Καλύτερη τιμή

Το SEVICH είναι το μυστικό σας για να επιτύχετε ένα συναρπαστικό χτένισμα που θα ζηλέψουν όλοι!

Ο άνθρωπος είναι σίγουρα πολύ τυχερός επειδή η γοητεία του είναι άμεσα ανάλογη με την ηλικία. Σε αντίθεση με τη γυναίκα, στην πραγματικότητα, που μεγαλώνει όσο λιγότερο ελκυστική γίνεται, ο άντρας παίρνει έναν σκοτεινό και συναρπαστικό αέρα καθώς μεγαλώνει.

Παρά αυτήν τη συγγενή τύχη, ωστόσο, ο άνθρωπος έχει μια πτυχή του σώματός του που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο αυτήν την τάση.

Θέλετε να μάθετε ποια πλευρά του σώματος είναι; Είναι τα μαλλιά! Φυσικά! Τα μαλλιά ενός άνδρα μπορεί να είναι η αιτία της γοητείας του ή να γίνει πτώση του.

Με άλλα λόγια, ένας άντρας στα 50 του, για παράδειγμα που έχει παχιά, όμορφα μαλλιά, θεωρείται ένας ελκυστικός άντρας που επιθυμούν όλες οι γυναίκες.

Τι είναι το SEVICH

Αν, από την άλλη πλευρά, ανήκετε στην κατηγορία των ανδρών που ήδη μετά τα 30 αρχίζουν να χάνουν τα μαλλιά τους, ακόμη και μόνο στους ναούς, για να μην αναφέρουμε το κέντρο του κεφαλιού, τότε φαίνονται ακόμη μεγαλύτερα και πάνω απ 'όλα δεν κάνουν τον εαυτό τους απολύτως ευχάριστο στα μάτια των γυναικών. Τα μαλλιά είναι βασικό μέρος του σώματος ενός άνδρα και μπορούν να τον βοηθήσουν να γίνουν καλύτερα ή χειρότερα.

Εάν ανήκει στην κατηγορία των ανδρών που ξεκινούν ή έχουν ήδη χάσει πολλά από τα μαλλιά τους και εάν βλέπετε τον εαυτό σας ελκυστικό με αραιά και γκρίζα μαλλιά, τότε υπάρχουν καλά νέα για εσάς. Σήμερα υπάρχει η SEVICH η μέθοδος που σας μεταμορφώνει σε έναν επιτυχημένο άνθρωπο. Πράγματι, το SEVICH είναι το τέλειο προϊόν για εσάς εάν:

 • Δεν έχετε μαλλιά στην περιοχή του ναού σας και νιώθετε άβολα
 • Έχετε τον κύκλο στο κεφάλι σας όπου όλα τα μαλλιά σας έχουν πέσει και κάθε άτομο που συναντάς σας δίνει 20 ακόμη χρόνια
 • Θέλετε να επιδείξετε κάποια χοντρά, σκούρα μαλλιά που θα ήθελαν όλες οι γυναίκες να κάνουν εγκεφαλικό επεισόδιο
 • Έχετε ξοδέψει πολλά χρήματα για βαφές, κρέμες και πομάδες που είχαν ως αποτέλεσμα μόνο την τριχόπτωση ... πολλά για την αγωνία σας

Με το SEVICH επιτέλους έχετε την τέλεια μέθοδο για να κατακτήσετε μια διαχρονική ομορφιά, να θαυμάσετε τις γυναίκες που δεν θα μπορούν να βοηθήσουν αλλά να τρέξουν τα χέρια τους στα μαλλιά σας και θα σας αγαπήσουν για αυτό.

Η επαγγελματική σας σταδιοδρομία θα ωφεληθεί επίσης, επειδή η εικόνα σας θα είναι αυτή ενός έξυπνου άντρα που συμβαδίζει με την εποχή.

Με το SEVICH μπορείτε να φτάσετε σε αυτό το επίπεδο γοητείας που η τριχόπτωση σας εμπόδισε να κατακτήσετε.

Τι είναι το SEVICH

Το SEVICH είναι μια θεραπεία που αποτελείται από μια κρέμα με ασφαλή σύνθεση, ικανή να θρέψει τα μαλλιά σας και να διευκολύνει την ανάπτυξή της. Σας βοηθά επίσης να καλύψετε τα γκρίζα μαλλιά, δίνοντάς σας την ίδια εμφάνιση με τη νεολαία σας.

Αρκετά το χρησιμοποιείτε κάθε φορά που σαμπουάν γιατί είναι ασφαλές και δεν ερεθίζει το δέρμα.

