Καλύτερη τιμή

Prostalgene - Μάθετε τώρα την τιμή, πού να αγοράσετε πρωτότυπο Prostalgene στην Ιταλία, τα συστατικά, τις απόψεις και τις μεθόδους χρήσης

Πολλοί άνδρες στην Ιταλία, συνήθως μετά την ηλικία των 40 ετών, πάσχουν από προστατίτιδα, μια φλεγμονή του προστάτη.

Ο προστάτης είναι ένας αδένας που αποτελεί μέρος του ανδρικού αναπαραγωγικού συστήματος και η κύρια λειτουργία του είναι να παράγει το υγρό συστατικό του σπέρματος που είναι απαραίτητο για την ανδρική γονιμότητα.

Οι διαταραχές που σχετίζονται με την προστατίτιδα είναι:

Οξεία πυελική πόνος

Μολύνσεις ούρων

Σεξουαλικά μεταδιδόμενες λοιμώξεις, όπως χλαμύδια και γονόρροια, για παράδειγμα.

Ουρολογικά προβλήματα

Πόνος κατά τη σεξουαλική επαφή

Επώδυνη εκσπερμάτωση

Υψηλός πυρετός.

Στην ιατρική, διακρίνονται 4 τύποι προστατίτιδας:

Οξεία προστατίτιδα βακτηριακής προέλευσης ή προστατίτιδα τύπου Ι.

Χρόνια προστατίτιδα βακτηριακής προέλευσης ή προστατίτιδα τύπου II.

Χρόνια προστατίτιδα μη βακτηριακής προέλευσης ή προστατίτιδα τύπου III.

Ασυμπτωματική προστατίτιδα ή προστατίτιδα τύπου IV.

Η προστατίτιδα τύπου Ι προκαλείται από βακτήρια ή μπορεί να προκληθεί από επιδιδυμική λοίμωξη, απόφραξη του αυχένα της ουροδόχου κύστης ή από τραυματισμό στο περίνεο.
Όταν αισθάνεστε τα πρώτα συμπτώματα, είναι σημαντικό να αντιμετωπίσετε εγκαίρως καθώς μπορεί να εμφανιστούν διάφορες επιπλοκές, όπως η αδυναμία ούρησης, η χρονολόγηση της λοίμωξης και η διέλευση βακτηριακής λοίμωξης στο αίμα.

Τι είναι όμως το Prostalgene και πώς λειτουργεί;

Μια άλλη κοινή ασθένεια που επηρεάζει μεγάλο μέρος του ανδρικού πληθυσμού είναι η υπερτροφία του προστάτη, που ονομάζεται επίσης BPH, μια μη καρκινική διεύρυνση του προστάτη. Καθώς ο αδένας διογκώνεται, συμπιέζει και συμπιέζει την ουρήθρα, τα τοιχώματα της ουροδόχου κύστης τείνουν να πυκνώνουν και η ουροδόχος κύστη ως αποτέλεσμα, με την πάροδο του χρόνου, μπορεί να εξασθενήσει και έτσι να χάσει την ικανότητα να αδειάσει εντελώς. Η απομάκρυνση της ουροδόχου κύστης αναφέρεται ως «κατακράτηση ούρων». Η υπερτροφία του προστάτη περιλαμβάνει διάφορες διαταραχές όπως:

 • Δυσκολία στην ούρηση
 • Επείγουσα ανάγκη ούρησης, ειδικά τη νύχτα
 • Αδύναμη και μη συνεχής ροή ούρων.
 • Ίχνη αίματος στα ούρα

Ευτυχώς, δεν είναι πλέον απαραίτητο να καταφύγουμε σε χειρουργική επέμβαση ή πολύ ακριβές θεραπείες, καθώς το Prostalgene, ένα φυσικό συμπλήρωμα που ήταν πολύ επιτυχημένο στην Ευρώπη, κυκλοφόρησε πρόσφατα στην Ιταλία. Αυτό το προϊόν σε σύντομο χρονικό διάστημα μπορεί να λύσει τα προβλήματα της προστατίτιδας και βοηθά στην επαναφορά του προστάτη στο μέγεθός του.

Σε όλο το άρθρο θα αναλύσουμε τι είναι το Prostalgene, πώς λειτουργεί, ποια συστατικά περιέχει και πού και πώς μπορείτε να παραγγείλετε το συμπλήρωμα.

