Καλύτερη τιμή

Prostalgene - Ανακαλύψτε τώρα την τιμή, πού να αγοράσετε το πρωτότυπο Prostalgene στην Ιταλία, τα συστατικά, τις απόψεις και τους τρόπους χρήσης

Πολλοί άνδρες στην Ιταλία, γενικά μετά την ηλικία των 40 ετών, υποφέρουν από προστατίτιδα, μια φλεγμονή του προστάτη.

Ο προστάτης είναι ένας αδένας που είναι μέρος του αρσενικού αναπαραγωγικού συστήματος και η κύρια λειτουργία του είναι να παράγει το υγρό συστατικό του σπέρματος που είναι απαραίτητο για την ανδρική γονιμότητα.

Οι διαταραχές που σχετίζονται με την προστατίτιδα είναι:

Οξεία πυελική πόνος

Μολύνσεις ούρων

Σεξουαλικά μεταδιδόμενες λοιμώξεις, όπως για παράδειγμα τα χλαμύδια και η γονόρροια.

Ουρολογικά προβλήματα

Πόνος κατά τη σεξουαλική επαφή

Επώδυνη εκσπερμάτωση

Υψηλός πυρετός.

Στην ιατρική υπάρχουν 4 τύποι προστατίτιδας:

Οξεία βακτηριακή προστατίτιδα ή προστατίτιδα τύπου Ι.

Χρόνια βακτηριακή προστατίτιδα ή προστατίτιδα τύπου II.

Χρόνια μη βακτηριακή προστατίτιδα ή προστατίτιδα τύπου III.

Ασυμπτωματική προστατίτιδα ή προστατίτιδα τύπου IV.

Η προστατίτιδα τύπου Ι προκαλείται από βακτήρια ή μπορεί να προκληθεί από επιδημιδιακή μόλυνση, απόφραξη του αυχένα της ουροδόχου κύστης ή τραύμα που επηρεάζει το περίνεο.
Όταν τα πρώτα συμπτώματα είναι αισθητά, είναι σημαντικό να αντιμετωπίσετε τον εαυτό σας εγκαίρως, καθώς μπορεί να προκύψουν αρκετές επιπλοκές, όπως η αδυναμία ούρησης, η χρονικότητα της λοίμωξης και το πέρασμα της βακτηριακής λοίμωξης στο αίμα.

Αλλά τι είναι το Prostalgene και πώς λειτουργεί;

Μια άλλη κοινή ενόχληση, η οποία επηρεάζει μεγάλο μέρος του αρσενικού πληθυσμού, είναι η υπερτροφία του προστάτη, που ονομάζεται επίσης IPB, μια μη καρκινική διεύρυνση του προστάτη. Όταν ο αδένας πρήζεται, συμπιέζει και συνθλίβει την ουρήθρα, τα τοιχώματα της ουροδόχου κύστης τείνουν να πυκνώνονται και ως αποτέλεσμα, με την πάροδο του χρόνου, η κύστη μπορεί να εξασθενίσει και ως εκ τούτου να χάσει την ικανότητα να αδειάσει τελείως. Η αποτυχία αδειάσματος της ουροδόχου κύστης ονομάζεται "κατακράτηση ούρων". Η υπερτροφία του προστάτη περιλαμβάνει διάφορες ασθένειες όπως:

 • Δυσκολία στην ούρηση
 • Επείγουσα ανάγκη για ούρηση, ειδικά τη νύχτα.
 • Αδύναμη και μη συνεχής ροή ούρων.
 • Ίχνη αίματος στα ούρα.

Ευτυχώς, δεν υπάρχει ανάγκη προσφυγής σε χειρουργική επέμβαση ή πολύ δαπανηρές θεραπείες, δεδομένου ότι το Prostalgene, ένα φυσικό συμπλήρωμα που έχει αποδειχθεί πολύ επιτυχές στην Ευρώπη, κυκλοφόρησε πρόσφατα και στην Ιταλία. Αυτό το προϊόν σε σύντομο χρονικό διάστημα καταφέρνει να λύσει τα προβλήματα της προστατίτιδας και βοηθά στην αποκατάσταση του μεγέθους του προστάτη.

Το άρθρο θα εξηγήσει λεπτομερώς τι είναι το Prostalgene, πώς λειτουργεί, ποια συστατικά περιέχει και πού και πώς είναι δυνατόν να παραγγείλει το συμπλήρωμα.

