Καλύτερη τιμή

Μείνετε μακριά από το Valgosocks ή τα πόδια σας γίνονται πολύ υγιή και όμορφα!

Λέγεται πάντα ότι ένα πόδι που είναι ωραίο κάνει ολόκληρο το σώμα να αισθάνεται καλά και είναι πραγματικά αλήθεια και πιθανότατα σκέφτεστε ότι δεν είστε 100% κατάλληλοι. Δυστυχώς, αν και η γενική σας υγεία είναι η βέλτιστη, έχετε ένα μεγάλο πρόβλημα με το πόδι σας που ονομάζεται hallux valgus. Πολλές γυναίκες, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, υποφέρουν από ανεπαρκή παπούτσια ή απλώς γενετική προδιάθεση. Το γεγονός είναι ότι κάθε γυναίκα που έχει hallux valgus μπορεί να βρεθεί σε αυτήν την κατάσταση για τους πιο διαφορετικούς λόγους.

Το Hallux valgus είναι μια πραγματική παραμόρφωση των οστών που τείνει να εκτρέψει το μεγάλο δάχτυλο προς τα άλλα δάκτυλα, επισημαίνοντας ένα αντι-αισθητικό πρήξιμο. Τα αίτια μπορεί να είναι διαφορετικά, από πολύ ψηλά τακούνια, από παπούτσια που είναι πολύ σφιχτά ή πολύ μυτερά. Με την πάροδο του χρόνου, εάν το bunion δεν αντιμετωπιστεί, τα δάχτυλα των ποδιών μπορούν να αλληλεπικαλύπτονται, οδηγώντας σε πόνο και περαιτέρω συμπτώματα.

Είναι μόνο ένα δάχτυλο, αλλά φέρνει πολλή ταλαιπωρία, συμπεριλαμβανομένων

 • Συνεχής πόνος που σας εμποδίζει να περπατήσετε
 • Παραμορφωμένα οστά, λόγω αυτής της τυπικής παθολογίας των ποδιών
 • Φλεγμονή που δεν υποχωρεί ακόμη και με παυσίπονα

Σε τι αποτελείται το Valgosocks;

Σήμερα το hallux valgus δεν είναι πλέον πρόβλημα, επειδή η τεχνολογία έχει αναπτύξει ένα προϊόν ικανό να θεραπεύσει αυτήν την κατάσταση των ποδιών. Αυτό είναι το Valgosocks, ένα στήριγμα που, όταν φοριέται τακτικά, βάζει το μεγάλο δάκτυλο στον άξονα του. Το πραγματικό Valgosocks είναι στην πραγματικότητα ικανό να εξαλείψει το hallux valgus, τον πόνο και τις φλεγμονές που σχετίζονται με αυτό.

Σε τι αποτελείται το Valgosocks;

Το Valgosocks είναι ένα στήριγμα, δηλαδή πραγματικές ελαστικές κάλτσες που φοριούνται και φέρνουν το μεγάλο δάχτυλο στη σωστή του θέση. Οι κάλτσες Valgosocks έχουν σχεδιαστεί για να λαμβάνουν υπόψη τη φυσική βιομηχανική του ποδιού σας, παρεμβαίνοντας με μη επεμβατικό τρόπο.

πίσω στο μενού ↑

Πόσο κοστίζει και πώς να παραγγείλετε το Valgosocks

Εάν κι εσείς πάσχετε από την ενοχλητική διαταραχή του bunion και έχετε καταλάβει ότι μόνο η Valgosocks είναι η λύση, για να την αποκτήσετε, πρέπει απλώς να συνδεθείτε στο διαδίκτυο και να αγοράσετε το αυθεντικό Valgosocks στην Ιταλία.

Δεν είναι δυνατή η παραγγελία της Valgosocks σε φαρμακεία, στο Aliexpress, στο Amazon, αλλά μόνο στον επίσημο ιστότοπο με έκπτωση 50% απευθείας από τον κατασκευαστή.

Η έκπτωση προορίζεται μόνο για πελάτες που αγοράζουν Valgosocks στον επίσημο ιστότοπο, οι οποίοι δικαιούνται μη αποδεκτή προσφορά. Μετά την παραγγελία του προϊόντος, μπορείτε να το παραλάβετε απευθείας στο σπίτι ή στη διεύθυνση που προτιμάτε, σε λίγες ημέρες και με απόλυτη ασφάλεια.

Επιλέγοντας την επιθυμητή ποσότητα στο διαδίκτυο, θα λάβετε ένα τηλεφώνημα από το εξειδικευμένο προσωπικό μας που θα σας δώσει οδηγίες σχετικά με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας και θα διευκρινίσει τυχόν αμφιβολίες ή ερωτήσεις σχετικά με το προϊόν.

Παραγγείλετε το Valgosocks online τώρα και θεραπεύστε ή αποτρέψτε το πρόβλημα του μύκητα των ποδιών και της μυκητίασης, τόσο για εσάς όσο και για την οικογένειά σας.

