Μείνετε μακριά από το Profolan γιατί το κεφάλι σας θα γεμίσει τόσο πολύ που θα είναι αγνώριστο!

Τα μαλλιά είναι ένα σημαντικό μέρος της ανδρικής σιλουέτας και πάντα υποφέρατε από αυτά, λόγω της αργής αναγέννησης και του ήδη υποχωρώντας μετώπου. Εδώ και λίγο καιρό, σαν να μην έφτανε αυτό, έχεις αρχίσει να παρατηρείς ότι στο κέντρο του κεφαλιού σου σχηματίζεται ένα τετράγωνο, όπου οι τρίχες δεν μεγαλώνουν πια.

Είσαι απελπισμένη και ξέρεις πολύ καλά πόσο πιο γοητευτική θα ήσουν με πιο πυκνά μαλλιά. Προσπάθησες επίσης να υιοθετήσεις την τεχνική του ολικού ξυρίσματος, αλλά δεν μπορείς να αρνηθείς το γεγονός ότι δείχνεις πολύ μεγαλύτερη από την πραγματική σου ηλικία!

Υπάρχει λύση σήμερα και ονομάζεται Profolan. Το Profolan είναι η ιδανική θεραπεία όταν αντιμετωπίζετε μία ή περισσότερες από τις ακόλουθες καταστάσεις:

 • Έχετε τα πρώτα σημάδια φαλάκρας ή μακροχρόνιας φαλάκρας
 • Έχετε ένα εντελώς φαλακρό μέτωπο και την εμφάνιση ενός ατόμου 30 χρόνια μεγαλύτερου
 • Έχετε πολύ αργή και σχεδόν καθόλου τριχοφυΐα, κάτι που σας αποθαρρύνει
 • Ντρέπεσαι να πεις την ηλικία σου σε μια γυναίκα γιατί ξέρεις ότι φαίνεσαι πολύ μεγαλύτερη λόγω της αραιότητας των μαλλιών σου.
 • Έχετε δοκιμάσει θεραπείες, θεραπείες, δίαιτες, λέιζερ, φιαλίδια αλλά τίποτα δεν λειτούργησε για να λύσει το πρόβλημα

Με το Profolan θα βρείτε τη λύση στα προβλήματα της φαλάκρας σας και δεν χρειάζεται πλέον να εξετάζετε επεμβατικές μεθόδους όπως η μεταμόσχευση μαλλιών, η οποία μεταξύ άλλων είναι πολύ ακριβή και το τελικό αποτέλεσμα απέχει σχεδόν πάντα πολύ από το να φαίνεται φυσικό. Το αποτέλεσμα? Φαίνεσαι γελοίος όσο και μεγαλύτερος.

Από τι αποτελείται το Profolan;

Το Profolan είναι ένα μοναδικό στο είδος του παρασκεύασμα που επιταχύνει την αναγέννηση των μαλλιών και τα πυκνώνει στη ρίζα, κάνοντάς σας να φαίνεστε στην ηλικία που είστε πραγματικά. Το Profolan είναι ένα αποτελεσματικό προϊόν, το οποίο δρα στον βολβό και θρέφει το δέρμα, προάγοντας την ανάπτυξη υγιών, γεμάτα μαλλιά, τα οποία δεν τείνουν να εξασθενούν ή να σχίζουν τις άκρες.

Πόσο κοστίζει και πώς να παραγγείλετε το Profolan

Το Profolan είναι η μέθοδος για να μπορέσετε να πυκνώσετε τα μαλλιά σας, δυναμώνοντας και πυκνώνοντας τα μαλλιά πολύ γρήγορα. Επιπλέον, αγοράζοντας το αυθεντικό Profolan στην Ελλάδα γνωρίζετε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ασφαλές προϊόν και να μην κινδυνεύετε από πλαστές κάψουλες. Για να το αποκτήσετε, απλώς συνδεθείτε απευθείας στον επίσημο ιστότοπο. Στην πραγματικότητα, το Profolan δεν μπορεί να παραγγελθεί στα φαρμακεία, στο Aliexpress, στο Amazon αλλά μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα με έκπτωση 50% αλλά μόνο μέσω του κατασκευαστή.

Profolan
45.98 EUR

Το Profolan είναι ένα ασφαλές προϊόν μόνο εάν αγοράσετε το πρωτότυπο. Αυτό το προϊόν μπορεί να υπερηφανεύεται για πολλές προσπάθειες απομίμησης, επομένως είναι πολύ εύκολο να συναντήσετε ένα ψεύτικο Profolan εάν απευθυνθείτε σε αυτοσχέδιους και μη εξουσιοδοτημένους προμηθευτές. Με την αγορά του πρωτότυπου δικαιούστε μια απίστευτη έκπτωση με την οποία έχετε τη δυνατότητα να εξοικονομήσετε 50% σε σχέση με την τιμή καταλόγου.

