Καλύτερη τιμή

VipSmile: το μυστικό έτοιμο να αποκαλυφθεί για ένα χαμόγελο που λάμπει ακόμη και μίλια μακριά!

Είστε άπληστος καπνιστής ή έχετε σταματήσει να καπνίζει για λίγο, αλλά τα δόντια σας έχουν υποστεί, τόσο πολύ ώστε να έχουν γίνει κίτρινα; Είστε σε θέση να κάνετε χωρίς καφέ και παρά το ταψί τα δόντια σας τακτικά, εξακολουθούν να είναι σκοτεινά; Έχετε την τάση να έχετε μη λευκά δόντια εξαιτίας λανθασμένων τροφίμων που είναι πολύ φορτωμένα με σάκχαρα ή απλά λόγω γενετικής προδιάθεσης; Δεν είναι πλέον ένα πρόβλημα για σας!

Τώρα με το VipSmile μπορείτε να αποκαταστήσετε και να έχετε λευκά δόντια και ένα εκθαμβωτικό χαμόγελο. Στην πραγματικότητα, εάν:

  • Ο καπνός έχει κιτρινίσει τα δόντια του
  • Τα αλκοολούχα ποτά και τα τρόφιμα που έχουν γεμίσει με ζάχαρη έχουν σκουρύνει τα δόντια
  • Η προσεχής ηλικία έχει αφαιρέσει δύο ή τρεις αποχρώσεις του χρώματος από τα δόντια σας
  • Αισθάνεσαι κλιμακωμένος στο χαμόγελο για να μην δείξεις την οδοντοφυΐα
  • Το χρώμα του χαμόγελου σας έχει επίσης ψυχολογικό αντίκτυπο

Στη συνέχεια, πρέπει να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το VipSmile τώρα. Δεν είναι απαραίτητο να καταφύγετε σε χειρουργική επέμβαση στον οδοντίατρο: είναι ακριβά, μακρά και μερικές φορές ακόμη και επώδυνη. Δεν υπάρχει λόγος να υποθέτουμε μακρές θεραπείες που έχουν ελάχιστες πιθανότητες επιτυχίας και κίνδυνο επιδείνωσης της κατάστασης.

Με το VipSmile μπορείτε να ανακτήσετε ένα εκθαμβωτικό χαμόγελο που όλοι θα παρατηρήσουν για την ομορφιά του!

Ποιες αλλαγές μπορούν να παρατηρηθούν με το Vip Smile

Από τι αποτελείται το VipSmile

Το VipSmile είναι μια εξαιρετικά τεχνολογική συσκευή που λευκώνει τα δόντια σας, ανεξάρτητα από την αιτία που το έκανε σκοτεινό.

Το VipSmile είναι μια συσκευή που ενεργεί μέσω του συστήματος Silver Ions, ιδανικό για λεύκανση των δοντιών και το οποίο λειτουργεί μέσω ενός φωτός LED και ενός ειδικού gel που παρέχεται.

πίσω στο μενού ↑

Πόσο κοστίζει και πώς να παραγγείλετε το VipSmile

Για να αγοράσετε το αρχικό VipSmile στην Ιταλία χρειάζεται μόνο να έχετε έναν υπολογιστή με σύνδεση στο διαδίκτυο μόλις ένα κλικ μακριά. Τίποτα άλλο! Δεν χρειάζεται να φύγετε από το σπίτι, δεν χρειάζεται να πάτε στο γιατρό, δεν χρειάζεται να εξηγήσετε τις προσωπικές σας ανάγκες σε κάποιον ειδικό ή φαρμακοποιό. Στην πραγματικότητα, η πραγματική VipSmile μπορεί να βρεθεί μόνο σε απευθείας σύνδεση από τον επίσημο κατασκευαστή? Το VipSmile δεν μπορεί να παραγγελθεί στο φαρμακείο, στο Aliexpress, στο Amazon, αλλά μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα με έκπτωση 50% και μόνο μέσω του κατασκευαστή.

Η αποτελεσματικότητα αυτής της συσκευής έχει εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο και έχει κάνει πολλούς κατασκευαστές να προσπαθήσουν να το μιμηθούν. Είναι επομένως πολύ εύκολο να διακινδυνεύσετε να παραγγείλετε το ψεύτικο VipSmile αν δεν το αγοράσετε στον επίσημο δικτυακό τόπο όπου έχετε την εγγύηση ενός προϊόντος πιστοποιημένου από τον κατασκευαστή του.

Επίσης, θεωρείτε ότι η αγορά του σε απευθείας σύνδεση σας δίνει επίσης τη δυνατότητα για μια εξαιρετική έκπτωση 50%, χάρη στην οποία μπορείτε επίσης να αντέξετε οικονομικά να πάρετε περισσότερα από ένα πακέτο, το οποίο μπορείτε να δώσετε σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Το VipSmile είναι δική σας σε πολύ λογική τιμή και με την πεποίθηση ότι έχετε πιστοποιημένο προϊόν, ασφαλές και αποτελεσματικό στα αποτελέσματα! Δοκιμάστε το για όλα τα προβλήματα και τις ατέλειες των δοντιών σας.

