Καλύτερη τιμή

Μεγαλώστε τον σύμμαχό σας για μια παρατεταμένη εμπειρία που θα αφήσει τις γυναίκες να αναπνέουν!

Νιώθεις σαν ταύρος όταν είσαι με μια γυναίκα, αλλά όταν το καταφέρεις, τελειώνει το ξόρκι; Συχνά σταματάς να φτάνεις στο σημείο, γιατί προτιμάς να αποφεύγεις να κάνεις κακή εντύπωση και να είσαι "πολύ γρήγορος"; Πιστεύετε ότι μπορείτε να δώσετε πολλά, αλλά συνειδητοποιείτε ότι το σώμα σας δεν μπορεί να ξεπεράσει ένα συγκεκριμένο επίπεδο; Έχετε την αντίληψη ότι όταν είστε με μια γυναίκα έχετε το χειρόφρενο; Θα θέλατε να νιώσετε καλύτερα και να θυμάστε ως αληθινό βασιλιά του σεξ; Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το ProlongMax. Το ProlongMax είναι το σωστό προϊόν για εσάς, εάν απεικονίζετε τον εαυτό σας σε μία ή περισσότερες από τις ακόλουθες καταστάσεις:

  • Υποφέρετε από πρόωρη εκσπερμάτωση και αυτό σας κάνει πολύ άβολα, επηρεάζοντας τις σεξουαλικές σας σχέσεις
  • Προειδοποιείτε ότι δεν δίνετε το καλύτερό σας και ότι μπορείτε να ζήσετε περιορισμένη ευχαρίστηση, η οποία, κατά συνέπεια, επηρεάζει και τον σύντροφό σας
  • Οι στιγμές του σεξ γίνονται συντομότερες και μικρότερες επειδή δεν μπορείτε να έχετε την ενέργεια να προχωρήσετε περισσότερο

Το ProlongMax είναι αυτό που χρειάζεστε. Ένα συμπλήρωμα που ενισχύει τις δυνατότητες της σεξουαλικής συσκευής και σας επιτρέπει να κάνετε σεξουαλικές παραστάσεις που θα θυμούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα. Με το ProlongMax τα προβλήματα που αφορούν την ανικανότητα ή την πρόωρη εκσπερμάτωση ή τη σύντομη διάρκεια μιας σχέσης θα επιλυθούν πλήρως και θα μπορείτε να απολαύσετε αξέχαστες στιγμές στο κρεβάτι με τη γυναίκα που θέλετε, στην οποία θα δώσετε απεριόριστη ευχαρίστηση.

Σύνθεση του ProlongMax

Τι είναι το ProlongMax

Το ProlongMax είναι ένα μπουκάλι που περιέχει χάπια που περιέχουν φυσικές ουσίες με την ικανότητα ενίσχυσης και ενίσχυσης των λειτουργιών του σεξουαλικού συστήματος. Το ProlongMax είναι ένα συμπλήρωμα που λειτουργεί άμεσα όπου έχετε ελαττώματα, βελτιώνοντας την απόδοσή σας, επιβραδύνοντας τον χρόνο εκσπερμάτωσης και βελτιώνοντας τη σεξουαλική σας ευχαρίστηση και αυτή του συντρόφου σας.

