Easy Black Latte – φαρμακείο, τιμή, απόψεις, οδηγίες, σύνθεση

Πιστοποιημένα

Τι είναι το Easy Black Latte?

Easy Black Latte είναι ένα καφές σε μορφή σκόνης που σχεδιάστηκε ειδικά για όσους επιθυμούν να χάσουν βάρος. Αυτό το προϊόν συνδυάζει δύο βασικά συστατικά, τον ενεργό άνθρακα και το λάδι MCT, που θεωρούνται ως χρήσιμα για την απώλεια βάρους και την βελτίωση της υγείας.

Ποιες είναι οι θεραπευτικές ενδείξεις;

Το Easy Black Latte χρησιμοποιείται για τις εξής θεραπευτικές ενδείξεις:

 • Υποστήριξη στην απώλεια βάρους: Το προϊόν βοηθά στη μείωση του σωματικού λίπους και την επίτευξη επιθυμητού βάρους.
 • Βελτίωση της μεταβολικής δραστηριότητας: Το λάδι MCT που περιέχεται μπορεί να βελτιώσει τη μεταβολική λειτουργία του οργανισμού.
 • Αποτοξίνωση: Ο ενεργός άνθρακας μπορεί να βοηθήσει στην απομάκρυνση τοξινών από το σώμα.
 • Ενίσχυση της ενέργειας: Το προϊόν μπορεί να προσφέρει ενέργεια και αναζωογόνηση.

Ποια πρώιμα συμπτώματα υπάρχουν;

Οι πρώιμοι συμπτώματα που μπορεί να υπάρχουν στην περίπτωση του περιττού βάρους περιλαμβάνουν:

 • Αύξηση του σωματικού βάρους: Η κύρια ένδειξη του περιττού βάρους είναι η αύξηση του σωματικού βάρους πέρα από τον κανονικό δείκτη μάζας σώματος (ΔΜΣ).
 • Κόπωση και έλλειψη ενέργειας: Το περιττό βάρος μπορεί να οδηγήσει σε κόπωση και απουσία ενέργειας.
 • Δυσκολία στην αναπνοή: Οι παχύσαρκοι άνθρωποι μπορεί να αντιμετωπίζουν δυσκολία στην αναπνοή λόγω του περιττού βάρους.
 • Ενδεχομένως, αλλαγές στο δέρμα, όπως εξάνθημα ή σκούρες περιοχές (ακάνθωση νίκτης).
 • Υπέρταση: Ο περιττός λίπος μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο υπέρτασης.
 • Σακχαρώδης διαβήτης: Η παχυσαρκία συχνά σχετίζεται με την εμφάνιση του σακχαρώδους διαβήτη.

Είναι σημαντικό να προσέξετε αυτά τα πρώιμα συμπτώματα και να επιδιώξετε υγιείς συνήθειες διατροφής και άσκησης για τη διατήρηση του ιδανικού σωματικού βάρους.

Σύνθεση, φαρμακολογικές ιδιότητες και μηχανισμός δράσης

Η σύνθεση του Easy Black Latte περιλαμβάνει τους εξής δύο βασικούς συστατικούς:

 • Ενεργός άνθρακας: Ο ενεργός άνθρακας είναι γνωστός για την ικανότητά του να απορροφά τις τοξίνες και τα ανεπιθύμητα υλικά από το πεπτικό σύστημα. Με αυτόν τον τρόπο, συμβάλλει στην αποτοξίνωση του οργανισμού και στη μείωση της επιβάρυνσης του πεπτικού συστήματος.
 • Λάδι MCT (Μέσυ Αλυσίδων Τριγλυκεριδίων): Το λάδι MCT είναι λιπαρό έλαιο που περιέχει λιπαρές οξέα μεσαίας αλυσίδας. Αυτό το συστατικό έχει την ικανότητα να ενισχύει τη μεταβολική δραστηριότητα του οργανισμού. Τα λιπαρά οξέα MCT μετατρέπονται γρήγορα σε ενέργεια και διευκολύνουν την αποσύνθεση του λίπους.

