Καλύτερη τιμή

Μείνετε μακριά από το Valgosocks ή τα πόδια σας γίνονται πολύ υγιή και όμορφα!

Πάντα λέγεται ότι ένα πόδι που είναι καλό, κάνει ολόκληρο το σώμα να αισθάνεται καλά και είναι πραγματικά αληθινό και μάλλον σκέφτεστε τώρα ότι δεν είστε 100% κατάλληλοι στη συνέχεια. Δυστυχώς, αν και η γενική υγεία σας είναι η βέλτιστη, έχετε ένα μεγάλο πρόβλημα ποδιών που ονομάζεται hallux valgus. Πολλές γυναίκες, σύμφωνα με τις στατιστικές, υποφέρουν από αυτό λόγω ανεπαρκών παπουτσιών ή απλά λόγω γενετικής προδιάθεσης. Το γεγονός είναι ότι κάθε γυναίκα που έχει hallux valgus μπορεί να είναι σε αυτή την κατάσταση για τους πιο ποικίλους λόγους.

Το Hallux valgus είναι μια πραγματική παραμόρφωση του οστού που τείνει να εκτρέψει το μεγάλο δάκτυλο προς τα υπόλοιπα δάχτυλα των ποδιών, υπογραμμίζοντας ένα αντι-αισθητικό πρήξιμο. Οι αιτίες μπορεί να είναι διαφορετικές, από πάρα πολύ ψηλά τακούνια μέχρι πολύ σφιχτά ή πολύ μυτερά παπούτσια. Με την πάροδο του χρόνου, εάν το hallux valgus αφεθεί χωρίς θεραπεία, τα δάχτυλα μπορεί να αλληλεπικαλύπτονται μεταξύ τους, οδηγώντας σε πόνο και άλλα συμπτώματα.

Είναι μόνο ένα δάχτυλο του ποδιού, αλλά σας φέρνει πολλές ενοχλήσεις, συμπεριλαμβανομένων

 • Συνεχής πόνος που σας αποτρέπει από το περπάτημα
 • Παραμορφωμένα οστά, λόγω αυτής της τυπικής παθολογίας των ποδιών
 • Φλεγμονή που δεν υποχωρεί ακόμη και με παυσίπονα

Από τι αποτελείται το Valgosocks

Σήμερα, αυτό του hallux valgus δεν αποτελεί πλέον πρόβλημα, επειδή η τεχνολογία έχει αναπτύξει ένα προϊόν ικανό να θεραπεύσει αυτή την κατάσταση του ποδιού. Αυτό είναι Valgosocks, ένα στήριγμα που φοριέται τακτικά, βάζει το μεγάλο δάχτυλο πίσω στον άξονά του. Η πραγματική Valgosocks είναι στην πραγματικότητα σε θέση να εξαλείψει hallux valgus, πόνο και φλεγμονή που σχετίζονται με αυτό.

Από τι αποτελείται το Valgosocks

Το Valgosocks είναι ένα στήριγμα, ή μάλλον πραγματικές ελαστικές κάλτσες που φοριούνται και φέρνουν το μεγάλο δάχτυλο πίσω στην σωστή του θέση. Οι κάλτσες Valgosocks είναι σχεδιασμένες ώστε να λαμβάνουν υπόψη τη φυσική βιομεχανική του ποδιού σας, παρεμβαίνοντας με μη επεμβατικό τρόπο.

πίσω στο μενού ↑

Πόσο κοστίζει και πώς να παραγγείλετε το Valgosock

Εάν και εσείς πάσχετε από την ενοχλητική διαταραχή hallux valgus και έχετε καταλάβει ότι μόνο η Valgosocks είναι η λύση, να την αποκτήσετε, απλά να την έχετε πρόσβαση online και να αγοράσετε το αρχικό Valgosock στην Ιταλία.

Το Valgosocks δεν μπορεί να παραγγελθεί στο φαρμακείο, στο Aliexpress, στο Amazon, αλλά μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα με 50% έκπτωση απευθείας από τον κατασκευαστή.

Η έκπτωση ισχύει αποκλειστικά για τους πελάτες που αγοράζουν Valgosocks στον επίσημο ιστότοπο, οι οποίοι δικαιούνται μια μη αποδεκτή προσφορά. Παραγγείλατε το προϊόν, μπορείτε να το λάβετε απευθείας στο σπίτι ή στη διεύθυνση που προτιμάτε, σε λίγες μέρες και σε απόλυτη ασφάλεια.

Επιλέγοντας την επιθυμητή ποσότητα στο διαδίκτυο, θα λάβετε μια κλήση από το εξειδικευμένο προσωπικό μας που θα σας δώσει οδηγίες για την ολοκλήρωση της παραγγελίας και θα σας διαβεβαιώσει σχετικά με τυχόν αμφιβολίες ή ερωτήσεις σχετικά με το προϊόν.

Παραγγείλετε το Valgosocks online τώρα και θεραπεύστε ή αποφύγετε το πρόβλημα του μύκητα των ποδιών και της μυκητίασης, τόσο για εσάς όσο και για την οικογένειά σας.

