Καλύτερη τιμή

ProlongMax σύμμαχος σας για μια παρατεταμένη εμπειρία που θα αφήσει τις γυναίκες χωρίς ανάσα!

Αισθάνεστε σαν ταύρος όταν είστε με μια γυναίκα, αλλά όταν φτάσετε στο σημείο, το τέλος ξόρκι; Συχνά σταματάς να φτάνεις στο σημείο, γιατί προτιμάς να μην κάνεις κακές μορφές και να είσαι "πολύ γρήγορος"; Νιώθετε ότι μπορείτε να δώσετε πολλά, αλλά αντιλαμβάνεστε ότι το σώμα σας δεν μπορεί να ξεπεράσει ένα ορισμένο επίπεδο; Έχετε την αντίληψη ότι όταν είστε με μια γυναίκα έχετε τραβήξει το χειρόφρενο; Θα θέλατε να νιώσετε καλύτερα και να θυμηθείτε ως έναν πραγματικό βασιλιά του σεξ; Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ProlongMax. Το ProlongMax είναι το σωστό προϊόν για εσάς αν προβληθείτε σε μία ή περισσότερες από τις παρακάτω περιπτώσεις:

  • Παθαίνετε πρόωρη εκσπερμάτωση και αυτό σας κάνει πολύ άβολα, επηρεάζοντας τις σεξουαλικές σας σχέσεις
  • Προειδοποιήστε να μην δώσετε ό, τι καλύτερο μπορείτε και να είστε σε θέση να ζήσετε μια περιορισμένη ευχαρίστηση που, κατά συνέπεια, επηρεάζει και τον σύντροφό σας
  • Οι στιγμές φύλου γίνονται συντομότερες και βραχύτερες επειδή δεν μπορείτε να έχετε την ενέργεια να προχωρήσετε περισσότερο

Το ProlongMax είναι αυτό που χρειάζεστε. Ένα συμπλήρωμα που ενισχύει τις δυνατότητες της σεξουαλικής συσκευής και σας επιτρέπει να έχετε σεξουαλικές παραστάσεις που θα θυμούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα. Με το ProlongMax τα προβλήματα σχετικά με την ανικανότητα ή την πρόωρη εκσπερμάτιση ή τις σύντομες διάρκειες μιας σχέσης θα λυθούν πλήρως και θα μπορείτε να απολαμβάνετε αξέχαστες στιγμές στο κρεβάτι με τη γυναίκα που επιθυμείτε και στον οποίο θα δώσετε άπειρη ευχαρίστηση.

Σύνθεση του ProlongMax

Τι περιλαμβάνει το ProlongMax

Το ProlongMax είναι μια φιάλη που περιέχει χάπια που περιέχουν φυσικές ουσίες με την ικανότητα ενίσχυσης και βελτίωσης της λειτουργικότητας της σεξουαλικής συσκευής. Το ProlongMax είναι ένα συμπλήρωμα που ενεργεί κατευθείαν όπου έχετε ελαττώματα, βελτιώνοντας την απόδοσή σας, επιβραδύνοντας τους χρόνους εκσπερμάτωσης και βελτιώνοντας τη σεξουαλική σας ευχαρίστηση και αυτή του συνεργάτη σας.

