Cardiotensive – φαρμακείο, τιμή, απόψεις, οδηγίες, σύνθεση

Πιστοποιημένα

Τι είναι το Cardiotensive?

Cardiotensive είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής σε μορφή κάψουλων που έχει σχεδιαστεί ειδικά για την υποστήριξη της φυσιολογικής λειτουργίας της καρδιακής σας υγείας και της κανονικοποίησης της αρτηριακής πίεσης. Οι κάψουλες Cardiotensive περιέχουν φυσικά συστατικά όπως εκχυλίσματα από βογγιόχο, σκόρδο, πατάτα, μαύρη σμέρνα, κεράσι, ραπανάκι, φύλλα μήλου και ελιά.

Ποιες είναι οι θεραπευτικές ενδείξεις;

Οι κάψουλες για την κανονικοποίηση της αρτηριακής πίεσης έχουν τις ακόλουθες θεραπευτικές ενδείξεις:

 • Υποστήριξη της φυσιολογικής λειτουργίας της καρδιακής υγείας.
 • Κανονικοποίηση της αρτηριακής πίεσης σε επίπεδα που θεωρούνται υγιή.
 • Βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος στον οργανισμό.

Αυτό το προϊόν προτείνεται κυρίως για άτομα που θέλουν να διατηρήσουν την υγιεινή καρδιακή λειτουργία και να διατηρήσουν την αρτηριακή πίεση σε φυσιολογικά επίπεδα.

Ποια πρώιμα συμπτώματα υπάρχουν;

Τα πρώιμα συμπτώματα της υπέρτασης (γνωστή και ως υψηλή αρτηριακή πίεση) μπορεί να περιλαμβάνουν:

 • Πονοκέφαλος: Ένα από τα πιο συχνά πρώιμα συμπτώματα. Ο πονοκέφαλος μπορεί να είναι έντονος και πονηρός.
 • Σμίλη: Οι αλλαγές στην όραση μπορεί να περιλαμβάνουν θολή όραση ή προβλήματα με τον ορίζοντα της όρασης.
 • Περιττή κόπωση: Αισθητή αδυναμία και κόπωση χωρίς εμφανείς λόγο.
 • Επιπρόσθετος πυρετός: Αυξημένη θερμοκρασία του σώματος.
 • Σφυγμομετρική άσθμα: Πόνος στο στήθος ή δύσπνοια.
 • Ακούονται παλμοί: Ορισμένοι ασθενείς αναφέρουν ότι ακούν τους παλμούς τους στα αυτιά τους.

Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι στα πρώιμα στάδια, η υπέρταση μπορεί να είναι συχνά ασυμπτωματική, και γι’ αυτό η τακτική μέτρηση της αρτηριακής πίεσης είναι σημαντική, ιδίως εάν υπάρχουν παράγοντες κινδύνου όπως οικογενειακή ιστορία υπέρτασης ή άλλα υγειονομικά ζητήματα.

Σύνθεση, φαρμακολογικές ιδιότητες και μηχανισμός δράσης

Η σύνθεση των καψουλών για την κανονικοποίηση της αρτηριακής πίεσης Cardiotensive περιλαμβάνει τα παρακάτω συστατικά:

 • Εκχύλισμα βογγιόχο (Crataegus oxyacantha): Ο βογγιόχος περιέχει φυσικές ενώσεις που μπορούν να βοηθήσουν στην ενίσχυση της καρδιακής λειτουργίας και την ελαχιστοποίηση των παρενεργειών που συνδέονται με την υπέρταση.
 • Εκχύλισμα σκόρδου (Allium sativum): Το σκόρδο περιέχει αλλιινικές ενώσεις που μπορούν να συμβάλουν στη ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης και στη μείωση της φλεγμονής.
 • Εκχύλισμα καρτόφελου (Solanum tuberosum): Το καρτόφελο περιέχει κάλιο, το οποίο είναι σημαντικό για τη ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.
 • Εκχύλισμα μαύρης σμέρνας (Ribes nigrum): Η μαύρη σμέρνα περιέχει ανθοκυανίνες που μπορούν να συμβάλουν στην ενίσχυση της αντιοξειδωτικής άμυνας του οργανισμού.
 • Εκχύλισμα βύσσινου (Prunus avium): Το βύσσινο περιέχει φυσικά φλαβονοειδή που μπορούν να βοηθήσουν στην ελαχιστοποίηση της υπέρτασης.
 • Εκχύλισμα ραπάνου (Raphanus sativus): Ο ράπανος περιέχει βιταμίνες και μέταλλα που μπορούν να συμβάλουν στην ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.
 • Εκχύλισμα φύλλων μήλου (Malus domestica): Τα φύλλα μήλου περιέχουν φυτικές ενώσεις που μπορούν να συμβάλουν στην υγιεινή λειτουργία της καρδιάς.
 • Εκχύλισμα ελιάς (Olea europaea): Η ελιά περιέχει πολυφαινόλες που μπορούν να έχουν αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Ο μηχανισμός δράσης του Cardiotensive βασίζεται στις φαρμακολογικές ιδιότητες αυτών των φυσικών συστατικών, οι οποίες συνδυάζονται για να βοηθήσουν στη ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης, την προστασία της καρδιακής υγείας και τη μείωση της φλεγμονής.

Cardiotensive
39 EUR 78 EUR

Cardiotensive: ποια είναι η αποτελεσματικότητα, τα πλεονεκτήματά της

Cardiotensive προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα από ιατρικής άποψης για όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα υψηλής αρτηριακής πίεσης. Αυτά τα πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν:

 • Φυσική Σύνθεση: Το προϊόν περιλαμβάνει φυσικά εκχυλίσματα από φυτικά συστατικά, τα οποία έχουν αποδειχθεί ότι ωφελούν την υγεία της καρδιάς και τη ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.
 • Υποστήριξη της Καρδιακής Υγείας: Τα φυσικά συστατικά βοηθούν στη βελτίωση της λειτουργίας της καρδιάς και στη μείωση της πίεσης στα επίπεδα που θεωρούνται υγιείς.
 • Ελάχιστες Παρενέργειες: Καθώς το προϊόν βασίζεται σε φυσικά συστατικά, προκαλεί ελάχιστες παρενέργειες σε σύγκριση με πολλά συνθετικά φάρμακα κατά της υπέρτασης.
 • Ευεργετικά Ιδιοκτησιακά: Τα φυσικά συστατικά περιέχουν αντιοξειδωτικές ιδιότητες και μπορούν να βοηθήσουν στην προστασία των αγγείων από τη φλεγμονή.
 • Εύκολη Χρήση: Οι κάψουλες είναι εύκολες στη λήψη και προσφέρουν μια βολική εναλλακτική λύση για την υγεία της καρδιάς.

Αυτά τα πλεονεκτήματα καθιστούν το προϊόν μια αξιόπιστη επιλογή για τη διατήρηση της υγιεινής αρτηριακής πίεσης και την προστασία της καρδιακής υγείας από ιατρική σκοπιά.

Φύλλο οδηγιών χρήσης: πληροφορίες για τον ασθενή

Διαβάστε προσεκτικά ολόκληρο το φύλλο οδηγιών χρήσης πριν αρχίσετε να παίρνετε αυτό το φάρμακο, διότι περιλαμβάνει σημαντικές πληροφορίες για σας. Φυλάξτε αυτό το φύλλο οδηγιών χρήσης. Ίσως χρειαστεί να το διαβάσετε ξανά. Εάν έχετε περαιτέρω απορίες, ρωτήστε τον γιατρό σας.

ΦΥΛΛΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ πληροφορίες
💊 Δοσολογική μορφή Κάψουλες
⭐ Κριτικές Θετικές κριτικές
🩹 Παρενέργειες Δεν βρέθηκε
🩺 Συστατικά Δείτε οδηγίες
⚕️Αγορά στο φαρμακείο Επί του παρόντος εξαντλήθηκε / Χωρίς έκπτωση
💶 Τιμή 39EUR με έκπτωση στον επίσημο ιστότοπο

Πρόσληψη και Δοσολογία

 1. Πάρτε μία κάψουλα ημερησίως.
 2. Καταναλώστε την κάψουλα με ένα γεύμα και με ένα ποτήρι νερό.

