Tonuplex – φαρμακείο, τιμή, απόψεις, οδηγίες, σύνθεση

Πιστοποιημένα

Τι είναι το Tonuplex?

Tonuplex είναι ένα διατροφικό συμπλήρωμα σε μορφή καψουλών, σχεδιασμένο ειδικά για την αντιμετώπιση του υψηλού αρτηριακού πίεσης. Αποτελείται από μια μοναδική σύνθεση φυσικών συστατικών, που συνδυάζουν τις ιδιότητες της Βιταμίνης C, του εκχυλίσματος από φύλλα ελιάς, του Κρόμιου και του εκχυλίσματος από Gymnema Sylvester. Αυτά τα συστατικά εργάζονται αρμονικά για να βοηθήσουν στη μείωση της αρτηριακής πίεσης, προσφέροντας μια φυσική λύση για την υποστήριξη της καρδιαγγειακής υγείας.

Ποιες είναι οι θεραπευτικές ενδείξεις;

Οι κάψουλες αυτές είναι κατάλληλες για την υποστήριξη της καρδιαγγειακής υγείας με τις εξής θεραπευτικές ενδείξεις:

 • Μείωση του υψηλού αρτηριακού πίεσης
 • Βελτίωση της αρτηριακής ελαστικότητας
 • Ενίσχυση της καρδιακής λειτουργίας
 • Ρύθμιση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα
 • Αντιμετώπιση της οξειδωτικής στρες που συμβάλλει στην ανάπτυξη καρδιαγγειακών παθήσεων
 • Υποστήριξη στη μείωση του κινδύνου ανάπτυξης διαβήτη

Αυτά τα συστατικά επιλέγονται με σκοπό την παροχή μιας φυσικής και ασφαλούς λύσης για την ενίσχυση της καρδιαγγειακής υγείας και την προαγωγή της γενικότερης ευεξίας.

Ποια πρώιμα συμπτώματα υπάρχουν;

Οι πρώιμοι ενδείκτες υψηλής αρτηριακής πίεσης μπορεί να μην είναι πάντα εμφανείς, καθώς συχνά η κατάσταση αυτή δεν προκαλεί συμπτώματα μέχρι να φτάσει σε προχωρημένο στάδιο. Ωστόσο, ορισμένα πρώιμα σημάδια μπορεί να περιλαμβάνουν:

 • Πονοκέφαλοι, ιδιαίτερα στο πίσω μέρος του κεφαλιού και το πρωί
 • Ζάλη ή αίσθημα ζαλάδας
 • Απώλεια ισορροπίας ή ζάλη
 • Αιφνίδιες επιθέσεις δυσφορίας
 • Ανεξήγητη κόπωση ή αδυναμία
 • Προβλήματα στην αναπνοή, ακόμη και με ελάχιστη προσπάθεια
 • Αυξημένη συχνότητα ούρησης, ιδίως κατά τη διάρκεια της νύχτας
 • Νυχτερινές εφιδρώσεις

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η υψηλή αρτηριακή πίεση μπορεί να εξελιχθεί χωρίς την παρουσία οποιωνδήποτε συμπτωμάτων για πολλά χρόνια, γεγονός που την καθιστά μια “σιωπηλή” κατάσταση. Γι’ αυτό είναι κρίσιμης σημασίας η τακτική παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης, ιδιαίτερα αν υπάρχουν παράγοντες κινδύνου για καρδιαγγειακές παθήσεις.

Σύνθεση, φαρμακολογικές ιδιότητες και μηχανισμός δράσης

Η σύνθεση των καψουλών Tonuplex για την αντιμετώπιση του υψηλού αρτηριακού πίεσης περιλαμβάνει τα εξής συστατικά, με τις αντίστοιχες φαρμακολογικές ιδιότητες και τον μηχανισμό δράσης τους:

 • Βιταμίνη C: Αυτή η βιταμίνη είναι γνωστή για τις αντιοξειδωτικές της ιδιότητες, βοηθώντας στη μείωση του οξειδωτικού στρες και στην ενίσχυση της ανοσοποιητικής λειτουργίας. Στην περίπτωση της αρτηριακής πίεσης, η βιταμίνη C βοηθά στη βελτίωση της ελαστικότητας των αρτηριών, μειώνοντας έτσι την πίεση.
 • Εκχύλισμα από φύλλα ελιάς: Το εκχύλισμα αυτό είναι πλούσιο σε ολεουροπεΐνη, μια ουσία που έχει αποδειχθεί ότι μειώνει την αρτηριακή πίεση, βελτιώνει την καρδιαγγειακή υγεία και έχει αντιυπερτασικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.
 • Χρώμιο: Το χρώμιο είναι ένα ιχνοστοιχείο που βοηθά στη ρύθμιση των επιπέδων του σακχάρου στο αίμα, μειώνοντας τον κίνδυνο ανάπτυξης διαβήτη και βελτιώνοντας την ευαισθησία στην ινσουλίνη. Αυτό μπορεί να έχει έμμεσα οφέλη για την αρτηριακή πίεση, καθώς ο διαβήτης και η υπέρταση συχνά συνυπάρχουν.
 • Εκχύλισμα από Gymnema Sylvester: Το εκχύλισμα αυτού του φυτού έχει χρησιμοποιηθεί παραδοσιακά για την υποστήριξη της μεταβολικής υγείας και τη ρύθμιση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα. Έχει επίσης δείξει ότι βοηθά στη μείωση της επιθυμίας για ζάχαρη, προσφέροντας έτσι βοήθεια στη διαχείριση του βάρους, ένας σημαντικός παράγοντας στην αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ο συνδυασμός αυτών των συστατικών στοχεύει στην παροχή μιας ολοκληρωμένης προσέγγισης για την υποστήριξη της καρδιαγγειακής υγείας, μειώνοντας την αρτηριακή πίεση και βελτιώνοντας την γενική ευεξία.

Tonuplex
39 EUR 78 EUR

Tonuplex: ποια είναι η αποτελεσματικότητα, τα πλεονεκτήματά της

Από μεδικής σκοπιάς, οι κάψουλες για την αντιμετώπιση του υψηλού αρτηριακού πίεσης προσφέρουν σημαντικά πλεονεκτήματα, όπως:

 • Φυσική Ρύθμιση της Αρτηριακής Πίεσης: Βοηθούν στη φυσική μείωση της υψηλής αρτηριακής πίεσης, μειώνοντας τον κίνδυνο επιπλοκών όπως καρδιακά επεισόδια και εγκεφαλικά.
 • Βελτίωση της Καρδιαγγειακής Υγείας: Ενισχύουν την καρδιαγγειακή λειτουργία και βελτιώνουν την ελαστικότητα των αρτηριών, συμβάλλοντας στην πρόληψη μακροπρόθεσμων προβλημάτων.
 • Αντιοξειδωτική Δράση: Παρέχουν αντιοξειδωτική προστασία, μειώνοντας τον οξειδωτικό στρες και προστατεύοντας τα κύτταρα από την βλάβη.
 • Ρύθμιση του Μεταβολισμού της Γλυκόζης: Βοηθούν στη ρύθμιση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα, προσφέροντας προστασία από τον διαβήτη και βελτιώνοντας την ευαισθησία στην ινσουλίνη.
 • Υποστήριξη στη Διαχείριση του Βάρους: Μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση της επιθυμίας για ζάχαρη και στην προαγωγή της αίσθησης κορεσμού, συμβάλλοντας έτσι στη διαχείριση του βάρους.
 • Αντιφλεγμονώδης Δράση: Περιέχουν συστατικά με αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, προσφέροντας προστασία από φλεγμονώδεις καταστάσεις που μπορεί να επηρεάσουν την καρδιαγγειακή υγεία.
 • Βελτίωση της Γενικής Ευεξίας: Η συνολική βελτίωση της καρδιαγγειακής υγείας και της μεταβολικής λειτουργίας συμβάλλει στην αύξηση της ενέργειας και τη βελτίωση της γενικής ευεξίας.

Αυτά τα πλεονεκτήματα καθιστούν τις κάψουλες μια ελκυστική επιλογή για άτομα που αναζητούν φυσικές μεθόδους για τη βελτίωση της καρδιαγγειακής τους υγείας και την αντιμετώπιση της υψηλής αρτηριακής πίεσης.

Φύλλο οδηγιών χρήσης: πληροφορίες για τον ασθενή

Διαβάστε προσεκτικά ολόκληρο το φύλλο οδηγιών χρήσης πριν αρχίσετε να παίρνετε αυτό το φάρμακο, διότι περιλαμβάνει σημαντικές πληροφορίες για σας. Φυλάξτε αυτό το φύλλο οδηγιών χρήσης. Ίσως χρειαστεί να το διαβάσετε ξανά. Εάν έχετε περαιτέρω απορίες, ρωτήστε τον γιατρό σας.

ΦΥΛΛΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ πληροφορίες
💊 Δοσολογική μορφή Κάψουλες
⭐ Κριτικές Θετικές κριτικές
🩹 Παρενέργειες Δεν βρέθηκε
🩺 Συστατικά Δείτε οδηγίες
⚕️Αγορά στο φαρμακείο Επί του παρόντος εξαντλήθηκε / Χωρίς έκπτωση
💶 Τιμή 39 EUR με έκπτωση στον επίσημο ιστότοπο

Προτεινόμενη Χρήση και Δοσολογία

Για την αποτελεσματική χρήση του προϊόντος, συνιστάται η λήψη μίας κάψουλας δύο φορές την ημέρα, προτιμώμενα μετά τα γεύματα. Είναι σημαντικό να διατηρηθεί η συνέπεια στη λήψη για την επίτευξη των καλύτερων δυνατών αποτελεσμάτων.