πίσω στο μενού ↑

Πόσο κοστίζει και πώς να παραγγείλετε το SEVICH

Το SEVICH είναι μια θεραπεία για να κάνετε τα μαλλιά σας παχιά, ελαστικά και λαμπερά και είναι πολύ εύκολο να τα παραγγείλετε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αποκτήσετε πρόσβαση στον επίσημο ιστότοπο του κατασκευαστή. Μόνο αγοράζοντας το αυθεντικό SEVICH στην Ιταλία δεν διακινδυνεύετε να αγοράσετε ένα προϊόν κακής ποιότητας, στην πραγματικότητα υπάρχουν πολλά μη ασφαλή προϊόντα στην αγορά που κινδυνεύουν να δημιουργήσουν παρενέργειες και να γίνουν πολύ επικίνδυνα για την υγεία σας.

Μόνο διαδικτυακά στον επίσημο ιστότοπο μπορείτε να λάβετε το πρωτότυπο SEVICH. Η SEVICH δεν μπορεί να παραγγελθεί σε φαρμακεία, στο Aliexpress, στο Amazon αλλά μόνο στον επίσημο ιστότοπο με έκπτωση 50% αλλά μόνο μέσω του κατασκευαστή.

Το SEVICH είναι τόσο αποτελεσματικό που υπάρχουν πολλές προσπάθειες απομίμησης. Αλλά είναι πάντα ένα ψεύτικο SEVICH που κινδυνεύει να θέσει σε κίνδυνο την υγεία σας.

Τι είναι το SEVICH

Παραγγείλετε το SEVICH online στον επίσημο ιστότοπο και μόνο τότε είστε βέβαιοι ότι θα το λάβετε στην καλύτερη τιμή. Στην πραγματικότητα, μόνο για όσους το αγοράζουν στον επίσημο ιστότοπο προσφέρεται μειωμένη τιμή 50%. Για να το πάρετε, απλώς επιλέξτε την επιθυμητή ποσότητα προϊόντος και οι σύμβουλοί μας θα φροντίσουν τα υπόλοιπα.

Οι σύμβουλοι επικοινωνούν μαζί σας μετά την επιλογή των προϊόντων σας και σας βοηθούν στα τελικά στάδια της αγοράς, για να σας εγγυηθούν μια ασφαλή συναλλαγή και γρήγορη αποστολή απευθείας στο σπίτι σας. Έχετε αμφιβολίες; Έχετε απορίες; Ρώτα τους. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό γνωρίζει πώς να ξεκαθαρίσει τυχόν αμφιβολίες και να απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση του SEVICH και τα χαρακτηριστικά του.

πίσω στο μενού ↑

Σύνθεση του SEVICH

Το SEVICH είναι ένα πλήρως εγγυημένο προϊόν και ο λόγος είναι ότι κατασκευάστηκε με αντι-αλλεργικά συστατικά και ότι είναι 100% φυσικά.

Το SEVICH αποτελείται από ίνες που ενισχύουν την τρίχα από την ανάπτυξή της και επιτυγχάνει επίσης την πάχυνσή της. Αποτελείται επίσης από κερατίνη, μια ουσία που θρέφει βαθιά τα μαλλιά, δίνοντας λάμψη και φωτεινότητα σε όλο το μήκος της.

πίσω στο μενού ↑

Πώς εφαρμόζεται το SEVICH και πότε φτάνουν τα πρώτα αποτελέσματα

Το SEVICH διανέμεται μόνο στον επίσημο ιστότοπο. Για να το χρησιμοποιήσετε απλώς ακολουθήστε τις λεπτομερείς πληροφορίες που αναφέρονται στο φύλλο οδηγιών, τις οποίες θα βρείτε επίσης στη γλώσσα σας.

Μόλις αγοράσετε, μπορείτε να ξεκινήσετε τη θεραπεία αμέσως. Απλώς εφαρμόστε το Sevich Keratin Hair Spray με έναν πολύ απλό τρόπο: πρέπει να τοποθετήσετε το προϊόν στο σημείο όπου υπάρχει φαλάκρα, αφήνοντας τη σκόνη να πέσει από απόσταση 20-30 εκατοστών.

Αφού το εφαρμόσετε, βουρτσίζετε την πληγείσα περιοχή. Μετά από περίπου 20 ημέρες από την έναρξη της θεραπείας, θα παρατηρήσετε ότι τα μαλλιά σας αρχίζουν να πυκνώνουν και γίνετε πολύ πιο ελκυστικοί. Τα αποτελέσματα είναι εγγυημένα.

πίσω στο μενού ↑

Ποια είναι τα αποτελέσματα των κλινικών μελετών που πραγματοποιήθηκαν στο SEVICH

Το SEVICH δοκιμάστηκε κλινικά σε δείγμα 200 ανδρών και το αποτέλεσμα μετά από ένα μήνα θεραπείας ήταν ότι το 96% εκείνων που είχαν υποβληθεί στο τεστ είχαν πολύ πιο παχιά μαλλιά από ό, τι στην αρχή του τεστ. Αυτό κατέστησε δυνατή την απόδοση στη SEVICH πιστοποιητικού εγγύησης που πιστοποιεί τις άριστες ποιότητες και την 100% αποτελεσματικότητά του.

