Earlick Forte – φαρμακείο, τιμή, απόψεις, οδηγίες, σύνθεση

Πιστοποιημένα

Τι είναι το Earlick Forte?

Το Earlick Forte είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής σχεδιασμένο για τη βελτίωση της ακοής. Αυτό το προϊόν περιλαμβάνει μια μοναδική σύνθεση φυσικών συστατικών που συμβάλλουν στην υποστήριξη της υγείας του αυτιού. Οι κύριοι συστατικοί περιλαμβάνουν το γενσένγκ, το ασταξανθίνη και τη βιταμίνη C, τα οποία έχουν γνωστές θετικές ιδιότητες για την υγεία του αυτιού.

Ποιες είναι οι θεραπευτικές ενδείξεις;

Οι θεραπευτικές ενδείξεις για τη χρήση αυτού του προϊόντος περιλαμβάνουν:

 • Υποστήριξη της γενικής υγείας του αυτιού.
 • Βελτίωση της ακουστικής λειτουργίας.
 • Ανακούφιση από προβλήματα που σχετίζονται με την ακοή.
 • Πρόληψη τυχόν προβλημάτων της ακοής που μπορεί να προκαλεί η γήρανση ή άλλοι επιβαρυντικοί παράγοντες.

Ποια πρώιμα συμπτώματα υπάρχουν;

Οι πρώιμοι συμπτώματα υποβάθμισης της ακοής μπορεί να είναι διάφορα και να περιλαμβάνουν:

 • Δυσκολία στην κατανόηση λόγου σε θορυβώδεις περιβάλλοντα.
 • Συχνές παρεξηγήσεις σε συνομιλίες.
 • Την αίσθηση ότι οι άλλοι μιλούν συχνά χαμηλότερα από ό,τι πραγματικά μιλούν.
 • Δυσκολία στην ακρίβεια της ακοής σε υψηλές ή χαμηλές συχνότητες.
 • Αυξημένη ανάγκη για την αύξηση της έντασης της τηλεόρασης ή της ραδιόφωνο.
 • Εμφάνιση ακούστικου βάθους και αυτομαστίγωσης.

Σύνθεση, φαρμακολογικές ιδιότητες και μηχανισμός δράσης

Η σύνθεση των ταμπλετών Earlick Forte περιλαμβάνει τα ακόλουθα συστατικά:

 • Ζενσένγκ (Τζενσένγκ): Ο ζενσένγκ είναι γνωστό ως “το βασιλικό βότανο” και έχει ευεργετικές ιδιότητες για την υγεία του αυτιού. Ο μηχανισμός δράσης του συνδέεται με την αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτική του δράση, που μπορεί να βοηθήσει στην προστασία των αυτικών κυττάρων από τη βλάβη που προκαλείται από ελεύθερους ριζώδεις και φλεγμονή.
 • Ασταξανθίνη (Ασταξανθίνη): Η ασταξανθίνη είναι ένα ισχυρό φυσικό αντιοξειδωτικό που προέρχεται από τη θαλάσσια φύκια και μικροοργανισμούς. Αυτό το συστατικό βοηθά στην προστασία των αυτικών κυττάρων από την οξειδωτική βλάβη και μπορεί να συμβάλλει στη βελτίωση της ακοής.
 • Βιταμίνη C (Βιταμίνη C): Η βιταμίνη C είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που συμβάλλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και στην προστασία των αυτικών κυττάρων από την οξειδωτική βλάβη. Επιπλέον, η βιταμίνη C ενδέχεται να βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στο αυτί, βοηθώντας στη διατήρηση της υγείας του αυτικού οργάνου.

Οι συνδυασμένες φαρμακολογικές ιδιότητες αυτών των συστατικών βοηθούν στην προστασία και βελτίωση της ακοής, καθώς ενισχύουν την αντιοξειδωτική άμυνα, μειώνουν τη φλεγμονή και βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος στον αυτικό χώρο.