πίσω στο μενού ↑

Πόσο κοστίζει και πώς να παραγγείλετε το ProlongMax

Τα προβλήματά σας της πρόωρης εκσπερμάτωσης ή της χαμηλής λίμπιντο βρίσκουν τη λύση και μπορούν τελικά να εξαλειφθούν αγοράζοντας το πρωτότυπο ProlongMax στην Ιταλία. Χάρη στην αποτελεσματικότητα αυτού του προϊόντος μπορείτε τελικά να ζήσετε τη ζωή όπως θέλετε και χωρίς να χρειάζεται να περιορίσετε τον εαυτό σας. Αλλά προσέξτε, λόγω της μεγάλης επιτυχίας του ProlongMax, στην αγορά θα βρείτε πολλές απομιμήσεις που δεν έχουν την αποτελεσματικότητα του πραγματικού ProlongMax και κινδυνεύουν να επιδεινώσουν την κατάστασή σας ή να δημιουργήσουν νέα προβλήματα στο σώμα σας. Το ProlongMax μπορεί να αγοραστεί μόνο στον επίσημο ιστότοπο. Το ProlongMax δεν μπορεί να παραγγελθεί σε φαρμακεία, στο Aliexpress, στο Amazon, αλλά μόνο στον επίσημο ιστότοπο με έκπτωση 50% αλλά μόνο μέσω του κατασκευαστή.

Στον επίσημο ιστότοπο μπορείτε να παραγγείλετε το προϊόν χωρίς να διακινδυνεύσετε την παράδοση ενός ψεύτικου ProlongMax στο σπίτι σας. Επιπλέον, η άμεση αγορά στον επίσημο ιστότοπο σας δίνει το δικαίωμα να επωφεληθείτε από μια αποκλειστική έκπτωση με την οποία αγοράζετε το ProlongMax με 50% μείωση στην επίσημη τιμή. Βολικό τρεις φορές: το λαμβάνετε απευθείας στο σπίτι, σας εγγυάται ένα πρωτότυπο προϊόν και εξοικονομείτε 50%. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καλέσετε και να αφήσετε τους συμβούλους μας να σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας. Λίγες μέρες και το προϊόν θα είναι στο σπίτι σας με απόλυτη ασφάλεια και άνεση.

Σύνθεση του ProlongMax

πίσω στο μενού ↑

Σύνθεση του ProlongMax

Το ProlongMax αποτελείται από κάψουλες που αποτελούνται από 100% φυσικές ουσίες, οι οποίες καθιστούν το ProlongMax ένα ασφαλές προϊόν και περιορίζουν την εμφάνιση αλλεργιών ή παρενεργειών. Το ProlongMax αποτελείται από:

  • Serenoa repens εκχύλισμα (Palmetto) - Διεγείρει τη δραστηριότητα του επινεφριδιακού φλοιού που ρυθμίζει τη σεξουαλική και αναπαραγωγική σφαίρα, παρατείνει τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης. Ομαλοποιεί την εργασία του προστάτη. Τονώνει, ενεργοποιεί και δυναμώνει, ενεργοποιεί το έργο των πυελικών οργάνων, βελτιώνει τη διάθεση και έχει αποκαταστατική επίδραση, προάγει την ενεργή ανάπτυξη της τεστοστερόνης.
  • Εκχύλισμα Ginseng - Απομακρύνει τη φλεγμονή του ουρογεννητικού συστήματος, καταπολεμά την προστατίτιδα, σταθεροποιεί το νευρικό σύστημα, ομαλοποιεί τη διαδικασία παραγωγής σπέρματος και τη συχνότητα της εκσπερμάτωσης και εξαλείφει τις φυσιολογικές αιτίες της πρόωρης εκσπερμάτωσης.
  • Εκχύλισμα Tribulus - Περιέχει ειδικές ουσίες που διευκολύνουν τη στύση και ομαλοποιεί την ευαισθησία του πέους. Επιπλέον, ενισχύει τη σεξουαλική ευχαρίστηση. Τονώνει το σώμα, δυναμώνει και σας κάνει να νιώθετε πιο άνετα.
  • Σελήνιο - Διεγείρει την παραγωγή τεστοστερόνης, αυξάνει τη λίμπιντο και την ανδρικότητα, αυξάνει τη διάρκεια του σεξ και ρυθμίζει την περισταλτικότητα στα κάτω μέρη του ουροποιητικού συστήματος.
  • Ψευδάργυρος - Η έλλειψη ψευδαργύρου είναι μια από τις πιο κοινές αιτίες της ταχείας εκσπερμάτωσης σε υγιείς άνδρες. Αυτό βοηθά στην παράταση του σεξ αρκετές φορές μετά από 2-3 χρήσεις.
πίσω στο μενού ↑

