Καλύτερη τιμή

VipSmile: το μυστικό που είναι έτοιμο να αποκαλυφθεί για ένα χαμόγελο που λάμπει ακόμη και από μίλια μακριά!

Είστε βαρύς καπνιστής ή έχετε σταματήσει να καπνίζετε για λίγο, αλλά τα δόντια σας έχουν υποφέρει τόσο πολύ που κιτρινίζουν; Δεν μπορείτε να κάνετε χωρίς καφέ και παρά το βούρτσισμα των δοντιών σας τακτικά, είναι ακόμα σκοτεινά; Έχετε την τάση να έχετε λευκά δόντια λόγω λανθασμένης τροφής με υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη ή απλώς λόγω γενετικής προδιάθεσης; Δεν είναι πια πρόβλημα για εσάς!

Τώρα με το VipSmile μπορείτε να διορθώσετε και να έχετε λευκά δόντια και ένα εκθαμβωτικό χαμόγελο. Στην πραγματικότητα εάν:

  • Ο καπνός έκανε τα δόντια μου κίτρινα
  • Τα αλκοολούχα ποτά και τα τρόφιμα γεμάτα ζάχαρη έχουν σκουραίνει τα δόντια
  • Η επικείμενη ηλικία έχει πάρει δύο ή τρεις αποχρώσεις από τα δόντια σας
  • Νιώθετε προετοιμασμένοι να χαμογελάσετε ώστε να μην δείχνετε τα δόντια σας
  • Το χρώμα του χαμόγελου σας επηρεάζει επίσης σε ψυχολογικό επίπεδο

Τότε πρέπει να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το VipSmile τώρα. Δεν υπάρχει ανάγκη χειρουργικής επέμβασης στον οδοντίατρο: είναι ακριβό, χρονοβόρο και μερικές φορές ακόμη και οδυνηρό. Δεν χρειάζεται να αναλάβετε μακροχρόνιες θεραπείες που έχουν λίγες πιθανότητες επιτυχίας και κινδυνεύουν να επιδεινώσουν την κατάσταση.

Με το VipSmile μπορείτε να ανακτήσετε ένα εκθαμβωτικό χαμόγελο που όλοι θα παρατηρήσουν για την ομορφιά του!

Τι αλλαγές μπορούν να παρατηρηθούν με το Vip Smile

Τι είναι το VipSmile

Το VipSmile είναι μια εξαιρετικά τεχνολογική συσκευή που λευκαίνει τα δόντια σας, ανεξάρτητα από την αιτία που το έκανε σκοτεινό.

Το VipSmile είναι μια συσκευή που λειτουργεί μέσω του συστήματος Silver Ions, ιδανική για τη λεύκανση των δοντιών και λειτουργεί μέσω ενός φωτός LED και ενός ειδικού gel που παρέχεται.

πίσω στο μενού ↑

Πόσο κοστίζει και πώς να παραγγείλετε το VipSmile

Για να αγοράσετε το πρωτότυπο VipSmile στην Ιταλία, πρέπει απλώς να έχετε έναν υπολογιστή με σύνδεση στο Διαδίκτυο μόλις ένα κλικ μακριά. Τίποτα άλλο! Δεν χρειάζεται να φύγετε από το σπίτι, δεν χρειάζεται να πάτε στον γιατρό, δεν χρειάζεται να εξηγήσετε τις προσωπικές σας ανάγκες σε οποιονδήποτε ειδικό ή φαρμακοποιό. Στην πραγματικότητα, το πραγματικό VipSmile μπορεί να βρεθεί μόνο στο διαδίκτυο από τον επίσημο κατασκευαστή. Το VipSmile δεν μπορεί να παραγγελθεί σε φαρμακεία, στο Aliexpress, στο Amazon, αλλά μόνο στον επίσημο ιστότοπο με έκπτωση 50% και μόνο μέσω του κατασκευαστή.

Η αποτελεσματικότητα αυτής της συσκευής εξαπλώθηκε σε όλο τον κόσμο και έκανε πολλούς κατασκευαστές να προσπαθήσουν να την μιμηθούν. Είναι επομένως πολύ εύκολο να διακινδυνεύσετε να παραγγείλετε το ψεύτικο VipSmile εάν δεν το αγοράσετε στον επίσημο ιστότοπο όπου έχετε την εγγύηση ενός προϊόντος πιστοποιημένου από τον κατασκευαστή του.

Επίσης, σκεφτείτε ότι η αγορά σας στο διαδίκτυο σας παρέχει επίσης εξαιρετική έκπτωση 50%, χάρη στην οποία μπορείτε επίσης να πάρετε περισσότερα από ένα πακέτο, τα οποία μπορείτε να δώσετε σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Το VipSmile είναι δικό σας σε πολύ λογική τιμή και με την πεποίθηση ότι έχετε πιστοποιημένο προϊόν, ασφαλές και αποτελεσματικό στα αποτελέσματα! Δοκιμάστε το για όλα τα προβλήματα και τις κηλίδες των δοντιών σας.