Το Profolan σας παραδίδεται στη διεύθυνση που προτιμάτε και την οποία θα υποδείξετε στους συμβούλους μας, οι οποίοι θα επικοινωνήσουν μαζί σας για την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Μπορείτε να τους κάνετε όποιες ερωτήσεις θέλετε, για να λύσετε τυχόν αμφιβολίες. Επιπλέον, είμαι στη διάθεσή σας για να σας παρέχω όλη τη βοήθεια που χρειάζεστε.

Σύνθεση Profolan

Το Profolan είναι ένα μοναδικό προϊόν στο είδος του, η σύνθεση του οποίου χαρακτηρίζεται μόνο από ασφαλή και φυσικά συστατικά. Το Profolan είναι ένα σκεύασμα που βασίζεται σε:

 • Εκχύλισμα τσουκνίδας που επιβραδύνει τη διαδικασία που προκαλεί τριχόπτωση
 • Εκχύλισμα αλογοουράς, ένα ευρωπαϊκό φαρμακευτικό φυτό που έχει θρεπτικές ιδιότητες και βοηθά στην ενδυνάμωση των μαλλιών από μέσα, φέρνοντας βιταμίνες και μικροθρεπτικά συστατικά στον βολβό της τρίχας, βελτιώνοντας τη συνολική υγεία των μαλλιών σας
 • L-κυστεΐνη, ένα πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά αμινοξύ, το οποίο συμμετέχει στη διαδικασία θρέψης των μαλλιών και στην αναγέννηση των κυττάρων. Η ανεπάρκεια L-κυστεΐνης είναι συχνά η αιτία της τριχόπτωσης
 • Βιταμίνες και μέταλλα, συμπεριλαμβανομένου του ψευδαργύρου και του χαλκού που εμποδίζουν την τριχόπτωση. Ο ψευδάργυρος και ο χαλκός επιβραδύνουν επίσης τη συρρίκνωση των τριχοθυλακίων και επιταχύνουν την αναγέννησή τους, προάγοντας την ανάπτυξη υγιών και υγιών μαλλιών.

Οδηγίες χρήσης. Πώς να χρησιμοποιήσετε το Profolan και πότε έρχονται τα πρώτα αποτελέσματα

Το Profolan είναι μια θεραπεία που βασίζεται σε κάψουλες. Η πρόσληψή τους γίνεται πριν από τα κύρια γεύματα, δηλαδή μεσημεριανό και βραδινό, και τα αποτελέσματά τους αρχίζουν να ενεργοποιούνται αμέσως, χάρη σε μια άμεση θρεπτική δράση στον βολβό της τρίχας.

Μετά τον πρώτο μήνα της θεραπείας τα μαλλιά μεγαλώνουν κατά 1-1,3 εκατοστά και η υφή βελτιώνεται σημαντικά. Συνιστάται πλήρης πορεία θεραπείας με Profolan για τουλάχιστον τρεις μήνες.

Η συνεχής χρήση του προϊόντος ευνοεί την ενδυνάμωση της τρίχας, ξεκινώντας από τον βολβό και την πύκνωση της τρίχας, γρήγορα και με ασφάλεια, χωρίς την εμφάνιση παρενεργειών. Στην πραγματικότητα, το Profolan δεν έχει αντενδείξεις.

Ποια είναι τα αποτελέσματα των κλινικών μελετών που πραγματοποιήθηκαν στο Profolan

Το Profolan έχει μελετηθεί από ερευνητές και αναγνωρίστηκε ως ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό και ασφαλές προϊόν, με βάση μια δοκιμή που πραγματοποιήθηκε σε 230 άτομα που είχαν προβλήματα με φαλάκρα ή αδύναμη και αργή ανάπτυξη μαλλιών. Στο 98% των περιπτώσεων, οι ασθενείς που υποβλήθηκαν στο τεστ είχαν σημαντικά βελτιωμένη κλινική κατάσταση, χάρη στην πύκνωση της τρίχας και τη μεγαλύτερη ταχύτητα τριχοφυΐας.

Οι ειδικοί έχουν πιστοποιήσει το Profolan ως ένα καινοτόμο προϊόν με εξαιρετικά αποτελέσματα. Περιέχει επίσης αντιοξειδωτικά, βιταμίνες, καροτενοειδή, προβιταμίνη Α και βιταμίνη Β.