Οδηγίες χρήσης. Πώς εφαρμόζεται το ProlongMax και όταν φτάνουν τα πρώτα αποτελέσματα

Το ProlongMax είναι ένα πακέτο χαπιών που πρέπει να λαμβάνεται περίπου 20 λεπτά πριν από τη σεξουαλική επαφή. Η επίδρασή του διαρκεί έως και 3 ώρες μετά την πρόσληψη και εγγυάται παρατεταμένη σεξουαλική δραστηριότητα. Στην περίπτωση της πρόωρης εκσπερμάτωσης, από την άλλη πλευρά, αρκεί να πάρετε μια κάψουλα την ημέρα μετά το μεσημεριανό γεύμα ή μετά το δείπνο. Για να τεθεί σε ισχύ η θεραπεία και να ενοποιηθεί, είναι σημαντικό να ακολουθήσετε μια πορεία θεραπείας τουλάχιστον δύο εβδομάδων.

πίσω στο μενού ↑

Ποια είναι τα αποτελέσματα των κλινικών μελετών για το ProlongMax

Το ProlongMax μελετήθηκε σε φαρμακευτικά εργαστήρια και βρέθηκε να είναι αποτελεσματικό, σύμφωνα με δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν σε δείγμα 130 ανδρών που είχαν προβλήματα με την πρόωρη εκσπερμάτωση, χαμηλή λίμπιντο και περιορισμένους χρόνους σεξουαλικής δραστηριότητας. Στο 98% των περιπτώσεων, το ProlongMax έλυσε τα προβλήματα, διασφαλίζοντας μια ισχυρή και διαρκή σεξουαλική ζωή.

Οι ειδικοί δηλώνουν τη συνολική αποτελεσματικότητα του ProlongMax, πιστοποιημένο ασφαλές χάρη στην παρουσία 100% φυσικών συστατικών

Σύνθεση του ProlongMax

πίσω στο μενού ↑

Τι αλλαγές μπορεί να δει με το ProlongMax

Το ProlongMax είναι χάπια που δρουν άμεσα στην προέλευση του προβλήματος και η αλλαγή μεταξύ του Πριν και μετά τη λήψη τους είναι σαφής.

PRIMA

· Η σεξουαλική σας ζωή περιορίστηκε σοβαρά λόγω της χαμηλής ενέργειας που σας ανάγκασε να περιορίσετε τη σεξουαλική επαφή σε λίγα λεπτά

Η λίμπιντο σας μειώθηκε, με αποτέλεσμα μέτρια ευχαρίστηση για εσάς και ειδικά για τη γυναίκα με την οποία είχατε τη σεξουαλική εμπειρία

Ήσασταν επιρρεπείς σε πρόωρη εκσπερμάτωση που σε έκανε να νιώθεις άβολα και σε ανέστειλε πολύ

ΜΕΤΑ

Βρείτε μια νέα ενέργεια, η οποία σας κάνει να διατηρείτε την επιθυμία να κάνετε σεξ υψηλό ακόμη και για πολλές ώρες

Η ευχαρίστηση ενισχύεται σημαντικά με μεγάλη απόλαυση για εσάς αλλά και για τη γυναίκα με την οποία απολαμβάνετε τη σεξουαλική δραστηριότητα

· Η πρόωρη εκσπερμάτωση δεν συμβαίνει πλέον

πίσω στο μενού ↑

Γνώμες γιατρών σχετικά με το ProlongMax

Δρ. Amelia Prino, Ουρολόγος

Το ProlongMax είναι ένα προϊόν που συστήνω σε όλους τους ασθενείς μου για την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια της θεραπείας. Δυστυχώς, πολλά προϊόντα για τη θεραπεία της πρόωρης εκσπερμάτωσης είναι επιβλαβή επειδή κινδυνεύουν να θέσουν σε κίνδυνο τη λειτουργικότητα του ήπατος με έναν συγκεκριμένο τρόπο, με αποτέλεσμα να επιδεινώσουν την κατάσταση με την εμφάνιση νέων ασθενειών. Το ProlongMax παρεμβαίνει στην αρχή του προβλήματος χωρίς να παρεμβαίνει σε άλλες περιοχές του σώματος.