πίσω στο μενού ↑

Πόσο κοστίζει και πώς να παραγγείλετε ProlongMax

Τα πρόωρα προβλήματα εκσπερμάτωσης ή χαμηλής λίμπιντο σας βρίσκουν τη λύση και τελικά μπορούν να εξαλειφθούν με την αγορά του αρχικού ProlongMax στην Ιταλία. Χάρη στην αποτελεσματικότητα αυτού του προϊόντος μπορείτε τελικά να ζήσετε τη ζωή όπως θέλετε και χωρίς να χρειάζεται να περιορίσετε τον εαυτό σας. Προσέξτε, όμως, λόγω της μεγάλης επιτυχίας του ProlongMax, υπάρχουν πολλές απομιμήσεις στην αγορά που δεν έχουν την αποτελεσματικότητα του πραγματικού ProlongMax και κινδυνεύουν να επιδεινώσουν την κατάστασή σας ή να δημιουργήσουν νέα προβλήματα στο σώμα σας. Το ProlongMax μπορεί να αγοραστεί μόνο στον επίσημο ιστότοπο. Το ProlongMax δεν μπορεί να παραγγελθεί στο φαρμακείο, στο Aliexpress, στην Amazon, αλλά μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα με έκπτωση 50%, αλλά μόνο μέσω του κατασκευαστή.

Στον επίσημο ιστότοπο μπορείτε να παραγγείλετε το προϊόν χωρίς να διακινδυνεύσετε την παράδοση ενός ψεύτικου ProlongMax στο σπίτι σας. Επιπλέον, η άμεση αγορά στον επίσημο ιστότοπο σας δίνει τη δυνατότητα να επωφεληθείτε από μια αποκλειστική έκπτωση με την οποία αγοράζετε το ProlongMax με 50% μείωση της επίσημης τιμής. Βολικό τρεις φορές: το λαμβάνετε απευθείας στο σπίτι, έχετε ένα πρωτότυπο προϊόν και εξοικονομείτε 50%. Απλά πρέπει να καλέσετε και να αφήσετε τους συμβούλους μας να σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε την παραγγελία. Λίγες μέρες και το προϊόν θα είναι στο σπίτι σας με απόλυτη ασφάλεια και άνεση.

Σύνθεση του ProlongMax

πίσω στο μενού ↑

Σύνθεση του ProlongMax

Το ProlongMax αποτελείται από κάψουλες αποτελούμενες από 100% φυσικές ουσίες, οι οποίες καθιστούν το ProlongMax ασφαλές προϊόν και περιορίζουν την εμφάνιση αλλεργιών ή παρενεργειών. Το ProlongMax αποτελείται από:

  • Εκχύλισμα Serenoa repens (Palmetto) - Διεγείρει τη δραστηριότητα του επινεφριδιακού φλοιού που ρυθμίζει τη σεξουαλική και αναπαραγωγική σφαίρα, παρατείνει τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης. Κανονικοποιεί το έργο των αδένων του προστάτη. Τονώνει, ενεργοποιεί και δυναμώνει, ενεργοποιεί το έργο των πυελικών οργάνων, βελτιώνει τη διάθεση και έχει αποκαταστατικό αποτέλεσμα, προάγει την ενεργό ανάπτυξη της τεστοστερόνης.
  • Εκχύλισμα Ginseng - Αφαιρεί την φλεγμονή του ουρογεννητικού συστήματος, καταπολεμά την προστατίτιδα, σταθεροποιεί το νευρικό σύστημα, ομαλοποιεί τη διαδικασία παραγωγής σπέρματος και τη συχνότητα εκσπερμάτωσης και εξαλείφει τα φυσιολογικά αίτια πρόωρης εκσπερμάτωσης.
  • Εκχύλισμα Tribulus - Περιέχει ειδικές ουσίες που διευκολύνουν την στύση και εξομαλύνουν την ευαισθησία του πέους. Επιπλέον, βελτιώνει τη σεξουαλική ευχαρίστηση. Τονώνει το σώμα, δυναμώνει και σας κάνει να νιώθετε πιο άνετα.
  • Σελήνιο - Διεγείρει την παραγωγή τεστοστερόνης, αυξάνει τη γενετήσια ορμή και τη βιωματικότητα, αυξάνει τη διάρκεια του σεξ και ρυθμίζει την περισταλτικότητα στα χαμηλότερα τμήματα του ουροποιητικού συστήματος.
  • Ψευδάργυρος - Η ανεπάρκεια ψευδαργύρου είναι μία από τις συχνότερες αιτίες της ταχείας εκσπερμάτωσης σε υγιείς άνδρες. Αυτό βοηθά να παρατείνει το σεξ αρκετές φορές μετά από μόλις 2-3 χρήσεις.
πίσω στο μενού ↑