πίσω στο μενού ↑

Σύνθεση του VipSmile

Το VipSmile είναι μια ηλεκτρονική συσκευή που αναπτύχθηκε από διεθνώς αναγνωρισμένους μηχανικούς και οδοντιάτρους. Πρόκειται για μια συσκευή που χρησιμοποιεί την δοκιμασμένη και κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία Silver Ions ™.

Το σύστημα Silver Ions ™ είναι ένα σύστημα λεύκανσης δοντιών το οποίο χρησιμοποιεί ιόντα αργύρου - ενεργοποιούμενα από το φως LED - τα οποία κάνουν την λεύκανση του άλλου συστατικού που περιέχεται στο πήκτωμα να εφαρμόζεται στα δόντια πιο αποτελεσματική.

Το πήκτωμα VIPSMILE αποτελείται από 6% υπεροξείδιο του υδρογόνου (το συστατικό λεύκανσης) και το υπόλοιπο 94% των ιόντων αργύρου και όξινου ανθρακικού νατρίου.

Ο συνδυασμός αυτών των στοιχείων επιτρέπει μετά από 6 μόνο χρήσεις να αυξηθεί η λευκότητα των δοντιών έως 8 αποχρώσεις.

Ποιες αλλαγές μπορούν να παρατηρηθούν με το Vip Smile

πίσω στο μενού ↑

Πώς εφαρμόζεται το VipSmile και πότε φτάνουν τα πρώτα αποτελέσματα

Το VipSmile είναι πολύ απλό στη χρήση. Βουρτσίστε τα δόντια σας για 3 λεπτά και περιμένετε περίπου 10 λεπτά πριν ξεκινήσετε τη θεραπεία. Αφαιρέστε τυχόν υπολείμματα, αφαιρέστε το πλαστικό από τη μπαταρία της συσκευής.

Συνδέστε το δίσκο με τη συσκευή και εφαρμόστε το 1/4 της γέλης που περιέχεται στο εφαρμοστή, διανέμοντάς την τόσο στο πάνω όσο και στο κάτω μέρος. Ενεργοποιήστε τη συσκευή πιέζοντας το κεντρικό κουμπί. Τοποθετήστε το δίσκο στο στόμα σας και περιμένετε να σβήσει η λυχνία LED αυτόματα (10 λεπτά).

Αφαιρέστε το δίσκο από τα δόντια σας και ξεπλύνετε το στόμα σας με ζεστό νερό για να αφαιρέσετε τυχόν υπολείμματα.

πίσω στο μενού ↑

Ποια είναι τα αποτελέσματα των κλινικών μελετών που πραγματοποιήθηκαν στο VipSmile

Το VipSmile δοκιμάστηκε σε δείγμα 130 ατόμων ηλικίας 18 έως 55 ετών, τα οποία παρουσίασαν διάφορα προβλήματα που σχετίζονται με τις ατέλειες των δοντιών, από το κιτρίνισμα μέχρι τους λεκέδες. Στο 98% των περιπτώσεων που μελετήθηκαν, σημειώθηκε αξιοσημείωτη βελτίωση στον χρωματισμό των δοντιών, μέχρι την ανάκτηση 8 αποχρώσεων λεύκανσης σε σύγκριση με τις αρχικές συνθήκες.

Αυτό επέτρεψε στο VipSmile να πιστοποιηθεί ως απολύτως ασφαλές προϊόν.

πίσω στο μενού ↑

Τι αλλαγές μπορούν να παρατηρηθούν με το VipSmile

Το VipSmile παρουσιάζει μια προφανή αλλαγή μεταξύ του πριν και μετά τον κύκλο εισαγωγής.

PRIMA

Τα δόντια σας ήταν κιτρινισμένα από τον καπνό, ακόμα κι αν έχετε σταματήσει το κάπνισμα για κάποιο χρονικό διάστημα

Το αλκοόλ και τα ζαχαρούχα τρόφιμα άλλαξαν το χρώμα των δοντιών, σκουχίζοντας το

· Χαμογελάστε με μικρή φυσικότητα για να μην δείξετε τα μη λευκά δόντια σας

Τα δόντια σας είχαν επίσης ψυχολογικές επιπτώσεις

Ποιες αλλαγές μπορούν να παρατηρηθούν με το Vip Smile

ΜΕΤΑ

· Το κίτρινο κάπνισμα εξαφανίζεται μόνιμα

Το σκουρόχρωμα των δοντιών λόγω ζάχαρης και αλκοόλ είναι τώρα μια μνήμη που έχετε αφαιρέσει