πίσω στο μενού ↑

Οι κριτικές και τα σχόλια εκείνων που έχουν δοκιμάσει το ProlongMax

Ντιέγκο

Το ProlongMax μου έδωσε πίσω την ανδρεία που νόμιζα ότι είχα χάσει για πάντα. Ζω τη σεξουαλική μου ζωή με ηρεμία και ικανοποίηση μαζί με τη γυναίκα μου, την οποία αγαπώ πάνω απ 'όλα. Προτείνω αυτό το προϊόν σε όλους.

Ο Fausto

Λόγω της πρόωρης εκσπερμάτωσης, είχα ανάμεικτα συναισθήματα και δυσφορία με τις γυναίκες, οι οποίες κατά καιρούς έκαναν μια έκφραση ως τρυφερότητας που με θανάτωσε πολύ. Με το ProlongMax δεν θυμάμαι καν πότε έλαβε χώρα το τελευταίο επεισόδιο της πρόωρης εκσπερμάτωσης και στα μάτια των γυναικών τώρα διάβασα την ικανοποίηση και την επιθυμία να ξεκινήσω ξανά. Και… Ουάου!

Flavio

ProlongMax τον συνάντησα μέσω ενός συμπαίκτη μου με τον οποίο συζητήσαμε μια νύχτα μετά την προπόνηση και άρχισα να μιλάμε για τα σεξουαλικά μας προβλήματα που προφανώς μοιραστήκαμε. Τότε μια μέρα μου έφερε απλώς αυτό το βάζο και δεν κατάλαβα αμέσως τι ήταν. Το δοκίμασα και αμέσως επωφελήθηκα. Έχω πάντα μια προμήθεια ProlongMax μαζί μου, για να αποφύγω την εξάντληση, ακριβώς όταν το χρειάζομαι περισσότερο. Το προτείνω σε όλους.

giorgio

Είναι άχρηστο να αρνηθούμε ότι η ανδρεία ενός άνδρα μπορεί να φανεί επίσης ή ίσως πάνω απ 'όλα κάτω από τα φύλλα. Λοιπόν, χωρίς ψευδή σεμνότητα, αφού χρησιμοποιώ το ProlongMax, είμαι αληθινός στο κρεβάτι και συχνά πρέπει να διαχειρίζομαι τις αλλαγές λόγω των γυναικών που έρχονται σε επαφή μαζί μου συνεχώς. Είναι ζήτημα αλτρουισμού: Λυπάμαι που δεν τα ικανοποίησα όλα!

9.7 Συνολικό σκορ
ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ

Το αυθεντικό ProlongMax είναι ένα αποτελεσματικό προϊόν για τα σεξουαλικά σας προβλήματα. Με αυτό το συμπλήρωμα η σεξουαλικότητά σας ξεφεύγει και οι οικείες στιγμές γίνονται αξέχαστες!

τιμή
9
αποτελεσματικότητα
10
Τα σχόλια του γιατρού
10
Παρουσία σε φαρμακείο στην Ιταλία
8.5
Διαθεσιμότητα πιστοποιητικών και αδειών
10
Αναφορές πελατών
10
Γρήγορη παράδοση
10
Σύνθεση του προϊόντος
10
Αξιόπιστος κατασκευαστής
10
Προσθέστε την κριτική σας  |  Διαβάστε σχόλια και σχόλια
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η συνολική βαθμολογία σας

5 + τέσσερα =