Ποιες αλλαγές μπορούν να παρατηρηθούν με το Profolan

Το Profolan είναι πραγματικά αποτελεσματικό και οι διαφορές μεταξύ πριν και μετά τη θεραπεία είναι ορατές:

ΠΡΙΝ

 • Τα μαλλιά σου είχαν αραιώσει και έδειχνες πολύ μεγαλύτερη
 • Η αναγέννηση ήταν σχεδόν ανύπαρκτη και οι τρίχες γίνονταν όλο και λιγότερες
 • Δεν σου άρεσε ο εαυτός σου, κοιτώντας τον εαυτό σου στον καθρέφτη και συνειδητοποίησες ότι φαίνεσαι πιο ώριμος από την πραγματική σου ηλικία

ΜΕΤΑ

 • Τα μαλλιά γίνονται πιο πυκνά, ειδικά στην περιοχή των κροτάφων και στον αυχένα
 • Η αναγέννηση ξεκινά ξανά και το παρατηρείτε γιατί πρέπει να τα κόβετε πιο συχνά από πριν
 • Κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και συνειδητοποιείς ότι φαίνεσαι ακριβώς στην ηλικία που είσαι

Profolan
45.98 EUR

Οι απόψεις των γιατρών για το Profolan

Το Profolan είναι ένα πολύ αποτελεσματικό προϊόν που προτείνω πάντα στους ασθενείς μου, γιατί επεμβαίνει στην τριχόπτωση χωρίς να παρεμβαίνει σε άλλες λειτουργίες του οργανισμού και φέρνει οφέλη καθώς εξισορροπεί την κανονική αναγέννηση και δυναμώνει τα μαλλιά.

Δρ Enzo De Mito, Τριχολόγος

Οι κριτικές και τα σχόλια όσων έχουν δοκιμάσει το Profolan

Ο Profolan με βοήθησε να νιώσω σαν γοητευτικός άντρας, κάτι που δεν συνέβαινε πριν γιατί έμοιαζα με τον μπαμπά των φίλων μου. Είναι ένα φανταστικό προϊόν και δεν είμαι ποτέ χωρίς αυτό.. Συνιστάται σε όλους.
Φραγκίσκος
Έχασα μαλλιά σε μπαλώματα, λόγω οικογενειακού τραύματος. Ήμουν απελπισμένος και δεν ήξερα τι να κάνω. Τότε ένας φίλος μου μου σύστησε το Profolan και μέσα σε δύο μήνες τα μαλλιά μου άρχισαν να ξαναβγαίνουν και δεν πέφτουν πια. Το προτείνω γιατί είναι πραγματικά αποτελεσματικό.
Ιωσήφ
Για χρόνια έβλεπα τον εαυτό μου με μια εικόνα που μισούσα. Το λάθος ήταν η φαλάκρα που με επηρέασε πολύ στις σχέσεις με τις γυναίκες αλλά με την Profolan όλα άλλαξαν. Σήμερα φοράω μακριά μαλλιά και νιώθω πολύ γοητευτική. Και πρέπει να πω ότι οι γυναίκες με κοιτούν με ένα εντελώς νέο ενδιαφέρον.
Ο Αύγουστος
Μετά από χρόνια μάχης κατά της φαλάκρας, έλυσα το πρόβλημά μου με το Profolan. Εύκολο στη χρήση, εύκολο στην αγορά, εύκολο στη λήψη και πραγματικά αποτελεσματικό στην επίλυση του προβλήματος της αραίωσης των μαλλιών. Έχω πάντα ένα απόθεμα στο σπίτι, γιατί θα ένιωθα χαμένος χωρίς αυτό.
Δόντι

ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ

Το αυθεντικό Profolan είναι το προϊόν που σας βοηθά να εξαλείψετε το άγχος της τριχόπτωσης ή της επιβράδυνσης της ανάπτυξης. Με το Profolan δεν ξοδεύονται άλλα χρήματα σε άχρηστες θεραπείες. Με το Profolan θα βρείτε την εικόνα του εαυτού σας που πάντα θέλατε και χωρίς να κάνετε καμία προσπάθεια. Ένα γεμάτο κεφάλι είναι πιο ελκυστικό. Παραγγείλετε Profolan και απολαύστε τη ζωή σας, με γεμάτα μαλλιά. Μπείτε στο Διαδίκτυο και η Profolan θα φροντίσει για τα υπόλοιπα: η ζωή σας θα αλλάξει ριζικά, εσείς και πάνω απ’ όλα οι γύρω σας θα το παρατηρήσετε χάρη στη νέα σας ενέργεια!

Μείνετε μακριά από το Profolan γιατί το κεφάλι σας θα γεμίσει τόσο πολύ που θα είναι αγνώριστο!
Μείνετε μακριά από το Profolan γιατί το κεφάλι σας θα γεμίσει τόσο πολύ που θα είναι αγνώριστο!
45.98 EUR
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

85 − 81 =

metrogreece.gr
Logo