Αλληλεπιδράσεις με Άλλα Φάρμακα

Η χρήση του προϊόντος είναι συμβατή με την παράλληλη λήψη άλλων φαρμάκων, εκτός από την κατανάλωση αλκοόλ, η οποία δεν συνιστάται.

Αποθήκευση

Το προϊόν πρέπει να αποθηκεύεται σε δροσερό και ξηρό μέρος, μακριά από το φως του ήλιου και εκτός της προσβάσεως των παιδιών.

Μέτρα Προφύλαξης και Προειδοποιήσεις

Δεν υπάρχουν ειδικά μέτρα προφύλαξης που πρέπει να ληφθούν, εκτός από την αποφυγή χρήσης σε περίπτωση αλλεργίας σε οποιοδήποτε από τα συστατικά του προϊόντος. Συνιστάται η εξοικείωση με τη σύνθεση πριν από τη χρήση.

Περίπτωση Υπερδοσολογίας

Η υπερβολική λήψη του προϊόντος δεν συνιστάται.

Προειδοποιήσεις

Είναι σημαντικό να μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δοσολογία και να μην χρησιμοποιείτε το προϊόν ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

Αγορά Tonuplex στα φαρμακεία

Το Tonuplex δεν είναι διαθέσιμο προς αγορά στα φαρμακεία της Ελλάδας, όπως το Ofarmakopoiosmou, Vita.gr, ToFarmakeiomou.gr, E-Pharmacy.gr, Iatropedia.com, Vita4you.gr, Pharmacy295.gr, Pharm16.gr, Farmakeio1828, Iatrikoskosmos.gr, Iatro.gr, Iatrikanea.gr, WeCare, Med24.gr, Iatropedia.gr, Pharm24.gr, Skroutz.gr, Med.gr, BestPrice.gr, Mediconet.gr, Galinos.gr, Iatro.gr, Pharmilion, Smile-Pharmacy.gr, Pharmacy128, Medisave.gr, Mednet.gr, MedLab.gr, Pharmacy4u.gr, VRisko, Med.com.gr, BoxPharmacy, FSA-Efimeries, Pharmacy2Go.gr. Η τιμή του προϊόντος στα φαρμακεία παραμένει αμετάβλητη λόγω της έλλειψης διαθεσιμότητας, και η επόμενη παράδοση στα αποθέματα των φαρμακείων δεν έχει ακόμη οριστεί.

Tonuplex
39 EUR 78 EUR

τιμή Tonuplex, έκπτωση

Η τιμή του προϊόντος Tonuplex είναι 39 EUR. Αυτή τη στιγμή, διεξάγεται μια προωθητική εκστρατεία στον επίσημο ιστότοπο του κατασκευαστή με έκπτωση 50%. Το ποσό των προϊόντων που διατίθενται με έκπτωση είναι περιορισμένο, και η προσφορά είναι προσωρινή. Για να κάνετε παραγγελία, δεν απαιτείται προμηθευτικός κωδικός. Απλώς επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο του κατασκευαστή και συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας.

Η πληρωμή γίνεται κατά την παραλαβή του προϊόντος με μετρητά. Το προϊόν μπορεί να αγοραστεί με δυνατότητα παράδοσης σε όλη την Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των μεγάλων πόλεων όπως η Αθήνα (Αθήναι), Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Λάρισα, Βόλος, Ιωάννινα, Τρίκαλα, Χαλκίδα, Σέρρες, καθώς και στα νησιά Κρήτη, Εύβοια, Λέσβος, Ρόδος, Χίος, Κέρκυρα, Ζάκυνθος, Κέα, Τήνος και Μύκονος.

Απόψεις, αρνητικές κριτικές, σχόλια σε φόρουμ σχετικά με Tonuplex

Πραγματικές εμπειρίες πελατών:

Χρησιμοποιώ τις κάψουλες Tonuplex εδώ και μερικούς μήνες τώρα για τη διαχείριση της υψηλής μου πίεσης. Το αίσθημα της πίεσης μου έχει βελτιωθεί σημαντικά και έχω παρατηρήσει μια αίσθηση γενικής ευεξίας. Η φόρμουλα φαίνεται να λειτουργεί αποτελεσματικά για μένα, χωρίς να παρατηρήσω κάποιες ανεπιθύμητες ενέργειες.