Ο μηχανισμός δράσης του Easy Black Latte συνδυάζει τις ιδιότητες αυτών των δύο συστατικών για την επίτευξη των ακόλουθων αποτελεσμάτων:

 • Αποτοξίνωση: Ο ενεργός άνθρακας βοηθά στην αφαίρεση τοξινών από το πεπτικό σύστημα, βελτιώνοντας την ποιότητα της πέψης και της απορρόφησης θρεπτικών ουσιών.
 • Υποστήριξη στην απώλεια βάρους: Το λάδι MCT ενισχύει τη μεταβολική λειτουργία, προωθώντας την αποθήκευση του λίπους για ενέργεια και βοηθώντας στη μείωση του σωματικού βάρους.

Συνολικά, αυτή η σύνθεση ενισχύει την απώλεια βάρους και τη γενική υγεία του οργανισμού με την αποτοξίνωση και την ενίσχυση της μεταβολικής λειτουργίας.

Easy Black Latte
62 EUR

Easy Black Latte: ποια είναι η αποτελεσματικότητα, τα πλεονεκτήματά της

Τα πλεονεκτήματα του Easy Black Latte από ιατρική άποψη περιλαμβάνουν:

 • Απώλεια βάρους: Ο συνδυασμός του ενεργού άνθρακα και του λαδιού MCT μπορεί να βοηθήσει στην απώλεια περιττού βάρους μέσω της αποτοξίνωσης και της ενίσχυσης της μεταβολικής λειτουργίας.
 • Υποστήριξη της υγείας του πεπτικού συστήματος: Ο ενεργός άνθρακας μπορεί να βελτιώσει την πέψη και να απομακρύνει τοξίνες από το πεπτικό σύστημα.
 • Ενίσχυση της ενέργειας: Το λάδι MCT παρέχει γρήγορη και αποτελεσματική πηγή ενέργειας, βοηθώντας στην αύξηση της ενεργητικότητας.
 • Βελτίωση της μεταβολικής λειτουργίας: Το λάδι MCT ενισχύει τη μεταβολική λειτουργία, βοηθώντας στην αποτοξίνωση και την απώλεια βάρους.
 • Ενίσχυση της γενικής ευεξίας: Η αποτοξίνωση και η βελτίωση της πέψης μπορούν να συμβάλουν στη γενική υγεία του οργανισμού.

Φύλλο οδηγιών χρήσης: πληροφορίες για τον ασθενή

Διαβάστε προσεκτικά ολόκληρο το φύλλο οδηγιών χρήσης πριν αρχίσετε να παίρνετε αυτό το φάρμακο, διότι περιλαμβάνει σημαντικές πληροφορίες για σας. Φυλάξτε αυτό το φύλλο οδηγιών χρήσης. Ίσως χρειαστεί να το διαβάσετε ξανά. Εάν έχετε περαιτέρω απορίες, ρωτήστε τον γιατρό σας.

ΦΥΛΛΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ πληροφορίες
💊 Δοσολογική μορφή Σκόνη
⭐ Κριτικές Θετικές κριτικές
🩹 Παρενέργειες Δεν βρέθηκε
🩺 Συστατικά Δείτε οδηγίες
⚕️Αγορά στο φαρμακείο Επί του παρόντος εξαντλήθηκε / Χωρίς έκπτωση
💶 Τιμή 62EUR με έκπτωση στον επίσημο ιστότοπο

Οδηγίες χρήσης

 1. Προτείνεται να ανακατεύετε ένα κουταλάκι Easy Black Latte σε ένα ποτήρι ζεστού νερού.
 2. Ανακατεύετε καλά μέχρι να διαλυθεί πλήρως.
 3. Πιείτε το μείγμα μία φορά την ημέρα.

Προειδοποιήσεις

Το Easy Black Latte δεν παρουσιάζει γνωστές παρενέργειες ή ανεπιθύμητες επιδράσεις. Δεν υπάρχουν γνωστά αντενδείξεις εκτός από τυχόν αλλεργία στα συστατικά, οπότε είναι σημαντικό να εξετάσετε τη σύνθεση πριν από τη χρήση.