Οδηγίες χρήσης. Πώς εφαρμόζεται το ProlongMax και πότε φτάνουν τα πρώτα αποτελέσματα

Το ProlongMax είναι ένα πακέτο από χάπια που πρέπει να ληφθούν περίπου 20 λεπτά πριν από τη σεξουαλική επαφή. Η επίδρασή του διαρκεί έως 3 ώρες μετά την πρόσληψη και εγγυάται παρατεταμένη σεξουαλική δραστηριότητα. Σε περιπτώσεις πρόωρης εκσπερμάτωσης, ωστόσο, αρκεί η λήψη μιας κάψουλας την ημέρα μετά το γεύμα ή μετά το δείπνο. Προκειμένου η θεραπεία να τεθεί σε ισχύ και να παγιωθεί, είναι σημαντικό να ακολουθήσετε μια πορεία θεραπείας τουλάχιστον δύο εβδομάδων.

πίσω στο μενού ↑

Ποια είναι τα αποτελέσματα των κλινικών μελετών που πραγματοποιήθηκαν στο ProlongMax

Το ProlongMax έχει μελετηθεί σε φαρμακευτικά εργαστήρια και έχει αποδειχθεί αποτελεσματικό, σύμφωνα με δοκιμές που έγιναν σε δείγμα 130 ανδρών που είχαν πρόωρα προβλήματα εκσπερμάτωσης, χαμηλή λίμπιντο και περιορισμένους χρόνους σεξουαλικής δραστηριότητας. Σε 98% των περιπτώσεων η ProlongMax λύνει τα προβλήματα, διασφαλίζοντας μια ισχυρή και διαρκή σεξουαλική ζωή.

Οι εμπειρογνώμονες δηλώνουν τη συνολική αποτελεσματικότητα του ProlongMax, πιστοποιημένη ασφάλεια χάρη στην παρουσία 100% φυσικών συστατικών

Σύνθεση του ProlongMax

πίσω στο μενού ↑

Τι αλλαγές μπορούν να παρατηρηθούν με το ProlongMax

Το ProlongMax είναι χάπια που δρουν άμεσα στην αρχή του προβλήματος και υπάρχει μια σαφής αλλαγή μεταξύ του Πριν και Μετά τη λήψη τους.

PRIMA

· Η σεξουαλική σας ζωή ήταν σοβαρά περιορισμένη λόγω της χαμηλής ενέργειας που σας ανάγκασε να περιορίσετε τις σχέσεις σε λίγα λεπτά

Η λίμπιντο μειώθηκε, οδηγώντας σε μέτρια ευχαρίστηση για εσάς και ειδικά για τη γυναίκα με την οποία ζήσατε τη σεξουαλική εμπειρία

Ήσασταν επιρρεπείς σε πρόωρη εκσπερμάτωση που σας έκανε ανήσυχο και σας εμπόδισε σε μεγάλο βαθμό

ΜΕΤΑ

Ανακαλύψτε ξανά μια νέα ενέργεια, που σας κάνει να θέλετε να κάνετε σεξ για πολλές ώρες

Η ευχαρίστηση ενισχύεται έντονα με μεγάλη απόλαυση για εσάς αλλά και για τη γυναίκα με την οποία απολαμβάνετε τη σεξουαλική δραστηριότητα

Η πρόωρη εκσπερμάτωση δεν εμφανίζεται πλέον

πίσω στο μενού ↑

Οι απόψεις των γιατρών σχετικά με το ProlongMax

Δρ. Amelia Prino, Ουρολόγος

Το ProlongMax είναι ένα προϊόν που συστήνω σε όλους τους ασθενείς μου για την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια της θεραπείας. Πολλά προϊόντα για τη θεραπεία της πρόωρης εκσπερμάτωσης δυστυχώς είναι δηλητηριώδη, επειδή διακινδυνεύουν να υπονομεύσουν τις λειτουργίες του ήπατος, με αποτέλεσμα να χειροτερεύουν την κατάσταση με την εμφάνιση νέων παθολογιών. Το ProlongMax παρεμβαίνει στην αρχή του προβλήματος χωρίς να παρεμβαίνει σε άλλες περιοχές του σώματος.