Earlick Forte
39 EUR 78 EUR

Earlick Forte: ποια είναι η αποτελεσματικότητα, τα πλεονεκτήματά της

Από ιατρικής άποψης, τα πλεονεκτήματα των ταμπλετών για τη βελτίωση της ακοής (Earlick Forte) περιλαμβάνουν:

 • Υποστήριξη της Ακοής: Τα φυσικά συστατικά που περιέχονται στο προϊόν βοηθούν στην προστασία και βελτίωση της ακοής, προσφέροντας αντιοξειδωτική προστασία στα αυτικά κύτταρα.
 • Αντιφλεγμονώδη Δράση: Ορισμένα από τα συστατικά μπορούν να μειώσουν τη φλεγμονή στον αυτικό χώρο, βοηθώντας στη διατήρηση της υγείας του αυτιού.
 • Βελτίωση της Κυκλοφορίας του Αίματος: Η προώθηση της κυκλοφορίας του αίματος προς το αυτί είναι σημαντική για τη σωστή λειτουργία του. Τα συστατικά του προϊόντος μπορεί να βοηθήσουν σε αυτόν τον τομέα.
 • Φυσικά Συστατικά: Το γεγονός ότι το προϊόν περιέχει φυσικά συστατικά, όπως ζενσένγκ και ασταξανθίνη, το καθιστά πιο ασφαλές και φιλικό προς την υγεία.
 • Πρόληψη Προβλημάτων Ακοής: Η τακτική λήψη αυτού του προϊόντος μπορεί να συμβάλει στην πρόληψη τυχόν προβλημάτων της ακοής, ιδίως σε άτομα που εκτίθενται σε κινδύνους όπως η γήρανση ή οι επαγγελματικοί περιβάλλοντες με υψηλή έκθεση σε θορύβους.

Φύλλο οδηγιών χρήσης: πληροφορίες για τον ασθενή

Διαβάστε προσεκτικά ολόκληρο το φύλλο οδηγιών χρήσης πριν αρχίσετε να παίρνετε αυτό το φάρμακο, διότι περιλαμβάνει σημαντικές πληροφορίες για σας. Φυλάξτε αυτό το φύλλο οδηγιών χρήσης. Ίσως χρειαστεί να το διαβάσετε ξανά. Εάν έχετε περαιτέρω απορίες, ρωτήστε τον γιατρό σας.

ΦΥΛΛΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ πληροφορίες
💊 Δοσολογική μορφή Χάπια
⭐ Κριτικές Θετικές κριτικές
🩹 Παρενέργειες Δεν βρέθηκε
🩺 Συστατικά Δείτε οδηγίες
⚕️Αγορά στο φαρμακείο Επί του παρόντος εξαντλήθηκε / Χωρίς έκπτωση
💶 Τιμή 39EUR με έκπτωση στον επίσημο ιστότοπο

Ανύψωση Πλεονεκτημάτων και Περιορισμό Κινδύνων

 1. Δεν υπάρχουν Γνωστές Παρενέργειες: Το Earlick Forte δεν έχει γνωστές παρενέργειες και είναι καλά ανεκτό. Ωστόσο, σε περίπτωση ανεπιθύμητων αντιδράσεων, συστήνεται να σταματήσετε τη χρήση του.
 2. Αλλεργία στα Συστατικά: Αν γνωρίζετε ότι έχετε αλλεργία σε οποιοδήποτε από τα συστατικά του Earlick Forte, αποφύγετε τη χρήση του. Πάντα ελέγξτε τον συνολικό σύνθεση πριν τη χρήση.

Δοσολογία και Χρήση

 1. Δοσολογία: Η συνιστώμενη δοσολογία για το Earlick Forte είναι να παίρνετε μία ταμπλέτα ημερησίως με ένα γεύμα και ένα ποτήρι νερό.
 2. Χρήση: Καταπιείτε την ταμπλέτα χωρίς να την διαλύσετε. Η χρήση πρέπει να συμβαίνει ως μέρος της καθημερινής σας διατροφής.

Φύλαξη

Φύλαξη: Φυλάσσετε το Earlick Forte σε δροσερό και ξηρό μέρος, μακριά από την άμεση ηλιακή ακτινοβολία. Κρατείτε το πάντα εκτός της εμβέλειας των παιδιών.

Μέτρα Προφύλαξης

Προσοχή κατά την Οδήγηση και τη Χρήση Μηχανημάτων: Δεν υπάρχουν ειδικά μέτρα προφύλαξης σχετικά με την οδήγηση ή τη χρήση μηχανημάτων στην περίπτωση της χρήσης του Earlick Forte.

