Καλύτερη τιμή

Varicolen - τελικά μπορείτε να πείτε αντίο σε κιρσούς και σπασμένα τριχοειδή αγγεία

Καρδιακές φλέβες, σπασμένα τριχοειδή αγγεία, βαρύτητα στα πόδια και άλλα προβλήματα και κηλίδες μπορεί να εμφανιστούν σε όλες τις ηλικίες. Παρόλο που αποτελεί κατά κύριο λόγο πρόβλημα που ανησυχεί τις γυναίκες, οι άνδρες υποφέρουν επίσης από αυτό και μπορεί να έχουν σοβαρές επιπλοκές. Δεν χρειάζεται να περιμένετε να επιδεινωθεί η κατάσταση, αλλά πρέπει να αρχίσετε να λύετε τα πάντα αμέσως. Δεν είναι μόνο ένα αισθητικό πρόβλημα που δεν σας αρέσει να δείχνετε και να βλέπετε, αλλά είναι ένα σοβαρό πρόβλημα για την υγεία σας και για τη ζωή σας. Ακριβώς για αυτόν τον λόγο πρέπει να βιαστείτε και να σκεφτείτε προσεκτικά το προϊόν που πρέπει να ακολουθήσετε. Πρέπει μόνο να πάρετε το καλύτερο για να μπορέσετε να λύσετε το πρόβλημα αμέσως και σε σύντομο χρονικό διάστημα και χωρίς αμφιβολία μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι το προϊόν όπως το πραγματικό Varicolen είναι κατασκευασμένο μόνο για εσάς και ότι θα σας βοηθήσει να επιλύσετε όλα αυτά με έναν απόλυτα φυσικό τρόπο τα προβλήματά σας. Όχι μόνο είναι σε θέση να δώσει εξαιρετική πρόληψη σε όλους εκείνους που την χρειάζονται, αλλά σε μόλις 14 ημέρες καταφέρνει να εξαλείψει όλες τις ατέλειες και τα προβλήματα που έχετε με τα πόδια και τις φλέβες σας. Διαβάστε παρακάτω.

Πώς λειτουργεί το Varicolen

Πώς λειτουργεί το Varicolen

Το Varicolen έχει μια πολύ ιδιαίτερη λειτουργία, επειδή είναι ένα προϊόν που έχει όλα τα συστατικά 100% φυσικά μέσα. Ταυτόχρονα, δεν μπορεί να προκαλέσει αρνητικές και απροσδόκητες αντιδράσεις, όπως αλλεργίες ή οτιδήποτε άλλο, επειδή δεν περιέχει χημικές, τοξικές και επιβλαβείς ουσίες. Στην πραγματικότητα, είναι διάσημο για το γεγονός ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους και ότι δεν έχει παρενέργειες. Αυτό το τοποθετεί στην κορυφή της κατάταξης σε σύγκριση με όλα τα άλλα προϊόντα που μπορούν να βρεθούν στην αγορά και τα οποία πρέπει να είναι κατάλληλα για τη θεραπεία των κιρσών και των φραγμένων ή σπασμένων τριχοειδών αγγείων. Ευτυχώς, η αγορά αρχικού Varicolen στην Ιταλία δεν είναι μια δύσκολη επιχείρηση, αλλά όλοι μπορούν να το κάνουν απευθείας από το σπίτι τους. Στην πραγματικότητα, θα εξηγήσουμε τα πάντα λεπτομερώς παρακάτω. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι χρησιμοποιείτε το αρχικό προϊόν και όχι τα διάφορα αντίγραφα του Varicolen που μπορείτε να βρείτε στην αγορά. Είναι γνωστό ότι όλα είναι κορεσμένα με διάφορα προϊόντα που υπόσχονται θάλασσες και βουνά, αλλά αυτό δεν συμβαίνει πάντα και αυτό είναι γνωστό. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολύ λίγα προϊόντα που μπορούν να σας δώσουν τα αποτελέσματα που περιμένετε και ένα από αυτά είναι το Varicolen που έχει δοκιμαστεί και είναι γνωστό ότι λειτουργεί πολύ καλά. Η αποτελεσματικότητά της είναι αναμφισβήτητη και τελικά εξαρτάται από εσάς να αποφασίσετε αν θα πάρετε και θα χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν για να εξαλείψετε όλα τα προβλήματα ή να συνεχίσετε με τις ατέλειες και τους πόνους ως τώρα.