πίσω στο μενού ↑

Τα σχόλια και τα σχόλια εκείνων που έχουν δοκιμάσει ProlongMax

Ντιέγκο

Το ProlongMax μου έδωσε πίσω την ανδρεία που σκέφτηκα ότι είχα χάσει για πάντα. Ζω μια ερωτική ζωή με γαλήνη και ικανοποίηση μαζί με τη σύζυγό μου, την οποία αγαπώ πάνω από όλα. Συστήνω αυτό το προϊόν σε όλους.

Ο Fausto

Λόγω της πρόωρης εκσπερμάτωσής μου αισθάνθηκα μικτές και άβολες αισθήσεις με τις γυναίκες, οι οποίες μερικές φορές πήραν μια έκφραση τρυφερότητας που με έκανε πολύ αηδιασμένο. Με το ProlongMax δεν θυμάμαι ακόμη και πότε συνέβη το τελευταίο επεισόδιο πρόωρης εκσπερμάτωσης και στα μάτια των γυναικών διαβάζω τώρα την ικανοποίηση και την επιθυμία να αρχίσω ξανά. Και ... Πω πω!

Flavio

Συνάντησα τον ProlongMax μέσω ενός συμπαίκτη με τον οποίο είχαμε μια βραδιά μετά την προπόνηση και άρχισε να μιλάμε για τα σεξουαλικά μας προβλήματα που μοιραστήκαμε προφανώς. Τότε μια μέρα με έφερε απλά αυτό το βάζο και δεν κατάλαβα αμέσως τι ήταν. Το δοκίμασα και αμέσως επωφελήθηκα. Έχω πάντα μια προμήθεια ProlongMax μαζί μου, για να αποφύγω να μείνει χωρίς, ακριβώς όταν το χρειάζομαι περισσότερο. Το συνιστώ σε όλους.

giorgio

Περιττό να αρνηθεί κανείς ότι η ανδρική ανδρική κατάσταση εμφανίζεται επίσης ή ίσως πάνω από όλα κάτω από τα φύλλα. Λοιπόν, χωρίς ψευδή μετριοφροσύνη, δεδομένου ότι χρησιμοποιώ το ProlongMax, είμαι πραγματικός φορέας στο κρεβάτι και συχνά πρέπει να διαχειρίζομαι βάρδιες εξαιτίας των γυναικών που με έρχονται σε επαφή συνεχώς. Είναι θέμα αλτρουισμού: Λυπάμαι να μην ευχαριστήσω όλους!

9.7 Συνολικό σκορ
ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ

Το πρωτότυπο ProlongMax είναι ένα αποτελεσματικό προϊόν για τα προβλήματα που σχετίζονται με το φύλο σας. Με αυτό το συμπλήρωμα, η σεξουαλικότητά σας παίρνει πτήση και οι οικείες στιγμές γίνονται αξέχαστες!

τιμή
9
αποτελεσματικότητα
10
Τα σχόλια του γιατρού
10
Παρουσία σε φαρμακείο στην Ιταλία
8.5
Διαθεσιμότητα πιστοποιητικών και αδειών
10
Αναφορές πελατών
10
Γρήγορη παράδοση
10
Σύνθεση του προϊόντος
10
Αξιόπιστος κατασκευαστής
10
Προσθέστε την κριτική σας | Διαβάστε τις κριτικές και τα σχόλια
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

συνολική βαθμολογία σας

ένα × 4 =