Προσταλγένιο

Τι είναι όμως το Prostalgene και πώς λειτουργεί;

Το Prostalgene είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα διαθέσιμο σε σταγόνες, το προϊόν αποτελείται αποκλειστικά από φυσικά συστατικά και εκμεταλλεύεται τις θεραπευτικές ιδιότητες κάθε ουσίας.

Η σύνθεση έχει σχεδιαστεί ειδικά για την επίλυση των διαφόρων προβλημάτων που μπορούν να επηρεάσουν τον προστάτη.

πίσω στο μενού ↑

Αλλά ποια συστατικά περιέχει το Prostalgene;

Το φυσικό συμπλήρωμα περιέχει:

 • Serenoa Repens: ένα φυτό που χρησιμοποιείται ευρέως για τη θεραπεία ασθενειών του αρσενικού ουρογεννητικού συστήματος και για υπερτροφία του προστάτη. Αυτό το φυτό έχει διουρητικές ιδιότητες και είναι σε θέση να ρυθμίσει τη ροή των ούρων, διεγείροντάς το. Αρκετές μελέτες σχετικά με την αποτελεσματικότητα του serenoa έχουν δείξει ότι το φυτό είναι ικανό να δρα στα κύτταρα του προστάτη, μειώνοντας τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων που προκαλεί φλεγμονή και διεύρυνση.
 • Tribulus Terrestris: ένα φυτό που χρησιμοποιείται ευρέως στη φυτική ιατρική για τη θεραπεία της ανικανότητας και άλλων παθολογιών που σχετίζονται με τη σεξουαλική σφαίρα. Επιπλέον, έχει αφροδισιακές ιδιότητες, διεγείρει τη λίμπιντο και βοηθά στη βελτίωση της γονιμότητας.
 • Χλωριούχο μαγνήσιο: αποτελείται από δύο στοιχεία χλώριο και μαγνήσιο, χρησιμοποιείται για την πρόληψη και τη θεραπεία ορισμένων παθολογιών και διαταραχών του οργανισμού. Προωθεί την αποβολή του υαλουρονικού οξέος με την πρόληψη του σχηματισμού λίθων στα νεφρά και βοηθά στην αποκατάσταση της φυσιολογικής λειτουργίας του εντέρου Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και καταπολεμά τη γήρανση των ιστών.
 • Epilobium parviflorum: ένα φυτό με αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριακές ιδιότητες, χρησιμοποιείται ευρέως για την καταπολέμηση διαφόρων διαταραχών του προστάτη. Η αντιφλεγμονώδης δράση του το καθιστά ιδανικό για τη θεραπεία της καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη. Επίσης, βοηθά στη βελτίωση του ουροποιητικού συστήματος.

Τι είναι όμως το Prostalgene και πώς λειτουργεί;

πίσω στο μενού ↑

Πώς να πάρετε το Prostalgene;

Είναι πολύ απλό στη χρήση του Prostalgene, απλώς ρίξτε 10 σταγόνες του προϊόντος σε ένα ποτήρι νερό, ανακατέψτε και στη συνέχεια πιείτε.

Το συμπλήρωμα πρέπει να λαμβάνεται δύο φορές την ημέρα, πρωί και βράδυ.

Όλες οι πληροφορίες σχετικά με τις δόσεις και τον χρόνο χορήγησης αναφέρονται στην ετικέτα του προϊόντος και στον επίσημο ιστότοπο.

Προσταλγένιο
πίσω στο μενού ↑

Κλινικές μελέτες σχετικά με την αποτελεσματικότητα του Prostalgene

Το προϊόν δοκιμάστηκε από δείγμα 120 ανδρών, ηλικίας μεταξύ 30 και 60 ετών. Το 98% αυτών που συμμετείχαν στη δοκιμή ήταν πολύ ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα.

Συγκεκριμένα:

20% των ανδρών επέλυσε προβλήματα ούρων.

Το 30% των ανδρών έλυσε τα προβλήματα που σχετίζονται με την έλλειψη λίμπιντο.

Το 40% των ανδρών μετά από μία μόνο εβδομάδα δεν είχε πλέον πυελικό πόνο και κράμπες και σε δύο εβδομάδες είχαν εξαλείψει τη φλεγμονή.