πίσω στο μενού ↑

Σύνθεση του VipSmile

Το VipSmile είναι μια ηλεκτρονική συσκευή που αναπτύχθηκε από διεθνώς γνωστούς μηχανικούς και οδοντιάτρους. Είναι μια συσκευή που χρησιμοποιεί την δοκιμασμένη και κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία Silver Ions ™.

Το σύστημα Silver Ions ™ είναι ένα σύστημα λεύκανσης δοντιών που χρησιμοποιεί ιόντα αργύρου - ενεργοποιημένο από φως LED - το οποίο καθιστά την λευκαντική δράση του άλλου συστατικού που περιέχεται στο τζελ για να εφαρμοστεί στα δόντια εξαιρετικά αποτελεσματική.

Το τζελ VIPSMILE αποτελείται από 6% υπεροξείδιο του υδρογόνου (το συστατικό λεύκανσης) και το υπόλοιπο 94% των ιόντων διττανθρακικού αργύρου και νατρίου.

Ο συνδυασμός αυτών των στοιχείων επιτρέπει μόνο μετά από 6 χρήσεις για την αύξηση της λευκότητας των δοντιών έως και 8 αποχρώσεις.

Τι αλλαγές μπορούν να παρατηρηθούν με το Vip Smile

πίσω στο μενού ↑

Πώς εφαρμόζεται το VipSmile και όταν φτάνουν τα πρώτα αποτελέσματα

Το VipSmile είναι πολύ απλό στη χρήση. Βουρτσίστε τα δόντια σας για 3 λεπτά και περιμένετε περίπου 10 λεπτά πριν ξεκινήσετε τη θεραπεία. Αφαιρέστε τυχόν συντρίμμια, αφαιρέστε το πλαστικό από την μπαταρία της συσκευής.

Συνδέστε το δίσκο στη συσκευή και απλώστε το 1/4 της γέλης που περιέχεται στην ειδική εφαρμογή, διανέμοντάς την τόσο στο πάνω όσο και στο κάτω μέρος. Ενεργοποιήστε τη συσκευή πατώντας το μεσαίο κουμπί. Τοποθετήστε το δίσκο στο στόμα σας και περιμένετε να σβήσει αυτόματα η λυχνία LED (10 λεπτά).

Αφαιρέστε το δίσκο από τα δόντια σας και ξεπλύνετε το στόμα σας με ζεστό νερό για να αφαιρέσετε τυχόν υπολείμματα.

πίσω στο μενού ↑

Ποια είναι τα αποτελέσματα των κλινικών μελετών που πραγματοποιήθηκαν στο VipSmile

Το VipSmile δοκιμάστηκε σε δείγμα 130 ατόμων μεταξύ 18 και 55 ετών, τα οποία παρουσίασαν διάφορα προβλήματα που σχετίζονται με ατέλειες των δοντιών, από κιτρίνισμα έως λεκέδες. Στο 98% των περιπτώσεων που μελετήθηκαν σημειώθηκε σημαντική βελτίωση στο χρώμα των δοντιών, έως την ανάκτηση 8 αποχρώσεων λεύκανσης σε σύγκριση με τις αρχικές συνθήκες.

Αυτό επέτρεψε στο VipSmile να πιστοποιηθεί ως απολύτως ασφαλές προϊόν.

πίσω στο μενού ↑

Τι αλλαγές μπορεί να δει με το VipSmile

Το VipSmile δείχνει μια αξιοσημείωτη αλλαγή μεταξύ πριν και μετά τον κύκλο.

PRIMA

Τα δόντια σας είχαν κιτρινίσει από το κάπνισμα, ακόμα κι αν σταματήσατε να καπνίζετε για κάποιο χρονικό διάστημα

Το αλκοόλ και τα ζαχαρούχα τρόφιμα έχουν αλλάξει το χρώμα των δοντιών, σκουραίνουν

· Χαμογέλασες πολύ φυσικά για να μην δείξεις τα μη λευκά δόντια σου

Τα δόντια σας είχαν επίσης ψυχολογικές επιπτώσεις

Τι αλλαγές μπορούν να παρατηρηθούν με το Vip Smile

ΜΕΤΑ

· Το κιτρίνισμα λόγω του καπνίσματος εξαφανίζεται οριστικά

· Το σκουρόχρωμο των δοντιών λόγω ζάχαρης και αλκοόλ είναι τώρα μια ανάμνηση που έχετε αφαιρέσει

Χαμογελάστε φυσικά και με γεμάτα δόντια, τα οποία είστε περήφανοι που εκθέτετε

Η γενική διάθεσή σας βελτιώνεται και έχετε μεγαλύτερη προδιάθεση για ένα χαμόγελο και μια καλή διάθεση

πίσω στο μενού ↑

Γνώμες γιατρών για το VipSmile

Δρ Rachele Frune, Οδοντίατρος

Το VipSmile είναι ένα προϊόν που είναι πραγματικά ικανό να επιτύχει έως και 8 ακόμη αποχρώσεις. Είναι ένα ασφαλές προϊόν που λειτουργεί μέσω ασφαλούς και αποτελεσματικής τεχνολογίας.