Βαρικολέν
πίσω στο μενού ↑

Πού να το αγοράσετε και την τιμή

Αν έχετε αποφασίσει να χρησιμοποιήσετε και να αγοράσετε το Varicolen, θα πρέπει να συνεχίσετε να διαβάζετε γιατί εδώ θα εξηγήσουμε τα πάντα για το πώς να παραγγείλετε Varicolen γρήγορα και εύκολα. Ναι, έχετε ακούσει και διαβάσει σωστά, πρόκειται για παραγγελία, και δεν χρειάζεται καν να φύγετε από το σπίτι. Στην πραγματικότητα, το αρχικό προϊόν δεν μπορεί να αγοραστεί σε φαρμακείο, στο Aliexpress ή στο Amazon - αλλά μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα με έκπτωση 50%. Το καλύτερο μέρος είναι ότι δεν χρειάζεται να σπαταλάτε τον πολύτιμο χρόνο σας και να κοιτάτε μέσα από τα καταστήματα, αλλά τα πάντα παρέχονται στο σπίτι χωρίς κανένα πρόβλημα. Με την παραγγελία σας στον ιστότοπο, θα έχετε τη βεβαιότητα ότι θα έχετε τη δυνατότητα να έχετε το αρχικό προϊόν στο σπίτι και όχι μερικά αντίγραφα και ταυτόχρονα να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα και να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα από τα πιο αποτελεσματικά προϊόντα που βρίσκονται γύρω σας. Ευτυχώς χρειάζεστε μόνο ένα PC και σύνδεση στο διαδίκτυο και είστε έτοιμοι. Η φόρμα που βρίσκεται online θα πρέπει να συμπληρώνεται με τα προσωπικά σας δεδομένα, συμπεριλαμβανομένου του ονόματος, επωνύμου και διεύθυνσης που θα χρησιμοποιηθεί από τον courier για να γνωρίζει πού να παραδώσει το πακέτο. Η τιμή του Varicolen είναι 59 ευρώ, η οποία δεν είναι καθόλου, μπορείτε να πληρώσετε άμεσα κατά την παράδοση και μπορείτε να παραγγείλετε όλα τα πακέτα που θέλετε. Δεν χρειάζεστε ούτε μια επίσκεψη ειδικού ιατρού ή μια συνταγή για να μπορείτε να κάνετε τα πάντα στον εαυτό σας στο σπίτι, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και να λύσετε οποιοδήποτε πρόβλημα.

πίσω στο μενού ↑

Σύνθεση varicolen

Στον κόσμο υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που είναι πραγματικά ευαίσθητοι, που παίρνουν αμέσως ορισμένες αλλεργίες και δεν μπορούν να πάρουν φάρμακα ή να χρησιμοποιήσουν προϊόντα για να λύσουν τον πόνο ή τα προβλήματα που έχουν με το σώμα ή με το σώμα τους. Το ίδιο ισχύει και για τα προβλήματα των φλεβών, γι 'αυτό και απελπίζονται πολύ συχνά. Αλλά βλέπουμε ότι δεν γνωρίζουν ακόμα το προϊόν ως Varicolen. Είναι διάσημο για το γεγονός ότι είναι 100% φυσικό, ότι μέσα του δεν υπάρχουν χημικές ή συνθετικές και τοξικές ουσίες που θα μπορούσαν να βλάψουν το ανθρώπινο σώμα. Είναι μια πραγματική λύση για όλους, αλλά ειδικά για όλους εκείνους τους ανθρώπους που είχαν προβλήματα όλη τους τη ζωή και λόγω της λιχουδιάς τους δεν κατάφεραν ποτέ να τα λύσουν. Ο καθένας μπορεί να κάνει το Varicolen. Στην πραγματικότητα, είναι ασφαλές και είναι κατάλληλο για όλους τους ανθρώπους. Δεν μπορεί να προκαλέσει αλλεργίες, δεν έχει παρενέργειες και δεν μπορεί να προκαλέσει καμιά βλάβη στους ανθρώπους. Το μόνο που κάνει είναι να φέρει οφέλη, να είναι χρήσιμος στους ανθρώπους που τις χρειάζονται και να τους συναντά με τον καλύτερο τρόπο. Τα αποτελέσματα είναι ήδη ορατά μετά από πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και αυτό είναι για άλλη μια φορά η απόδειξη ότι στη φύση υπάρχουν λύσεις για όλα, ότι χρειάζεται μόνο να ξέρετε πώς να τα αναζητήσετε, να μάθετε πώς να τα βρείτε και να δημιουργήσετε ένα τέλειο μείγμα που μπορεί να δώσει τα αποτελέσματα που χρειαζόμαστε. Το ίδιο ισχύει και για το Varicolen.