Προσταλγένιο

Αλλά τι είναι το Prostalgene και πώς λειτουργεί;

Το Prostalgene είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα διαθέσιμο σε σταγόνες, το προϊόν αποτελείται αποκλειστικά από φυσικά συστατικά και εκμεταλλεύεται τις θεραπευτικές ιδιότητες κάθε ουσίας.

Η σύνθεση έχει σχεδιαστεί ειδικά για την επίλυση των διαφόρων προβλημάτων που μπορεί να επηρεάσουν τον προστάτη.

πίσω στο μενού ↑

Αλλά ποια συστατικά περιέχει το Prostalgene;

Το φυσικό συμπλήρωμα περιέχει:

 • Serenoa Repens: ένα φυτό που χρησιμοποιείται ευρέως για τη θεραπεία των αρσενικών ουρογεννητικών ασθενειών και για την υπερτροφία του προστάτη. Αυτό το φυτό έχει διουρητικές ιδιότητες και καταφέρνει να ρυθμίζει τη ροή των ούρων, διεγείροντάς το. Αρκετές μελέτες σχετικά με την αποτελεσματικότητα του serenoa έδειξαν ότι το φυτό είναι ικανό να δράσει στα κύτταρα του ιστού του προστάτη μειώνοντας τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων που προκαλεί φλεγμονή και διεύρυνση.
 • Tribulus Terrestris: ένα φυτό που χρησιμοποιείται ευρέως στη φυτική ιατρική για τη θεραπεία της ανικανότητας και άλλων παθολογιών που σχετίζονται με τη σεξουαλική σφαίρα. Επιπλέον, έχει αφροδισιακές ιδιότητες, διεγείρει τη λίμπιντο και συμβάλλει στη βελτίωση της γονιμότητας.
 • Χλωριούχο μαγνήσιο: αποτελείται από δύο στοιχεία χλωρίου και μαγνησίου, χρησιμοποιείται για την πρόληψη και θεραπεία ορισμένων παθολογιών και διαταραχών του οργανισμού. Προωθεί την εξάλειψη του υαλουρονικού οξέος εμποδίζοντας το σχηματισμό πέτρες στα νεφρά και βοηθά στην αποκατάσταση της φυσιολογικής λειτουργίας του εντέρου. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και καταπολεμά τη γήρανση των ιστών.
 • Epilobium parviflorum: ένα φυτό με αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριακές ιδιότητες, που χρησιμοποιείται ευρέως για την καταπολέμηση διαφόρων διαταραχών του προστάτη. Η αντιφλογιστική δράση της καθιστά ιδανική για τη θεραπεία της καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη. Βοηθά επίσης στη βελτίωση του ουροποιητικού συστήματος.

Αλλά τι είναι το Prostalgene και πώς λειτουργεί;

πίσω στο μενού ↑

Πώς να πάρετε το Prostalgene;

Είναι πολύ απλό να χρησιμοποιείτε το Prostalgene, απλώς ρίχνετε 10 σταγόνες του προϊόντος σε ένα ποτήρι νερό, γυρίζετε και πιείτε.

Το συμπλήρωμα πρέπει να λαμβάνεται δύο φορές την ημέρα, το πρωί και το βράδυ.

Όλες οι πληροφορίες σχετικά με τις δόσεις και το χρόνο χορήγησης αναφέρονται στην ετικέτα του προϊόντος και στον επίσημο ιστότοπο.

Προσταλγένιο
πίσω στο μενού ↑

Κλινικές μελέτες σχετικά με την αποτελεσματικότητα του Prostalgene

Το προϊόν δοκιμάστηκε με δείγμα 120 ανδρών ηλικίας μεταξύ 30 και 60 ετών. Το 98% των συμμετεχόντων στη δοκιμή ήταν πολύ ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα που επιτεύχθηκαν.

Συγκεκριμένα:

Το 20% των ανδρών έχουν λύσει τα προβλήματα στα ούρα.

Το 30% των ανδρών έχουν επιλύσει προβλήματα που σχετίζονται με την έλλειψη λίμπιντο.

Το 40% των ανδρών μετά από μία εβδομάδα δεν είχε πλέον πυελικό πόνο και κράμπες και σε δύο εβδομάδες εξάλειψε τη φλεγμονή.