Αλληλεπίδραση με άλλα φάρμακα

Δεν υπάρχουν γνωστά αρνητικά αλληλεπιδραστικά αποτελέσματα με άλλα φάρμακα. Μπορείτε να παίρνετε το Easy Black Latte παράλληλα με άλλα φάρμακα χωρίς ανησυχίες, αλλά αποφύγετε την κατανάλωση αλκοόλ.

Φύλαξη

Διατηρήστε το προϊόν σε δροσερό και ξηρό μέρος. Κρατήστε το μακριά από παιδιά. Η συσκευασία πρέπει να κλείνει σφιχτά μετά από κάθε χρήση για τη διατήρηση της φρεσκάδας του προϊόντος.

Μέτρα προστασίας

Δεν απαιτούνται ειδικά μέτρα προστασίας ή προειδοποιήσεις για τη χρήση του προϊόντος.

Υπερβολική χρήση

Αποφύγετε την υπέρβαση της συνιστώμενης δοσολογίας, καθώς μια υπερβολική χρήση δεν είναι επιθυμητή.

Αγορά Easy Black Latte στα φαρμακεία

Λυπάμαι, αλλά δεν είναι δυνατή η αγορά του Easy Black Latte στα φαρμακεία της Ελλάδας, όπως τα: Ofarmakopoiosmou, Vita.gr, ToFarmakeiomou.gr, E-Pharmacy.gr, Iatropedia.com, Vita4you.gr, Pharmacy295.gr, Pharm16.gr, Farmakeio1828, Iatrikoskosmos.gr, Iatro.gr, Iatrikanea.gr, WeCare, Med24.gr, Iatropedia.gr, Pharm24.gr, Skroutz.gr, Med.gr, BestPrice.gr, Mediconet.gr, Galinos.gr, Iatro.gr, Pharmilion, Smile-Pharmacy.gr, Pharmacy128, Medisave.gr, Mednet.gr, MedLab.gr, Pharmacy4u.gr, VRisko, Med.com.gr, BoxPharmacy, FSA-Efimeries, Pharmacy2Go.gr. Ο προϊόν δεν είναι διαθέσιμο στο αποθεματικό των φαρμακείων και η επόμενη παράδοση στα αποθέματα δεν είναι γνωστή. Η τιμή του προϊόντος στα φαρμακεία αντιστοιχεί στην αρχική τιμή χωρίς έκπτωση.

Easy Black Latte
62 EUR

τιμή Easy Black Latte, έκπτωση

Η τιμή του προϊόντος Easy Black Latte είναι 62 EUR, αλλά υπάρχει μια προσφορά στον επίσημο ιστότοπο του κατασκευαστή. Υπάρχει μια προσωρινή έκπτωση 50%. Πρέπει να σημειώσουμε ότι ο αριθμός των προϊόντων σε προσφορά είναι περιορισμένος και η προσφορά ισχύει μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Για να κάνετε παραγγελία, πρέπει να επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο του κατασκευαστή και να συμπληρώσετε τη φόρμα παραγγελίας. Δεν απαιτείται κάποιος προωθητικός κωδικός.

Δεν απαιτείται συνταγή για την αγορά του προϊόντος. Η πληρωμή γίνεται μετρητοίς κατά την παράδοση του προϊόντος.

Επιπλέον, το προϊόν μπορεί να αγοραστεί με αποστολή σε όλη την Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων μεγάλων πόλεων όπως Αθήνα (Αθήναι), Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Λάρισα, Βόλος, Ιωάννινα, Τρίκαλα, Χαλκίδα, Σέρρες, καθώς και σε πολλές νησιωτικές περιοχές όπως Κρήτη, Εύβοια, Λέσβος, Ρόδος, Χίος, Κέρκυρα, Ζάκυνθος, Κέα, Τήνος, Μύκονος.

Απόψεις, αρνητικές κριτικές, σχόλια σε φόρουμ σχετικά με Easy Black Latte

Πραγματικές εμπειρίες πελατών:

Ήμουν ενθουσιασμένη με το Easy Black Latte καθώς ακούγοντας τις θετικές κριτικές. Μετά από μια μήνα χρήσης, πραγματικά αισθάνθηκα τη διαφορά. Είχα περισσότερη ενέργεια και είδα μια σημαντική μείωση του βάρους μου. Είμαι πολύ ευχαριστημένη με τα αποτελέσματα.