Προειδοποίηση για Υπερβολική Δόση

Πρόληψη Υπερβολικής Δόσης: Δεν είναι συνιστώμενη η υπερβολική κατανάλωση του προϊόντος, καθώς μπορεί να οδηγήσει σε ανεπιθύμητες επιδράσεις. Ακολουθήστε πάντα τις συστάσεις δοσολογίας.

Αγορά Earlick Forte στα φαρμακεία

Δυστυχώς, το Earlick Forte δεν είναι διαθέσιμο σε καμία από τις ακόλουθες ελληνικές αποθήκες και ανταλλακτικά: Ofarmakopoiosmou, Vita.gr, ToFarmakeiomou.gr, E-Pharmacy.gr, Iatropedia.com, Vita4you.gr, Pharmacy295.gr, Pharm16.gr, Farmakeio1828, Iatrikoskosmos.gr, Iatro.gr, Iatrikanea.gr, WeCare, Med24.gr, Iatropedia.gr, Pharm24.gr, Skroutz.gr, Med.gr, BestPrice.gr, Mediconet.gr, Galinos.gr, Iatro.gr, Pharmilion, Smile-Pharmacy.gr, Pharmacy128, Medisave.gr, Mednet.gr, MedLab.gr, Pharmacy4u.gr, VRisko, Med.com.gr, BoxPharmacy, FSA-Efimeries, Pharmacy2Go.gr.

Επιπροσθέτως, η τιμή του προϊόντος στα φαρμακεία είναι χωρίς έκπτωση. Δυστυχώς, δεν υπάρχει γνωστή ημερομηνία για την επόμενη παράδοση στις αποθήκες των φαρμάκων.

Earlick Forte
39 EUR 78 EUR

τιμή Earlick Forte, έκπτωση

Η τιμή του Earlick Forte είναι 39 ευρώ, και υπάρχει μια ειδική προσφορά στο επίσημο ιστότοπο του κατασκευαστή αυτή τη στιγμή. Μπορείτε να επωφεληθείτε από έκπτωση 50%. Είναι σημαντικό να σημειώσετε ότι η ποσότητα των προϊόντων στην προσφορά είναι περιορισμένη, και η προσφορά είναι προσωρινή.

Για να πραγματοποιήσετε παραγγελία, χρειάζεται να μεταβείτε στον επίσημο ιστότοπο του κατασκευαστή και να συμπληρώσετε τη φόρμα παραγγελίας. Δεν απαιτείται προσφορικός κωδικός.

Δεν απαιτείται συνταγή για την αγορά του προϊόντος, και η πληρωμή γίνεται μετρητοίς κατά την παράδοση του προϊόντος.

Μπορείτε να αγοράσετε το προϊόν με παράδοση σε όλη την Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων μεγάλων πόλεων όπως Αθήνα (Αθήναι), Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Λάρισα, Βόλος, Ιωάννινα, Τρίκαλα, Χαλκίδα, Σέρρες, Κρήτη, Εύβοια, Λέσβος, Ρόδος, Χίος, Κέρκυρα, Ζάκυνθος, Κέα, Τήνος, Μύκονος.

Απόψεις, αρνητικές κριτικές, σχόλια σε φόρουμ σχετικά με Earlick Forte

Πραγματικές εμπειρίες πελατών:

Χρησιμοποιώ το Earlick Forte εδώ και μερικούς μήνες και είμαι ενθουσιασμένος με τα αποτελέσματα. Η ακοή μου έχει βελτιωθεί σημαντικά, και τώρα απολαμβάνω την μουσική και τις συνομιλίες χωρίς να αντιμετωπίζω δυσκολίες. Είναι ένα εξαιρετικό προϊόν που συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους.

Γιώργος, 45 ετών

Χρησιμοποιώ το Earlick Forte εδώ και λίγες εβδομάδες, και αν και δεν έχω δει ακόμη σημαντική βελτίωση στην ακοή μου, ελπίζω ότι θα είναι αντιληπτή με τη συνέχιση της χρήσης. Παρόλα αυτά, δεν έχω αντιμετωπίσει παρενέργειες και είμαι αισιόδοξη για τα αποτελέσματα.