Πώς λειτουργεί το Varicolen

πίσω στο μενού ↑

Πώς να το χρησιμοποιήσετε και οδηγίες

Μόλις έχετε παραγγείλει τα πάντα online και όταν ο courier παίρνει τελικά το πακέτο στο σπίτι, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να διαβάσετε τις οδηγίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης του Varicolen. Αυτές είναι οι απαραίτητες πληροφορίες και συμβουλές που συνήθως αφήνει ο κατασκευαστής για τους καταναλωτές και το οποίο έχει ζωτική σημασία. Στην πραγματικότητα, είναι ένα φυσικό προϊόν που μπορεί να ληφθεί χωρίς συνταγή, αλλά όλα αυτά δεν σημαίνει ότι μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε όπως μας αρέσει και φαίνεται. Υπάρχουν κανόνες που πρέπει να ακολουθηθούν και μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορούμε επίσης να έχουμε την ασφάλεια και τη βεβαιότητα ότι θα έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα. Βολικό και εύκολο, χορηγείται με τη μορφή δισκίων των 500 mg που μπορούν να ληφθούν έξω από το σπίτι και ακόμη και εν κινήσει. Ας δούμε όμως ποιες είναι οι συστάσεις του κατασκευαστή και πώς πρέπει να ληφθούν αυτά τα δισκία. Ας διαβάσουμε όλες τις πληροφορίες μαζί:

 • τα δισκία βρίσκονται εντός της σφραγισμένης θήκης
 • βεβαιωθείτε όταν λάβετε τη συσκευασία ότι η συσκευασία δεν έχει υποστεί ζημιά ή ανοιχτό
 • για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα, πρέπει να πάρετε ένα δισκίο την ημέρα
 • τα δισκία μπορούν να καταποθούν με ένα ποτήρι νερό
 • Ποτέ μην υπερβαίνετε τις δόσεις και ποτέ μην χρησιμοποιείτε λιγότερα
 • ακολουθήστε πάντα τις οδηγίες που αναφέρθηκαν στην αρχική συσκευασία
 • μην εμπιστεύεστε ποτέ τα αντίγραφα των προϊόντων και ποτέ δεν τα αγοράζετε επειδή μπορούν να είναι επικίνδυνα για την υγεία
 • κρατήστε πάντα το προϊόν μακριά από παιδιά και σε ξηρό και όχι υγρό μέρος
Βαρικολέν
πίσω στο μενού ↑