πίσω στο μενού ↑

Σύνθεση του Valgosocks

Το Valgosocks είναι ένα προϊόν που έχει δοκιμαστεί και δημιουργηθεί με φυσικά υλικά και δεν προκαλεί αλλεργίες. Το Valgosocks είναι το αποτέλεσμα της έρευνας που κατέστησε δυνατή την ανάπτυξη ενός στηρίγματος σε ελαστικό ύφασμα ικανό να συμπιέζει και να υποστηρίζει τη βιομηχανική του ποδιού. Το μεταλλικό τακάκι και ο επίδεσμος δακτυλήθρα επιτρέπουν τη σταθεροποίηση της κατανομής του ποδιού και του βάρους, φέρνοντας το μεγάλο δάκτυλο στην αρχική του θέση.

Το Valgosocks δεν επηρεάζει την κινητικότητα της άρθρωσης αλλά υποστηρίζει τις κανονικές κινήσεις του ποδιού. Βοηθά επίσης στην πρόληψη της παραμόρφωσης των οστών και προσαρμόζεται σε όλα τα υποδήματα που αποφασίζετε να φορέσετε, από πάνινα παπούτσια έως τακούνι για μεγάλες περιπτώσεις.

Σε τι αποτελείται το Valgosocks;

πίσω στο μενού ↑

Οδηγίες χρήσης. Πώς εφαρμόζεται το Valgosocks και όταν φτάνουν τα πρώτα αποτελέσματα

Το Valgosocks αποτελείται από ένα ελαστικό στήριγμα υφάσματος, εξοπλισμένο με ένα μεταταρσικό επίθεμα ικανό να ασκήσει τη σωστή πίεση για να φέρει το μεγάλο δάκτυλο πίσω στη σωστή του θέση. Τα Valgosocks πρέπει να φοριούνται κάθε μέρα και ήδη μετά την πρώτη εβδομάδα, η φλεγμονή και ο πόνος εξαφανίζονται. Μετά από περίπου 8 εβδομάδες, αρχίζουν να παρατηρούνται οι πρώτες αξιοσημείωτες βελτιώσεις σε σχέση με τη θέση του μεγάλου δακτύλου.

πίσω στο μενού ↑

Ποια είναι τα αποτελέσματα των κλινικών μελετών που πραγματοποιήθηκαν στο Valgosocks

Οι εργαστηριακές έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στο Valgosocks επιβεβαίωσαν την αποτελεσματικότητα του προϊόντος στο 98% των ασθενών που υποβλήθηκαν στη δοκιμή.

Το αποτέλεσμα του Valgosocks είναι ορατό ήδη μετά από λίγες μέρες από τη στιγμή που αρχίζετε να φοράτε, επειδή επισημαίνεται η εξαφάνιση της φλεγμονής. Οι γυναίκες που δοκιμάστηκαν έλυσαν το πρόβλημα του hallux valgus σε χρονικό διάστημα που κυμαινόταν από 8 έως 10 εβδομάδες.

πίσω στο μενού ↑

Τι αλλαγές μπορούν να σημειωθούν με το Valgosocks

Το Valgosocks είναι ένα ελαστικό στήριγμα που δρα απαλά στα οστά του μεγάλου δακτύλου και η διαφορά μεταξύ πριν και μετά τη θεραπεία είναι σαφής.

PRIMA

 • Τα στηρίγματα που δοκιμάσατε είχαν μόνο προσωρινό αποτέλεσμα
 • Η κινητικότητα των ποδιών μειώθηκε σοβαρά
 • Καταφέρατε να σταματήσετε την εξέλιξη του hallux valgus, αλλά δεν μπορούσατε να το διορθώσετε
 • Δεν θα μπορούσατε να φορέσετε τα παπούτσια που θέλετε, αλλά μόνο τα άνετα, χαμηλά και όχι πολύ γυναικεία
 • Ξοδεύατε πολλά χρήματα σε αναποτελεσματικές θεραπείες και θεραπείες

Σε τι αποτελείται το Valgosocks;

ΜΕΤΑ

 • Το αποτέλεσμα είναι επίμονο και μακράς διαρκείας
 • Το πόδι κινείται χωρίς περιορισμό
 • Εκτός από τη διακοπή της εξέλιξης του hallux valgus, έχετε επίσης λύσει ριζικά το πρόβλημα
 • Μπορείτε να φορέσετε πάνινα παπούτσια, αλλά και γυναικεία παπούτσια με θολό τακούνια
 • Έχετε σταματήσει άσκοπα να ξοδεύετε τα χρήματά σας: Το Valgosocks είναι φθηνότερο και πιο αποτελεσματικό από άλλα προϊόντα

Το Valgosocks δεν απαιτεί ιατρική συνταγή και μπορεί να φορεθεί ανά πάσα στιγμή, ακόμη και ως προληπτική φροντίδα για να αποφευχθεί η επανάληψη του bunion.

