδη χαμηλότερος μετά από δύο μήνες και η κατανάλωση μειώνεται, ακόμη και αν χρησιμοποιούν πάντα τον ίδιο αριθμό συσκευών και δεν έχουν αλλάξει τις συνήθειες τους. Ταυτόχρονα, ωστόσο, σε 98,9% των περιπτώσεων οι άνθρωποι παρατηρούν ότι δεν χρειάζεται να αλλάξουν καμία συσκευή ακόμη και μετά από μερικά χρόνια και ότι όλοι καταφέρνουν να διαρκέσουν πολύ. Επιπλέον, σχεδόν το 99,1% των ανθρώπων που χρησιμοποιούν αυτή την υπέροχη συσκευή έχουν παρατηρήσει ότι δεν υπάρχουν πτώσεις τάσης και ότι το φως και ο ηλεκτρισμός έχουν πάντα την ίδια ισχύ. Σε κάθε περίπτωση, μια εξαίρετη αγορά που πρέπει να κάνει κανείς, γιατί δεν μετανοούν. Μπορούν μόνο να σώσουν και τελικά να βάλουν κάποια χρήματα στην άκρη για να κάνουν το δικό τους πράγμα αντί να ξοδεύουν τα πάντα στους λογαριασμούς.

πίσω στο μενού ↑

Το προϊόν λειτουργεί πραγματικά

Αυτό που ενδιαφέρει περισσότερο όλους τους καταναλωτές είναι βεβαίως το γεγονός ότι ένα προϊόν λειτουργεί καλά και μπορεί να ειπωθεί χωρίς αμφιβολία ότι το Power Factor Saver λειτουργεί με εντελώς μοναδικό τρόπο και σε σύγκριση με πολλά άλλα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά, λειτουργεί πραγματικά. Όπως ήδη αναφέρθηκε παραπάνω, στις παραγράφους της αγοράς υπάρχουν πράγματι πολλά προϊόντα, τα οποία είναι και τα πρωτότυπα αντίγραφα των προϊόντων και τα οποία στην πραγματικότητα δεν βοηθούν. Αλλά με αυτό τον τρόπο οι καταναλωτές δεν αισθάνονται πλέον ασφαλείς, δεν ξέρουν τι να κάνουν και πού να ψάξουν για πρωτότυπα προϊόντα. Ακριβώς για αυτό το λόγο, είναι καλύτερο να διαβάσετε όλες τις συμβουλές μας και στο τέλος να έχετε 100% εμπιστοσύνη ότι παίρνετε ένα προϊόν που λειτουργεί πραγματικά και που μπορεί πάντα να φέρει μόνο καλά οφέλη και αποτελέσματα σε εκείνους που το χρησιμοποιούν. Αφού δοκιμάσετε μια τέτοια καινοτόμο και σύγχρονη συσκευή, δεν μπορεί κανείς να το πιστέψει, επειδή κανείς δεν αναμένει ότι από μια τόσο μικρή συσκευή μπορεί να υπάρξουν μεγάλα πλεονεκτήματα. Και ναι. Αυτό το προϊόν είναι τόσο αποτελεσματικό ώστε θα αφήσει όλους τους άφωνους. Είναι ιδανικό για ανθρώπους όλων των ηλικιών και όλοι θα είναι ευχαριστημένοι όπως ποτέ άλλοτε. Εάν ακόμη και οι κριτικές των ειδικών στον Power Factor Saver πάντα δίνουν θετικά σχόλια, πρέπει να υπάρχει ένας λόγος, και τότε είναι αυτοί που κατανοούν πολύ περισσότερο και ξέρουν τι είναι καλό και τι δεν είναι για χρήση από καταναλωτές.

Πώς λειτουργεί ο συντελεστής ισχύος

πίσω στο μενού ↑

Αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα είναι απίστευτα και μπορούν να φανούν αμέσως. Από τη στιγμή που βάζετε τη συσκευή σε λειτουργία και την θέτετε σε λειτουργία, από εκείνη τη στιγμή τα πάντα αρχίζουν να αλλάζουν με εντελώς θετικό τρόπο. Από την πρώτη εκκίνηση, όλες οι συσκευές είναι περισσότερο από ασφαλείς και η ζωή τους είναι σίγουρα παρατεταμένη, ενώ η ηλεκτρική ενέργεια δεν θα πέσει ποτέ πάλι κάτω. Πόσο συχνά συμβαίνει αυτό, όταν κάνετε κάτι σαν να έχετε το φως ή το φούρνο της κουζίνας και παρατηρείτε ότι η ισχύς του φωτός πέφτει από μόνη της. Όχι δεν ονειρεύεστε, αλλά είναι ένα πραγματικό φαινόμενο που συμβαίνει λόγω της έντασης του φωτός που αλλάζει διαρκώς. Ακριβώς γι 'αυτό συμβαίνει ότι οι οικιακές συσκευές έχουν μια σύντομη ζωή και ότι συχνά πρέπει να επισκευαστούν ή και να αλλάξουν, επειδή διαλύονται πολύ συχνά και τελικά σπάσουν εντελώς. Ευτυχώς, τώρα δεν θα πρέπει να το κάνουμε αυτό και οι συσκευές μας είναι ασφαλείς. Εάν όχι, πόσα χρήματα πρέπει να έχει μια οικογένεια για να καλύψει όλες τις δαπάνες κατά τη διάρκεια του έτους. Είναι επίσης καιρός να αρχίσετε να σκέφτεστε αυτά τα πράγματα και να σώσετε σοβαρά. Βιαστείτε επειδή η έκπτωση διαρκεί μόνο ένα μικρό χρονικό διάστημα και στο τέλος το προϊόν τόσο καλό και με την εγγύηση ότι λειτουργεί καλά είναι πάντα snapped και πολλοί πελάτες παραγγέλλουν ένα ζευγάρι των πακέτων άμεσα και όχι μόνο ένα στοιχείο.