Επιστημονική έρευνα

Τα αποτελέσματα και τα ποσοστά που φέρνει η επιστημονική έρευνα είναι πολύ σημαντικά για τους ανθρώπους που εξακολουθούν να σκέφτονται για το αν θα αγοράσουν αυτό το προϊόν ή όχι. Με αυτόν τον τρόπο μπορούν να γνωρίζουν ακριβώς όλα τα ποσοστά και όλες τις δοκιμές που έχουν πραγματοποιηθεί, μπορούν να γνωρίζουν πόσο ευτυχείς είναι οι χρήστες και ποια είναι τα αποτελέσματα που κάποιος πραγματικά μπορεί να περιμένει από αυτά τα εξαιρετικά μαξιλάρια. Η επιστημονική έρευνα μαζί με καλές κριτικές και όχι μόνο για το Varicolen είναι πραγματικά μια πολύτιμη βοήθεια και για αυτό το λόγο αποφασίσαμε να μοιραστούμε τα πάντα μαζί σας και με μεγάλη ευχαρίστηση. Τα ποσοστά της επιστημονικής έρευνας είναι πραγματικά υψηλά και στην πραγματικότητα σε 97,9% των περιπτώσεων οι άνθρωποι μετά από λίγες μέρες δεν αισθάνονται πλέον το τσούξιμο και την ταλαιπωρία στα πόδια. Συνήθως το πρόβλημα ήταν επίσης το βράδυ όταν ένα άτομο πήγε στο κρεβάτι ή στον καναπέ ήθελε να χαλαρώσει μετά από μια αγχωτική μέρα, αλλά ο πόνος και η αίσθηση βαρύτητας στα πόδια κατέστρεψαν τα πάντα. Σε λιγότερο από 10 ημέρες όλα αυτά τα προβλήματα εξαφανίζονται. Με παρατεταμένη και συχνή χρήση, στο 98,1% των περιπτώσεων σημειώνεται ότι οι σκούρες και πολύ πρησμένες φλέβες που είχαν παρατηρηθεί στο παρελθόν στα πόδια και οι οποίες ήταν πραγματικά άσχημες για να δουν, να μειωθούν και στη συνέχεια να εξαφανιστούν. Ταυτόχρονα βελτιώνεται η κυκλοφορία και οι φλέβες καταφέρνουν να είναι ελεύθερες και κυκλοφορούν το αίμα με υγιεινό τρόπο χωρίς κίνδυνο παρεμποδίσεων ή άλλων.

πίσω στο μενού ↑

Το προϊόν λειτουργεί πραγματικά

Το Varicolen είναι ένα από τα προϊόντα που λειτουργούν πραγματικά και γι 'αυτό είναι ένα από τα πιο διάσημα προϊόντα στην αγορά. Μοναδικό στο είδος του, συνιστάται συχνά και από εξειδικευμένους ανθρώπους και όχι σπάνια οι αναθεωρήσεις των γιατρών στο Varicolen είναι πολύ θετικές, γεγονός που επιβεβαιώνει μόνο ότι το προϊόν είναι πραγματικά εξαιρετικό. Σε αυτό το σημείο μπορούμε να πούμε ότι όχι μόνο η επιστημονική έρευνα επιβεβαιώνει τα υψηλά ποσοστά εξαιρετικών αποτελεσμάτων, αλλά και τη γνώμη των καταναλωτών καθώς και τις παρατηρήσεις των γιατρών που τάσσονται υπέρ της χρήσης ενός τέτοιου προϊόντος. Δεδομένου ότι μπορείτε να έχετε όλη αυτή την εγγύηση ότι το προϊόν μπορεί να λειτουργήσει με τον βέλτιστο τρόπο, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τη φόρμα και να παραγγείλετε το προϊόν αμέσως. Με αυτό τον τρόπο το πρωτότυπο θα είναι δικό σας και θα έχετε τη βεβαιότητα ότι θα εξοικονομήσετε επίσης 50%. Δεν είναι καθόλου κακό. Ακριβώς γι 'αυτό το λόγο υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που παίρνουν αμέσως δύο πακέτα. Με αυτό τον τρόπο μπορούν να έχουν την εγγύηση ότι θα έχουν πάντα στο χέρι και δεν πρέπει να παραγγέλνουν πάντα. Μπορείτε να τα πάρετε χωρίς προβλήματα, και πράγματι είναι ένα από αυτά τα φάρμακα που μπορούν να κάνουν μόνο τα καλά. Δεν υπάρχουν περιορισμοί, αλλά υπάρχουν συμβουλές που θα πρέπει να ακολουθούνται και τα αποτελέσματα θα γίνουν άμεσα αντιληπτά. Μπορείτε επίσης να είστε ένας από εκείνους τους ευτυχείς και ικανοποιημένους ανθρώπους που τελικά έχουν ξεφορτωθεί το πρόβλημα της κιρσώδους φλέβας και που αισθάνονται πολύ καλύτερα.