πίσω στο μενού ↑

Valgosocks σύνθεση

Το Valgosocks είναι ένα προϊόν που δοκιμάστηκε και δημιουργήθηκε με φυσικά και χωρίς αλλεργία υλικά. Το Valgosocks είναι το αποτέλεσμα έρευνας που μας επέτρεψε να αναπτύξουμε ένα τεντωμένο ύφασμα που μπορεί να συμπιέσει και να υποστηρίξει τη βιομηχανική του ποδιού. Το μεταταλλευτικό επίθεμα και ο επίδεσμος δακτύλου του επιτρέπουν τη σταθεροποίηση της κατανομής του ποδιού και του βάρους, φέρνοντας το μεγάλο δάκτυλο πίσω στην αρχική του θέση.

Το Valgosocks δεν επηρεάζει την κινητικότητα της άρθρωσης αλλά υποστηρίζει τις κανονικές κινήσεις του ποδιού. Βοηθά επίσης στην αποτροπή παραμόρφωσης των οστών και προσαρμόζεται σε οποιοδήποτε παπούτσι που αποφασίζετε να φορέσετε, από το παπούτσι του γυμναστηρίου μέχρι το τακούνι για ειδικές περιπτώσεις.

Από τι αποτελείται το Valgosocks

πίσω στο μενού ↑

Οδηγίες χρήσης. Πώς εφαρμόζεται το Valgosocks και πότε φτάνουν τα πρώτα αποτελέσματα

Το Valgosocks αποτελείται από ένα ελαστικό στήριγμα από ύφασμα, εξοπλισμένο με ένα μετατάρσιο μαξιλαράκι ικανό να ασκήσει τη σωστή πίεση για να φέρει το μεγάλο δάκτυλο πίσω στην σωστή του θέση. Τα Valgosock θα πρέπει να φοριούνται κάθε μέρα και ήδη μετά την πρώτη εβδομάδα, η φλεγμονή και ο πόνος να εξαφανίζονται. Μετά από περίπου 8 εβδομάδες, αρχίζουν να παρατηρούνται οι πρώτες προφανείς βελτιώσεις σε σύγκριση με τη θέση του μεγάλου ποδιού.

πίσω στο μενού ↑

Ποια είναι τα αποτελέσματα των κλινικών μελετών που πραγματοποιήθηκαν στο Valgosock

Η εργαστηριακή έρευνα που διεξήχθη με το Valgosocks επιβεβαίωσε την αποτελεσματικότητα του προϊόντος στο 98% των ασθενών που υποβλήθηκαν σε δοκιμασία.

Η επίδραση του Valgosocks είναι ορατή ήδη μετά από λίγες μέρες από την στιγμή που αρχίζετε να φοράτε, επειδή η εξαφάνιση της φλεγμονής είναι επισημασμένη. Οι γυναίκες που δοκιμάστηκαν λύθηκαν το πρόβλημα hallux valgus σε διάστημα 8 έως 10 εβδομάδων.

πίσω στο μενού ↑

Τι αλλαγές μπορούν να παρατηρηθούν με το Valgosock

Το Valgosocks είναι ένα ελαστικό στήριγμα που παρεμβαίνει απαλά στα οστά του μεγάλου δάχτυλου του ποδιού και η διαφορά μεταξύ πριν και μετά τη θεραπεία είναι ξεκάθαρη.

PRIMA

 • Οι κηδεμόνες που δοκιμάσατε είχαν μόνο προσωρινό αποτέλεσμα
 • Η κινητικότητα των ποδιών ήταν σοβαρή
 • Θα μπορούσατε να σταματήσετε την εξέλιξη του μεγάλου ποδιού, αλλά δεν το λύσατε
 • Δεν μπορούσατε να φορέσετε τα παπούτσια που θέλατε αλλά μόνο τα άνετα, χαμηλά και όχι πολύ θηλυκά
 • Ξοδέψατε πολλά χρήματα για αναποτελεσματικές θεραπείες και θεραπείες

Από τι αποτελείται το Valgosocks

ΜΕΤΑ

 • Το αποτέλεσμα είναι επίμονο και μακροχρόνιο
 • Το πόδι κινείται χωρίς περιορισμούς
 • Εκτός από τη διακοπή της εξέλιξης του hallux valgus, έχετε λύσει επίσης το πρόβλημα ριζικά
 • Μπορείτε να φορέσετε παπούτσια γυμναστικής αλλά και γυναικεία παπούτσια με πεντακάθαρα τακούνια
 • Έχετε σταματήσει να ξοδεύετε τα χρήματά σας χωρίς λόγο: η Valgosocks είναι φθηνότερη και πιο αποτελεσματική από άλλα προϊόντα

Το Valgosocks δεν απαιτεί συνταγή και μπορεί να φορεθεί ανά πάσα στιγμή, ακόμη και ως προληπτική θεραπεία για να αποφευχθεί η επανεμφάνιση του hallux valgus.