Εξοικονόμηση συντελεστή ισχύος
πίσω στο μενού ↑

Γνώμες ειδικών

Όταν οι ειδικοί εγκωμιάζουν ένα προϊόν και μιλάνε γι 'αυτό, αυτό σημαίνει ότι λειτουργεί πραγματικά και ότι αξίζει να το πάρει και να το χρησιμοποιήσει. Εδώ, ισχύει επίσης για συσκευές όπως Power Factor Saver. Ακριβώς γι 'αυτό το λόγο αποφασίσαμε να αναφέρουμε και τα λόγια του εμπειρογνώμονα Umberto Fagiorani που λέει ακριβώς αυτό:

«Πολλές από τις επισκευές μου στις οικιακές συσκευές οφείλονται σε βλάβες που προκλήθηκαν από την πτώση της τάσης. Με το προϊόν ως Power Factor Saver μπορεί να ειπωθεί χωρίς σκιά αμφιβολίας ότι είστε στην ασφαλή πλευρά και ότι αυτά τα πράγματα δεν συμβαίνουν πλέον. Εκτός αυτού, βοηθά επίσης στην εξοικονόμηση χρημάτων και γι 'αυτό θα έλεγα ότι είναι ένα από τα καλύτερα προϊόντα που έχω δει τα τελευταία χρόνια. Το συνιστώ απολύτως σε όλους και μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι λειτουργεί με μοναδικό τρόπο »

πίσω στο μενού ↑

Κριτικές πελατών

Οι άνθρωποι που έχουν ήδη την ευκαιρία να δοκιμάσουν τον Power Factor Saver γνωρίζουν πόσο καλά είναι και γι 'αυτό αποφασίζουν να αφήσουν τα σχόλια και τις εμπειρίες τους. Σε αυτήν την παράγραφο συλλέξαμε μόνο μερικές κριτικές πελατών:

Daria 45 ετών

«Συνιστώ τον Power Factor Saver σε όλους, γιατί λειτουργεί πραγματικά και λειτουργεί πολύ καλά. Είμαι χαρούμενος και το έχω χρησιμοποιήσει εδώ και καιρό »

Roberto 58 ετών

«Κατά λάθος βρήκα το Power Factor Saver online και αποφάσισα να το δοκιμάσω. Σε μερικές μέρες έφτασε στο σπίτι και αμέσως παρατήρησα τις βελτιώσεις επειδή εργάζομαι στον υπολογιστή και παρατήρησα ότι λειτουργεί πολύ καλύτερα και δεν υπάρχουν πτώσεις τάσης. Τέλος, ένα χρήσιμο προϊόν »

Εξοικονόμηση συντελεστή ισχύος
Ludovica 70 ετών

«Ήθελα ο λογαριασμός ηλεκτρικού ρεύματος να είναι λίγο χαμηλότερος και κατάφερα με την Power Factor Saver. Εξαιρετικό προϊόν και είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο πριν από »

9.7 Συνολικό σκορ
ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ

Με τις σημερινές εποχές, με την κρίση και το κόστος ζωής γενικά, είναι καιρός να αρχίσουμε όλοι να σκεφτόμαστε πώς να σώζουμε και να σκεφτόμαστε το μέλλον τους. Μπορείτε επίσης να ξεκινήσετε με τα μικρά πράγματα που με την πάροδο του χρόνου μπορούν να σας φέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα με σημαντικές οικονομίες. Ακριβώς για αυτό το λόγο σας προσφέρουμε επίσης το προϊόν ως Power Factor Saver που έχει σχεδιαστεί ειδικά για χρήση σε όλα τα περιβάλλοντα τόσο ιδιωτικά όσο και για να μην μπορεί να εξοικονομήσει τον λογαριασμό ηλεκτρικής ενέργειας. Φαίνεται λίγο, αλλά με την πάροδο του χρόνου θα παρατηρήσετε μεγάλη εξοικονόμηση πόρων. Εκτός αυτού, επεκτείνει τη διάρκεια ζωής των συσκευών σας χάρη στο γεγονός ότι καταφέρνει να σταθεροποιήσει το ρεύμα και να φτάσει στις συσκευές χωρίς τις προεξοχές ή τις διάφορες τάσεις που προκαλούν τις περισσότερες αποτυχίες. Τώρα έφτασε τελικά ο καθένας να πάρει το θέμα στα χέρια του, να παραγγείλει το Power Factor Saver και να αρχίσει να σώσει ακόμη και σήμερα. Πηγαίνετε στην πλατφόρμα, συμπληρώστε τη φόρμα και σε λίγες μέρες όλα θα έρθουν στο σπίτι σας. Με αυτόν τον τρόπο και εσείς θα είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε ένα από τα καλύτερα προϊόντα που μπορείτε να βρείτε στην αγορά.

τιμή
9
αποτελεσματικότητα
10
Τα σχόλια του γιατρού
10
Παρουσία σε φαρμακείο στην Ιταλία
8.5
Διαθεσιμότητα πιστοποιητικών και αδειών
10
Αναφορές πελατών
10
Γρήγορη παράδοση
10
Σύνθεση του προϊόντος
10
Αξιόπιστος κατασκευαστής
10
Προσθέστε την κριτική σας
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

συνολική βαθμολογία σας

20 - δώδεκα =