Τι είναι το SEVICH

πίσω στο μενού ↑

Τι αλλαγές μπορούν να σημειωθούν με το SEVICH

Το SEVICH μπορεί να εγγυηθεί μια σημαντική διαφορά μεταξύ πριν και μετά τη χρήση του:

PRIMA

 • Το πρόσωπο είχε γερνά λόγω της απώλειας μαλλιών από τους ναούς
 • Νιώσατε άβολα να είστε με τους συνομηλίκους σας που είχαν πολύ περισσότερα μαλλιά από εσάς
 • Οι γυναίκες σας έδωσαν περίπου 15 χρόνια περισσότερο, λόγω της φαλάκρα
 • Πάντα αγόραζες νέα προϊόντα, αλλά χωρίς επιτυχία, και πήγατε στον κουρέα με την ελπίδα ότι θα σας έδινε αυτό το μαγικό φιαλίδιο που έκανε τα μαλλιά σας να μεγαλώνουν ξανά στις περιοχές όπου τα χάσατε.

ΜΕΤΑ

 • Το πρόσωπό σας φαίνεται πολύ πιο γοητευτικό με ένα ώριμο και χοντρό τρίχωμα
 • Αγαπάτε το χρόνο που περνάτε με τους φίλους σας γιατί είστε σαν αυτούς και δεν μοιάζετε με τον πατέρα
 • Οι γυναίκες εκπλήσσονται όταν τους λέτε την αληθινή ηλικία σας, επειδή πιστεύουν ότι είστε νεότεροι
 • Σταματήσατε να ικετεύετε τον κουρέα να σας δώσει το προϊόν που δεν έχει! Αποτέλεσμα: εξοικονόμηση χρημάτων, πολλά περισσότερα ταξίδια αναψυχής και αντίο σκέψεις!
πίσω στο μενού ↑

Γνώμες εμπειρογνωμόνων για το SEVICH

Δρ. Giulia Fonda, Τριχολόγος

Το SEVICH είναι ένα πολύ αποτελεσματικό προϊόν που επιτυγχάνει βέλτιστα αποτελέσματα στους ασθενείς μου. Έχω συνταγογραφήσει πολλά και έχει δώσει μεγάλη ικανοποίηση σε όλους.

Η σύνθεσή του έχει δοκιμαστεί και αυτό εγγυάται την απόλυτη ασφάλειά του. Στην πραγματικότητα, αυτό είναι ένα προϊόν που δεν είναι μόνο αποτελεσματικό αλλά και ασφαλές χάρη στην ατμόσφαιρα με μη τοξικά και φυσικά υλικά.

πίσω στο μενού ↑

Οι κριτικές και τα σχόλια εκείνων που έχουν δοκιμάσει το SEVICH

Γιάννης

Με το SEVICH ανακάλυψα τα μαλλιά όπου προχωρούσε η φαλάκρα. Είναι ένα πραγματικά εξαιρετικό προϊόν που μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιοσδήποτε άντρας.

Τζιανγκιούλι

Ο SEVICH ήταν ο σωτήρας της ζωής μου στη μέση της θάλασσας. Ένιωσα χαμένη και αποθαρρυντική πριν, αλλά τώρα έχω πολλά μαλλιά και μου αρέσει περισσότερο από πριν.

Ερνέστο

Συνιστώ το SEVICH σε όλους γιατί είναι απλώς εξαιρετικό. Δεν πίστευα σχεδόν καθόλου τα μάτια μου όταν είδα τα μαλλιά μου να αρχίζουν να πυκνώνουν.

Luigi

Το SEVICH είναι μια από τις ωραιότερες ανακαλύψεις που έχω κάνει τα τελευταία χρόνια. Και έχει γίνει επίσης το μυστικό μου να κατακτήσω γυναίκες!

9.7 Συνολικό σκορ
ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ

Το αυθεντικό SEVICH είναι το τέλειο προϊόν για πυκνά και υγιή μαλλιά.

τιμή
9
αποτελεσματικότητα
10
Τα σχόλια του γιατρού
10
Παρουσία σε φαρμακείο στην Ιταλία
8.5
Διαθεσιμότητα πιστοποιητικών και αδειών
10
Αναφορές πελατών
10
Γρήγορη παράδοση
10
Σύνθεση του προϊόντος
10
Αξιόπιστος κατασκευαστής
10
Προσθέστε την κριτική σας  |  Διαβάστε σχόλια και σχόλια
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η συνολική βαθμολογία σας

δεκατρία - 6 =