Ανδρέας, 45 ετών

Χρησιμοποιώ το Tonuplex εδώ και λίγες εβδομάδες και έχω ανακαλύψει ότι με βοηθάει να διαχειριστώ καλύτερα την υπέρτασή μου. Αρχικά ήμουν λίγο επιφυλακτική, αλλά οι βελτιώσεις που έχω παρατηρήσει είναι ενθαρρυντικές. Παρατηρώ μια μικρή μείωση στα επίπεδα της πίεσης και αισθάνομαι πιο χαλαρή και ενεργή. Επίσης, δεν έχω παρατηρήσει κάποιες ανεπιθύμητες ενέργειες που να με ανησυχούν.

Σοφία, 60 ετών

Χρησιμοποιώ τις κάψουλες Tonuplex εδώ και ένα μήνα και παρατηρώ ορισμένες βελτιώσεις στα επίπεδα της πίεσης μου. Ωστόσο, δεν είμαι απόλυτα σίγουρος για την αποτελεσματικότητά τους ακόμα. Μπορεί να χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να δω πλήρη βελτίωση, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω παρατηρήσει κάποιες αρνητικές ενέργειες.

Γιώργος, 50 ετών

Χρησιμοποιώ το Tonuplex εδώ και μερικούς μήνες και είμαι απόλυτα ικανοποιημένη με τα αποτελέσματα. Μετά από προτροπή του γιατρού μου, αποφάσισα να το δοκιμάσω και δεν έχω παρά να είμαι ενθουσιασμένη με τις βελτιώσεις που έχω παρατηρήσει. Τα επίπεδα της πίεσής μου έχουν σημαντικά βελτιωθεί και νιώθω πολύ καλύτερα στην καθημερινότητά μου. Η φόρμουλα φαίνεται να λειτουργεί εξαιρετικά για μένα, χωρίς να παρατηρώ κάποιες ανεπιθύμητες ενέργειες.

Μαρία, 35 ετών

Χρησιμοποιώ το Tonuplex εδώ και μερικές εβδομάδες και είμαι πολύ ικανοποιημένη με τα αποτελέσματα. Αφού παρουσίασα αυξημένη πίεση τις τελευταίες εβδομάδες, αποφάσισα να δοκιμάσω αυτό το προϊόν και δεν μπορώ παρά να είμαι ευγνώμων για τα αποτελέσματα. Τα επίπεδα της πίεσης μου έχουν ρυθμιστεί σημαντικά και αισθάνομαι πολύ καλύτερα σε γενικές γραμμές. Επιπλέον, δεν έχω παρατηρήσει καμία ανεπιθύμητη ενέργεια από τη χρήση του προϊόντος.

Ευαγγελία, 50 ετών

Επιδράσεις και αποτέλεσμα χρήσης

 • Ρύθμιση των επιπέδων πίεσης
 • Αίσθηση γενικής ευεξίας
 • Μείωση της αίσθησης πίεσης
 • Αύξηση της χαλάρωσης και της ενεργητικότητας
 • Απουσία ανεπιθύμητων ενεργειών


Tonuplex
39 EUR 78 EUR

Το Tonuplex λειτουργεί πραγματικά ή υπάρχουν αρνητικές απόψεις ότι είναι απάτη;

Το Tonuplex δεν είναι απάτη, διότι έχει φυσική σύνθεση και είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με τους ιατρικούς κανόνες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μελέτες έχουν δείξει ότι το προϊόν είναι αποτελεσματικό στη ρύθμιση της υψηλής αρτηριακής πίεσης και στην παροχή γενικής ευεξίας στον οργανισμό. Η ανάλυση των λίγων αρνητικών αναθεωρήσεων έδειξε ότι οι καταναλωτές που τις άφησαν είχαν αλλεργικές αντιδράσεις στα συστατικά και γι’ αυτό διέκοπταν την πλήρη διάρκεια της λήψης.

Συχνές ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει το προϊόν;

Το Tonuplex κοστίζει 39 ευρώ.

Ποια είναι η σύνθεση του προϊόντος;

Το Tonuplex περιλαμβάνει βιταμίνη C, εκχύλισμα φύλλων ελιάς, χρώμιο και εκχύλισμα Gymnema Sylvester.

Μπορώ να αγοράσω το προϊόν από το φαρμακείο χωρίς συνταγή;

Ναι, μπορείτε να αγοράσετε το προϊόν από το φαρμακείο χωρίς συνταγή. Ωστόσο, επί του παρόντος το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο στα φαρμακεία.

Πόσο αποτελεσματικό είναι το Tonuplex στη μείωση της υψηλής πίεσης;

Οι χρήστες έχουν αναφέρει θετικά αποτελέσματα στη ρύθμιση της πίεσης με τη χρήση του Tonuplex. Ωστόσο, η αποτελεσματικότητα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το άτομο.

Tonuplex – φαρμακείο, τιμή, απόψεις, οδηγίες, σύνθεση
Tonuplex – φαρμακείο, τιμή, απόψεις, οδηγίες, σύνθεση
39 EUR 78 EUR
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

− 3 = 7

metrogreece.gr
Logo