πίσω στο μενού ↑

Οι απόψεις των γιατρών σχετικά με το Valgosock

Ο Δρ Clemente Masto, Ορθοπεδικός

Το Valgosocks είναι ένα πραγματικά αποτελεσματικό στήριγμα για την καταπολέμηση του hallux valgus. Οι ασθενείς μου το χρησιμοποιούν με τεράστια οφέλη και καταφέρνουν να λύσουν το πρόβλημα του hallux valgus μέσα σε λίγες εβδομάδες.

πίσω στο μενού ↑

Τα σχόλια και τα σχόλια εκείνων που έχουν δοκιμάσει Valgosocks

Στεφανία

Με την Valgosocks κατάφερα τελικά να επιστρέψω τα όμορφα σαντα τα οποία δεν φορούσα από το γάμο της αδελφής μου που έλαβε χώρα πριν από 7 χρόνια. Αισθάνομαι υπέροχος τώρα και πολύ πιο ελκυστικός με τα παπούτσια μου.

Βαλέρια

Έχω χρησιμοποιήσει Valgosocks για μεγάλο χρονικό διάστημα και ποτέ δεν με ενοχλεί, αντίθετα με βοήθησε να εξαλείψω την ταλαιπωρία που είχα λόγω του hallux valgus και στα δύο πόδια. Το συνιστώ πραγματικά σε όλες τις γυναίκες που υποφέρουν από το ίδιο μου πρόβλημα.

Alessia

Νόμιζα ότι το hallux valgus ήρθε μόνο μετά την ηλικία των 70 και αντί για την ηλικία των 35 άρχισα να καταστρέφω το πόδι μου, γιατί πάντα μου αρέσει να φορούν μπότες. Ο γιατρός μου μου είπε ότι έπρεπε να πάρω χειρουργική επέμβαση και ποτέ δεν ήθελα. Μια μέρα βρήκα το Valgosocks σε απευθείας σύνδεση και σε σύντομο χρονικό διάστημα το πόδι μου θεραπεύτηκε τελείως. Τα τακούνια; Προφανώς συνεχίζω να τα χρησιμοποιώ! Το συνιστώ.

Beatrice

Για τη δουλειά είμαι πάντα ψηλά και δεν θα μπορούσα ποτέ να σκεφτώ να φορώ επίπεδη και αθλητικά παπούτσια. Τα πόδια μου επηρεάστηκαν, επειδή το hallux valgus εμφανίστηκε πριν από 5 χρόνια. Ήμουν απελπισμένος και δεν ήξερα τι να κάνω μέχρι ο καλύτερος φίλος μου Elisabetta μου έδωσε Valgosocks και αμέσως καταλάβαινα ότι ήταν ένα πραγματικά αποτελεσματικό προϊόν επειδή μετά από δύο μέρες δεν είχα πόνους στο πόδι μου. Ευχαριστώ την Elisabetta και ευχαριστώ φυσικά την Valgosocks!

9.7 Συνολικό σκορ
ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ

Το πραγματικό Valgosocks μπορεί να βρεθεί μόνο online στον επίσημο ιστότοπο, σε προσιτή τιμή που προορίζεται για εσάς. Μην διατρέχετε τον κίνδυνο παραγγελίας αναποτελεσματικών προϊόντων που μπορούν να βλάψουν την υγεία σας. Με το Valgosocks μπορείτε να λύσετε το σύντομο χρονικό διάστημα και να εξαλείψετε τον πόνο, τη φλεγμονή και όλα τα συμπτώματα που προκαλούνται με το hallux valgus. Το Valgosocks αυξάνει την ψυχο-σωματική σας ευεξία, επειδή ένα υγιές πόδι είναι ένα πόδι που σε κάνει να νιώθεις καλά. Παραγγείλετε το Valgosocks τώρα και επωφεληθείτε από τα αποτελέσματά του στο πόδι σας. Μην αφήσετε το hallux valgus να καταστρέψει τη ζωή σας, το πόδι σας και την ηρεμία σας! Αγοράστε το Valgosocks και ξεκινήστε τη θεραπεία αμέσως και θα δείτε ότι σε λίγες μέρες το πόδι σας θα είναι τόσο καλό όσο καινούργιο. Δοκιμάστε το Valgosocks και όταν έχετε δει τα οφέλη που δεν μπορείτε να κάνετε πραγματικά χωρίς αυτό. Παραγγείλετε τώρα ... μαζί με το επόμενο ζευγάρι τακούνια σας!

τιμή
9
αποτελεσματικότητα
10
Τα σχόλια του γιατρού
10
Παρουσία σε φαρμακείο στην Ιταλία
8.5
Διαθεσιμότητα πιστοποιητικών και αδειών
10
Αναφορές πελατών
10
Γρήγορη παράδοση
10
Σύνθεση του προϊόντος
10
Αξιόπιστος κατασκευαστής
10
Προσθέστε την κριτική σας | Διαβάστε τις κριτικές και τα σχόλια
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

συνολική βαθμολογία σας

1 1 × =