Απουσία Προειδοποιήσεων και Παρενεργειών

Το προϊόν δεν έχει γνωστές προειδοποιήσεις, παρενεργείες, ή αντενέργειες, εκτός από την πιθανότητα αλλεργικής αντίδρασης στα συστατικά του προϊόντος. Σε περίπτωση αλλεργικής αντίδρασης, συνιστάται να ελέγξετε τα συστατικά πριν από τη χρήση.

Αλληλεπίδραση με άλλα Φάρμακα

Δεν υπάρχουν γνωστές αλληλεπιδράσεις με άλλα φάρμακα πέραν της αποφυγής της συνάμα χρήσης με αλκοόλ.

Συνθήκες Αποθήκευσης

 1. Αποθηκεύεται σε δροσερό, ξηρό μέρος μακριά από την πρόσβαση των παιδιών.
 2. Προστατέψτε το από το φως και τη θερμότητα.

Μέτρα Προφύλαξης και Προειδοποιήσεις

Δεν υπάρχουν ειδικά μέτρα προφύλαξης ή προειδοποιήσεις για τη χρήση του προϊόντος.

Προσοχή για την Περίπτωση Υπερδόσης

Δεν συνιστάται η υπέρβαση της συνιστώμενης δοσολογίας, καθώς αυτό δεν θα οδηγήσει σε βελτιωμένα αποτελέσματα και μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο παρενεργειών.

Αγορά Cardiotensive στα φαρμακεία

Δυστυχώς, το Cardiotensive δεν είναι διαθέσιμο στα ακόλουθα φαρμακεία στην Ελλάδα: Ofarmakopoiosmou, Vita.gr, ToFarmakeiomou.gr, E-Pharmacy.gr, Iatropedia.com, Vita4you.gr, Pharmacy295.gr, Pharm16.gr, Farmakeio1828, Iatrikoskosmos.gr, Iatro.gr, Iatrikanea.gr, WeCare, Med24.gr, Iatropedia.gr, Pharm24.gr, Skroutz.gr, Med.gr, BestPrice.gr, Mediconet.gr, Galinos.gr, Iatro.gr, Pharmilion, Smile-Pharmacy.gr, Pharmacy128, Medisave.gr, Mednet.gr, MedLab.gr, Pharmacy4u.gr, VRisko, Med.com.gr, BoxPharmacy, FSA-Efimeries, Pharmacy2Go.gr. Η τιμή του προϊόντος στα φαρμακεία είναι η κανονική τιμή χωρίς έκπτωση. Δυστυχώς, δεν γνωρίζουμε πότε θα γίνει η επόμενη παράδοση στα αποθέματα των φαρμακείων.

Cardiotensive
39 EUR 78 EUR

τιμή Cardiotensive, έκπτωση

Η τιμή του προϊόντος είναι 39 ευρώ. Υπάρχει μια ειδική προσφορά στον επίσημο ιστότοπο του κατασκευαστή, με έκπτωση 50%. Πρέπει να σημειωθεί ότι η ποσότητα των προϊόντων σε προσφορά είναι περιορισμένη, και η προσφορά είναι προσωρινή.

Για να κάνετε παραγγελία, πρέπει να επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο του κατασκευαστή και να συμπληρώσετε τη φόρμα παραγγελίας. Δεν απαιτείται προϋποθέσεις συνταγογράφησης για την αγορά του προϊόντος, και η πληρωμή γίνεται κατά την παράδοση με μετρητά.

Το προϊόν μπορεί να αγοραστεί με αποστολή σε όλη την Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των μεγάλων πόλεων, όπως Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Λάρισα, Βόλος, Ιωάννινα, Τρίκαλα, Χαλκίδα, Σέρρες, καθώς και στα νησιά, όπως Κρήτη, Εύβοια, Λέσβος, Ρόδος, Χίος, Κέρκυρα, Ζάκυνθος, Κέα, Τήνος, Μύκονος.

Απόψεις, αρνητικές κριτικές, σχόλια σε φόρουμ σχετικά με Cardiotensive

Πραγματικές εμπειρίες πελατών:

Χρησιμοποιώ το Cardiotensive εδώ και έναν μήνα, και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. Η αρτηριακή μου πίεση είναι σταθερά σε υγιείς επίπεδα, και το γεγονός ότι πρόκειται για φυσικά συστατικά με καθησυχάζει πραγματικά.