· Το 8% των συμμετεχόντων στις δοκιμές δήλωσαν ότι βελτίωσαν τη σεξουαλική τους απόδοση.

πίσω στο μενού ↑

Ποιες είναι οι αντενδείξεις για το Prostalgene;

Το Prostalgene περιέχει μόνο φυσικά συστατικά και δεν περιέχει χημικά, επομένως δεν υπάρχουν παρενέργειες που προέρχονται από την πρόσληψη.

Μπορεί να ληφθεί από οποιονδήποτε με προβλήματα προστάτη οποιουδήποτε είδους.

Αλλά τι είναι το Prostalgene και πώς λειτουργεί;

πίσω στο μενού ↑

Ποια αποτελέσματα προκύπτουν μετά τη χρήση του Prostalgene;

Υπάρχουν πολλά οφέλη που προσφέρει αυτό το φυσικό συμπλήρωμα:

 • Μείωση των κράμπες και του πυελικού πόνου.
 • Ομαλοποίηση της ούρησης.
 • Βοηθά στην αποκατάσταση του κανονικού μεγέθους του προστάτη.
 • Αποτελεσματικότητα της θεραπείας ακόμη και μετά την αναστολή.

Επιπλέον, χάρη στις ιδιότητες των διαφόρων συστατικών που το συνθέτουν, βοηθά στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και στην εξασφάλιση της γενικής ευημερίας ολόκληρου του οργανισμού.

Προσταλγένιο
πίσω στο μενού ↑

Η γνώμη του εμπειρογνώμονα:

Ο Δρ Gianbattista Pace, ουρολόγος, λέει

"Το Prostalgene είναι ένα πραγματικά επαναστατικό προϊόν. Σε μερικούς από τους ασθενείς μου έπρεπε να αλλάξω τη θεραπεία αρκετές φορές, επειδή τα συνταγογραφούμενα φάρμακα δεν είχαν καμία επίδραση. Έχω διαβάσει για το Prostalgene, τη σύνθεσή του και τις μελέτες του και το προϊόν με έπεισε έτσι είχα έναν από τους ασθενείς μου να δοκιμάσει το συμπλήρωμα, βλέποντας τις βελτιώσεις σταδιακά. Είμαι πραγματικά ικανοποιημένος από αυτή τη θεραπεία και τώρα το συστήνω σε πολλούς από τους ασθενείς μου ".

πίσω στο μενού ↑

Κριτικές πελατών:

Με την αναζήτηση στο διαδίκτυο για αρνητικές και θετικές αξιολογήσεις Prostalgene, δεν υπάρχουν αρνητικές κριτικές για αυτό το προϊόν. Όλοι οι χρήστες που προσπάθησαν το συμπλήρωμα ήταν ικανοποιημένοι.
Εδώ είναι μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα σχόλια:

Mario 52, χρόνια: "Για μερικά χρόνια δεν μπορούσα να ξεκουραστώ τη νύχτα. Ήταν μια συνεχής κούρσα στο μπάνιο, σαν να δεν μπορούσα ποτέ να ουρήσω εντελώς. Από τότε που ανακάλυψα το Prostalgene, δεν χρειάζεται να σηκωθώ για να πάω στο μπάνιο κάθε 10 λεπτά τη νύχτα. Σε λιγότερο από ένα μήνα λύθηκα το πρόβλημά μου. "
Domenico, 60 ετών: "Έχω περάσει περίπου 10 χρόνια από οξεία προστατίτιδα, έχω δοκιμάσει πολλά φάρμακα, μερικοί κατάφεραν να με κάνουν να νιώθω καλά κατά τη διάρκεια της θεραπείας, αλλά μόλις σταμάτησα τη θεραπεία, τα συμπτώματα και η όλη ενόχληση επέστρεφαν. Διάβασα ένα άρθρο σε απευθείας σύνδεση σχετικά με αυτό το συμπλήρωμα και αποφάσισα να το δοκιμάσω και είμαι πολύ χαρούμενος που το έκανα σήμερα. Το προϊόν λειτουργεί πολύ καλά, ο προστάτης μου είναι πίσω στο κανονικό του μέγεθος και δεν έχω πλέον καμία ενόχληση ».
Ο Roberto, 43 ετών: "Μετά από να δοκιμάσω πολλά φάρμακα, χωρίς αποτέλεσμα, ήμουν σίγουρος ότι για να λύσω το διευρυμένο μου πρόβλημα του προστάτη θα έπρεπε να υποβληθώ σε χειρουργική επέμβαση. Τότε ο αδελφός μου μίλησε για το Prostalgene, και πώς το προϊόν εργάστηκε πάνω του. Το διέταξα και πρέπει να πω ότι σε ένα μήνα κατάφερα να επιλύσω το πρόβλημα χωρίς να καταφύγω σε παρέμβαση, καθώς και η σεξουαλική μου δραστηριότητα βελτιώθηκε ».
Mattia, 30 χρονών: «Έχω παραγγείλει το Prostalgene για 10 ημέρες επειδή για λίγες μέρες, όταν ήμουν ούρηση ένιωθα μια έντονη καύση. Διάβασα για τα οφέλη του συμπληρώματος και ήθελα να το δοκιμάσω, επίσης επειδή τείνω να μην λαμβάνω φάρμακα που βλάπτουν το στομάχι. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την αγορά μου δύο ημέρες μετά την υπόθεση ότι η καύση έχει περάσει ».
πίσω στο μενού ↑