Χαμογελάστε φυσικά και με πλήρη δόντια, τα οποία είστε υπερήφανοι που εκθέτετε

Η γενική σας διάθεση βελτιώνεται και είστε πιο επιρρεπείς στο χαμόγελο και το καλό χιούμορ

πίσω στο μενού ↑

Οι απόψεις των γιατρών σχετικά με το VipSmile

Δρ Rachele Frune, Οδοντίατρος

Το VipSmile είναι ένα προϊόν που είναι πραγματικά ικανό να αποκτήσει έως και 8 αποχρώσεις λεύκανσης. Είναι ένα ασφαλές προϊόν που λειτουργεί με ασφαλή και αποτελεσματική τεχνολογία.

Συνήθως το συνιστώ στους ασθενείς μου επειδή γνωρίζω πόσο επιτυχής είναι και πόση ικανοποίηση είναι για τους ασθενείς μου.

Απολύτως έγκυρο προϊόν από όλες τις οπτικές γωνίες.

πίσω στο μενού ↑

Τα σχόλια και τα σχόλια εκείνων που έχουν δοκιμάσει την GH Balance

Ειλικρινής

Είμαι ένας εραστής της ομορφιάς και έχω πάντα μεγάλη προσοχή στο σώμα μου. Τα δόντια ήταν η αχίλλειος φτέρνα μου. Με το VipSmile, όμως, λύνω το πρόβλημα και τώρα το λευκό μου χαμόγελο αντιστοιχεί στο υγιές και αθλητικό σώμα που έχτισα με την πάροδο του χρόνου και με πολλές θυσίες. Ένα φανταστικό προϊόν μάλιστα.

Alessandro

Για χρόνια έχω αγωνιστεί κατά του γκρίζου των δοντιών, έχω χρησιμοποιήσει πολλά προϊόντα, έχω καθαρίσει τα δόντια. Αποτέλεσμα; Μια βάρκα των χρημάτων που δαπανάται άσκοπα. Με το VipSmile πήρα τελικά τα επιθυμητά αποτελέσματα και χωρίς να ξοδέψω μια περιουσία. Το συνιστώ σε όλους εκείνους που είναι αφύσικο χαμογελώντας λόγω των δοντιών τους. Δοκιμάστε το και θα δείτε!

Λίνα

Το χαμόγελό μου είχε φύγει για χρόνια, αν και είμαι πολύ θετικός άνθρωπος που έχει μεγάλη επιθυμία να ζήσει. Με το VipSmile έγινα πολύ πιο αισιόδοξος και βρήκα μάλιστα μια δουλειά που μου αρέσει και έρχομαι σε επαφή με το κοινό, έτσι χαμογελαστά είναι θεμελιώδης. Συνιστώμενη!

Mario

Το VipSmile έχει αφαιρέσει αυτό το πέπλο από κίτρινο που με ενοχλούσε τόσο πολύ. Είναι πραγματικά μια συσκευή που με έκανε να φτάσω εκείνο το επίπεδο λεύκανσης που ονειρεύτηκα εδώ και χρόνια στα δόντια μου!

9.7 Συνολικό σκορ
ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ

Παίρνετε το πρωτότυπο VipSmile με έκπτωση 50% και με την εγγύηση ότι έχετε λευκά και υγιή δόντια. Το χαμόγελό σας αποκτά ομορφιά αποκτώντας έως και 8 ακόμη αποχρώσεις χρώματος. Μπορείτε να αρχίσετε να ζείτε με περισσότερη αισιοδοξία και να επιδείξετε γυαλιστερά λευκά δόντια. Εύκολο στην αγορά, εύκολο στη λήψη, εύκολο στη χρήση: υπάρχουν μερικά απλά βήματα που σας κάνουν να πάτε από ένα κιτρινισμένο και χρωματισμένο χαμόγελο σε μια πολύ γοητευτική και ευχάριστη συνολική εμφάνιση. Δοκιμάστε το τώρα και δείτε πώς σε μόλις 5 ημέρες μπορείτε να πάρετε εντελώς διαφορετικά και καλύτερα δόντια. Μην περιμένετε άλλο! Παραγγείλετε τώρα Vip Smile και ξεκινήστε τη θεραπεία ομορφιάς σας αφιερωμένη στα δόντια.

τιμή
9
αποτελεσματικότητα
10
Τα σχόλια του γιατρού
10
Παρουσία σε φαρμακείο στην Ιταλία
8.5
Διαθεσιμότητα πιστοποιητικών και αδειών
10
Αναφορές πελατών
10
Γρήγορη παράδοση
10
Σύνθεση του προϊόντος
10
Αξιόπιστος κατασκευαστής
10
Προσθέστε την κριτική σας | Διαβάστε τις κριτικές και τα σχόλια
Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

συνολική βαθμολογία σας

1 × πέντε =