Αννα, 32 ετών

Το Easy Black Latte είναι πραγματικά ευκολόχρηστο. Το χρησιμοποίησα για 3 εβδομάδες και είδα μια μικρή μείωση στο βάρος μου. Ωστόσο, δεν είναι μαγικό. Η προσπάθεια στη διατροφή και την άσκηση παραμένει σημαντική.

Γιάννης, 45 ετών

Χρησιμοποίησα το Easy Black Latte για 2 εβδομάδες και δεν είδα σημαντική διαφορά στο βάρος μου. Πιστεύω ότι χρειάζεται περισσότερο χρόνο για αξιόπιστα αποτελέσματα.

Ελένη, 28 ετών

Το Easy Black Latte δεν με βοήθησε τόσο όσο θα ήθελα. Μπορεί να έχει λειτουργήσει για άλλους, αλλά δεν είδα σημαντική μείωση του βάρους μου.

Νίκος, 40 ετών

Το Easy Black Latte είναι εξαιρετικό. Με βοήθησε να χάσω 5 κιλά σε ένα μήνα. Είμαι ενθουσιασμένη με τα αποτελέσματα.

Σοφία, 35 ετών

Επιδράσεις και αποτέλεσμα χρήσης

Ορισμένα από τα αποτελέσματα που μπορεί να προκύψουν από τη χρήση αυτού του προϊόντος περιλαμβάνουν:

 • Απώλεια βάρους: Πιθανότατα να παρατηρήσετε μείωση του σωματικού βάρους με τη συνεχή χρήση.
 • Βελτίωση της ενέργειας: Το προϊόν μπορεί να σας προσφέρει αυξημένη ενέργεια και αίσθηση αναζωογόνησης.
 • Υποστήριξη της υγείας του πεπτικού συστήματος: Η χρήση μπορεί να βελτιώσει την πέψη και την αποτοξίνωση.
 • Ενίσχυση της μεταβολικής λειτουργίας: Το προϊόν μπορεί να ενισχύσει τη μεταβολική λειτουργία και να βοηθήσει στην απώλεια βάρους.
 • Γενική βελτίωση της ευεξίας: Η χρήση του προϊόντος μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της γενικής υγείας και του ευεξίας.

Easy Black Latte
62 EUR

Το Easy Black Latte λειτουργεί πραγματικά ή υπάρχουν αρνητικές απόψεις ότι είναι απάτη;

Easy Black Latte δεν είναι απάτη γιατί το προϊόν έχει φυσική σύνθεση και είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με τα ιατρικά πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η ανάλυση των λίγων αρνητικών κριτικών έδειξε ότι οι καταναλωτές αφήνουν αρνητικά σχόλια επειδή είχαν αλλεργικές αντιδράσεις στα συστατικά και γι’ αυτό διέκοπταν την πλήρη πορεία λήψης.

Συχνές ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει το προϊόν;

Το προϊόν κοστίζει 62 EUR.

Ποια είναι η σύνθεση του προϊόντος;

Η σύνθεση περιλαμβάνει ενεργό άνθρακα και λάδι MCT.

Μπορώ να αγοράσω το προϊόν στο φαρμακείο χωρίς συνταγή;

Ναι, μπορείτε να αγοράσετε το προϊόν στο φαρμακείο χωρίς συνταγή. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο στα φαρμακεία.

Πού μπορώ να αγοράσω το προϊόν;

Για να αγοράσετε το προϊόν, πρέπει να επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο του κατασκευαστή και να συμπληρώσετε τη φόρμα παραγγελίας.

Easy Black Latte – φαρμακείο, τιμή, απόψεις, οδηγίες, σύνθεση
Easy Black Latte – φαρμακείο, τιμή, απόψεις, οδηγίες, σύνθεση
62 EUR
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

9 + 1 =

metrogreece.gr
Logo