Πόσο κοστίζει το Prostalgene;

Επί του παρόντος, η Prostalgene προωθείται με έκπτωση 50%, για μόνο 38 ευρώ.

Μπορείτε επίσης να αγοράσετε δύο προϊόντα μόνο για 57 ευρώ, κερδίζοντας το τρίτο για δωρεάν ή τρία προϊόντα για 89,00 ευρώ με δύο δωρεάν.

Σε κάθε περίπτωση, η ναυτιλία είναι δωρεάν.

Προσταλγένιο
πίσω στο μενού ↑

Που να αγορασετε το Prostalgene;

Το Prostalgene μπορεί να αγοραστεί μόνο στον ιστότοπο του κατασκευαστή, όχι στο φαρμακείο, στο Aliexpress, στο Amazon ή σε παρόμοιες πύλες.

Όλοι οι άλλοι ιστότοποι δεν πωλούν το πραγματικό Prostalgene και συνεπώς δεν εγγυώνται τα ίδια αποτελέσματα.

Πώς να παραγγείλετε Prostalgene;

Η παραγγελία Prostalgene είναι πραγματικά απλή, συμπληρώστε απλώς τη φόρμα στο κάτω μέρος της σελίδας του κατασκευαστή. Στη φόρμα πρέπει να εισάγετε τα στοιχεία σας: όνομα και επώνυμο, διεύθυνση, πόλη, επαρχία και αριθμό κινητού τηλεφώνου και στη συνέχεια κάντε κλικ στην παραγγελία τώρα.

Στη συνέχεια, θα λάβετε μια κλήση από έναν χειριστή ο οποίος θα επιβεβαιώσει την παραγγελία σας.

Μπορείτε να πληρώσετε άμεσα κατά την άφιξη του πακέτου, το οποίο θα παραδοθεί στο σπίτι σας σε δύο ή τρεις μέρες.

9.7 Συνολικό σκορ
ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ

Λαμβάνοντας υπόψη τη γνώμη των εμπειρογνωμόνων, τις απόψεις που παρουσιάζονται στο Διαδίκτυο και τις μελέτες που πραγματοποιήθηκαν σχετικά με τη σύνθεση του προϊόντος, μπορεί να υποστηριχθεί ότι το Prostalgene λειτουργεί πραγματικά. Αυτό το φυσικό συμπλήρωμα σε σταγόνες μπορεί πραγματικά να είναι έγκυρος σύμμαχος για όλους τους άνδρες που έχουν προβλήματα προστάτη. Η τιμή είναι φθηνή, δοκιμάστε το!

τιμή
9
αποτελεσματικότητα
10
Τα σχόλια του γιατρού
10
Παρουσία σε φαρμακείο στην Ιταλία
8.5
Διαθεσιμότητα πιστοποιητικών και αδειών
10
Αναφορές πελατών
10
Γρήγορη παράδοση
10
Σύνθεση του προϊόντος
10
Αξιόπιστος κατασκευαστής
10
Προσθέστε την κριτική σας | Διαβάστε τις κριτικές και τα σχόλια
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

συνολική βαθμολογία σας

εννέα - 4 =