Συνήθως το συνιστώ στους ασθενείς μου γιατί ξέρω πόσο επιτυχής είναι και πόσο ικανοποίηση είναι για τους ασθενείς μου.

Απολύτως ένα έγκυρο προϊόν από όλες τις απόψεις.

πίσω στο μενού ↑

Κριτικές και σχόλια από όσους έχουν δοκιμάσει το GH Balance

Ειλικρινής

Είμαι λάτρης της ομορφιάς και πάντα φροντίζω πολύ το σώμα μου. Τα δόντια ήταν η πτέρνα μου. Με το VipSmile, ωστόσο, έλυσα το πρόβλημα και τώρα το πολύ λευκό μου χαμόγελο αντιστοιχεί στο υγιές και αθλητικό σώμα που έχω χτίσει με την πάροδο του χρόνου και με πολλές θυσίες. Πράγματι, ένα φανταστικό προϊόν.

Alessandro

Για χρόνια αγωνίζομαι ενάντια στο γκριζάρισμα των δοντιών, έχω χρησιμοποιήσει πολλά προϊόντα, έχω καθαρίσει τα δόντια μου. Αποτέλεσμα? Μία βάρκα χρημάτων που δαπανήθηκαν μάταια. Με το VipSmile πήρα τελικά τα επιθυμητά αποτελέσματα και χωρίς να ξοδέψω περιουσία. Το συνιστώ σε όλους εκείνους που, λόγω των δοντιών τους, δεν είναι φυσικοί στο χαμόγελο. Δοκιμάστε το και θα δείτε!

Λίνα

Το χαμόγελό μου έκλεισε για χρόνια, παρόλο που είμαι ένα πολύ θετικό άτομο που έχει μεγάλη επιθυμία να ζήσει. Με το VipSmile έχω γίνει πολύ πιο αισιόδοξος και έχω βρει ακόμη μια δουλειά που αγαπώ και σε επαφή με το κοινό, οπότε το χαμόγελο είναι απαραίτητο. Προτείνεται!

Mario

Το VipSmile έχει αφαιρέσει το κίτρινο πέπλο που με ενοχλούσε τόσο πολύ. Αυτή είναι πραγματικά μια συσκευή που με έκανε να φτάσω σε αυτό το επίπεδο λεύκανσης που ονειρεύομαι στα δόντια μου εδώ και χρόνια!

9.7 Συνολικό σκορ
ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ

Παίρνετε το πρωτότυπο VipSmile με έκπτωση 50% και με την εγγύηση ότι έχετε λευκά και υγιή δόντια. Το χαμόγελό σας αποκτά ομορφιά αποκτώντας έως και 8 ακόμη αποχρώσεις. Μπορείτε να αρχίσετε να ζείτε με περισσότερη αισιοδοξία και επιφανή λευκά, λαμπερά δόντια. Εύκολο στην αγορά, εύκολο στη λήψη, εύκολο στη χρήση: υπάρχουν μερικά απλά βήματα που σας κάνουν να πάτε από ένα κιτρινισμένο και χρωματισμένο χαμόγελο σε μια πολύ γοητευτική και ευχάριστη συνολική εμφάνιση. Δοκιμάστε το τώρα και δείτε πώς σε μόλις 5 ημέρες μπορείτε να πάρετε εντελώς διαφορετικά και καλύτερα δόντια. Μην περιμένετε άλλο! Παραγγείλετε τώρα Vip Smile και ξεκινήστε τη θεραπεία ομορφιάς σας αφιερωμένη στα δόντια.

τιμή
9
αποτελεσματικότητα
10
Τα σχόλια του γιατρού
10
Παρουσία σε φαρμακείο στην Ιταλία
8.5
Διαθεσιμότητα πιστοποιητικών και αδειών
10
Αναφορές πελατών
10
Γρήγορη παράδοση
10
Σύνθεση του προϊόντος
10
Αξιόπιστος κατασκευαστής
10
Προσθέστε την κριτική σας  |  Διαβάστε σχόλια και σχόλια
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η συνολική βαθμολογία σας

3 × 1 =