8% των συμμετεχόντων στο τεστ ανέφεραν βελτίωση της σεξουαλικής τους απόδοσης.

πίσω στο μενού ↑

Ποιες είναι οι αντενδείξεις του Prostalgene;

Το Prostalgene περιέχει μόνο φυσικά συστατικά και καμία χημική ουσία, οπότε δεν υπάρχουν παρενέργειες από την πρόσληψή του.

Μπορεί να ληφθεί από οποιονδήποτε με προβλήματα προστάτη οποιουδήποτε είδους.

Τι είναι όμως το Prostalgene και πώς λειτουργεί;

πίσω στο μενού ↑

Ποια αποτελέσματα λαμβάνονται μετά τη χρήση του Prostalgene;

Υπάρχουν πολλά οφέλη που προσφέρει αυτό το φυσικό συμπλήρωμα:

 • Μείωση των κραμπών και των πυελικών πόνων
 • Ομαλοποίηση της ούρησης.
 • Βοηθά στην αποκατάσταση του φυσιολογικού μεγέθους του προστάτη.
 • Αποτελεσματικότητα της θεραπείας ακόμη και μετά την αναστολή.

Επιπλέον, χάρη στις ιδιότητες των διαφόρων συστατικών που το συνθέτουν, βοηθά στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και στη διασφάλιση της γενικής ευημερίας ολόκληρου του οργανισμού.

Προσταλγένιο
πίσω στο μενού ↑

Γνώμη ειδικού:

Ο Δρ Gianbattista Pace, ουρολόγος, λέει

Το Prostalgene, είναι ένα πραγματικά επαναστατικό προϊόν. Μερικοί από τους ασθενείς μου έπρεπε να αλλάξουν το φάρμακό τους αρκετές φορές επειδή τα συνταγογραφούμενα φάρμακα δεν λειτουργούσαν. Διάβασα για το Prostalgene, τη σύνθεση και τις μελέτες του και το προϊόν με έπεισε, οπότε άφησα έναν από τους ασθενείς μου να δοκιμάσει το συμπλήρωμα, σημειώνοντας τις βελτιώσεις καθώς προχώρησε. Είμαι πραγματικά ικανοποιημένος με αυτή τη θεραπεία και τώρα την προτείνω σε πολλούς από τους ασθενείς μου ».

πίσω στο μενού ↑

Κριτικές πελατών:

Ψάχνοντας στο Διαδίκτυο για αρνητικές και θετικές κριτικές Prostalgene, δεν θα βρείτε αρνητικές κριτικές για αυτό το προϊόν. Όλοι οι χρήστες που έχουν δοκιμάσει το συμπλήρωμα ήταν ικανοποιημένοι.
Ακολουθούν μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες κριτικές:

Mario 52, χρονών: «Για μερικά χρόνια, δεν μπορούσα πλέον να ξεκουραστώ τη νύχτα. Ήταν μια συνεχής βιασύνη στο μπάνιο, είναι σαν να μην μπορούσα ποτέ να ουρήσω εντελώς. Από τότε που ανακάλυψα το Prostalgene, δεν χρειάζεται πλέον να σηκωθώ για να πάω στο μπάνιο κάθε 10 λεπτά τη νύχτα. Σε λιγότερο από ένα μήνα έλυσα το πρόβλημά μου ».
Domenico, 60 ετών: «Για περίπου 10 χρόνια πάσχω από οξεία προστατίτιδα, δοκίμασα πολλά φάρμακα, μερικά κατάφερα να με κάνουν να νιώσω καλά κατά τη διάρκεια της θεραπείας, αλλά μόλις σταμάτησα τη θεραπεία, τα συμπτώματα και όλες οι ενοχλήσεις επέστρεψαν. Διάβασα ένα διαδικτυακό άρθρο σχετικά με αυτό το συμπλήρωμα και αποφάσισα να το δοκιμάσω και μέχρι σήμερα είμαι πολύ χαρούμενος που το έκανα. Το προϊόν λειτουργεί πολύ καλά, ο προστάτης μου επιστρέφει στο κανονικό του μέγεθος και δεν έχω πια καμία ενόχληση ».
Ρόμπερτο, 43 ετών: «Αφού δοκίμασα διάφορα φάρμακα, χωρίς αποτέλεσμα, ήμουν σίγουρος ότι για να λύσω το διευρυμένο πρόβλημα του προστάτη μου θα έπρεπε να υποβληθώ σε χειρουργική επέμβαση. Τότε ο αδερφός μου μίλησε για το Prostalgene, και για το πώς λειτούργησε το προϊόν. Το διέταξα και πρέπει να πω ότι σε ένα μήνα κατάφερα να λύσω το πρόβλημα, χωρίς να κάνω παρέμβαση, καθώς και η σεξουαλική μου δραστηριότητα βελτιώθηκε επίσης «.
Η Mattia, 30 ετών: «Παρήγγειλα το Prostalgene για 10 ημέρες γιατί για λίγες μέρες όταν ούρα ένιωσα ένα δυνατό κάψιμο. Έχω διαβάσει για τα οφέλη του συμπληρώματος και ήθελα να το δοκιμάσω, επίσης επειδή τείνω να μην παίρνω φάρμακα που βλάπτουν το στομάχι. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την αγορά μου αφού πέρασαν δύο μέρες από τη λήψη του καψίματος ».
πίσω στο μενού ↑