Άννα, 45 ετών

Παρατήρησα βελτίωση στην υγεία της καρδιάς μου από τότε που ξεκίνησα να παίρνω το Cardiotensive. Είναι εύκολο στη χρήση και δεν ενοχλεί το στομάχι μου.

Γιώργος, 50 ετών

Το Cardiotensive είναι ένα εκπληκτικό προϊόν. Παρατηρώ ότι η πίεσή μου διατηρείται σε σταθερά χαμηλά επίπεδα, και δεν έχω αντιμετωπίσει καμία δυσάρεστη παρενέργεια.

Ελένη, 35 ετών

Το Cardiotensive είναι μια καλή επιλογή για τη διατήρηση της υγείας της καρδιάς. Παίρνω την κάψουλα καθημερινά και νιώθω ότι είμαι σε καλή καρδιακή κατάσταση.

Κώστας, 55 ετών

Χρησιμοποίησα το Cardiotensive για ένα μήνα τώρα και δεν έχω παρατηρήσει σημαντικές αλλαγές. Είμαι ακόμα διχασμένος σχετικά με το αν αυτό το προϊόν είναι κατάλληλο για μένα. Ίσως χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να δω αποτελέσματα.

Δημήτρης, 48 ετών

Επιδράσεις και αποτέλεσμα χρήσης

Ορισμένα από τα αποτελέσματα της χρήσης αυτού του προϊόντος περιλαμβάνουν:

 • Βελτίωση της καρδιακής υγείας και της λειτουργίας της καρδιάς.
 • Σταθεροποίηση της αρτηριακής πίεσης σε υγιείς τιμές.
 • Ανακούφιση από συμπτώματα υπέρτασης, όπως πονοκεφάλους και ζαλάδες.
 • Ενίσχυση της γενικής ευεξίας και ενέργειας.
 • Υποστήριξη της φυσικής ισορροπίας του οργανισμού.

Cardiotensive
39 EUR 78 EUR

Αυτά τα αποτελέσματα μπορεί να ποικίλουν από άτομο σε άτομο, ανάλογα με την ατομική φυσιολογία και τον τρόπο ζωής.

Το Cardiotensive λειτουργεί πραγματικά ή υπάρχουν αρνητικές απόψεις ότι είναι απάτη;

Cardiotensive δεν είναι απάτη, και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το προϊόν περιλαμβάνει φυσικά συστατικά και είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με τα ιατρικά πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η ανάλυση των λίγων αρνητικών αναφορών έδειξε ότι οι καταναλωτές άφησαν αναθεωρήσεις με εμπειρίες αλλεργικών αντιδράσεων στα συστατικά, και για αυτόν τον λόγο διέκοψαν τον πλήρη κύκλο λήψης.

Συχνές ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει το προϊόν;

Το κόστος του προϊόντος είναι 39 ευρώ.

Ποια είναι η σύνθεση του προϊόντος;

Η σύνθεση περιλαμβάνει φυσικά συστατικά όπως εκχύλισμα βογιαρισκού, σκόρδο, πατάτας, μαύρης σμόρον, κερασιάς, ραπάνου, φύλλων μήλου και ελιάς.

Μπορώ να αγοράσω το προϊόν χωρίς συνταγή;

Ναι, μπορείτε να αγοράσετε το προϊόν χωρίς συνταγή, αλλά πρέπει να σημειωθεί ότι αυτή τη στιγμή το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο στα φαρμακεία.

Πού μπορώ να αγοράσω το προϊόν;

Το προϊόν μπορεί να αγοραστεί μόνο μέσω του επίσημου ιστότοπου του κατασκευαστή, καθώς δεν είναι διαθέσιμο σε φαρμακεία.

Cardiotensive – φαρμακείο, τιμή, απόψεις, οδηγίες, σύνθεση
Cardiotensive – φαρμακείο, τιμή, απόψεις, οδηγίες, σύνθεση
39 EUR 78 EUR
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

74 − = 70

metrogreece.gr
Logo