Πώς λειτουργεί το Varicolen

πίσω στο μενού ↑

Αποτελέσματα

Σε αυτή την παράγραφο αποφασίσαμε να καταγράψουμε όλα τα καλύτερα χαρακτηριστικά και τα αποτελέσματα που φέρνει το Varicolen στους ανθρώπους που αποφασίζουν να το χρησιμοποιήσουν. Είναι φυσιολογικό ότι κάθε προϊόν λειτουργεί με έναν υποκειμενικό και προσωπικό τρόπο με κάθε ένα άτομο και ίσως τι μπορούν να πάρουν οι άλλοι μετά από μια εβδομάδα χρήσης, χρειάζονται δύο για σας ή το αντίστροφο, αλλά αυτό που είναι σημαντικό στο τέλος είναι ότι τα αποτελέσματα είναι εκεί και θα παρατηρηθούν. Το προϊόν είναι ασφαλές, έχει δοκιμαστεί και είναι γνωστό ότι μπορεί να φέρει εξαιρετικά αποτελέσματα. Στη συνέχεια, σε κάθε περίπτωση, υπάρχει για κάθε προϊόν εγγύηση επιστροφής χρημάτων, πράγμα που σημαίνει ότι κάποιος δεν χρειάζεται να ανησυχεί για τίποτα. Πράγματι, θα είστε περισσότερο από ικανοποιημένοι. Ας δούμε, όμως, ποια ακριβώς είναι τα αποτελέσματα που μπορούν να αναμένονται χρησιμοποιώντας το Varicolen:

 • οι πόνοι και τα οίδημα εξαφανίζονται
 • το τσούξιμο και η βαρύτητα στα πόδια δεν είναι αισθητά
 • οι βαλβίδες και οι φλέβες λειτουργούν καλύτερα
 • η κυκλοφορία του αίματος βελτιώνεται
 • τα τοιχώματα των φλεβών ενισχύονται και λειτουργούν καλά
 • εξαλείφει τα σπασμένα τριχοειδή αγγεία και άλλες ατέλειες
 • τα αποτελέσματα είναι ορατά μετά τις πρώτες εφαρμογές
 • αυξάνει την αυτοεκτίμηση των ανθρώπων που το χρησιμοποιούν
 • δεν υπάρχει πλέον ανάγκη να κρύβονται πίσω από παντελόνια και μακριά φούστες
 • εξαλείφει τη δυνατότητα δημιουργίας θρόμβων και άλλων προβλημάτων
 • δίνει θηλυκότητα και ομορφιά
 • δίνει όμορφα και τέλεια πόδια
 • Λειτουργεί γρήγορα και φέρνει πολλά οφέλη
Βαρικολέν
πίσω στο μενού ↑

Γνώμες ειδικών ιατρών

Οι απόψεις και οι ανασκοπήσεις των ειδικευμένων ιατρών είναι πολύ σημαντικές, διότι όλοι εμπιστευόμαστε τους γιατρούς. Είναι αυτοί που μας δίνουν συμβουλές και είναι αυτοί που συνήθως ξέρουν πώς να λύσουν ένα πρόβλημα ή μια ασθένεια που έχουμε. Για το λόγο αυτό συλλέξαμε επίσης τις σκέψεις του Δρ Mauro Terodelli, ο οποίος είπε ακριβώς αυτό για το Varicolen:

«Το πρόβλημα των φλεβικών φλεβών και η φλεβική ανεπάρκεια είναι ένα εντελώς σοβαρό πρόβλημα και υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στον κόσμο που υποφέρουν από αυτό. Όχι μόνο πολλοί από αυτούς μερικές φορές δεν πάνε καν στο γιατρό, αλλά δεν πιστεύουν καν ότι είναι πρόβλημα. Αντ 'αυτού είναι. Είναι ένα σοβαρό πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπίζεται και να παρακολουθείται. Το προϊόν όπως το Varicolen είναι εύκολα διαθέσιμο σε απευθείας σύνδεση χωρίς ιατρική συνταγή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους, επειδή το 100% είναι κατασκευασμένο από φυσικά συστατικά. Δεν έχει παρενέργειες και τα αποτελέσματά της είναι περισσότερο από εμφανή ήδη μετά από μερικές ημέρες. Δεν το συστήνω σπάνια στους ασθενείς μου και πρέπει να πω ότι είναι πολύ καλά. Ένα υπέροχο προϊόν χωρίς προηγούμενο »

πίσω στο μενού ↑

Κριτικές πελατών

Οι καταναλωτές Varicolen είναι πιστοί στο προϊόν και συχνά λένε ότι ποτέ δεν έχουν βρει ή δοκιμάσει κάτι τέτοιο. Στην πραγματικότητα, είναι αυτοί που συχνά αφήνουν σχόλια και κριτικές, λέγοντας τις προσωπικές τους εμπειρίες για να βοηθήσουν άλλους που δεν γνωρίζουν ακόμα τι να κάνουν και αν αυτό το προϊόν θα μπορούσε να είναι κατάλληλο για τις ανάγκες τους. Έχουμε πει μερικές κριτικές, οπότε ας τις διαβάσουμε μαζί για να δούμε τι λένε:

Μαρία Άντζελα 39 ετών

«Για ένα χρόνο παρατήρησα μια πολύ πρησμένη και παράξενη φλέβα στο πόδι. Πήρα το Varicolen και το ταξινόμησα με την αναλαμπή ενός ματιού. Γρήγορη και εύκολη όπως ποτέ πριν »

Veronica 54 ετών

«Μια γυναίκα δεν μπορεί να έχει άσχημα πόδια και φλέβες. Ένας φίλος μου είπε να πάρω Varicolen και πρέπει να πω ότι αμέσως παρατήρησα μια μεγάλη βελτίωση. Εξαιρετικό προϊόν »

Βαρικολέν
Berend 69 ετών

«Είχα πολύ φανταστικές φλέβες αλλά δεν με ενοχλεί. Άρχισα να ανησυχώ όταν τα πόδια μου κοιμήθηκαν, τσούξιμο και παράξενο χρώμα. Ο γιατρός μου είπε να πάρω Varicolen και πρέπει να πω ότι η κατάσταση έχει βελτιωθεί πολύ τώρα "

9.7 Συνολικό σκορ
ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ

Όσοι ενημερώνονται, γνωρίζουν καλά ότι το πρόβλημα των κιρσών δεν είναι μόνο ένα αισθητικό πρόβλημα, αλλά είναι ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα που μπορεί να οδηγήσει σε εμβολή και θρόμβωση. Δεν πρέπει να αποτελεί υποτιμημένο πρόβλημα και γι 'αυτό θέλουμε επίσης να ξυπνήσουμε την κοινή γνώμη, επειδή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολύ φυσικά, υγιή και εξαιρετικά προϊόντα που καταφέρνουν να εξαλείψουν το πρόβλημα με το πάτημα ενός ματιού. Όχι μόνο η κυκλοφορία του αίματος γίνεται πραγματικά απίστευτη και λειτουργική, αλλά και από αισθητική άποψη, βελτιώνει τα πάντα με μοναδικό τρόπο. Όλοι οι άνθρωποι που είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το Varicolen είναι πολύ χαρούμενοι και τελικά φαίνεται ότι μόνο εσείς λείπεις. Ήρθε η ώρα να παραγγείλετε το πακέτο σας και να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το προϊόν.

τιμή
9
αποτελεσματικότητα
10
Τα σχόλια του γιατρού
10
Παρουσία σε φαρμακείο στην Ιταλία
8.5
Διαθεσιμότητα πιστοποιητικών και αδειών
10
Αναφορές πελατών
10
Γρήγορη παράδοση
10
Σύνθεση του προϊόντος
10
Αξιόπιστος κατασκευαστής
10
Προσθέστε την κριτική σας
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

συνολική βαθμολογία σας

τέσσερα × 4 =