πίσω στο μενού ↑

Γνώμες γιατρών στο Valgosocks

Ο Δρ Clemente Masto, Ορθοπεδικός

Το Valgosocks είναι ένα πραγματικά αποτελεσματικό στήριγμα για την καταπολέμηση του hallux valgus. Οι ασθενείς μου το χρησιμοποιούν με τεράστια οφέλη και είναι σε θέση να λύσουν το πρόβλημα του hallux valgus μέσα σε λίγες εβδομάδες.

πίσω στο μενού ↑

Κριτικές και σχόλια από όσους έχουν δοκιμάσει το Valgosocks

Στεφανία

Με το Valgosocks μπόρεσα τελικά να φορέσω τα όμορφα τακούνια σανδάλια που δεν είχα φορέσει από το γάμο της αδερφής μου, που πραγματοποιήθηκε πριν από 7 χρόνια. Νιώθω υπέροχα τώρα και πολύ πιο ελκυστικά στα παπούτσια μου.

Βαλέρια

Χρησιμοποιώ το Valgosocks για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν με ενοχλεί ποτέ στην πραγματικότητα, με βοήθησε να εξαλείψω την ταλαιπωρία που είχα λόγω του hallux valgus και στα δύο πόδια. Το συνιστώ πραγματικά σε όλες τις γυναίκες που πάσχουν από το ίδιο πρόβλημα με εμένα.

Alessia

Νόμιζα ότι το hallux valgus ήρθε μόνο μετά την ηλικία των 70 και αντίθετα στα 35 άρχισα να καταστρέφω το πόδι μου, γιατί μου αρέσει πάντα να φοράω μυτερά μπότες. Ο γιατρός μου μου είπε ότι έπρεπε να χειριστώ και δεν το ήθελα ποτέ. Μια μέρα βρήκα το Valgosocks online και σε σύντομο χρονικό διάστημα το πόδι μου επουλώθηκε πλήρως. Τα τακούνια; Φυσικά τα χρησιμοποιώ ακόμα! Το συνιστώ.

Beatrice

Για δουλειά είμαι πάντα στα τακούνια και δεν θα μπορούσα ποτέ να σκεφτώ να φοράω παπούτσια και αθλητικά παπούτσια. Τα πόδια μου επηρεάστηκαν, γιατί πριν από 5 χρόνια έχω bunion. Ήμουν απελπισμένος και δεν ήξερα τι να κάνω μέχρι ο καλύτερος φίλος μου Elisabetta να μου δώσει το Valgosocks και αμέσως κατάλαβα ότι ήταν ένα πραγματικά αποτελεσματικό προϊόν γιατί μετά από δύο ημέρες δεν είχα πόνους στο πόδι μου. Ευχαριστώ Elisabetta και ευχαριστώ, φυσικά, το Valgosocks!

9.7 Συνολικό σκορ
ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ

Το πραγματικό Valgosocks διατίθεται μόνο μέσω διαδικτύου στον επίσημο ιστότοπο, σε προσιτή τιμή που προορίζεται για εσάς. Μην διατρέχετε τον κίνδυνο παραγγελίας αναποτελεσματικών προϊόντων που μπορούν να βλάψουν την υγεία σας. Με το Valgosocks επιλύετε το πρόβλημα σε σύντομο χρονικό διάστημα και εξαλείφετε τον πόνο, τη φλεγμονή και όλα τα συμπτώματα που προκαλούνται από το hallux valgus. Το Valgosocks αυξάνει την ψυχο-σωματική σας ευεξία, γιατί ένα υγιές πόδι είναι ένα πόδι που σε κάνει να νιώθεις καλά. Παραγγείλετε το Valgosocks τώρα και επωφεληθείτε από τις επιπτώσεις του στο πόδι σας. Μην αφήνετε το hallux valgus να καταστρέψει τη ζωή σας, το πόδι σας και την ηρεμία σας! Αγοράστε το Valgosocks και ξεκινήστε τη θεραπεία αμέσως και θα δείτε ότι σε λίγες μέρες το πόδι σας θα είναι τόσο καλό όσο καινούργιο. Δοκιμάστε το Valgosocks και όταν έχετε δει τα οφέλη που δεν θα μπορείτε πραγματικά να κάνετε χωρίς αυτό. Παραγγείλετε τώρα ... μαζί με το επόμενο ζευγάρι τακούνια σας!

τιμή
9
αποτελεσματικότητα
10
Τα σχόλια του γιατρού
10
Παρουσία σε φαρμακείο στην Ιταλία
8.5
Διαθεσιμότητα πιστοποιητικών και αδειών
10
Αναφορές πελατών
10
Γρήγορη παράδοση
10
Σύνθεση του προϊόντος
10
Αξιόπιστος κατασκευαστής
10
Προσθέστε την κριτική σας  |  Διαβάστε σχόλια και σχόλια
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η συνολική βαθμολογία σας

πέντε + δεκατρία =