Άννα, 35 ετών

Το Earlick Forte ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για μένα. Μετά από λίγες εβδομάδες χρήσης, παρατήρησα βελτίωση στην ακοή μου, και αισθάνομαι πιο βολικά στις καθημερινές μου δραστηριότητες. Είναι ένα εξαιρετικό προϊόν που το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Ελένη, 52 ετών

Χρησιμοποιώ το Earlick Forte εδώ και λίγες εβδομάδες, και ήδη αντιλαμβάνομαι μια βελτίωση στην ακοή μου. Είμαι ευχαριστημένος με τα αποτελέσματα που έχω δει, και το προϊόν φαίνεται να δικαιολογεί τις προσδοκίες μου.

Δημήτρης, 28 ετών

Χρησιμοποιώ το Earlick Forte εδώ και ένα μήνα και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευχαριστημένη με τα αποτελέσματα. Η ακοή μου έχει βελτιωθεί σημαντικά, και τώρα ακούω καθαρά και διακριτικά. Το Earlick Forte έχει αλλάξει τη ζωή μου και το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους.

Ελένη, 45 ετών

Επιδράσεις και αποτέλεσμα χρήσης

Οι αποτελέσματα της χρήσης του προϊόντος για βελτίωση της ακοής περιλαμβάνουν:

 • Βελτίωση της ακουστικής αντίληψης.
 • Αυξημένη ικανότητα αντίληψης και διάκρισης ήχων.
 • Μείωση των προβλημάτων με την κατανόηση των συνομιλιών.
 • Βελτίωση της ποιότητας ζωής σε ανθρώπους με προβλήματα στην ακοή.

Earlick Forte
39 EUR 78 EUR

Το Earlick Forte λειτουργεί πραγματικά ή υπάρχουν αρνητικές απόψεις ότι είναι απάτη;

Το Earlick Forte δεν αποτελεί απάτη, και υπάρχουν λόγοι για τον οποίο δεν πρέπει να θεωρείται έτσι. Ο λόγος είναι ότι το προϊόν προσφέρει μια φυσική σύνθεση και έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με τα ιατρικά πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτό σημαίνει ότι η ποιότητα και η ασφάλεια του προϊόντος είναι υψηλές.

Ο ανάλυση ολίγων αρνητικών αναθεωρήσεων έδειξε ότι οι αγοραστές που άφησαν αυτά τα σχόλια είχαν εμπειρίες αλλεργικών αντιδράσεων στα συστατικά. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να συμβεί με οποιοδήποτε προϊόν, αλλά δεν υπονοεί ότι το προϊόν είναι απάτη. Προτείνεται πάντα στους ανθρώπους να ελέγχουν τα συστατικά πριν από τη χρήση, ιδίως εάν υπάρχουν ιστορικά αλλεργιών.

Συχνές ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει το προϊόν;

Η τιμή του Earlick Forte είναι 39 ευρώ.

Ποια είναι η σύνθεση του προϊόντος;

Οι βασικοί συστατικοί του Earlick Forte είναι το Ζενζέν, το Ασταξανθίνη και η βιταμίνη C. Αυτά τα συστατικά είναι φυσικής προέλευσης και συμβάλλουν στην βελτίωση της ακοής.

Μπορώ να αγοράσω το προϊόν χωρίς συνταγή;

Ναι, μπορείτε να αγοράσετε το Earlick Forte χωρίς συνταγή. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο στις αποθήκες των αποκτητών αυτή τη στιγμή.

Υπάρχουν παρενέργειες από τη χρήση του προϊόντος;

Οι περισσότεροι χρήστες δεν αναφέρουν παρενέργειες από τη χρήση του Earlick Forte. Ωστόσο, υπήρχαν ορισμένες αναφορές αλλεργικών αντιδράσεων σε ορισμένα άτομα, και αυτό είναι σημαντικό να λαμβάνεται υπόψη, ιδίως αν υπάρχει ιστορικό αλλεργιών.

Earlick Forte – φαρμακείο, τιμή, απόψεις, οδηγίες, σύνθεση
Earlick Forte – φαρμακείο, τιμή, απόψεις, οδηγίες, σύνθεση
39 EUR 78 EUR
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

54 − 47 =

metrogreece.gr
Logo