Πόσο κοστίζει το Prostalgene;

Προς το παρόν, η Prostalgene είναι σε προσφορά με έκπτωση 50%, μόνο 38 ευρώ.

Είναι επίσης δυνατό να αγοράσετε δύο προϊόντα για μόνο 57 ευρώ, να πάρετε το τρίτο δωρεάν ή τρία προϊόντα για 89,00 ευρώ και να αγοράσετε δύο δωρεάν.

Σε κάθε περίπτωση, η αποστολή είναι δωρεάν.

Προσταλγένιο
πίσω στο μενού ↑

Που να αγορασετε το Prostalgene;

Μπορείτε να αγοράσετε Prostalgene μόνο στον ιστότοπο του κατασκευαστή, όχι στο φαρμακείο, σε Aliexpress, Amazon ή παρόμοιες πύλες.

Όλοι οι άλλοι ιστότοποι δεν πωλούν πραγματικό Prostalgene και επομένως δεν εγγυώνται τα ίδια αποτελέσματα.

Πώς να παραγγείλετε Prostalgene;

Η παραγγελία Prostalgene είναι πραγματικά απλή, απλά πρέπει να συμπληρώσετε τη φόρμα στο κάτω μέρος της σελίδας του κατασκευαστή στον ιστότοπο. Στη φόρμα πρέπει να εισαγάγετε τα δεδομένα σας: όνομα και επώνυμο, διεύθυνση, πόλη, επαρχία και αριθμό κινητού τηλεφώνου και στη συνέχεια πρέπει να κάνετε κλικ στην παραγγελία τώρα.

Στη συνέχεια, θα λάβετε μια κλήση από έναν φορέα που θα επιβεβαιώσει την παραγγελία σας.

Μπορείτε να πληρώσετε απευθείας κατά την άφιξη του πακέτου, το οποίο θα παραδοθεί στο σπίτι σας σε δύο ή τρεις ημέρες.

9.7 Συνολικό σκορ
ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ

Λαμβάνοντας υπόψη τη γνώμη των εμπειρογνωμόνων, τις απόψεις που παρουσιάζονται στο Διαδίκτυο και τις μελέτες που πραγματοποιήθηκαν σχετικά με τη σύνθεση του προϊόντος, μπορούμε να πούμε ότι το Prostalgene λειτουργεί πραγματικά. Αυτό το φυσικό συμπλήρωμα σε σταγόνες μπορεί πραγματικά να είναι πολύτιμος σύμμαχος για όλους αυτούς τους άντρες που έχουν προβλήματα προστάτη. Η τιμή είναι προσιτή, οπότε συνιστάται να δοκιμάσετε!

τιμή
9
αποτελεσματικότητα
10
Τα σχόλια του γιατρού
10
Παρουσία σε φαρμακείο στην Ιταλία
8.5
Διαθεσιμότητα πιστοποιητικών και αδειών
10
Αναφορές πελατών
10
Γρήγορη παράδοση
10
Σύνθεση του προϊόντος
10
Αξιόπιστος κατασκευαστής
10
Προσθέστε την κριτική σας  |  Διαβάστε σχόλια και σχόλια
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η συνολική βαθμολογία σας

ένα × ένα =